Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bunu anlamadım işte? Ben oğlum küçükken direk küvete birlikte girer arada da emzirirdim, kimin neresi şişiyo anlamadım? 20 ay emzirdim bi kere mastit denen illet gelmedi başıma.

Dar dar 34 beden mango pantolonumu giydim de öyle gidiyorum türk restoranına buluşmaya, fazla yiyemiyim pantolon mani olsun diye bol elbise giymedim kızlar nası fikir bana tavsiyeleriniz var mı? Önden bi bardak ayran içip hep yoğurtlu mezelere girip bitane de lahmacun yersem oooohhhh misss benden mutlusu olmaz, yoksa lahmacunu yarım mı yesem? Ay burda güzel lahmacun yok ki yaa sadece meze yer salata yer kaparım geceyi ben. Havuç tü kaka ama patlıcan ezmeleri için ne diyorsunuz,??

Mwrhabakar
sebze ezmeleri yiyebilirsin tabiki de.akkinda olsun sebze yemeği yediğinde yanına bir parça et tavuk yoğurt veya salata yersen acikmaslzsin .bizim en büyük hatamız akşamları erkenden sebze yiyoruz sonra niye acıktık diyoruz

Merhaba bugünkü menüm
Sabah 10.30
2 yumurta naneli zeytinyağlı sumaklı
1 dilim peynir
10 zeytin
3 ceviz
Biber
Salatalık

Akşam 19.00
Balık salata
Pişmiş biber ve sarimsak

Şu 2 lt şimdilik
Spor daha yok

Akşam yemeğini çok yedim kizlar ya .ekmek yenmeyince doymayacağım diye çok abarttım sanrım
Karataya uygun beslendim bugün.
Spor yapmam lazım.esim isim var diyor.offf
Bugün hep evdeydim.cok sıcak hava.arkadaslarim memleketlerine gitti.ben gitmeyi düşünmüyorum.kizim çok zor olmaya başladı orası daha sıcak
Eşim yaylaya gidelim diyor.ama elektrik yok su yok ne yapayım orda ben.hergun su çekeceğiz kuyudan. Şenlikler var.en büyük yörük şenliğmis. Bilemedim gitsek mi

Ben niye hiç acıkmadığımı anladım o zaman ben sebzeyi hep yoğurtla yerim, hiç şaşmaz. Salatayı da. Ben herseyi ya yoğurt ya ayranla taçlandırırım. Hoş bu ara zaten acıktığım hiç yok, gecen menüye 150 grm yoğurt yedim yazmışım, yoğurdu yemeyi unutmuşum yarısı çöpe gitti sarımsaklı naneli yapmıştım çünkü. ay iştahsızlık negüzel şeymiş özlemişim valla hep yiyordum son haftalar elim dursa gözüm durmuyodu, oğlanın tabaklarını silip süpürüyordum boyuna

Yok abla eşim gilin İstanbulda işleri vardı jiracılarla bşraz sıkıntıları vardı oraya gideceklerdi bzide gittik gezmiş okuruz diye İstanbula gittik.. Bugün döndük anca geldim eve.. Brşaz da sorunumuz oldu orda vaktin olmadı

Senin o terlik olmasa zaten benim hakkımdan kimse gelemez senin terlik korkuna yerken iki kere düşünüyorum canım kaptanım

Fitt_anne Gonyaya gidip de etli ekmek yemek de ne bilim

Afiyet olsun, ben olsam ben de yerdim
Bacım etli ekmek yemedim desem çünkü ben Kastamonuluyum ve asıl etli ekmek bizim yöreye ait ihanet edemezdim memleketime hem onların etli ekmek dedikleri şey pide yani

Yazinin başını okuyunca kız bu hatun gebemi yoksa demedim değil içimden hayırlısi be arkadaşım

Menumu yazayim
Ben diyim kahvalti siz diyin öğle yemeği:)
14.00
2 yumurta tavada
3 biber
Domates salatalık
Beyaz peynir 1 dilim
3 zeytin
1dilim ekmek
1parca helva
Mefkurem anlaşma yapalım cuma cumartesi pazar helvayı yerim diğer günler yemem zaten oda 1 parça agzim datlansin diye yiyorum

İlerliyen saatlerde
Şeftali
2 erik
Newkafe içtim

Bugün canım yemek yemek istemiyor
Saat 20.00
1kase yulaf ezmesi yedim sütlü 1 avuç kuruyemişi

Su 2 geçmiştir
1 bardak yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…