- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #310.081
kız senin hormonların normal mi bu ara çok ağlar oldun gülüm ne oluyor , regl zamanı diye deme o da normal değilDünkü menüm
Sabah 07:11
Öğlen 12:25
Vişneli sütlü smoothe
16:10 3 yk lor peyniri, 2 adet wasa, 2 tam ceviz, 1 eti karam
4 litre su
Bol baş ağrısı, hönkürerek ağlama ve sonunda uyku
Regl oldum da gözü yaşlı geldi bu ay ☺
cok sukur bura serinledi.yagmur yagdi dun.bugunde yagcak..oh boraz nefes alabildik sukurselam kızlar azıcık çilek reçeli kaynattım sabah biraz da semiz otu ayıkladım yıkadım doğrayıp dondurucuya attım ev de varken dün eşim pazardan yine almış zayi olmasın dedim , sütçü de bu gün geldi süt kaynatıyorum daha eve elimi atmadım gerçi sadece mutfak süpürülecek ve tabi ki çamaşır işi var benim canım kıpırdamak istemiyor sıcak yavvfff:))
mecbur lazim.oldu aldim:)Peki tuzlumu
iyi sen kıymışin ben kiyamadimcok pahali yaa patatesde yemiversinler :)) detoks yapicak olursam alirim
sagol ablayazdım gülüm bedenim troid bezini yabancı cisim zannedip yok etmeye çalışıyordu :)
bende yapılması gerekenleri yaptım ama camaşıra dokunmak istemiyorum topladıklarım sepetteselam kızlar azıcık çilek reçeli kaynattım sabah biraz da semiz otu ayıkladım yıkadım doğrayıp dondurucuya attım ev de varken dün eşim pazardan yine almış zayi olmasın dedim , sütçü de bu gün geldi süt kaynatıyorum daha eve elimi atmadım gerçi sadece mutfak süpürülecek ve tabi ki çamaşır işi var benim canım kıpırdamak istemiyor sıcak yavvfff:))
Bizede yollacok sukur bura serinledi.yagmur yagdi dun.bugunde yagcak..oh boraz nefes alabildik sukur
Allahtan klima altinda calisiyorum benBiri şu güneşe ateş etsin
Dayanamıyom artık sıcaklaraaaa
Allah’ ım yanıyorum nolur bu gariban kuluna acı, az rüzgar gönder hayırlı bir şekilde. İnsanlar doğa zarar görmeden essin püfür püfür
Afiyet olsun canim aksama patlamisin birazDünkü menüm
Sabah 07:11
Öğlen 12:25
Vişneli sütlü smoothe
16:10 3 yk lor peyniri, 2 adet wasa, 2 tam ceviz, 1 eti karam
4 litre su
Bol baş ağrısı, hönkürerek ağlama ve sonunda uyku
Regl oldum da gözü yaşlı geldi bu ay ☺
Aman kalsin yeme o zamanBi kalıp peyniri balla gömerim o yüzdeniyi olmaz kızarsınız bana
Ayy cilek receliselam kızlar azıcık çilek reçeli kaynattım sabah biraz da semiz otu ayıkladım yıkadım doğrayıp dondurucuya attım ev de varken dün eşim pazardan yine almış zayi olmasın dedim , sütçü de bu gün geldi süt kaynatıyorum daha eve elimi atmadım gerçi sadece mutfak süpürülecek ve tabi ki çamaşır işi var benim canım kıpırdamak istemiyor sıcak yavvfff:))
Ççoook süper mükemmel kilo vermişsin çok tebrik ediyorum seni!! Senden 2 kilo azla başladım hedefim de 55, inşallah ben de 4-5 hafta dolmadan senin gibi hedefime ulaşırım!Gunaydin canimm
Tesekkur ederim tatlim
Gunaydin canim afiyet olsun
Gunaydin ablamm ins bende dikkat edicem
Olur sanirim abla
45 gün civari canim 11 e yakın verdim 66.7 den 55.8 e düştüm
Ay hic girme o konulara ponim
Varisler varsada cok sık kullanmasin abla haftada 2 3 gun yeterli fazla baskida yapacak sekilde calistirmayin.
Ay ins gider abla ya sinirlerim bozuldu
Hicc bilmiyorum o konulari
Sonucta hakkini kullandim tatlim
Niye canim
Ay aktar yok uyuz oluyorum valla bendeNette bulamadim yaa tek dikmelik cicek olarak yada tohum satiliyor
Aktar yok cnm
Bizim turk milleti gibi ot hastaligida yok
bide reforrmhaus a bakayim guya dogal seyler var orda
gece burası gayet serin de gündüz sıcak darısı buraya artık yağsa çoook güzel olur :)cok sukur bura serinledi.yagmur yagdi dun.bugunde yagcak..oh boraz nefes alabildik sukur
benimkiler toplanmadı bile hem yıkanacak hem toplanıp katlanacaklar yapmıyımm işte canım çekmiyiiiiiii yaaaabende yapılması gerekenleri yaptım ama camaşıra dokunmak istemiyorum topladıklarım sepette
Bizede yolla
Az önce alışverişteydik baktım da pattesin kilosu harbi 2.99 du almanyadaMefkurem geçen sene soğan patates o kadar pahalandı ki sosyal medyada gırıgırı şamatası yapıldı kadının biri bu gün pazardan 2 kilo soğan 2 kilo patates aldım eve hırsız girecek diye ödüm kopuyor diye yazmıştı :)) şimdi de çok ucuz değil kilosu 2.5 - 3.5 tl arası değişiyormuş ben alışveriş yapmadığım için eşime sordum da:)
aman aman biz de reçel yenmiyor da kız kardeşim geliyor ya bazen bir kaç günlüğüne onlar seviyor sofra da bulunsun :)Allahtan klima altinda calisiyorum ben
Afiyet olsun canim aksama patlamisin biraz
Aman kalsin yeme o zaman
Ayy cilek receli
Benimde makina hala çalışıyor sahada yıkicambenimkiler toplanmadı bile hem yıkanacak hem toplanıp katlanacaklar yapmıyımm işte canım çekmiyiiiiiii yaaaa
Ay bende de bi sepet çamaşır katlamamı bekliyo, bi makine de yıkayıp evi toplamam lazım, kısmetse dikiş yapıcamoğlana kısa tulum ve oYun şortu dikicembenimkiler toplanmadı bile hem yıkanacak hem toplanıp katlanacaklar yapmıyımm işte canım çekmiyiiiiiii yaaaa
Etli ekmek yemişsin besbelliDynku menumu yazmayim açıkçası diyete sadık kalmadım
Sonuçta her zaman diyet yapılır ama gonyaya her zamanmi gidicem
A.selam. 10 kilo maşallah tebriklerSelam kızlar
Dünkü konya gezimiz güzeldi ama aşırı yorulduk ..günü birlik geziler çocuklarla bize göre değilmiş ...
Dynku menumu yazmayim açıkçası diyete sadık kalmadım
Sonuçta her zaman diyet yapılır ama gonyaya her zamanmi gidicem
Ayrica sabah tartildim 400 Gr eksilmesimi
Diyete basliyali ilk on kilom gitmiş bulunmaktadir
Gerçekten hiç zorlanmadim.. sizin sayenizde nasıl gitti anlamadım bile
İyki varsın 9.takim ve kaptanım @mefkurem
Benim bu istahima rağmen bana kilo verdirmeniz büyük başarı gerçekten
Oooo mevlana şekeri de yemiş bence ondan utanıp yazmadı asılEtli ekmek yemişsin besbelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?