- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.021
aslında da bizde mantık öyleydi.ben çalışırken de eşimin maaşıyla geçinirdik haliyle benim maaşım bana kalırdı
alışverişte çok harcarım biraz aç gözlüyüm kıyafet konusunda
ama yinede benim param birikirdi hesapta eşimde sormayınca bilmez ne var ne yok hesabımda diye :))
yaa rüya dedindee
ben bazen çoook uzun rüyalar görüyorum ve sabah uyandıgımda okdar yorgun oluyorumkiii
diyelim rüyamda biyerlerden tırmandım gittim geldimm sabah uyandıgımda sanki gerçekten rüyamdakileri yapmış gibi oluyorum((
dukan poğaçası yapan biri ama lezzetli oluyosa bi tarif yazsada yapsam bende :))
kızlarrrrrrrrrrrr
canım birşey çekiyorr
tatlı çekiyorrr
napimmm ne yiyebilirim bunu geçircek tarçın demeyin midem bulandıı((
aslında da bizde mantık öyleydi.ben çalışırken de eşimin maaşıyla geçinirdik haliyle benim maaşım bana kalırdı
alışverişte çok harcarım biraz aç gözlüyüm kıyafet konusunda
ama yinede benim param birikirdi hesapta eşimde sormayınca bilmez ne var ne yok hesabımda diye :))
yaa rüya dedindee
ben bazen çoook uzun rüyalar görüyorum ve sabah uyandıgımda okdar yorgun oluyorumkiii
diyelim rüyamda biyerlerden tırmandım gittim geldimm sabah uyandıgımda sanki gerçekten rüyamdakileri yapmış gibi oluyorum((
dukan poğaçası yapan biri ama lezzetli oluyosa bi tarif yazsada yapsam bende :))
kızlarrrrrrrrrrrr
canım birşey çekiyorr
tatlı çekiyorrr
napimmm ne yiyebilirim bunu geçircek tarçın demeyin midem bulandıı((
sen sıkılmışsın bence trulyscrumptious. bence biraz çık gez ne biliyim değişik bri şeyler yap boşluğa düşünce ben öyle sebepsiz ağlamak istiyorum. değişikliğe ihtiyacın var. gerçi azkaldı memlekete gelmene onu düşün mutlu ol
bu arada face için mesaj at ekliyim seni kız kardeşimden.
fulya hoşgeldin cnm gezecek yer varsa çık dolaş kendine bir kahve ısmarlaben çıkışta kapalı çarşıya gidicem gel götüreyim bilirsin bursanın çarşısını
nescafe 3bir arada canımben öyle yapıyorum
Haklısın aslında canım Yiyorum sonra pişman oluyorum
Bugün bende İyi gidiyorum
Sabah 1 bardak süt
ara 1 elma
Öglen Mercimek corbası
Ara havuç
cnm dukan yapmadım ama yulaf kepeği karışımı unun içine 1 yumurta beyazı biraz maya ve süt katarak yoğurdum arasına peynir koyup poğaça yaptım üstünede yumurta sürdüm süper değil ama yenilmicek bişeyde değil
bu hafta 1 tam buğday ekmeği aldım dilimlenmiş , evdende 1 kavanoz yeşil zeytin ve peynir getirdim her sabah bir tabak hazırlıyorum 2 dilim ekmekle yiyorum 1 bardakta yeşil çay
yarım paket çikolatalı light bisküvi ye ben öyle yaptım
fulya hoşgeldin cnm gezecek yer varsa çık dolaş kendine bir kahve ısmarlaben çıkışta kapalı çarşıya gidicem gel götüreyim bilirsin bursanın çarşısını
evet bazen bana da oluyor canim ben de yorgun uyaniyorum oyle ruyadan, sanki saatlerdir uyuyan ben degilmisim gibi..
tarif 906090 arkadasimiz yazmisti ben de dukanin kendi sitesinden baktim yapicam bu hafta bakalim bulabilirsem su yulaf kepegini
canim illa tatli yiyeceksen diyet puding veya irmik tatlisi yap bir de toz tatlandiricin var mi bilmiyorum ama tatlilar guzel oluyor stevia'nin da tozu cikmis ondan alalim artik topikcek. dogal tatlandirici yani islenmis degil en iyisi o. artik tum pasta kurabiye kek onu katicam seker girmicek eve
evet canim disari cikmak iyi fikir, aslinda benim sinemaya gidesim var ama sinemanin girisinde ben&jerry's dondurmaci var her gidiste koca birer dondurma yerdik esimle. simdi bos bos sinema da hic cekilmezama cikmak istiyorum bu aksamm bilmiyorum esime biraz duygu somurusu yapayim bari
Pilates Aletleri 7,90 TL ve Diğer Seçeneklerle!
Arkadaşlar plates topu Fırsatlarda gördüm beni var ama düsünen olursa diye attım:13:
evet canim disari cikmak iyi fikir, aslinda benim sinemaya gidesim var ama sinemanin girisinde ben&jerry's dondurmaci var her gidiste koca birer dondurma yerdik esimle. simdi bos bos sinema da hic cekilmezama cikmak istiyorum bu aksamm bilmiyorum esime biraz duygu somurusu yapayim bari
nescafe 3bir arada canımben öyle yapıyorum
Haklısın aslında canım Yiyorum sonra pişman oluyorum
Bugün bende İyi gidiyorum
Sabah 1 bardak süt
ara 1 elma
Öglen Mercimek corbası
Ara havuç
hiçbirşey yememişsinki canımm harşka menün
yapacam bu tariften
yulaf kepeğimi yazın almıştım istanbuldan dolapta duruyo bozulmuşmudur acaba ??
diyet pudingg alayım alışverişte bu ay hiç rastlamadım çünkü
çok severim pudingii
toz tatlandırıcımda yok
alsam aslındaa
ben aldım daha önce, ama tembelliğimden köpeğimi korkutmaktan başka işe yaramadı ahahah.leydiye kızınca ona gösteriyorum ağlıyor yavrum
dondurma yeme canım ya.. illa da yiceksen bir top yersin. ama sinemaya gitmek güzel fikir diye düşünüyorum.
bursaya geleyim gidelim tatlim beraber
simdi iste sinemaya gidesim var gezmek icin cok soguk malesef hava o yuzden malesef kendi basima cikip carsi gezesim yok
esim tembellik etmezse aksam cikariz artik
yapacam bu tariften
çok severim pudingii
toz tatlandırıcımda yok
alsam aslındaa
ben aldım daha önce, ama tembelliğimden köpeğimi korkutmaktan başka işe yaramadı ahahah.leydiye kızınca ona gösteriyorum ağlıyor yavrum
dondurma yeme canım ya.. illa da yiceksen bir top yersin. ama sinemaya gitmek güzel fikir diye düşünüyorum.
bursaya geleyim gidelim tatlim beraber
simdi iste sinemaya gidesim var gezmek icin cok soguk malesef hava o yuzden malesef kendi basima cikip carsi gezesim yok
esim tembellik etmezse aksam cikariz artik
Merhaba kızlar bugün geç uyandım kursada geç kaldım saçımı başımı düzeltmeden koşturdum resmen...Kursta 5 dakika yazayım dedim hoca geldi kapattırdı...
Menümü yorumlayın bakalım
Sabah: Sağlıklı sandviç...(peynir,light ton balığı,marul,salatalık,domates)
1 fincan yeşilçay
Öğle: 1 limonlu çay
2 form bisküvi
ara: 1 ıslanmış kayısılı su (3 kayısı) ayrıca tatlı isteğimi köreltti...
Akşam: tavuk suyuna çorba 1 kase
1 büyük boy kase salata yağsız tuzsuz...
1 kaşık yoğurt...
Merhaba kızlar bugün geç uyandım kursada geç kaldım saçımı başımı düzeltmeden koşturdum resmen...Kursta 5 dakika yazayım dedim hoca geldi kapattırdı...
1 fincan yeşilçay
2 form bisküvi
1 kaşık yoğurt...
Canımda birsey istemiyorİnsallah aksamda az yiyecegim
Bende aldım canım kışa girerken ev soguk olunca üseniyorum 1-2 defa kullandım havalar düzelsin Başlayacagım İnşallah
fındık ezmesi yedim 2 çay kaşıgıı
hem bagırsaklarımı çalıştırıyo benim
tatlı istegim gitti :))
bide form çay yaptım şimdi demnelmesini bekliyom
bu arada öğle yemeğim ıspanak :
Eki Görüntüle 347820
buda fındık ezme kaçamagım :))))
Eki Görüntüle 347821
yapacam bu tariften
çok severim pudingii
toz tatlandırıcımda yok
alsam aslındaa
gel cnm sen gelde inan en son yer çarşı
bu arada şu toz tatlandırıcı işini bende araştırayım şekerden daha mı masum fulya sen bilirsin
yok canim ya dondurma yemiyorum tabi ki, iste ondan diyorum sinemaya gidersek buyuk bir eksiklik hissedicem
al canim toz tatlandirici ben hep kullaniyorum tabi stevia olsa daha iyi ama orada piyasaya henuz cikmamissa normalinden al acil durum varsa mesela tatli krizi, onunla sutlu tatli yapiyorsun yuzlerce kaloriyi bos yere almaktan kurtuluyorsun.
seker kullanmayali baya oldu acikcasi cok mu masum evet bence oyle, asiri kullanmayin diyorlar ama zaten hergun kek kurabiye yapan bir insan degilim ayda bir yapiyorsam tatlandirici koyuyorum kaloride inanilmaz farkediyor yagi az ve tatlandiricili bir tatli gunu kurtariyor yani tatli krizinde... "stevia" arastirin bence bu arada, islenmemis dogal tatlandirici. sifir kalori. tozu cikmis onu bulursam kilo kilo alicam valla... en iyisi o. google'dan yazin cikiyor baya bilgi.
1 fincan yeşilçay
2 form bisküvi
1 kaşık yoğurt...
tşk ederim bilgilendirme için bakıcam hemen
ben kaçtım kızlar herkese az kalorili akşamlar diliyorum(diyet topiğindeki temenni böyle olur sanırım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?