Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm dukan yapmadım ama yulaf kepeği karışımı unun içine 1 yumurta beyazı biraz maya ve süt katarak yoğurdum arasına peynir koyup poğaça yaptım üstünede yumurta sürdüm süper değil ama yenilmicek bişeyde değil
bu hafta 1 tam buğday ekmeği aldım dilimlenmiş , evdende 1 kavanoz yeşil zeytin ve peynir getirdim her sabah bir tabak hazırlıyorum 2 dilim ekmekle yiyorum 1 bardakta yeşil çay

kızlarrrrrrrrrrrr
canım birşey çekiyorr
tatlı çekiyorrr
napimmm ne yiyebilirim bunu geçircek tarçın demeyin midem bulandıı ((

yarım paket çikolatalı light bisküvi ye ben öyle yaptım

fulya hoşgeldin cnm gezecek yer varsa çık dolaş kendine bir kahve ısmarla ben çıkışta kapalı çarşıya gidicem gel götüreyim bilirsin bursanın çarşısını

evet bazen bana da oluyor canim ben de yorgun uyaniyorum oyle ruyadan, sanki saatlerdir uyuyan ben degilmisim gibi..
tarif 906090 arkadasimiz yazmisti ben de dukanin kendi sitesinden baktim yapicam bu hafta bakalim bulabilirsem su yulaf kepegini

kızlarrrrrrrrrrrr
canım birşey çekiyorr
tatlı çekiyorrr
napimmm ne yiyebilirim bunu geçircek tarçın demeyin midem bulandıı ((

canim illa tatli yiyeceksen diyet puding veya irmik tatlisi yap bir de toz tatlandiricin var mi bilmiyorum ama tatlilar guzel oluyor stevia'nin da tozu cikmis ondan alalim artik topikcek. dogal tatlandirici yani islenmis degil en iyisi o. artik tum pasta kurabiye kek onu katicam seker girmicek eve

evet canim disari cikmak iyi fikir, aslinda benim sinemaya gidesim var ama sinemanin girisinde ben&jerry's dondurmaci var her gidiste koca birer dondurma yerdik esimle. simdi bos bos sinema da hic cekilmez ama cikmak istiyorum bu aksamm bilmiyorum esime biraz duygu somurusu yapayim bari

fulya hoşgeldin cnm gezecek yer varsa çık dolaş kendine bir kahve ısmarla ben çıkışta kapalı çarşıya gidicem gel götüreyim bilirsin bursanın çarşısını

bursaya geleyim gidelim tatlim beraber
simdi iste sinemaya gidesim var gezmek icin cok soguk malesef hava o yuzden malesef kendi basima cikip carsi gezesim yok
esim tembellik etmezse aksam cikariz artik

nescafe 3bir arada canım ben öyle yapıyorum

Haklısın aslında canım Yiyorum sonra pişman oluyorum
Bugün bende İyi gidiyorum
Sabah 1 bardak süt
ara 1 elma
Öglen Mercimek corbası
Ara havuç

hiçbirşey yememişsinki canımm harşka menün

yapacam bu tariften
yulaf kepeğimi yazın almıştım istanbuldan dolapta duruyo bozulmuşmudur acaba ??

diyet pudingg alayım alışverişte bu ay hiç rastlamadım çünkü
çok severim pudingii
toz tatlandırıcımda yok
alsam aslındaa

Pilates Aletleri 7,90 TL ve Diğer Seçeneklerle!
Arkadaşlar plates topu Fırsatlarda gördüm beni var ama düsünen olursa diye attım:13:

ben aldım daha önce, ama tembelliğimden köpeğimi korkutmaktan başka işe yaramadı ahahah.leydiye kızınca ona gösteriyorum ağlıyor yavrum

dondurma yeme canım ya.. illa da yiceksen bir top yersin. ama sinemaya gitmek güzel fikir diye düşünüyorum.

fındık ezmesi yedim 2 çay kaşıgıı
hem bagırsaklarımı çalıştırıyo benim
tatlı istegim gitti :))
bide form çay yaptım şimdi demnelmesini bekliyom

bu arada öğle yemeğim ıspanak :

buda fındık ezme kaçamagım :))))

Canımda birsey istemiyor İnsallah aksamda az yiyecegim

Bende aldım canım kışa girerken ev soguk olunca üseniyorum 1-2 defa kullandım havalar düzelsin Başlayacagım İnşallah

simdi iste sinemaya gidesim var gezmek icin cok soguk malesef hava o yuzden malesef kendi basima cikip carsi gezesim yok

gel cnm sen gelde inan en son yer çarşı
bu arada şu toz tatlandırıcı işini bende araştırayım şekerden daha mı masum fulya sen bilirsin

Merhaba kızlar bugün geç uyandım kursada geç kaldım saçımı başımı düzeltmeden koşturdum resmen...Kursta 5 dakika yazayım dedim hoca geldi kapattırdı...
Menümü yorumlayın bakalım

Sabah: Sağlıklı sandviç...(peynir,light ton balığı,marul,salatalık,domates)
1 fincan yeşilçay

Öğle: 1 limonlu çay
2 form bisküvi

ara: 1 ıslanmış kayısılı su (3 kayısı) ayrıca tatlı isteğimi köreltti...

Akşam: tavuk suyuna çorba 1 kase
1 büyük boy kase salata yağsız tuzsuz...
1 kaşık yoğurt...

Bende aldım canım kışa girerken ev soguk olunca üseniyorum 1-2 defa kullandım havalar düzelsin Başlayacagım İnşallah

gayet güzel güzelde kendimden biliyorum haftasonları benimde aynı oluyo evde olunca öğün 2 ye düşüyo geç kahvaltı ve akşam yemeği oluyo seninde aynen öyle olmuş ama sağlıklı olmuş

siyamum bundan iyisi can sağlığı diyorum tatlım. tam bir diyet günü menüsü alkışlar

aynen ben de soğukta üşeniyorum.

afiyet olsun edda hanım çok lezzetli gözüküyorlar

dondurma yeme canım ya.. illa da yiceksen bir top yersin. ama sinemaya gitmek güzel fikir diye düşünüyorum.

yok canim ya dondurma yemiyorum tabi ki, iste ondan diyorum sinemaya gidersek buyuk bir eksiklik hissedicem

al canim toz tatlandirici ben hep kullaniyorum tabi stevia olsa daha iyi ama orada piyasaya henuz cikmamissa normalinden al acil durum varsa mesela tatli krizi, onunla sutlu tatli yapiyorsun yuzlerce kaloriyi bos yere almaktan kurtuluyorsun.

gel cnm sen gelde inan en son yer çarşı
bu arada şu toz tatlandırıcı işini bende araştırayım şekerden daha mı masum fulya sen bilirsin

seker kullanmayali baya oldu acikcasi cok mu masum evet bence oyle, asiri kullanmayin diyorlar ama zaten hergun kek kurabiye yapan bir insan degilim ayda bir yapiyorsam tatlandirici koyuyorum kaloride inanilmaz farkediyor yagi az ve tatlandiricili bir tatli gunu kurtariyor yani tatli krizinde... "stevia" arastirin bence bu arada, islenmemis dogal tatlandirici. sifir kalori. tozu cikmis onu bulursam kilo kilo alicam valla... en iyisi o. google'dan yazin cikiyor baya bilgi.

tşk ederim bilgilendirme için bakıcam hemen
ben kaçtım kızlar herkese az kalorili akşamlar diliyorum (diyet topiğindeki temenni böyle olur sanırım )

harikaaaaa
super gidiyorsun super hepimizi motive ediyor iste topikte boyle azimli kararli birileri olunca
yakinda tammm citir olacaksin

yanlz kendimde bir şey farkettim. ben bu topikte altın günü mensubu moduna giriyorum. garip konuşuyorum ahaha.
hayatım şekerim falan. hiç tarzım değil halbuki, bir tek cicim minnoşum demediğim kaldı
demekki ileride altın gününe katılıp dedikodu yapma potansiyeli bende var arkadaşlar. evlenince görücez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…