Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bunu anlamadım işte? Ben oğlum küçükken direk küvete birlikte girer arada da emzirirdim, kimin neresi şişiyo anlamadım? 20 ay emzirdim bi kere mastit denen illet gelmedi başıma.
Canım benim unutma gak dese meme guk dese meme özellikle doğru düzgün ek gıdaya başlayana kadar bu böyle ne faydalı birseyken anne sütü niye böyle hurafeler uydururlar acaba

Aynen cok haklisiniz bende sasiriyorm boyle seyler duyunca

Amin cnm sagol

Kv bayramda gidicekti basta ama belki 40im cikana kadar da kalabillir yanliz birakilmaz mis ya lohusali kadin. Esimde calisiyor cunku

Aynen herkez farkli sey soyluyor gercekten kafam allak bullak oluyor bazen :)

Alistim canimm cok sukur git gide dahada baglaniyor insan melek ya kucucuk masum :)

Haklisin cnm ama oda cekiniyor buzdolabni bile acmiyor sanki el evi neden ole anlamiyorm bende rahat olamiyorm o oyle olunca. Her isi ben yapiyorm suanda bi bebege bakiyor durmayinca bakalm boylemi devam etcek

Kv bayramda gidicekti basta ama belki 40im cikana kadar da kalabillir yanliz birakilmaz mis ya lohusali kadin. Esimde calisiyor cunku
ben korkmam falan deseydin ya anacim sanki her doguranin yaninda birimi kaliyor
Haklisin cnm ama oda cekiniyor buzdolabni bile acmiyor sanki el evi neden ole anlamiyorm bende rahat olamiyorm o oyle olunca. Her isi ben yapiyorm suanda bi bebege bakiyor durmayinca bakalm boylemi devam etcek
kuzum sen söyle anne madem yardima geldin yemekleri sana havale ettim vs. de
Bisey yapmiyosa ne anlami varki gelmesinin

Ay bunlar gercekten insan degilmis kizz
Dertleri ne ki acaba suratsizlarin
Ben olsam o bakmiyosa ben 2 misli hic bakmam umurumada takmam :))
ay ne bileyim kaptanım dertlerini ..... bu suratsız hem bana laf sokmaya kalktı hem yüzüme bakmıyor. özür dileyeceğine ....
tövbe tövbeee hem suçlu hem güçlü.... ama şunu anladım ki çok kompleksli biriymiş .... aslında kızamıyorum bile ona acınası geliyor. yazık yaaa
hepsini Allah a havale ettim....

Normal tabi cnm
Nobet deyince ben gececi gibi aksamdan sabaha sanmistim
Cok sacma uygulama
evet kaptanım böyle maalesef
bu haftasonu
hafta içi de sabah işe geliyorum akşam eve gitmiyorum.
ertesi sabah gidiyorum
ertesi gün izinli oluyorum
yani pzt. sabahtan salı sabahına kadar izinliyim

kuzum biz mezun olmasa mıydık ?
yok balım mezun olduk iyi oldu da...
kilo vermeyi başardık bir de korumayı başarabilmemiz lazım ...
onu da öğrendik mi tamamdır....
istediğin kiloda kalmak hep bir mücadele işi bunu anladım en azından

Bu arada bisey sorcam

Ben cok dalginim unutkanim konsantre bozuklugu var
Yaptigim iş de konsantre gerekiyor
Bunun icin ne yapsamki
kaptanım alamanyalarda ver mıdır bilmiyorum ama
pharmaton isminde bir multi-vitamin var .
tavsiye ederim....

En güzel yaptığımız bahanelere sığınmak. Yok moralim bozuktu yok bayadr yemiyodum yok memlketteydm yok misafirlkteydm diye diye süreci uzatıyorz tüm bahane ettklerimiz geride kalıyo ama kilolar bizde kalmış oluyor.

yok balım mezun olduk iyi oldu da...
kilo vermeyi başardık bir de korumayı başarabilmemiz lazım ...
onu da öğrendik mi tamamdır....
istediğin kiloda kalmak hep bir mücadele işi bunu anladım en azından
aynen yavrum. Ya bu arada şu BDV ye girince her işten anladığını düşünen insanlar beni sinirlendiriyor gerçekten

doğum günün kutlu olsun canım....
sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere

1 hafta sabret aklına yaratık hali gelse bile iptal de atıyorum saçları güzel iyi giyinir v.s. bul o kişi hakkın da güzel yönler düşüncelerin de titreşim enerjisi vardır sen o kişinin olumlu yönlerine odaklandığın da beynin ona göre titreşim dalgası yayar ve o kişiye ulaşır farkın da olmadan sana karşı daha düzgün davranmaya başlar

Sen genelde fazla yemiyosun zaten tatlim

Valla tek tek bende uğraşamam sahsen işimmi yok :)))
aynı kafadanızzzz
dün akşam yemeğini 4 buçuk olmadan yedik sonra da 1 haşlama mısır yiycem diye yemeği az yemiştim gece boyu midem gırıldadı durdu o yüzden şaşırdım kendime :))

tamam kuzum devam ediciiim o vakit....
teşekkür ederim balım

pınarım poniye yazdıklarını kv ne söylesene gülüm , sen rahat ol rahat davran ki bende öyle olayım desene kız

psikolojik açıdan düşün sana laf soktuğu , kompleks yaptığı her şey aslın da kendinde olmasını istediği ama olmayan , sen de olan şeyler o yüzden öyle davranıyor sen de olanı kıskanma da diyebiliriz gülüm

tamam kuzum devam ediciiim o vakit....
teşekkür ederim balım
işe yaradığın da teşekkür edersin bir kere işe yaradığını gördüğün de beynin olduğuna inandığın da sürekli denemek isteyeceksin gerçekten çok heyecan verici eğlenceli olacak alışkanlıkkk olacak :)

boş ver anacım oraları ....
sinir olmaya değil eğlenmeye gülmeye mutlu olmaya ihtiyacımız var
ya inşallah ban yemem ama gerçekten çok saçma şeyle var ya. biri konu açmış 28 aylık bebeğini emziriyormuş ve ensesinde mantar çıkmış doktor antibiyotik yazmış ama içemiyorum emzirdiğim için diyor bende dedim ki memeyi bıraktırıp ilacını almalısın artık yararı yok o sütün. Biri girdi konuyu yok dünya sağlık örgütü 2 yaştan 3 yaşa çıkarcakmış emzirme yaşını da yok takip etmeliymişim de şuymuş da buymuş ben zaten takip ediyorum mesleğim gereği. Ama çocuğa belli bir yaşa kadar yeme alışkanlığı kazandırılmazsa çocuk 4-5 yaşına gelip hala mama yemek istiyor. Yorum yapan kişi 2 yıl anaokulunda çalışmış da hç öyle bişeyle karşılaşmadım diyor öğrencilik hayatımda dahil senelerdir bu işin içindeyim 6 yıldır öğretmenim. bir zorluk görmüşüm ki bir yorum yapıyorum. benim senelerce okuduğum şeye insanların 2 senede vakıf olduğunu düşünmesi çok şaşırtıcı ve enteresan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…