Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dün cogunlukta misafir günüymüş heralde :))

Bugun lutfen dikat et yarina eksi çık cnm
ben 3 cocuk doğurdum yaşımda küçüktü
Bilmem hic yanimda kimseyi istemedim ihtiyac da duymadim
Ben konuşacak insan aramıştım çok sıkılmıştım, en son takıp kanguruya oğlanı karda kışta yakın bi arkadasımın annesinin dişçi muaynhanesine gitmiştim yani o derece arkadass arkadasss konuşacak insan moduna girmiştim. Hoş ben zaten öyle evde de oturamam sıkılırım belki de ondandı bilmiom bu ilk çocuk için geçerli olabilir ama canım ya. 3. Çocukta zaten tepende iki tane zıp zıpken ne sıkılıcaksın di mi

evet benim de birincide öyle olmuştu ağlayıp duruyordum akşama doğru.
eşim evde oluyordu o vakitlerde fakat içime bir hüzün çöküyordu.
b12 vit. eksikliğinde oluyormuş sonradan öğrendim.
ikincide öyle bir şey olmadı...

@Sweetyy83 sevilayyyy ceeee

Kiz bakip bakip kacma bi ses ver
Yakalandık
Abla toparlayamadım bildirim yapmak içimden gelmiyor 6 ay dolunca listeye giriyim diyorum :) lisedeyken canavar gibiydim 2 gün detoks yapıyordum ama burayida bırakırsam çok kilo alacam gibi sen kilo verebildinmi kilo durumun nasil benim 72 - 73 lerde

ben korkmam falan deseydin ya anacim sanki her doguranin yaninda birimi kaliyor
kuzum sen söyle anne madem yardima geldin yemekleri sana havale ettim vs. de
Bisey yapmiyosa ne anlami varki gelmesinin

Acikcasi biraz korkuttular korktum o yuzden 40 cikmadan gece yanliz kalirsan karabasan olur falan diye esimde bazen gece calisiyor.

Aynen ona bisi yapmam lazim ama diyemiyorm ole de ya ama boylede bi anlami yok dedigin gibi herseye ben kosturuyorum

ya abla ben 2 yaşından sonra anne sütünün yararı yok dedim de bunlar mahalledekki ayşe teyze lafları anne sütünün yararı şak diye kesilmez dedi bana benim insanları kafam almıyor ya
senin kafan almıyor değil gülüm o inançla yetişmiş insanların kafası almıyor daha doğrusu reddediyor böyle durumlar da benim yaptığım şey enerjimi boşa harcamamak ve anlatmaya çalışmamak bırakacaksın yani
bazı insanların beyin dalgası belli herz titreşimini geçmez ne yaparsan yap beyaza siyah diyorlarsa onun beyaz olduğunu kanıtlasan da ispatlasan da kabul etmezler o zaman kendini yormayacaksın bırakacaksın kendi hallerine :)

ben olsam utanırım ama işte eskilerden de değişik tipler varmış işte canoom :))

pınarım poniye yazdıklarını kv ne söylesene gülüm , sen rahat ol rahat davran ki bende öyle olayım desene kız

O sekilde soyleyebillrm abla onu diyim insallah oda rahatlar biraz

Ayy sorma o kalabalik biraz yorucu oluyor cnm bizim bi ara 12 kisi oldu evde bide kucuk evim ama gelip geciyor sonra rahatliyorsun. Belki sizinkiler anlayislidir okadar uzun kalmazlar.
Hadi insallah hersey yolundadir cnm acilman da artmisdir biraz daha. Son zamanlar beklemek cok daha zor ve heycanli oluyor seni cok iyi anliyorum canim bende oyleydim :)

psikolojik sorunlu insanların aklı nasıl çalışıyor diye çok da düşünmeye gerek yok gülüm çözemeyiz ki :)
son bir kaç senedir böyle bir durum olursa ki bana karşı olmuyor şükür tontişim dediğim çok sevdiğim komşuma olursa açık açık söylüyorum insanların başkalarını eleştirmeye hakkı yok herkesin yaşantısı alışkanlarını büyüme kültürü farklı ama herkesinden de farklı iyi özellikleri var kimse tontişim kadar iyi ve nazik olamaz ben onu her haliyle seviyorum diyip susturuyorum diğerlerini

Ben hiç ağlamadım da böyle bi afakanlar geliyodu niyeyse. Bi de benim doğum aralıkta oldu işte 2016 aralık son 30 yılın en çok karı vardı istanbulda, kimse gelmedi falan. Onlarla da ilgisi oldu tabi. Ben zaten multivitamin kullanıyordum o zamanlar bi eksiklik yoktu çok şükür de. Kızlar yaaa yaz doğumu kış doğumundan psikolojikman daha iyi mi ya, ? Ben mi abartıyorum? Benim bi oğlum var kara kışta doğdu. Yazın doğsa mesela hep gineş var, çimlere at bebeyi yat yanına , ne biliyim hava daha gec kararıyo fln ? Yoksa hiç bi farkı yok mu ne diyosunuz?

Valla felaket basmış, ben uykusuz ve yorgun oldugum için eşimle oğlum temizledi ben yattım ama köpek gibi öksürüyorum ben de valla32 yaşından sora gece çıkıp sabahlamak benim neyimeyse bi de gece 3 de yağmur altında bisiklet kullandık frankfurtta

kuzum söyle çekinme eşinin annesi senin annen hükmün de çocuğunla direk kan bağı olan babaannesi el değil ki , yanında da madem kalıyor bari rahat iyi vakit geçirin , nasıl olsa daha yeni geldi baştan söylemek en iyisi , senle bebek kv ne emanetsiniz iyi baksın sizeee selam söyle :)

harikasın gülüm yazılarından bile pozitif enerji fışkırıyor maşallah...
enerjin hep daim olsun inşallah kuzum...
Allah bize de versin o pozitif bakış açısından

ben iki kızımı da nisanda doğurdum.
lakin hava ısınmamış olduğu için sürekli sarıp sarmalıyorduk.
sonra biraz ele avuca gelince de yaz geldi iyi oldu aslında ....

harikasın gülüm yazılarından bile pozitif enerji fışkırıyor maşallah...
enerjin hep daim olsun inşallah kuzum...
Allah bize de versin o pozitif bakış açısından
aminnn hepimizin inşallah gülüüüm

valla nasıl bir imaj nasıl bir enerji yaydıysam benim yanım da psikolojik çatlak kremitler bile pek bir usturuplu oluyormuş ben varken kimseye laf söyleyip dürtmüyorlar ben yokken yine aynı oluyorlarmış

ayy ne güzel sağlıkla kucağına alasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…