- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.041
yanlz kendimde bir şey farkettim. ben bu topikte altın günü mensubu moduna giriyorum. garip konuşuyorum ahaha.
hayatım şekerim falan. hiç tarzım değil halbuki, bir tek cicim minnoşum demediğim kaldıdemekki ileride altın gününe katılıp dedikodu yapma potansiyeli bende var arkadaşlar. evlenince görücez artık
minnosum
hepimizde o potansiyel var demek icimizdeki gizli alaturkalik ortaya cikiyor kk sayesinde
alaturka dedin de aslında keşke daha önce doğsaymışım.bunu hep söylerim. özellikle 80 lerde bu yaşlarda olmayı çok isterdim. benim ruhum da bir nostalji var. nostalji müzikleri, eski filmleri, eski tarz eşyaları çok severim. nişanlımda aynı şekilde böyle entellektüel bir insandır. saçı başı giyim tarzı vücut tipi olsun tarık akanı çok fazla andırıyor yavrum benim ya.. tarık akana hastayımdır bu arada. erkeğime o yüzden iki kat aşık oldum. ehehe..ayyy efkar yaptım nedense. çok özledim onu şehir dışında olduğu için. konu nerden nereye geldi görüyormusun
ya :)) ben de isterdim daha once dogmus olmayi, ama baya bi once.. 15. yuzyilda mesela.
ne zaman bu arada sizin dugun? tarih falan belli miydi?..
ozlenmez mi ya ben 2 yilimi oyle gecirdim. senede 3-4 kere gorebiliyordumsimdi dizimin dibinden ayirmiyorum
gayet güzel güzelde kendimden biliyorum haftasonları benimde aynı oluyo evde olunca öğün 2 ye düşüyo geç kahvaltı ve akşam yemeği oluyo seninde aynen öyle olmuş ama sağlıklı olmuş
siyamum bundan iyisi can sağlığı diyorum tatlım. tam bir diyet günü menüsü alkışlar
harikaaaaa
super gidiyorsun superhepimizi motive ediyor iste topikte boyle azimli kararli birileri olunca
yakinda tammm citir olacaksin
Teşekkür ederim cnm ya
Bugün kursta kızlar sen neden veriyorsun vücudun tam yerinde dedi ama yinede aklımdakini verip rahata ereyim yüzdüm yüzdüm kuyruğunda vazcaydım diyemem
Dünkü fal bugün çıktıKursa gittiğim günden beri bi çocukla sürekli asansörde karşılaşıyorduk bugün limonlu çayım ve form bisküvimle lobide kaloriferin önünde ısınıyordum mola verdik. Çocuk geldi ısınmakmıydı amacı bilmiyorum ama tanıştık Diyet bisküvimden ikram ettim zaten zayıfsın hiç anlamıyorum siz kadınları dedi Bilse obezlikten o hale geldiğimi
ya :)) ben de isterdim daha once dogmus olmayi, ama baya bi once.. 15. yuzyilda mesela.
ozlenmez mi ya ben 2 yilimi oyle gecirdim. senede 3-4 kere gorebiliyordumsimdi dizimin dibinden ayirmiyorum
Ah bana ne zaman zaten zayıfsın nedn rejim yapıyorsun dicekler yahu? Para veriyim biri bana böyle desin. Farkını öderim yani sorun değil ahaha=) Siyamum çocuk kendini ısıtmaya gelmemiş olabilri belki de senle arasında bir diyalog ısıtmaya geldi
trulyScrumptious bu arada hakikaten sen nasıl tanıştın eşinle canım ya? sizin de ilginç olmalı tanışmanız sakıncası yoksa anlatırmısın merak ettim =)
tarih belli değil canım nişanlım akademik kariyer yapmaya çalışıyor sürekli şehir dışına gidip geliyor. bazı çalışmalarını düzene sokmaya uğraşıyor. muhtemelen sonbaharda olucak gibi bir aksilik çıkmazsa ama tam tarih belli değil. onun ailesi başka bir şehirde yaşadığı için hazırlık süreci ağır işliyor. ikimizde onunla uğraşıyoruz fakat daha zor oluyor uzaktan uzağa halletmeye çalışmak. düğün dediğin bir gün sürüyor ama önemli olan ondan sonrası. ev mev düzen bunları tam olarak halledelim de ondan sonrası kolay. çok özlüyorum canımda sıkılıyor bu duruma
Aynen koşturmaca falan derken öğünler azalıyor ama yinede toparladımteşekkür ederim...
Teşekkür ederim cnm ya
Bugün kursta kızlar sen neden veriyorsun vücudun tam yerinde dedi ama yinede aklımdakini verip rahata ereyim yüzdüm yüzdüm kuyruğunda vazcaydım diyemem
Dünkü fal bugün çıktıKursa gittiğim günden beri bi çocukla sürekli asansörde karşılaşıyorduk bugün limonlu çayım ve form bisküvimle lobide kaloriferin önünde ısınıyordum mola verdik. Çocuk geldi ısınmakmıydı amacı bilmiyorum ama tanıştık Diyet bisküvimden ikram ettim zaten zayıfsın hiç anlamıyorum siz kadınları dedi Bilse obezlikten o hale geldiğimi
Ah bana ne zaman zaten zayıfsın nedn rejim yapıyorsun dicekler yahu? Para veriyim biri bana böyle desin. Farkını öderim yani sorun değil ahaha=) Siyamum çocuk kendini ısıtmaya gelmemiş olabilri belki de senle arasında bir diyalog ısıtmaya geldi
evet gercekten cok ilgincti canim.. ben evlenmeyecegime 100% emindim, odtude mastera kabul edilmistim is de bulmustum part time calisiyordum bir yandan. ankara'ya yerlesmistim yani artik (ailem bursada). kendi evim arabam kopegim vs hayatim kuruluydu. ben oldum olasi cok sosyal biri degildim 18 yasina kadar belki ama sonra baya bi ev kusu olmustum. kopek gezdirmek haric disari cikmayi sevmiyordum tum bos vakitlerimde mmorpg oyunlari oynuyordum ozellikle world of warcraft...
bilmiyorum oyunlarla aran nasil da iste bu oyunu 12 milyon kisi oynuyor, bagimlilik yapiyor, oyun 30 yas civari bekar insanlarla dolu cunku oyunu oynayan kimsenin normal bir aile hayati olamiyor sanirim
iste ben de tabiki oynuyordum buyucuydum (mage) 25 kisilik gruplar halinde oynaniyor taktik falan calisiyoruz iste esim de bizim gruptaydi.. acayip gicik oluyordum basta ona. neden diye sorma bilmiyorum.. oyle komik falan biriydi de yani sanki hic ciddi bir yani da yok gibi gorunuyordu. meraba merabamiz vardi sadece. aylar sonra iste nasil olduysa bir muhabbet acildi sonra facebook var mi falan birbirimizi ekledik. resimlerimi gormus tabi o zaman sisko degildim begenmis tabi o gunden itibaren oyunda hep dibimde durmalar yardim etmeler vs.. ingiliz diye ciddiye almadim bu flort durumlarini acikcasi. ama gel zaman git zaman baya iyi anlasmaya basladik artik onu gormeye giriyordum resmen oyuna
bir gun tr gelmek istiyorum dedi tamam dedim (onu da pek ciddiye almamistim gerci de... neyse)
ay hemen biletleri aldi beni bir telas sardi... dil bilmiyor otele birakmak istemiyorum, ayni evde kalmak da istemiyorum.. sonra ananemler evini actilarananem dedem bana yakin oturuyorlardi zaten. oyle harika 1 hafta gecirdik ananem ve dedem dil bilmemelerine ragmen cok sevdiler. bide gelmeden ozel ders almisti turkce ogrenmek icin ingilterede yasayan bir turkten... cat pat konusuyordu ahhah bizim aile bayildi.. bir de daha once hic erkek arkadasla tanistirmamistim birden aileye giriverdi sanki daha ilk bulusmadan. asik olduk resmen o hafta birbirimize.. superdi.
geri gittiginde ikimiz de depresyona girdik resmen, yani gorusmek istiyoruz ama cok uzagiz korkunctu
ben vize icin basvurdum ama yasim geregi (yeni mezun) bir de erkek arkadasim orada olunca oraya yerlesmek icin gittigimi dusunup turist vizesi vermediler
Darrell 2-3 ayda bir gelmeye basladi iste... Sonra bir yaz ailesini de alip geldi kardesi falan da vardi 11 yasindaydi o zamancumbur cemaat yani. annem babam bayildilar ailesine.. babam resmen babasiyla kanka oldu. benim kv ve kp cok komiklerdir bu arada arkadas gibiyiz. neyse sonra iste donduler 1 hafta gecmedi esim yeniden geldi dayanamadim ozledim dedi biz de sasirdik. meger teklif edecekmis ben birgun dustayken babama gitmis beni istemis. onlarda isteme oyle oluyor, damat kayinpedere soruyor yani caktirmadan izin aliyor cat pat turkcesiyle (evde de oldukca pratik yapmasina ragmen pek becerememis) fulya cok guzel ben cok seviyor evlenmek istiyor falan demis, sonunda da "ok mi?" demis. babam da "ok" demis. sonra anlatti bu diyalogu da yerlere yattik hepimiz
oyle isteeeee........ hic beklemedigim birseydi yani hala dusundukce nasil oldu bu ya diyorum kendi kendime.. saka gibi..
evlenmicem derken nereden nereye... tam tencere kapak gibiyiz cok mutluyuz (grip oldugu zamanlar haric!!!!! hastalaninca cekilmez oluyor) yine de iyi ki evlenmisim, ruh esim baska bir kitada beni bekliyormus meger
amma uzun yazmisim :26:
siz nasil tanismistiniz?
ooohh allah muhabbetinizi arttirsin canim yahic bahsetme eski kilolarindan tabi
seni gidi gizli çıkı seniiiiieşimden saklı adımım yktur ama liralarım çoktur
hahaa ayy okursa varya boşicak benii
..az kaldı geliyorum yewruummm..hopiş dukana başla hadi yarın sabah
aaa kötü olmuş onun için..bir sene eğitime ara mı verecek yani???kızım çok güzel kilo veriyor dukan sayesinde bu ara hopiş büyük kızım artık evde kalıyor .HER SABAH EVDEN ÜSKÜDARA OKULA GİDİP GELİYOR BEYNİ ÇOK YORULMUŞ SINAVINI VEREMEDİ KALDIGI EVDE RAHAT DERS YAPAMIYORMUŞ BU SENE EVDE KALCAK
len deme korkutma şimdi benii..önceki siparişim küçük geldi, bunu bir beden büyük sipariş ettim..bakalım nolcek..hopiş ceket güzel benim kızıma bunun siyahı hediye geldi ama omuzları büyük kolları uzun giymiyor .
anladım ki biz kadınların kafaları hep aynı çalışıyo..iyi yapmissin, trenckotun da guzelmis canim gule gule giyin, ben de bazen esimin kartiyla kendime hediye aliyorum super bi hispuskevit olayina da koptummmm
bizim herkesin kendi hesabi var, ama esimin karti hep ortadadir ben onun kartini alip alisverise cikarim ama o benimkini ellemez yavrum benim kiyamam ben ona.. ne kadar param oldugunu da bilmez ama sakladigimdan degil yani isterse aslinda kullanabilir ama istemiyorbenim para da birikiyor hesapta haliyle.. tabi su an calismiyorum o yuzden harcamalari esimin kartindan yapiyorum genelde bitmesin paraciklarim diye, ne olur ne olmaz
ahh dun gece ruyamda dukan ekmegi yapiyorum firindan cikiyor mis gibi ama o kadar guzel olmus ki anlatamamgereksizce uzun bir ruyaydi saatlerce ekmek gordum (karnim acmis heralde)
dun yulaf kepegi aradik supermarkette ama bulamadik onu soracaktim... su dukan ekmegi (veya pogacasi her ne ise) yapmak icin yulaf kepegi lazimmis, nasil birsey o? yani un gibi mi yoksa daha buyuk parcalar mi.. goremedim oyle birsey markette. yani vardi ama kucuk kirik kirik parcalar gibi hem de kahvaltilik gevrek oluyormus sanirim onunla mi yapiyoruz pogacayi da??
evet canım 1 senesi gitti kızımın emeklerine yazık olduseni gidi gizli çıkı seniiiiiafferin sanaaa..herşeyi onların bilmesine gerek yok demii:)))bende bazen biriktiriyorum bişeyler , güne falan giriyorum..sonra başı sıkışınca hoop kocaya teslim ediyorum hepsini..
..az kaldı geliyorum yewruummm..
aaa kötü olmuş onun için..bir sene eğitime ara mı verecek yani???
len deme korkutma şimdi benii..önceki siparişim küçük geldi, bunu bir beden büyük sipariş ettim..bakalım nolcek..
anladım ki biz kadınların kafaları hep aynı çalışıyo..birimizde dememişiz ki "ben eşime şunu aldım, ben eşime kredi kartımı verdim"...hep iste hep iste..sonrada adamlar kötüü..ya bunları bu hale getiren bizmişizde yaw.. ...fulyacım rüyanada yorum yapayım:ben diyeyim bir vakit sen de iki vakte kadar dukan topiğindesin canım..bu rüyadan çıkan sonuç bu
minnosum
hepimizde o potansiyel var demek icimizdeki gizli alaturkalik ortaya cikiyor kk sayesinde
trulyScrumptious bu arada hakikaten sen nasıl tanıştın eşinle canım ya? sizin de ilginç olmalı tanışmanız sakıncası yoksa anlatırmısın merak ettim =)
evli olan arkadaşlar hepinize söylüyorum. 4 yıldır bekliyorum sevdiğim insanla aynı evi paylaşmayı. yani gerçek olucak mı? artık olsun bıktım =) nasıl bir duygudur anlatırmısınız
evet gercekten cok ilgincti canim.. ben evlenmeyecegime 100% emindim, odtude mastera kabul edilmistim is de bulmustum part time calisiyordum bir yandan. ankara'ya yerlesmistim yani artik (ailem bursada). kendi evim arabam kopegim vs hayatim kuruluydu. ben oldum olasi cok sosyal biri degildim 18 yasina kadar belki ama sonra baya bi ev kusu olmustum. kopek gezdirmek haric disari cikmayi sevmiyordum tum bos vakitlerimde mmorpg oyunlari oynuyordum ozellikle world of warcraft...
bilmiyorum oyunlarla aran nasil da iste bu oyunu 12 milyon kisi oynuyor, bagimlilik yapiyor, oyun 30 yas civari bekar insanlarla dolu cunku oyunu oynayan kimsenin normal bir aile hayati olamiyor sanirim
iste ben de tabiki oynuyordum buyucuydum (mage) 25 kisilik gruplar halinde oynaniyor taktik falan calisiyoruz iste esim de bizim gruptaydi.. acayip gicik oluyordum basta ona. neden diye sorma bilmiyorum.. oyle komik falan biriydi de yani sanki hic ciddi bir yani da yok gibi gorunuyordu. meraba merabamiz vardi sadece. aylar sonra iste nasil olduysa bir muhabbet acildi sonra facebook var mi falan birbirimizi ekledik. resimlerimi gormus tabi o zaman sisko degildim begenmis tabi o gunden itibaren oyunda hep dibimde durmalar yardim etmeler vs.. ingiliz diye ciddiye almadim bu flort durumlarini acikcasi. ama gel zaman git zaman baya iyi anlasmaya basladik artik onu gormeye giriyordum resmen oyuna
bir gun tr gelmek istiyorum dedi tamam dedim (onu da pek ciddiye almamistim gerci de... neyse)
ay hemen biletleri aldi beni bir telas sardi... dil bilmiyor otele birakmak istemiyorum, ayni evde kalmak da istemiyorum.. sonra ananemler evini actilarananem dedem bana yakin oturuyorlardi zaten. oyle harika 1 hafta gecirdik ananem ve dedem dil bilmemelerine ragmen cok sevdiler. bide gelmeden ozel ders almisti turkce ogrenmek icin ingilterede yasayan bir turkten... cat pat konusuyordu ahhah bizim aile bayildi.. bir de daha once hic erkek arkadasla tanistirmamistim birden aileye giriverdi sanki daha ilk bulusmadan. asik olduk resmen o hafta birbirimize.. superdi.
geri gittiginde ikimiz de depresyona girdik resmen, yani gorusmek istiyoruz ama cok uzagiz korkunctu
ben vize icin basvurdum ama yasim geregi (yeni mezun) bir de erkek arkadasim orada olunca oraya yerlesmek icin gittigimi dusunup turist vizesi vermediler
Darrell 2-3 ayda bir gelmeye basladi iste... Sonra bir yaz ailesini de alip geldi kardesi falan da vardi 11 yasindaydi o zamancumbur cemaat yani. annem babam bayildilar ailesine.. babam resmen babasiyla kanka oldu. benim kv ve kp cok komiklerdir bu arada arkadas gibiyiz. neyse sonra iste donduler 1 hafta gecmedi esim yeniden geldi dayanamadim ozledim dedi biz de sasirdik. meger teklif edecekmis ben birgun dustayken babama gitmis beni istemis. onlarda isteme oyle oluyor, damat kayinpedere soruyor yani caktirmadan izin aliyor cat pat turkcesiyle (evde de oldukca pratik yapmasina ragmen pek becerememis) fulya cok guzel ben cok seviyor evlenmek istiyor falan demis, sonunda da "ok mi?" demis. babam da "ok" demis. sonra anlatti bu diyalogu da yerlere yattik hepimiz
oyle isteeeee........ hic beklemedigim birseydi yani hala dusundukce nasil oldu bu ya diyorum kendi kendime.. saka gibi..
evlenmicem derken nereden nereye... tam tencere kapak gibiyiz cok mutluyuz (grip oldugu zamanlar haric!!!!! hastalaninca cekilmez oluyor) yine de iyi ki evlenmisim, ruh esim baska bir kitada beni bekliyormus meger
amma uzun yazmisim :26:
siz nasil tanismistiniz?
ooohh allah muhabbetinizi arttirsin canim yahic bahsetme eski kilolarindan tabi
siz nasil tanismistiniz?
:
evlilik gerçekten çok güzel birşey..
eger sevdfigin insanla ise..
eğer sevdigin evlendikten sonra sana hayal kırıklıgı yaşatmazsa.. (hani evlenince değişen tipler varya ondan diyorum)
kısacası dogru insanla ise aynı yastıga bas koymak çok güzel birşey..
ve bir eşte ilk olarak olması gerekn şey.. sorumluluk duygusu.. evinin erkeği oldugu bilmesi.. karısını sahiplenmesi ve ilgiyi azaltmaması..
bunlar olursa gerisi geliyor:
ay canım okurken gülümsedim sürekli. çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah sağlıklı uzun güzel ömrünüz olur
bizim de şöyle oldu. ben dpü de moda tasarımı okuyordum. bu arada enstrüman çalıyor şarkı söylüyordum ve bir kafede sahne alan grubumuz vardı. böyle çok popüler bir tiptim üniversitede ama hiç erkek arkadaşım olmadı. sonra mezuniyet geldi çattı falan ama benm dersim kalınca bir kaç ay uzadı okulum. sınava gidip gelirken tanıştık sevgilimle. o beni okulun fan grubunda görmüş görür görmez aşık olmuş bütün arkadaşları da resmimi görünce ''ne güzel kızmış ya nasıl görmedik bu kızı'' gibi abartılı sözler sarfedince bizimki gaza gelmiş. sınavlar için ayda bir kere giidp gelmeye başladım okula. sürekli beni kollamaya başladı konu açmaya çalışıyor falan. ama ben tersliyorum. espriyle karışık ''ben sana nasıl ulaşıcam seni hep bekleyebilirim'' gibi şeyler söylüyordu ilk başta o da çok ciddiye gideceğini düşünmemişti belliydi. ben daha çok kaçmaya başladım ama içim de gidiyor. maaşallah yakışıklıdır allahım korusun onu =)
kendimi çok tecrübesiz olduğum için zayıf görüyordum ve o kadar iddialı bir erkeği haketmediğimi düşündüm hep saçma sapan korktum. onunda etrafında sürekli böyle güzel kızlar dolanıyordu. canımı sıkmıştı bu durum. güvenebilirmiym demiştim.
sonra bir gün sınav sonuçlarım açıklandı mezun olmuşum istanbuldan kütahyaya gittim diplomamı aldım. sonra onla görüştük bir kafede oturduk kahve içtik sohbet ettik. çok entellektüel giyinmişti yine sade cümleleri, kibar tavırları, bilgisi beni acaip etkilemeye başlamıştı ama korkuyordum.
neyse o gün bitti beni otogara götürdü otobüse bindim istanbula yola çıkmak için. otobüs hareket etti biraz ilerledi birden bire durdu kapı açıldı içeri bir girdi ve merdivene takıldı telaşından düşüyordu bir baktım O !!! otobüsü durdurmasının sebebi en sevdiğim çikolatayı almış geldi ve onu bana verdi ağzım açık bakıyordum resmen. iyi yolculuklar dedi indi bi sigara yaktı arkamızdan baktı yolun ortasında film gibi ya üstünde böyle uzun yeşil bir parka vardı aynı eski filmlerdeki gibi. saçları gür ve yana ayrılıyor falan aşığım yani=) ardından telefonuma bir mesaj geldi bundan sonra bende varım diye !!!! okulum bitmişti diplomamı almıştım o gün ben. uzak kalacağımızı bile bile bunu istiyordu anladım heyecanından. o benim en çok temiz kalbimi sevdi ve alçak gönüllü olmamı sevdi biliyorum. ben hiç bri zaman olumsuz tavırlı olmadım çevremde çok şükür hep sevildim ve takdir gördüm. o bunu biliyordu. onun okulu da devam ediyordu bu arada o güzel sanatlar fakültesinde okuyordu. nitekim 3 sene o gitti bengeldim ben gittim o geldi çok badireler atlattık bir bilseniz neler yaşadık bu günlere geldik. derken zorla geldi babamla tanıştı. babam duruma kötü tepki vermedi çok anlayışlı bir adamdır aksine kendi başına gelip babamın karşısına dikilmesi korkmaması babamın hoşuna gitmişti. bir de babama çok güzel bir takım elbise hediye getirmiş. sonuçta geçen sene yazın beni istemeye geldiler nişanlandık. o okulu bitirdi mesleğinde yükselmeye çalışıyor 1 sene deböyle geçti. 4 senelik mücadelem bu düğünü bekliyoruz...
edda canım inşallah bizim sonumuzda hayırlı olur. çok seviyorum Allah biliyor. çok emek verdim bugüne dek. inşallah değer. ama değeceğine inanıyorum. sevdiğim kadar seviliyorum.
bugünkü menüm
sabah kahvaltıda 10:30 da
kıymalı yumurta
biraz kaşar peynir
1 siyah zeytin
2 dilim ekmek
2 fincan çay + 2 küp şeker
ara 1 yeşil çay
öğle saat 15:00 da
ıspanak + yogurt
ara 1 forum çay
2 tatlı kasıgı fındık ezmesi
akşam
yarım kase patlamış mısır
gün içinde tam 1.75ml su
anladım ki biz kadınların kafaları hep aynı çalışıyo..birimizde dememişiz ki "ben eşime şunu aldım, ben eşime kredi kartımı verdim"...hep iste hep iste..sonrada adamlar kötüü..ya bunları bu hale getiren bizmişizde yaw.. ...fulyacım rüyanada yorum yapayım:ben diyeyim bir vakit sen de iki vakte kadar dukan topiğindesin canım..bu rüyadan çıkan sonuç bu
Ayyyy çok beğendim çok severim ben böyle aşk hikayeleriniMutluluğunuz daim olsun cnm...
Bahsedermiyim güzel iltifatlar alırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?