Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar menulerimi yazem ben

Saat 9
Tereyagli turk kahvesi

Saat 10
2 tane krep icine peynir, zeytin domates
(Krebi siyez unu ile yaptim)

Saat 17
Bi kase kinoa kisiri
naneli ayran
1 minik ev pogacasi
(zalım kaynana yapmis buzluga atmis oglana atistirmalik adama sabah kahvaltilik olsun diye pisireyim dedim tereyag kokusuna dayanamadim yidim vallahi sisecekti bi yerlerim)

Su 2 lt gecmistir
1 saat tempolu yuruyus
Cuma gunu de 1 saat yurumustum yine tempolu
Fit mutlu anne
Mefkurem

Valla bacım 35 yıldır kastamonuluyum bizim yörede gözleme diyeni duymadım arkadaşa bizde etli ekmek budur nokta
Farklı yerlerde aynı isimlerle degişik lezzetler dıyıp konuyu kapatalım canım mutlaka oda cok guzeldır denemeden yemeden bılemeyız tabıkıde ben kastamonuya bırgun gelırsem yemeden gıtmem sende bır daha konyaya gelırsen dene pısman olmazsın derım

kız şimdi benim sıpayla muhabbet ettik ben nasıl anayım yaaaa diyesim geldi senin yazıyı okuyunca normal ana senin gibi olur yaaa bennnnnnnnn
çatlakım manyakımmmm oğluna gerektiğin de dövüşsün diye yakın savunma tekniği öğreten ilk vuruşu nereye yapacağını söyletip gösteren çatlakım yaaaaa

annaaaammm biz de abanalıyız gıızzz
anam trabzon sürmene
babam ggaaaastımonu abana
üleeennnnnnnnnn ben bu sohbetten geri mi kalırııımmmmmmmmm
ben de Trabzon bıçaklarıı varr çok severimmm, küçük damat ( kız kardeşimin eşi kuzummmm)yarı kastamonuluuuu karadenize bayılırımmmm bir yanım değsin bari sohbete didim :))))))))))))))))))))

Iyı geceler kızlarrrr bugun akşam ustu kv gıttıler aksam yemege kendı annemgıl geldılerr yemektı caydı onlar gıttıler sımdıde mutfagı toparladım mınnakımı emzırdım uyumaya calısıyor sayfaları oku oku bıtıremıyorum vallahı neyse menumu yazayım
10.30
1 yumurta
1 tb ekmek
1 2 dal pırasa {sabah sabah eşim bahceden koparıp gelmış yumurtayla ıyı gıttı}
Domates salatalık
1 kase yogurt

16.00
1 avuç beyaz leblebı
4 kayısı
1 bardak ayran
5-6 tane yer fıstıgı

20.00
1 kepce tarhana corbası
1 kucuk bıber dolması
Salata
Yesıl sıvrı beber bes altı tane

Su 1.5 anca olmustur

Sınavdı misafirdi bittim bugün. Dün ne yedim inanın hatırlamıyorum. Bugünkü menümü yazayım. Yarın da cam perde işi yapacam

SABAH 9.00
1 adet çikolata

OGLEN YOK

AKŞAM 19.00
Mangalda pişmiş 3 parca tavuk
Közlenmiş biber
Bol salata ve ayran

Su 1.5 litre

Sabah 9 1 dilim ekmek
1 dilime Ezine
1 bardak vişne suyu

Öğle 3. 3 tane köfte

Akşam 9. 4yk pilav pirinç
Yarım tabak etli kuru fasulye
Cacık 1 kase
afiyet olsun bayanlar
O kedi dili olmasa iyiymis canim lutfen dikkat et ufak kacamaklar kilo vermeyi baya etkiliyor

Iyi sayılırım canım sen nasılsın evet gündüz gelmiyosun artik :)
sporu da cok aksattım yarın devam inş
Afiyet olsun bayanlar

Güncel 61.4 kilo
09:00 sabah
Biraz tuzlu kraker

13:00 öğle
150 grm yoğurt,1 elma

Ara 17:00
Yarım elma biraz tuzlu krake
Akşam19:00
1 brezeln , ( simit gibi bişi, tiyatroya gittik, dağın tepesindeydi ve yagmur yagdığı çin başka yemek yoktu ondan yedim) birtane de kaşarlı ekmek, çay

Ara 22:30
biraztuzlu kraker

Bugünkü menü de vitamin değeri konusund yerlerde biliyorum, yarın toparlıcam . Ama yine de bugğn de 300 grm vermişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…