Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah hayrını versin gideli ne oldu ki unutalım kız seniiii
o vakittt hoş geldinnnn gülüm ablan da çene enerji bol istediğin kadar al gitsiiinnn

allah hayırlı etsin vermişsiniz kız kardeşini , ekim sonuna düğüne kadar zorlanmadan 66 kiloya inersin bence hele bir insanlar gelinin ablasının havasını görsün demiii:)

bebek aşağı inmiş o zaman acaba doğum kanalına mı girdi ayy bebek geliyor az kaldııııııı desene eee biz nasıl öğrenicez doğuma gittiğini o telaş da yazamazsın ki

Fitt_anne nasılsın canımmm.. Kuzucuk nasıllll???
@Sweetyy83 nasılsın canım.. Tatil bitti mi senn de?
Çok şükür iyiyiz canım . kuzucugum hamdolsun daha iyi yarın 4 aylık oluyoruz teyzesi genç kız olduk bile biz
Sen nasıl nasıl gidiyor hayat

ütüyü bitirdim şükürrrrrr benden yiğidi yok şu an öyle süper kahraman gibi hissediyorum kendimi
Ve bende şuan sana gıbteyle bakıyorum ama umudumu yitirmedim şuan bana bakan 1 sepet utumu bende yapicam en kısa zamanda

Ablam cuma günü gömdüm zaten iskenderi pizzayida yersem mefkusumda beni çiğ çiğ yer dediminan bu düşünce ile canım bile çekmedi
Eliptik yapamadım AVM yorulmuşum çünkü

afiyet olsun bayanlar
inş. Bu hafta güzel gecerde motive olurum
Afiyet olsun. Puding nasıl yapıyorsun? Diyet için özel mi?

Hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım
Yolun az .kısa sürede verirsin Allahin izniyle..
Neden hedef 66 da 65 değil merak ettim
Genelde 65 sır çoğu kişinin hedefi ya bu alemde ondan şey ettiydim

Tereyağlı kahvemi

bebek aşağı inmiş o zaman acaba doğum kanalına mı girdi ayy bebek geliyor az kaldııııııı desene eee biz nasıl öğrenicez doğuma gittiğini o telaş da yazamazsın ki
Gunaydin ablacim evett cok az kaldi 20 gun onceki kontrolde doktor bas asagi duruyor kanala yerlesmis demisti ama 4 5 gundur kendini daha fazla hissettirdi cuma gunune kadar sancim suyum falan gelmezse cuma gunu geldigimde yazar haber ederim abla yatisim yapilirken.telefonumdn benden baska size haber edecek kimse yok kaynanamain okumuslugu olsa derdim su kisilere mesaj yaz diye neyse hayirlisi bakalim ben yazarim en kotu sayfaya girer o arada hemen ben gidiyorum yazsam gene anlarsiniz dualarinizi bekliyorum insallah sezeryana gerek kalmadan dogum yaparimm

Günaydınlar kızlar:
Ben tüm gece öksürmekten uyuyamadım, bir de dudağımda kocaman uçuk çıkmış, 3 senedir hiç çıkmamıştı demek ki bünyem zayıf düştü hızlı kilo vermemle de ilgilisi var sanırım. Ben bir de hiç hasta olan biri değilimdir en son 2012 de öksürmüştğm mesela. Yüzümün de heryeri iltihaplı sivilce doldu. İltihap temizleyecen yiyecek içecek önerilerinizvar mı ? Din tiyatroya gittik eşimle ,- açık havadayd, bir deorda 3 saat yağmurun altında tiyatro izledik artık inşallah zatüre olmam

Sağlıklısı hangisiyse o olsun canım Sağlıkla doğur, sen sağlıklı ol, bebişin sağlıklı olsun. Önce bunlar , sonraki düşünce sezeryan mı normal mi olsun. Umarım hersey yolunda gider de istediğin şekilde en kolayından bi doğum nasip olur sana

Jasminium84 yasemin nerdesin kuzum hic gorunmemisin
ablacım selam
geçen hafta izinliydim, ama çok yoğum geçirdim büyük kızın okul kaydı eğitimleri ufaklığın hastanesi derken sabah çıkıp akşam girdim eve, her akşam da illa birileri geldi gitti gece pertim çıkmış oluyordu hiç giremedim kk'ya
neyse ki bugün işbaşı yaptım da biraz dinleneceğim inşallah
bugün yapabildiğim kadar geçmiş yapayım neler oldu neler bitti bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…