Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

senin hakşyende çok güzell
inşallah sonunda hayal ettiğin düğün ile sevdiğine kavuşursun..
ayrı şehirlerde olmak çok zor.. ben dayanamazdım walla

vayyyy..havada aşk kokusu var yaniii

güzel hikaye canım..okulunu bitirincemi yerleştin ingiltereye??birde ailenin tek çocuğusun sanırsam..hem senin için hem ailen için çoook zor olmuştur değilmi..ben kızlarımın bilinçaltına şimdiden yavaş yavaş kazıyorum..uzak yere evlenmek yooohh diye:))dayanamam onlardan fazla uzak olmaya

hopiş dukan sitesinde yarış var adını yazdır cumadan cumaya tartılıp kilo bildirimi yapılcak bence başla

fadime azzzz kaldı, geliyorum bekle benii..sen goji berry den haber ver, noldu?etkili bir şey mi..wc olayı için yaniii

edda super gidiyorsun bu hafta birincilige mi oynuyorsun yoksa ben de varim yalniz altta kalmiyorumm sporumu yaptim geldim :122::124:

:

ahh keşke ama bagırsaklarım düzgün çalışmıyor.demir ilaçlarının iştahımı arttırdıgını düşünüyorum canım tatlı istiyo
dünde menüm düzgündü bugünde abartmadım hiç
ama iştee yarın anneme gitcem annemin günü var misafirler tatlılar böreklerr ((((
cuma günüde arkadaşa davetliyim kahvaltıya
gelde yeme ((
abartmıcam ama iştee gelde yürek varsa yeme

sen spor iyi yapıyorsun ben çok hareketsizim
eve bi süpürge takıyorum sankiiiii kilometrelerce koşimuş gibi yoruluyorum hamladım otura otura

sınav niçin??..mesaj sayılmasına şiddetle karşıyım..anarşit damarım kabarır...ters tepki yapar bünyemde

edda bence bu gün sen kendini güzel programladın öğlen de konuşmuştuk zaten. menün güzel geçti bu gün tatlım. aynen devam.

sizin hikayeniz de cok romantikmis nisanlinin da gozu karaymis senin icin herseyi goze alacagini bilmek bence harika bir duygu mutluluklar dilerim canim umarim kisa zamanda sende evli mutlu kedililer arasina katilirsin
:

teşekkür ederim çok sağol canım. bakalım işte inşallah iyi olur. ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. belki bağlı olmamın sebebi budur. dua ediyorum sürekli aksilik çıkmaması için. bakalım artık kısmet =)

senin hakşyende çok güzell
inşallah sonunda hayal ettiğin düğün ile sevdiğine kavuşursun..
ayrı şehirlerde olmak çok zor.. ben dayanamazdım walla

ah sorma edda hatırlamıyormusun ekimde yanına gitmek için kıvranmıştım. neyse 1 aydır burdaydı gideli 1 hafta oldu. ailesi de başka birşehirde yaşıyor zaten benim işlerim o yüzden böyle aksıyor. irtibat zor kurulunca gidip gelmek kolay da olmuyor koca insanlara. o yüzden gecikiyor düğünüm =(((
zaten özlüyorum bazen gece böyle çok ağladığım oluyor. işe gidip gelirken sürekli her zaman düşünceliyim. tek isteğim huzurlu sakin bir yuvamız olsun. yani inan parada pulda gözüm yok. normal bir hayat istiyorum sadece. o yüzden sabrediyorum. herşey hayırlısıyla olsun..

ay hoppiş sınav niçin diye sormuşsun
adalet bakanlığı zabıt katipliği için sınav açtı ona gitcem
kazanırsan memur oluyosun
inşş kazanırım artık özelde çalışmak istemiyoruım :

evet hatırlıyorum :))
evlenince anlıyacaksın zaten dediğin gibi paranın pulum hiç önemi olmuyor..
evinn eşya dolu olsun herşeyin tam olsun ama evinde 1 gün eşinle küs ol herşey boş geliyor sana..
ozaman işte diyorsunki hiçbirşeyim olmasın huzurum olsun

bu arada murchh bugün gelmedi herhalde dimii
face saçlarımı kestşirdim yazmış merakn ettim nasıl oldu acaba

inşallah kazanırsın canım..kendini devletin güvenli kollarını attın mı gerisi kolay....murçu bende merak ediyorum..saçını kestirmiş, ölee yazmış..bende kestiricem ama aycangülün kestirin demesini bekliyorum..aycangülü biliyosun, hani şu kıl , tüy işlerinden anlayan arkadaş :))

evet ya bu gün hiç gelmedi. saçından haberim yok. ama sorarım yarın. ben de merak ettim şimdi bak. modeli nasıl oldu acaba? kıyamam.. =)

Kızlar 2 gündür dışarıdayım o yüzden yazamadım, 2 gündür diyet bayağı gitti İçkiler, tatlılar, hamurlar ne varsa yedim gitti yani.. Yarın sabah tartılıp tekrar başlıyorum diyete :/

selaaaam bütün gün misafir vardııı
gelemedim bugün bigüzelde yedim yanii
desenize yemediğin günmü vaaar
yarın bomba gibi başlıyorum
allahtan yarınlar bitmiyooooor

aynen aç kalıcam bütün gün cuma günü yine 100 gr eksik çıkarım belkiiiii
allahtan 2 mil leslie yaptım oda kar kaldı yanımaaa

canım benim olsun sen zaten aşırı kilolu değilsin. ama yine de diyeti önemsemek gerekiyor. leslie olayını bir ben yapamadım =) düzene sokarsın yarın dediğin gibi az yersin.

Kızlaaaaaar bu arada akşam spora gittim. zamanla bu B-fit spor salonunu sevmeye başladım. bu gün harika geçti oryantelle spor yaptırdılar. hem güldük eğlendik hem çok efor sarfettik. belimize paralı kemer de taktırdılar şıkır şıkır oynadık=) çok memnun kaldım
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…