- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #310.621
Canım geçen bir mesajında yazmıştın "eşimi çok seviyorum ve beni çok seven bir eşim olduğu için kv sorunlarını görmeye biliyorum" diye.... Çok hoşuma gitti... Aslında katlanabilnenin sırrı burda saklı... Benim kv eşimi çok doldurup üstüme saldı, kv ye nefretin var, oğluna da annesine uyduğu için sevgim kalmadı, benim ki çocuklar için gittiği yere kadar tahammül... Tabi bu durumda olunca herşey gözüme batıyor..Dahada gencmis ,Niran seni okadar iyi anlıyorum ki evladına bağımlı bir kv var 65 yaşında iken bile bir baş ayrisinda bile yataklara düşer oğlu hastane hastane gezdirirdi genelde bişey çıkmaz onlar benim derdimi bilmiyor benim derdim icimde diye doktorlara kizardi80 yaşında hala aynı haftaya zayıflığı için 2222 kez eşim tekrar hastaneye goturecek
Ben çözümü kv muhalefet olmayarak buldum mesala geçen ellerini gösterip çok zayifladim ellerim morardi diye söyle ,Bende haklısın anne morarmis bı doktora göstersin nadir seni dedim
Balım inan kv bu sekilde kabul Edip bana ddokunmasinlarda ne ediyorlarsa etsinler demedigin sürece içindeki vesvese yer bitirir seni..
KV ettikleri konusunda yarisabilirim senle okadar çoktur yani. .ama şimdi kızımı uyuyunca kayinvaldemin banyosunu yaptiracam büyük bir merhamet duygusuyla..
Ben kendi mutluluğum huzurum için hoşgörülü olmayı seçtim onun için değil Allah rızası ve esim için evlatlarım için..
Herzamanda söylediğim Rabbim evlatlarimla eşimle sinamadi şimdiye kadar çok şükür KV
Olsun yeterki
Biz yazın mangalda ızgara şeklinde yapıyoruz, hem hafif oluyor, hemde kızartarak zararlı hale getirmemiş oluyoruz.Ben severim aslında ama evde yapınca istah kalmıyor açıkçası disarda yiyelim diorum bende kizim bnmde cok sevgili yemiyor et tavuk yer ama baliga alistiramadk bi tuurli ucundan azicik aliyor
Teşekkür ederim bitanem ins. Devami gelecekSüpersin ablam şahanesin
İnşallah devamını da getireceksin daha önce yaptığına göre yine yapabilirsin bence
Ben de özledim ablam yaa ❤❤
senin şu azminin yarisi bizde olsaBugün daha da dikkat ettim şimdi de spordan geldim abla az koşu az yürüyüş mis
ne guzel temiz temiz duzenli giriyon iste yeni yasina cnmKizlar ben nerelere gidem kendimi nerelerden atam
Bugun dogum günüm ve kutlamayi eşya yerlestirerek yapıyorum allahtan erken kutlama yaptık bendekide ne sans yaaa
niran haftaya pek sıkı baslamisin cnm09:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık
15:00=== 1 adet ızgara alabalık
2 kase salata
Su 3 lt
mesajin altinda cevaplaya basarsan tek mesaji alintilamis olursun cnmAlinti nasil yapılıyor kizlar
Tamam kaptanım
Kilom aynı 94
yazan yerden sonra cevabini yazican
Cuma 93.8 din heralde 200 artidasin ozaman
guzel görünüyor cnmBugünkü menüm
Sabah
Tereyağlı yumurta 2 tane
2 dilim peynir
2 zeytin
Semizotu
Salatalık
18.30 mercimek köfte 6 adet.yalniz çok az bulgur koydum yarim caybardagi kadar tüm mercimege
Yoğurt marul
Şu 2 lt
Spor gezinti bebek arabası ile
Bulgur mercimegi bugun yemen iyi olmuş
Tartiya dogru sislik yapabilir
Bahcem yok cnm apartman olunca ama park cok yakin evime mangalda yapabiliriz bizde kizartma agit oluyor bendd sevemiyorim genelde fırında yaparim evde yaptigimda daBiz yazın mangalda ızgara şeklinde yapıyoruz, hem hafif oluyor, hemde kızartarak zararlı hale getirmemiş oluyoruz.
Sanırım bahçen vardı, eğer öyleyse ızgarada denemeni tavsiye ederim canım...
Evde et ürünlerinin pişmesine bende dayanamıyorum, koku hassasiyetim çok yüksek maalesef
Bende hic balik olsada yesem dememHiç sevmiyorum aslında, çocukları balığa alıştırmak için mecburen yiyorum...
Vejeteryandım aslında, şurda 5-6 yıldır kendimi zorlaya zorlaya yemeye başladım
Kerahat vakti diyince aklıma geldi canım., geçen bı yerlerde okudum...Güneş dogduktan sonra 45 icinde hic bi namaz kilinmaz, keraat vakti denir
Karadenizlilerin balığı fırında sebze ile karışık pişirme tarifleri var canım, çok ta güzel oluyor.Bahcem yok cnm apartman olunca ama park cok yakin evime mangalda yapabiliriz bizde kizartma agit oluyor bendd sevemiyorim genelde fırında yaparim evde yaptigimda da
Korkuyorum takılıp kalacağım diye kaptanımniran haftaya pek sıkı baslamisin cnm
bugun oek hosuma gitnedi hafizecim fazla karbonlu olmusIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim çok tahıllı ekmek
Öğle 14
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
Salata
Ayran
1 ince yarim ay kavun dilim
Ara
2 porsiyon meyve
(kiraz, seftali, hirtlak) azar azardi
Akşam 19:30
1 kepce soğan çorbası
Salata
4 kasik bezelyeli patates yemeği (susuz)
Saat 21
Cayla 3 hurma 1 ceviz
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
niran şu anda kizgin oldugun icin öyle düşünüyorsunCanım geçen bir mesajında yazmıştın "eşimi çok seviyorum ve beni çok seven bir eşim olduğu için kv sorunlarını görmeye biliyorum" diye.... Çok hoşuma gitti... Aslında katlanabilnenin sırrı burda saklı... Benim kv eşimi çok doldurup üstüme saldı, kv ye nefretin var, oğluna da annesine uyduğu için sevgim kalmadı, benim ki çocuklar için gittiği yere kadar tahammül... Tabi bu durumda olunca herşey gözüme batıyor..
Aaaa bu nerden cikti cnm simdiye kadar hic böyle bisey duymadimKerahat vakti diyince aklıma geldi canım., geçen bı yerlerde okudum...
Aksamleyin kerahat vakti girdikten sonra (akşam ezanına 45 dk kala) sabahleyin kerahat vakti çıkıp kuşluk vakti girene kadar, su ve çay hariç hiçbirsey yiyip içmemek gerekiyormuş.
Sistttt kötüyü cagirma korkulara yer yok :))Korkuyorum takılıp kalacağım diye kaptanım
Çok yorucu hele bebekle. Hiç durmuyor bensizafıyet olsun canım kolay gelsın temızlık benımde yapılacak ama ne zaman yapacagım bakalım
sagol tatlım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
hosgeldın canım ıyıyum cok sukur senı sormalı sen nasılsın yavrular ıyıler cok sukur benı hatırladıgına gore ıkı ayı gecmemıstır gıdısın ben gelelı ıkı ay anca olmustur heralde ben de senı hatırlar gıbı oldum nıck yabancı gelmedı
ıns hızlıc gıder o artılar kız kardesın ıcın de hayırlı olsun ıns hayırlısından gebelık ıstegın tez zamanda olur senın cocuk varmıydı canım hatırlayamadım
afıyet olsun canım
saglık problemınız olmadan dogum yaparsın ıns canım sezeryanda olsa onemlı degıl bence tabıkı normal dogum daha avntajlı ama hakkınızda hayırlısı
gecmıs olsun canım yagmurda bıde 3 saat durmussun ıns hastalıgın ılerlemez dıkkat et kendıne canım
tereyaglı kahve hıc bılemedım sımdı ben sade ıcmeye devam edıyım en ıyısı karatay ablamda ne dıyecegını sastı ıyıce
Ay ne bileyim, sinirlenince tüm köprüleri atıyor muyum ne?niran şu anda kizgin oldugun icin öyle düşünüyorsun
Hatirlarsan sende öğlenleri özledim deyip eşimi eve cagiriyom dediydin
Gündüz sınav vardı yiyemedim bir şeyNormal canim
Ne durumdasin peki varmi bi sıkıntı
O pogaca olmamis canim
Valla yemeyince siser diye diye her yerimiz sisiyor
Evet tatli oluyorlar ama kudurmaya baslayinca yavas yavas krizler geliuor
Ben hic sevmiyorum misafir
Afiyet olsun canim
Bencede
Ac kalmissin gunduz ya
Artik bi topla canim saldin bu ara
2 gundur olmamis canim
Psikolojik tamamen canim
Nasilsin ablam hosgeldinn
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canimmmm
Kiz ne kadar almissin oyleee hemen topla kendini basliyoruz
Bende degisen bisi yok valla canim ayni devam
Afiyet olsun ablam
2 gundur gece disardasin bence ondan kaynakli tatlim
Gunaydin tatlim
tugce dikkat et bu ara
Yaaa nerdesin senn ozlettin kendini hosgeldin balimm
Anladim tatlim
Afiyet olsun canim
Cumaya toparla tatlim dikkat et lutfeb
Cumaya kesin eksi gelir
Vuuu dikkat et ponim
Supperrsinnn dilegimm
Canim sikkin degil ama cok yorgunum canim
Ins gecersin canim
Afiyet olsun canim ama klasik yazmak yerine tam yazsan daha iyi
Biraz dikkatle verilebikir canim
Tebrikler tatlim
Cumaya dikkat edersen toparlarsib
allah akil fikri versin ins. Bu yasa kadar degismeyen daha Hic degismez malesef. Sana Sabir diliyorumHayatta canım ama kocasını bastırmış, adam hiçbirseye yorum yapmıyor.
Öyle zaten canım, bi yerini bilemedi...
mis gibi isteKizlar ben nerelere gidem kendimi nerelerden atam
Bugun dogum günüm ve kutlamayi eşya yerlestirerek yapıyorum allahtan erken kutlama yaptık bendekide ne sans yaaa
09:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık
15:00=== 1 adet ızgara alabalık
2 kase salata
Su 3 lt
afiyet olsun bayanlarBugünkü menüm
Sabah
Tereyağlı yumurta 2 tane
2 dilim peynir
2 zeytin
Semizotu
Salatalık
18.30 mercimek köfte 6 adet.yalniz çok az bulgur koydum yarim caybardagi kadar tüm mercimege
Yoğurt marul
Şu 2 lt
Spor gezinti bebek arabası ile
allahım bi avazda sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin inş.Olsun sorun degil bnde gecmis yapamiyorum canim gelisimi bir hafta onde 37 bitti ama 38lik haftaya uyumlu bide acda gitsem tokda gitsem benim tansiyonum 12 13/8 cikiyor genelde o yuzden 40 41. haftayi beklemeyi gerek gormedi doktor fitil veriyor acilma icin ertesi gune dogum oluyor tabi rabbim bilir de bikac kisiden oyle duydum hayirlisi bakalim nasil olursa
Allah razi olsun ablacim insallah goguslerim cok hassaslasti insallah agri sizi olmadan tutar alisiriz ikimizde
Yuruyus yaptigim halde salidan bu yana acilmam olmamis hala 1 cm doktor kemiklerin catin normale uygun cumaya doguma yatiririz sendoktoi carsamba tansiyon ve nst icin tekrar gidecm cumada cantalarla kaynanamla gidicez bkalim nstde sancim az cikiyor ama bel cevrem agriyor ic bacaklarimda oyle rahmimde uyusur gibi neredeyse hissetmeyecek durumdayim adet goruyor gibiyim acilmam niye olmadi diye uzuluyorum suni sanci almayi hic istemiyorum neyse hayirlisi bakalim.oglusum 3500 kilo 52 cm olmus cok sevindim sabah yazdim mi inan hatirlamiyorum gozlerim kapanmaknuzere cok yorgunum mesajimi yazayim kestirecem biraz.acilma icin hurma aldim gunluk 5 tane yiyecem ins faydasi olur meryem ana otunuda bulamadim baska acilma icin onerisi olan var mi acaba
tşklertamam cnm
kaydettim cnm
Allah niyetini daim kılsın cnm güneş doğmadan kilman gerekiyor sabah namazini cnm yani imsak ezan okunan saat oluyor ama arada gec okuyor hocalar gunese 50dk 1 saat kala kılabilirsn duruma gore duyarsan ezani Bende kılmaya çalışıyorum ama eksiksiz degil malesef
tamam abla daha dikkat ederm
tmmdr cnm masAllah
kiz kutlama yaptnz yakolay gelsin
afiyet olsun cnm balik bnmde cnm istiyor ya bayadr yemiyoruz eşimle de muhabbeti geçti bu aksam hatta
Afıyet olsun canım
sabrına hayran kaldım. Keşke hepimiz böyle olabilsek.Dahada gencmis ,Niran seni okadar iyi anlıyorum ki evladına bağımlı bir kv var 65 yaşında iken bile bir baş ayrisinda bile yataklara düşer oğlu hastane hastane gezdirirdi genelde bişey çıkmaz onlar benim derdimi bilmiyor benim derdim icimde diye doktorlara kizardi80 yaşında hala aynı haftaya zayıflığı için 2222 kez eşim tekrar hastaneye goturecek
Ben çözümü kv muhalefet olmayarak buldum mesala geçen ellerini gösterip çok zayifladim ellerim morardi diye söyle ,Bende haklısın anne morarmis bı doktora göstersin nadir seni dedim
Balım inan kv bu sekilde kabul Edip bana ddokunmasinlarda ne ediyorlarsa etsinler demedigin sürece içindeki vesvese yer bitirir seni..
KV ettikleri konusunda yarisabilirim senle okadar çoktur yani. .ama şimdi kızımı uyuyunca kayinvaldemin banyosunu yaptiracam büyük bir merhamet duygusuyla..
Ben kendi mutluluğum huzurum için hoşgörülü olmayı seçtim onun için değil Allah rızası ve esim için evlatlarım için..
Herzamanda söylediğim Rabbim evlatlarimla eşimle sinamadi şimdiye kadar çok şükür KV
Olsun yeterki
afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim çok tahıllı ekmek
Öğle 14
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
Salata
Ayran
1 ince yarim ay kavun dilim
Ara
2 porsiyon meyve
(kiraz, seftali, hirtlak) azar azardi
Akşam 19:30
1 kepce soğan çorbası
Salata
4 kasik bezelyeli patates yemeği (susuz)
Saat 21
Cayla 3 hurma 1 ceviz
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
sagol tatlımAlıntları okurken kac gunluk oldugunu anlamaya calışmayın bende anlayamadım ama okuyup okuyuop tekrardan cevapladım[AUOTE="CurukElma, post: 60672074, member: 536662"]
Afiyet olsun canim
Sınav bitti çok şükür. Kurtuldum artık :)bu hafta cardiyonu aksatma persembede detoks cayini ic cnm
Istersen persembe kabak yada ananas detoksu yapabilirsin
son 2 haftadir masallahin var cnm ins. Böyle devam etsin
yok kuzum ne 79 u :) izine 92 le ciktiydim ramazan oncesi 96 diydim
Ramazanda ayni kaldim bayramla beraberde almaya basladim iste
daha bisey soylenmedi cnm
Aslinda ara verilmese iyi olur yoksa herkes cok kopuyor
Zaten bayram pazar
sebeb neymiski doymamismi annesine
Kuzum gorumceme anlatinca
eczaneden tavsiye etmisler
Beyin fonksiyonlarini guclendirici kandolasimini artirici
Ginkgo-maren 120mg
Onu verdi bi süre onu alayim dedim
Sence nasil
zayiflama ilaci varsa olabiliiii
yukarda pizza yaptim yazinca ödüm koptuyduneyse guzel olmus:))
spor olursa balli kaymak
kuzucum geçende sana yaz dedim ama yazmiyonki
tugce menü yetersiz ve yanlis cnm
Meyve suyu icilmicek sirf seker onun yerine istersen meyveni yersin
sabah yumurta yesiilik vs. Olsun
Kurufasulye zaten karbon yanina bide pilav gelmis
Pilav 2 dil. Ekm.
Fasulye en az 2 dil. Ekm. Yapar
tatlim kahvaltina yesillik eklesene
Bide biskuvi yerine kuruyemis ye ki faydali yag almis ol
Aksam güzel
Sporda min. 45 dk yürüyüş leslie vs. Olsun
krepte kac yumurta ne kadar un un var yazmamisin cnm
Pogacayi yemeyince degil asil yiyince biyerlerin şişer :))
Sporun puanlarini herkes kendi hesapliyor cnm
Prenses sagolsun listeye ekliyor
günün gectimide cnm
Bi bak netten zarari yoksa adacayi ic
su biraz az menü guzel cnm
Leblebi yerine kuruyemis olsa daha faydali aslinda
sinav bittimi cnm
Günlük yogunlugun disinda ekstra bi durumun yoksa artik normal paylasim yapmani bekliyorum kurallarda belirtildigi ve senin kabul ettigin gibi
Menude aksam haric olmamis
dedigin gibi menü hic olmamis cnm
İyi çok şükür canımm. Acayip yoğunluk ve stres vardı üzerimde. Artık onları da attım uzerimden her şey daha iyi :) sen ne yapıyorsun nasılsınA AsyaaAyazz @GunesinKizi35 @eceboce nasıl gidiyor kızlarrr? Beni hatırlayabildinizmi@Ucmelekannesi canım nasılsın, yavruların nasılll?
@Pnrrr-20 canımmmm mm doğum yaptın sanıyorum değil işini? Nasıl oldu doğumun? İnş sağlıkla kolaylıkla tamamlanmıştır... Bebişimiz nasıllll????
Ayşegül Coruhlu mu yeni bir kitabı çıkmış "Sirkadiyen Beslenme" diye... Sanırım bu kitapta geçiyormuş bu.. kitabı alıp okuyunca daha detaylı yazarım.Aaaa bu nerden cikti cnm simdiye kadar hic böyle bisey duymadim
Nasıl geçti canımSınav bitti çok şükür. Kurtuldum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?