Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım

amin canım inşallah devamını getiririm

hem patates hem bulgur hem ekmek sanki çok olmuş kuzum
afiyet olsun

amin ablacım inşallah devamını getirebilirim çok istiyorum

Bende hic balik olsada yesem demem
Hele gecen kış eşim cok almisti tiksinti geldi iyice
benim balıkla ilişkim hamsi ve mezgitle sınırlı
onlar da kırk yıl yemesem aklıma gelmez
haaa bi de canım isterse de dışarıda yiyeceğim tabii ki

aaaaa gerçekten mi ben 6-6.30 gibi kahvaaltımı yapabiliyorum ama daha geç yapma şansım da yok kahvaltısız çıkacağım ya da öğlenyemeğine kadar sabredeceğim

evet balım
Allah a havale ettim hepsini
gel yine kuzum kiloyla mücadele bir ömür boyu sürüyor
bitti deyip rahatlayamıyorsun ki

dün gece 2 ye doğru yattım 4 den sonra uyumuşumdur çok sıcaktı yaavff sabah 7 buçuk olmadan eşim uyandırdı kalk kahvaltı hazırla dedi :))
abi bu gün gidebilir sülük gibi yapıştım az daha kal diye bakalım belki bu akşam da kalır beraber geldiği arkadaşı burada yaşayan arkadaşına gitti kaldı o yüzden rahattım sadece abi biz de uyudu az önce de dışarı çıktı arkadaşlarıyla buluşup gezecekler :)
ben de evi toparlayıp akşama hazırlık yapıcam inşallah ( yuykum geliyiiiiiiiiiii daa)

Afiyet olsun tatlım

aaaaa gerçekten mi ben 6-6.30 gibi kahvaaltımı yapabiliyorum ama daha geç yapma şansım da yok kahvaltısız çıkacağım ya da öğlenyemeğine kadar sabredeceğim
gülüm sen mecbursun erken kahvaltı yapmaya öğleye kadar acıkıp da sabredersen de olmaz ki bünyen alışık 3 öğüne hem çok zorlanırsın hem de bu defa bir şey yemedin diye metabolizman geç çalışmaz mı

aaaa niye küstü ki

inşallah kuzum, az kalmış ama ha gayret

geçmiş olsun bebişe, kaç aylıkki bebek

afiyet olsun canım bu arada

afiyet olsun canım

Gönül isterdi alıntılatılarıma cvp vermek ama sabahtan beri ayaktaym gecedende uykusuzm bn yatıym.
Bi de değişime ne diyonuz ortadaki gibiym aynı
Eki Görüntüle 2293756
en sağdaki fotoda sağlam photoshop var
zayıflamış mı evet tabii ama gözünü sevdiğimin photoshopu biraz abartmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…