Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet orası da öyle
ya da hazırlayıp yanımda getirip işyerinde yiyeceğim ama yumurta çok kokar mı ki

evet orası da öyle
ya da hazırlayıp yanımda getirip işyerinde yiyeceğim ama yumurta çok kokar mı ki
haşlama olursa yazın kokar omlet gibi olsa daha az kokar gibime geliyor , çalışan hatunlardan yanında kahvaltısını götürenlere sormak lazım :)

aaaaa gerçekten mi ben 6-6.30 gibi kahvaaltımı yapabiliyorum ama daha geç yapma şansım da yok kahvaltısız çıkacağım ya da öğlenyemeğine kadar sabredeceğim
Canım küçük bir saklama kabına ne yiyeceksen koy, yanında götür, kahvaltı için öngördüğün saatte masana hazırla, çok dikkatte çekmez

evet orası da öyle
İlla yumurta yiyeceksen Çalışma odan hariç kahvaltını yapabileceğin bir yer var ise çay ocağı, balkon gibi orayı da kullanabilirsin

haşlama olursa yazın kokar omlet gibi olsa daha az kokar gibime geliyor , çalışan hatunlardan yanında kahvaltısını götürenlere sormak lazım :)
Handandandan nın dediği gibi yapabilirim
açık alanda ya da kafeteryada yumurtaları yer geri kalanını oturduğum yerde atarım ağzıma

Canım küçük bir saklama kabına ne yiyeceksen koy, yanında götür, kahvaltı için öngördüğün saatte masana hazırla, çok dikkatte çekmez
evet ya öyle yapayım
hem evde yaptığımda bi de çok hızlı yiyorum daha iyi olur işyerinde yemem

Geçti geçti çok şükür
Artık ağlamıyorum :)

hayirdir cnm ne oldu midenimi üşüttün

Artik az da olsa aksam karbon yeme cnm
Bugün güzel sıcak var bizde dışarı çıktık parkta 1 avuç çekirdek yedim bilginiz olsun
bide o saatte
Pofff tehlike çanları iyice coştu mefkuş ablam
Başlayıp bıraktım hep şimdi de tartıya çıkasım yok
eee niye gelmiyon kuzucum
Kendi basimiza yapamiyoz işte
Geceleri spor yaparak verdin sen o kilolari
Boşa mi gitsin o kadar emek
Daha fazla zaman kaybetme hemen yarin sabah tartilip başla ve Menulerini yaz
Artık kabağa herseyi koyup deniyorum çünkü kabak yemekten baydık. Şimdi domates ve salata mahsülü çıldırdı, bu hafta içimiz dışımız domates salata olacak
ne guzel işte taze taze yersiniz
baya gec yatip erken kalkmisin cnm
Kiz niye yapistin bırak gitsin adam
Sabah -500 gordum çok mutluyum.yuppi
Oooo demekkki cumaya en az 1.5 olacak

burda hava cok serin.balkonda oturduyduk biraz.midemi usutmus olabilirim.
günayyyyyyyydıııınnnnnn 9. takım fıstıklarıı
gunaydin:)))
kolay gelsin abla:))
günaydın kızlarrr
inşallah herkesler iyidir
güzel ve bol eksili bir gün olsun inşallah
Günaydınlaaarrr
Gunaydinnnnnn

Takimim kalkmadan işe gidip geleyim dedim kimileri kalkmış bile

Gerisi popo mu büyütüyor acaba
gunaydin:))))
balkonda oturduk.aksam serindi baya bi.usutmus olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…