Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rica ederim cnm ne demek. Onu artık bütün apartman yapıyor mısırı normal patlatınca sevmiyorlar. Ablam nişanlısına yaptı yemek tadı var bunda nasıl bişey bu diyor

Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın Bugün ne güzel böyle hikayeler valla içime umut doğdu resmen Allah banada nasip eder inş.

tesekkur ederim canimm darisi basina

Ne demek valla inş verir banada öyle bir ömür mutlu olabileceğim birini de döktüğüm göz yaşlarına inat mutluyum diyebilirim

ay iyiymis canim o ya eglenceli birseye benziyor
ben de sozde siniflara katilcaktim aerobik veya pilates veya degisik birsey varsa... ama niyeyse usengeclikten daha internet sayfalarina girip ne sinifi varmis ona bile bakmadim. gerci sadece aletli kismi da guzel gidiyor ama oyle eglenceli bir grupla degisik birseyler yapmak da guzel olabilir haftaya kesin katilcam siniflardan birine kararliyim

selaaaam bütün gün misafir vardııı
gelemedim bugün bigüzelde yedim yanii
desenize yemediğin günmü vaaar
yarın bomba gibi başlıyorum
allahtan yarınlar bitmiyooooor

amann sabahlar olmasin yok yok o baska biseydi
bomba gibi basla bakalim canim 100gr vermek bile yerinde saymaktan iyidir. haftada 100gr yilda 5.4 kilo :122:

Kızlar 2 gündür dışarıdayım o yüzden yazamadım, 2 gündür diyet bayağı gitti İçkiler, tatlılar, hamurlar ne varsa yedim gitti yani.. Yarın sabah tartılıp tekrar başlıyorum diyete :/

ben de seni merak ediyordum sefan olsun canim iyi eglenmissin oyle anlasiliyor yarin yeni bir sayfa ac donusun muhtesem olsun yanii

ben de 6 aydir falan kestirmiyorum bir ara uclarindan aldirmam lazim ama cok pahali yahu bir kesim £30 yani 90 lira hem de oyle ozel birsey de degil bildiginiz mahalle kuaforunde sadece makasla kesmislerdi yani hic inceltmek icin falan birsey kullanmamislardi FON DE HARIC dusun sen gerisini, biseye de benzememisti sacim. allahtan sacim kivircik valla o kuafor faciasindan sonra youtube izledim oradan baka baka kendi sacimi kestim ciddiyim. sacim kuruyken her luleyi tek tek alip 1 cm kestim, kesilmisleri tokayla tutturdum karismasin diye. oldu valla neyse trye gelince duzgun bir model kestiririm artik..

yarami destin yavrum ya. zorunlu dersleri almistim ama tez aynen duruyordu burada devam ederim diye birakip geldim 1 sene daha askimdan uzak duramadim ahh iste salak kafa ama o isler o kadar kolay olmuyormus £13.000 istediler 1 senelik yani TL icin 3le carp - ozel degil devlet universitesi bide. ingiliz vatandasligi alana kadar malesef yabanci ogrenci statusunde oluyormusum oturumum olmasina ragmen, o da asiri pahali imkanimiz yok onu odemeye.. ben de vatandasligi almak icin bekliyorum 1.5 yil var daha. sonra masteri bitiriyorum kurtuluyorum. trde aldigim dersleri de saydirmaya caliscam zaman ve para kaybi olmasin diye. bakalim...

bu arada evet tek cocugum annem basta zaten istemedi ailesinin gelecegi gun bile hala surat asiyordu ama tanisinca o kadar sevdiler ki kismet dediler yani cok iyi cocuk iyi aile biz guvendik mutluysan biz destekliyoruz dediler. ben olsam ben de yollamam cocugumu ya

Son düzenleme:
İşte geldım burdayım ben bu ıste ustayımmmmm

Slm canlarım canolarımmm

Dün çok youn bı gundu bunun ustune bıde pztsıden berı hergun gec cıktıgım ıcın ıslerımı bıtırır bıtırmez ofısten arkama bıle bakmadan kactımmm...Bide babam rahatsızlanmıs bel fıtıgı varda aklım onda kaldı erken cıkmısken bıde saclarımı kestırıyım dedım ama galıba cok kısa oldu...Kuafor lesmezsek hıc bı anlamı yok cok kırık ucları dedı...Belımdeydı sımdı omuzlarımdan az asagıda Neyse ıyı olan yaza kadar uzayacak olması

Bide aksam eve gıttım yemek yaptım kendıme bıtmıstı yemekler....Fırım posetınde tavuk gogusu yaptım fırında sebze kızarttım buharda sebzee hasladım ooohhh mıs 3 4 gun yeter onlar bana...Bide buyuk tupperlarım geldı dun yaptıgım yemeklerı onun ıcıne koydum...Miiisssss

Neyse raporlarımı yapayım taaaaa geçmişi okuyup tek tek cvp verıcem

Dünkü Menüm ;

Sabah ;

Yok

Öğle;

2 patateslı pogaca
1 bardak cay

Ara;

3 form patlamıs mısır

Aksam ;

1 Elma

Su;

2 lıtre

günaydın kızlar bugün eşim geç gitti işe bende yeni kalktım
spor yapmam lazım ama kızımda uyanır şimdi sizlere bakıyım dedim bende

ohh yemeklerini yapmışsın afiyet olsun sana
dünki menün çok az olmuş ama acıkmadınmı gece

ayy çok güldüm bende öyleyim normalde böyle cnm cicimli konuşamam en yakın arkadaşlarımla bile

bende eddaya katılıyorum evlilik güzel bişey ama tanıyıp evlendiğin adam değişmezse aynı evi paylaşmak paha biçilmez şöyleki kafelere gitmeye gerek kalmıyo rahatça uzanıp sarılıp film seyredebiliyosun artık annenin evinde bile kendini misafir hissediyosun nereye gidersen git kendi evini özlüyosun gibi gibi ben çokk memnunum bir 24 yıl daha beklesem yine eşimle evlenirdim cnmmmmmmm
bizde aynı işyerinde çalışıyoduk 3 vardiya bölümlerimiz farklıydı tabi benim işler telefonu,telsizi yanıma aldım mı tamamdı sürekli onların atölyedeydim sohbet muhabbet birgün kiralık ev arıyorum çay saatiydi kalabalık bir ortam abinin biri dediki (eşimin en yakın arkadaşı )ev arayacağına al işte k... ile evlen hem bekar hem evi var ayyy yer yarılsa içine girecektim utancımdan bir dahada ne oraya gittim ne slm verdim hiç birine ama bütün atölye severdi beni çok konuşan bir tipim eşimde konuşmazdı o zamanlar neyse ama eşimle mobil telefondan grşüyoruz ben sürekli arıza bildiriyorum gelsin yanıma diye bir ramazan günü eşim aradı yarın akşam beraber iftar yapalım mı dedi kendimi ağırdan satıcam ya düşüneyim dedim bir daha aramadı sonuç ne diye bende küstüm günlerce konuşmadık kuruyorum ama kendimi dalga geçti vs diye devriye atarken tuttu beni senin neyin var diye dedim dalga geçtin vs vs hayır dedi ben senin arayıp cvp vermeni bekledim sende aramayınca olumsuz algıladım neyse barıştık ve o yemeğe gidildi böyle başladı uzun ve sancılı bir süreç atlattık ayrıldık benim hayatımada onun hayatınada başkaları girdi eşimi bilmiyorum ama ben tanıştırıldığım yada tanıştığım her insanda eşimi aradım bulamadım olmadı inişli çıkışlı 5 yıldan sonra evlendik ayrıntıya girsem çok sürer çokk ama ikimizde geçen zamanımıza üzülüyoruz boşa harcamışız şimdi 2 yaşında bir paşamız var ben evliliği şiddetle tavsiye ediyorum

selaaaam bütün gün misafir vardııı
gelemedim bugün bigüzelde yedim yanii
desenize yemediğin günmü vaaar
yarın bomba gibi başlıyorum
allahtan yarınlar bitmiyooooor

Kızlar 2 gündür dışarıdayım o yüzden yazamadım, 2 gündür diyet bayağı gitti İçkiler, tatlılar, hamurlar ne varsa yedim gitti yani.. Yarın sabah tartılıp tekrar başlıyorum diyete :/

ikinizede söylüyorum 68,2 ye indikten sonra 1 hafta saldım veee verdiğim 4 kgnin 2sini geri aldım 2 haftadır uğraşıyorum ancak aldığım 2kgyi verebildim duyurulur yemişsiniz afiyet olsun 2 gün yedik diye bir hafta salmayın sonunuz bana benzemesin

waawww çok az olmuş be sende süper gidiyosun şekerim bu hafta çok azimli gördüm evden getirmekle iyi etmişsin benimde tupperlarım var boy boy
sabah için zeytin+peynir getirdim dolabada 1 tam buğday ekmeği koydum
öğlen için bir koca tabak karnıbahar brokoli haşlama ve 1 porsiyon pırasa getirdim
evden getirmek en iyisi nerden baksan günlük 15 tlde cebime kalıyo 2 gündür
yanlız sporsuz olmuyo bu hafta spor yapamadım gram vermişim akşamları yememe rağmen

dünki menüm
sabah
2 dilim ekmek
7-8 y.zeytin
beyaz ve 2 minik parça kaşar peynir
1,5 minik salam mecburen yedim atılacaktı
yeşil çay

ara
1 orta şekerli türk kahvesi

öğle
karnıbahar+brokoli haşlama
havuç tarator azıcık zeytin yağı ile yaptım
yoğurt
1dilim ekmek

ara
yarım paket çikolatalı light bisküvi

akşam
1neskafe
1ufacık kase çekirdek (bir iki alayım dedim duramadım )

Günaydın
BEn gügün patetese başladım sabah birsey yemedim simdide haşlanmış patates yiyecegim
Yarın sebze günüm

günaydın sabah kuşları ............ben sabah ısınayım diye yorganın altına girdim uyumuş kalmışım kedimin yüzümü yalamasıyla uyandım

bende artık menülerimi yazayım
dün
kahvaltı yulaf kepegi 2 haşlanmış yumurta azıcık lor peynir çay
ara pul biberli yogurt
ögle tavuk ızgara zero kola
ara yeşil çay yulaflı kurabiye 1 yemek kaşıgı goji beryy
akşam tavuk döner 1 b zero kola
yatmadan 2 si birada kahve
2 lt su

günaydın sabah kuşları ............ben sabah ısınayım diye yorganın altına girdim uyumuş kalmışım kedimin yüzümü yalamasıyla uyandım

Ay negüzel keske bende uyuyp kalsam sabah cok zor geliyor sıcacık yatadımdan cıkmak
Dukkan diyeti nasıl gidiyor

Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın Bugün ne güzel böyle hikayeler valla içime umut doğdu resmen Allah banada nasip eder inş.

siyamum inşallah canım Allah gönlüne göre versin. Hayırlı bir eş nasip etsin sana da =)

valal çok iyiydi ya aletli de çalıştık ama oryantelle spor yaptk. o kadar değişik oldu ki. egzersiz hareketlerini oryantel ritmine göre uyarlamışlar hem dans ediyor hem kasları tam anlamıyla çalıştırıyorsun. inan daha çok yoruldum normalinden. çok da eğlendik.

canım günaydın hoşgeldin.baban için geçmiş olsun.dün menün gayet güzelmiiş. yeni saçlarını da güle güle uzat =)) :115:

günaydın kızlar bugün eşim geç gitti işe bende yeni kalktım
spor yapmam lazım ama kızımda uyanır şimdi sizlere bakıyım dedim bende

günaydın beyazbuluuut =) kolay gelsin canım. aferin be üşenmedin valla. süpersin.

ya ben kız arkadaşlarımla kolay kolay sarılamam bile. pek fazla beden temasından hoşlanan biri değilimdir. ailemle çok iyi diyalogum var ama onlarla bile sarmaş dolaş olamam ben. o yüzden fazla canımlı cicimli de konuşmuyorm yani. ben insanlara sevgimi espriyle gülümsemeyle belli ederim genelde. bir de çok düşüncemi paylaşır ok konuşursam baya sevmişim demektir =))

bu arada nagi bak allah nasip etmiş demekki. ayrılmanıza rağmen tekrar kavuşmuşsunuz. sevmişsiniz demekki. çok sevindim sizin adınıza. paşanızla birlikte sağlıklı güzel bir yaşamınız olur inşallah tatlım. öp benim için ufaklığı yanaklarından. en çok istediğim şey bir oğlumun olması. Allah ne kısmet ettiyse razıyız ama erkek evlat çok istiyorum kızlar..

çekirdek yasak kızlar. ben şanslıyım ki dişlerim problemli olduğu için bu tip şeyler yiyemiyorum=) sizde yemeyin gerekirse dişinizi kırın ehueheu

Günaydın
BEn gügün patetese başladım sabah birsey yemedim simdide haşlanmış patates yiyecegim
Yarın sebze günüm

hicran merhaba =) ben unuttum yaa sabah patates yemedim :26:

öyle güzel kar yağıyo kocaman kocaman bende kendime bir neskafe söyledim seyredicem

bizim burda yağmıyor. yağmasın zaten ya akşam spora gitmeye üşeniyorum sonra

evet kızlaaaar geçmişe olan cevapları bitirdikten sonra günaydın diyorum =)))

öncelikle sabah uyandım ve koca bir şişlik karnımda regl olmuşum!!! ben şimdi kendimi nasıl tatlı yemeden tutucam diye düşündüm. gittim marketen minik kahvaltılık paket bal aldım. ilk gününü hiç sevmiyorum reglin.

bu günkü menüm:

sabah : 500 ml su. 2 dilim kepek ekmeği. 3-4 dilim eski kaşar. biraz bal.

öğlen : 1 kase süzme mercimek çorbası. 2 dilim kepek ekmeği.

ara : 1 bardak şekersiz fındık aromalı kahve.

akşam : (gönül isterdi tatlı ama bu zayıfların hakkı) 1 porsiyon salata.

bol su. spora gidemeyebilrim. hastayım.

Allah sana da nasip etsin bir başa anneannesi efe bu efe diyo(yürüyüşüne falan ) anneanne benim adım eymen diyo çok komik ya
ama erkek istiyosun ya ikincide kız olsun diye dua edersin ilkinde hiçç cinsiyet falan aranmıyoda 2.de aranıyo kiloları verebilirsem haziran temmuz gibi 2. planlarım var da

ah yerim ağzını ben onun ya. ay valla iyice böyle anlatıyorlar yapcam hemen nikahı doğurucam o olucak yani ahaha.=))) çok seviyorum çocukları. aramda çok iyidir yani ufaklıklarla da. ah Allahım ne olur ya artık benimde hayırlısıyla evim çocuğum olsun

Canım bu diyetin ayrıntılarını nereden bula bilirim yarın sebze günü haşlanmıs sebzemi pişmemiş sebzemi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…