- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.081
ayy kızlarr siyamuma teşekkür etmek istiyorum
(yanlış hatırlamıyorsam o demişti )eşim mısır patlatmamı istedii
siyamumun dediği gibi knor la yaptım harika olduuuu
bende bi kaç tane yedimaçtım hem açlıgımı bastırdı
Rica ederim cnm ne demek. Onu artık bütün apartman yapıyor mısırı normal patlatınca sevmiyorlar. Ablam nişanlısına yaptı yemek tadı var bunda nasıl bişey bu diyor
ay canım okurken gülümsedim sürekli. çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah sağlıklı uzun güzel ömrünüz olur
bizim de şöyle oldu. ben dpü de moda tasarımı okuyordum. bu arada enstrüman çalıyor şarkı söylüyordum ve bir kafede sahne alan grubumuz vardı. böyle çok popüler bir tiptim üniversitede ama hiç erkek arkadaşım olmadı. sonra mezuniyet geldi çattı falan ama benm dersim kalınca bir kaç ay uzadı okulum. sınava gidip gelirken tanıştık sevgilimle. o beni okulun fan grubunda görmüş görür görmez aşık olmuş bütün arkadaşları da resmimi görünce ''ne güzel kızmış ya nasıl görmedik bu kızı'' gibi abartılı sözler sarfedince bizimki gaza gelmiş. sınavlar için ayda bir kere giidp gelmeye başladım okula. sürekli beni kollamaya başladı konu açmaya çalışıyor falan. ama ben tersliyorum. espriyle karışık ''ben sana nasıl ulaşıcam seni hep bekleyebilirim'' gibi şeyler söylüyordu ilk başta o da çok ciddiye gideceğini düşünmemişti belliydi. ben daha çok kaçmaya başladım ama içim de gidiyor. maaşallah yakışıklıdır allahım korusun onu =)
kendimi çok tecrübesiz olduğum için zayıf görüyordum ve o kadar iddialı bir erkeği haketmediğimi düşündüm hep saçma sapan korktum. onunda etrafında sürekli böyle güzel kızlar dolanıyordu. canımı sıkmıştı bu durum. güvenebilirmiym demiştim.
sonra bir gün sınav sonuçlarım açıklandı mezun olmuşum istanbuldan kütahyaya gittim diplomamı aldım. sonra onla görüştük bir kafede oturduk kahve içtik sohbet ettik. çok entellektüel giyinmişti yine sade cümleleri, kibar tavırları, bilgisi beni acaip etkilemeye başlamıştı ama korkuyordum.
neyse o gün bitti beni otogara götürdü otobüse bindim istanbula yola çıkmak için. otobüs hareket etti biraz ilerledi birden bire durdu kapı açıldı içeri bir girdi ve merdivene takıldı telaşından düşüyordu bir baktım O !!! otobüsü durdurmasının sebebi en sevdiğim çikolatayı almış geldi ve onu bana verdi ağzım açık bakıyordum resmen. iyi yolculuklar dedi indi bi sigara yaktı arkamızdan baktı yolun ortasında film gibi ya üstünde böyle uzun yeşil bir parka vardı aynı eski filmlerdeki gibi. saçları gür ve yana ayrılıyor falan aşığım yani=) ardından telefonuma bir mesaj geldi bundan sonra bende varım diye !!!! okulum bitmişti diplomamı almıştım o gün ben. uzak kalacağımızı bile bile bunu istiyordu anladım heyecanından. o benim en çok temiz kalbimi sevdi ve alçak gönüllü olmamı sevdi biliyorum. ben hiç bri zaman olumsuz tavırlı olmadım çevremde çok şükür hep sevildim ve takdir gördüm. o bunu biliyordu. onun okulu da devam ediyordu bu arada o güzel sanatlar fakültesinde okuyordu. nitekim 3 sene o gitti bengeldim ben gittim o geldi çok badireler atlattık bir bilseniz neler yaşadık bu günlere geldik. derken zorla geldi babamla tanıştı. babam duruma kötü tepki vermedi çok anlayışlı bir adamdır aksine kendi başına gelip babamın karşısına dikilmesi korkmaması babamın hoşuna gitmişti. bir de babama çok güzel bir takım elbise hediye getirmiş. sonuçta geçen sene yazın beni istemeye geldiler nişanlandık. o okulu bitirdi mesleğinde yükselmeye çalışıyor 1 sene deböyle geçti. 4 senelik mücadelem bu düğünü bekliyoruz...
Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın
tesekkur ederim canimm darisi basina
Ne demek valla inş verir banada öyle bir ömür mutlu olabileceğim birini de döktüğüm göz yaşlarına inat mutluyum diyebilirim