Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun
afiyet olsun
evet Pazar
Gunaydin kizlarrr
günayyyyyyyydıııınnnnnn 9. takım fıstıklarıı
günaydın kızlarrr
inşallah herkesler iyidir
güzel ve bol eksili bir gün olsun inşallah
Günaydınlaaarrr
sabah alıntılamıştım hayırlı akşamlar diyeyim
beslenmeyi öğrenmesi adına güzel olur eğer burda olması uygunsa
hedef listesini alıntıladım ama cok karışık çıktı tekrar sildim
Hahhah bizdede var mikrofon
Bizim sitede cami açıp perdenin arkasından millete bağırıyorum domates salatalık
benim kardeşimde yapıyor öyle bi utanmıştım bikerwsinde bizim komşularda sohbet ediyorlardı
Alıntılamıştım ama kaçırdım galiba buraya yazayım. Dışardaydım ancak fırsatım oldu yemeye. Daha yeni oturdum bi akşam yemeği yer spor yaparım enerjimi toplarsam

Kizlar yukarda bireysel siralama listesi yazan yere tiklarsaniz
tüm üyeler icinde kacinci oldugunuzu görebilirsiniz

Sadece listede olanlar yer aliyor
Ben 2 Mart tta değil 2 Nisan'da listeye dahil olmuştum, sıralamam değişir mi kaptanım

Cnm acilma anlik da olan bisey uzme kendini benim suyum geldiginde gece 3 de hic bisi yoktu 7 gibi 1 cm di acilmam bebegin kafasi cok ilerdeydi hatta baya olumsuz konustular ama oglen 3e kadar acilmam oldu dogurdum cok sukur sende olumlu dusun insallah hayirlisi olur. O suni sanci kotu oluyor gercekten insallah kendi sancinla dogurursun. Hurmayi iyi dusunmussun okudugm kadariyla yuruyus, hurma, ılık duş iyi geliyor cnm bende son zamanlar cok hurma yiyordum. Esin nezaman gelicek kvyle gidicez doguma diyince merak ettim :)

Ya bilmiyorum canım internette açıp okudum biryıgın tehlikesi varmış ama çok güzel yumurtlama sağlıyomuş en szından başlamışken bi adet dönemi deneyeceğim sonra yavaşça bırakacağım, insülin sorununolmayanlarda bi yararı da zararı da yoktur yazıyo yani bırakınca diyabet hastası olmıcam ama işte almanyadaki doktorlara söylemedim türkiyedeki eski doktorum söylediği için aldım ya, hiç doktorlar bilmeden bıraksam daha iyi olacak ilacı
Bağırsakta emilimi azalttığından vitamin eksikliği oluyomuş işte,benfde ilacı içmediğim tek öğünde alıyorum yemekle vitamini

Allah seni
o zmn iyi olur cnm bence
Valla hic affetmem yaparim
Bi basliyorum 'sayın site sakinleri yıllık aidatlarınızı ödemeniz rica olunur site yönetimi'
Annem hem yapma rezil olduk diyor hem kahkaha atıyor
Hayırlı günler arkadaşlar,
Nasılsınız? Burda hava cok sıcak anneme yeni geldim sayılır, çocukları annemden alıp eve gecicem.
Kahvaltı yapamadım 14.00 bi elma yedim
Hoageldin canim bak boyle yaparak metabolizmani bozacaksin dikkat et
Bayram sonrasi yazliga gidecegiz muhtemelen sizce bu kedi kac kilo olabülür o vakte kadar ?
38 beden beyaz kargo paltolon aldim eve geldim denedim hepsi supsuper oldu ama önũ kapanmiyor gobeeem arşa cikmis sinirlendim
Yani 3 4 verilebilir canim
9 10 saat benim normal calismam abla
Yaaa deme oyle normalde fazla yapmiyorum ki zaten abla
Selam kızlar temizlik yapıyorum tel hiç almadım oyuzden giremed takıma.. şimdi de cee diyip kacicam and içtim ütüyü camaairi bitirecem bugün
Kolay gelsin beybiii
Valla canim yaparim ben hic umrumda olmaz
Ne yapiyosunuz kizlar

Aksam yemekleri yendimi

Saat 5 ben daha yemedim şu anda cnm da bisey istemiyor
Saat 7 gibi bi yogurtmu yesem acaba
Cok aç hissedersem kabakli yogurt yaparim yada
hosgeldin ablam calisiyorum napim :)
Bugün bi bosluk buldum kaş rotusum gelmişti onu yaptirdim

saol cnm
Hayırlı günler arkadaşlar,
Nasılsınız? Burda hava cok sıcak anneme yeni geldim sayılır, çocukları annemden alıp eve gecicem.
Kahvaltı yapamadım 14.00 bi elma yedim
burasi da baya sicak cnm ya niye kahvalti yapmadn cnm canin mi istemedi frdafmi olmadi
Bayram sonrasi yazliga gidecegiz muhtemelen sizce bu kedi kac kilo olabülür o vakte kadar ?
38 beden beyaz kargo paltolon aldim eve geldim denedim hepsi supsuper oldu ama önũ kapanmiyor gobeeem arşa cikmis sinirlendim
sikarsan 3-4 kg verebilirsn cnm gobek icin ekstra yag yakici icecekler deneyebilirsn
Ayy abla 1.6 vereyim de daha fazlasi kusur kalsn inan 79 u gormeyi baya istiyorum artk ya
Selam kızlar temizlik yapıyorum tel hiç almadım oyuzden giremed takıma.. şimdi de cee diyip kacicam and içtim ütüyü camaairi bitirecem bugün
kolay gelsin cnm
Kizlar yukarda bireysel siralama listesi yazan yere tiklarsaniz
tüm üyeler icinde kacinci oldugunuzu görebilirsiniz

Sadece listede olanlar yer aliyor
7. Olmuşum ben ilk 10 a girmişim en azından
tmm cnm
Ne yapiyosunuz kizlar

Aksam yemekleri yendimi

Ben de yemedim şimdi yicem abla salata cacık ve ispanak yemegi

Biz bol bol şarkı söylüyoz kızımla ama fazla ses açmıyom şikayet falan olmasin die

valla 75e dokunmamışımdır diye tahmin ediyorum ama çok da uzak olamam. yarın tartılıp yazcam canım
valla son haftalarda ne olduysa iyice coştum, bingeye başladım gene
bugün akşam menümü yazcam yarın da kilomla geleyim o zaman p.p

evet iyi değil ama dışardan hamur türü yemek istemedim
fırsatım olmadı dışardaydım, öyle düzen bozuluyor malesef
09:00=== 2 kk peynir
Domates, salatalık

16:00=== 1 porsiyon Adana kebap
1 kase salata
2 bardak ayran
2 yk abugannus

Su 3 lt
Afiyet olsun

09:00=== 2 kk peynir
Domates, salatalık

16:00=== 1 porsiyon Adana kebap
1 kase salata
2 bardak ayran
2 yk abugannus

Su 3 lt
afiyet olsun cnm
Tamam cnm hadi hyrlisi niyetlendiysen tekrar eksiye geçersin

Bugünkü menü

Sabah yok

Öğle 14.00
1 elma

Ara 16.00
Sütlü kahve

Akşam 17.30

2 tavuk but, elma dilim patates (fırında tavuklu patates)
1 kase yoğurt

Su 2 litre olmuştur

Spor henüz yapmadım geçe kalınca yorgunluktan canım istemiyor. Ama kalkıp yapıcam

afiyet olsun cnm
Eşim Mısır istedi haşlıyorum, yarım Mısır yesem olurmu ☺
Cok gec saate kalmadan bence yiyebilirsin ama kaptanm ne der bilemeidm

Ne yapiyosunuz kizlar

Aksam yemekleri yendimi

Aha kabak dedi ben de kabaklı tavuk yanında fırında kabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…