- Konu Sahibi Handandandan
-
- #310.921
Hızlı başladım ama akşam açlıktan depresyona girince gittim yoğurt yedim öyle uyudumListelere üst siradan giris yapmışın bebegimmenü cok guzel
Hoşbulduuuuuk7
6 kilo verdim canim
evet esimden duyunca cok mutlu oldum:)
32.olmusum:))
hosgeldin canim
5 verdikten sonrz.ama bende incelme cok oldu .herkes beni 55 saniyo.bide benim etim siki.sporda yapinca baya bi sikilastim.kimse inanmiyo 60 li kilolarda olduguma:)
gunaydin:))
günaydın cnmgünaydın canlar
benimde ilk göbek belden inceldim sonradan kalca en son goguslerden gitmeye başladı olculeri almani tavsiyr ederim cnm moral oluyorAma 3.5 kiloyla bel üst ve karın bölgem o kadar inceldi ki hemen belli oluyor , ama totoda belli olması için minimum 5 vermem şart sanırım
Bazlama dışında guzel cnm afiyet olsundunku menum
10.00
2 kayisi
1ceviz
3 zeytin
2 catal krem peynir
12.00
sutlukahve
15.30
domates
salatalik
el.kadar bazlama(ince)
kk peynir
19.00
yesil fasulye
yogurt
salata
Sadece yogurtsa bence yine guzel canikomHızlı başladım ama akşam açlıktan depresyona girince gittim yoğurt yedim öyle uyudum
İtiraflarım...
Hoşbulduuuuuk
Hihihi devir teslim işlemlerine hemen başlayalım
Evet minik bi kasede yoğurt yedim pıtırımSadece yogurtsa bence yine guzel canikom
Kız benim ilk koştur koştur göğsümden gidiyor gıcık oluyorumgünaydın cnm
benimde ilk göbek belden inceldim sonradan kalca en son goguslerden gitmeye başladı olculeri almani tavsiyr ederim cnm moral oluyor
Bazlama dışında guzel cnm afiyet olsun
Tebrik ederim kankeylop, efsane olmuşKızlar bugün yine ölçüler takıldı aklima
Göğüs= 108 cm
Bel = 87 cm
Kalça = 108 cm olmuş
Toplamda
Göğüsten= 7 cm
Belden= 14 cm
Kalçadan= 13 cm olmuş
Hahahahhah orjinalimiz alekta movik movikHihihi devir teslim işlemlerine hemen başlayalım
Lakin şöyle bi durum var, ben kediloviç olarak bağrıma bastım çünkü bana depresyonlu Rus roman karakterlerini anımsattı
yoksam orijinali kedilovik mi?
Kafamda deli sorularrrrr
O zaman daaaaaanzzzzzzHahahahhah orjinalimiz alekta movik movik
Yok ayyy benim en son gitti belden gidince kotu oluyor badi giyemiyorum cok burdayim dedigi icin ama artk gidiyor sevindmKız benim ilk koştur koştur göğsümden gidiyor gıcık oluyorum
Saol kankimTebrik ederim kankeylop, efsane olmuş
O zaman daaaaaanzzzzzz
superrr:)))Kızlar bugün yine ölçüler takıldı aklima
Göğüs= 108 cm
Bel = 87 cm
Kalça = 108 cm olmuş
Toplamda
Göğüsten= 7 cm
Belden= 14 cm
Kalçadan= 13 cm olmuş
hic bi fikrim yok canim.ben 3 cay cesidi kullaniyorum.kayisi ,kiraz sapi ve misir puskulu cayi.wc ye goturuyo..bu ara wc problemi var bende .3 gunde bir gidiyorum.bu caylarda ise yaramiyo.Bugün tartıldm artımın 600ü gitmiş 500 hala duruyor karnmda davul gibi ya adaçayı emzirme dönemi için uygun değilmiş regl söktürücü olarak yaptığnz bişey var mı kızlar?
gunaydin ablaGünaydinnnn millettt
Hadi bakalim yine bi carsamba geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?