Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olsun cnm yürüyüş de cok guzel spor

Insan negatif düşündükçe kendini daha kötü hissediyor
Giyin süslen sacini basini yap, makyaj yap biraz kendinle ilgilen iyi gelir :))
aynen abla yarın yenı bır gun guzel bır gune uyanmak dılegıyle hayırlı geceler

allahım bi avazda sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin inş.
Açılma bi cok seyden olabilir yürüyüş, hurma, ilişki, papatya çayıda açılmaya yardımcı oluyormuş kendim tecrübe etmedim
Allah razi olsun insallah cok uzun surmeden sagsalim kucagima alirim yavrumu hurma yiyorum yatmadan oncede 1 saat yuruyus yapip sicak dus aliyorum insallah faydasi olur
Aa ne guzel pespese atlatmissiniz dogumu abla esim gelmesini beklesem bile odalara ve dogumhaneye girmesi yasak malesef almiyolar beni 3 gun yatirdiklarinda gorus saatinde bile sorun cikartanlar olmustu yeni dogum yapanlar bebekleri babasina gostermek icin koridora cikartiyolardi 5 10 dk gosterip anne bebek geri iceri giriyodu kimi annelerde yataktan kalmaz halde oluyolardi eslerini goremiyolardi bikac kez sahit oldum keske alsalar herkes caninin derdinde heyecanli erkekler baksa bile yatan kadinlara bakar kör olurlar o heyecenla mutlulukla telasla kapilarda genelde ortuk oluyorda yinede yasak iste
Benimkide beni iyice telas yapar oda dirayetli sogukkanli bi yapida degil zaten ihtiyacim olan yuce rabbim o guc kuvvet verecek o nasil yazdiysa alin yazimiza oyle yasayacaz o anlari once allaha sonra doktorlara emanetiz esimle konustum biraz oncede normal evci iznine gelicek onemli olan saglikli sihhatli evladimizi dogurmam hele zaten sanciyi tadinca vay kocammis vay anammis hicbiri aklima gelmez bence

Tatlım ben bugun 60 dk orta tempo 120 puan yazmıstım yanlıs yazmısın lısteye haaa kotude olmamıs 60 puan da haybeden fena sayılmaz
perdon yanlış olmuş 60 dkkayi hatırlıyorum da normal tempo muydu demek yürüyüş
sana verem bacim üstüne yapam nikimi
kız ben yazmadım ki bunu
Ben yuruyus yapmistim epey bi ama hesaplayip etiket yapmamisim
niden öyle bi hata yaptın canımcim hala hesaplayip bildirirsen eklerim
Hatanı biliyorsun abla zaten afiyet olsun

Aynen canim .ama ben unutmuşum ya yeşil mercimekte karbonhidrat olduğunu.protein demir var yiyim bol bol dedim.sabah 600 gr fazla ciktim

çok mantıklı ya benden böyle yapacağım bundan sonra

Güzel gidiyorum da sanırım kilo vermedim ya bu hafta, birazdan aç karna wc sorası bi tartılıp bakıcam. Bu hafta da tam tersi oluyor, inceliyorum ama tartıda etkisi yok galiba. Hastalıktan sanırım bakalım.

Aynen canim .ama ben unutmuşum ya yeşil mercimekte karbonhidrat olduğunu.protein demir var yiyim bol bol dedim.sabah 600 gr fazla ciktim
Ben de bu 2 gün öğlen yeşil mercimek yaptım yicem, ben de dikkatli olayım o zaman kilo aldırıyosa.

7
6 kilo verdim canim
evet esimden duyunca cok mutlu oldum:)
Hahhah bizdede var mikrofon
Bizim sitede cami açıp perdenin arkasından millete bağırıyorum domates salatalık

Kizlar yukarda bireysel siralama listesi yazan yere tiklarsaniz
tüm üyeler icinde kacinci oldugunuzu görebilirsiniz

Sadece listede olanlar yer aliyor
32.olmusum:))
kızlaaaağrr ben geri geldim
@CurukElma @nanekekik @myrtille sen olmuşsun sen galibaa

herkese merhaba
hosgeldin canim

Kaç kilo olunca farketti canm. Bnde adamn kafasını şişiriyom her gün şu kadar gram vermişim öv beni diye
5 verdikten sonrz.ama bende incelme cok oldu .herkes beni 55 saniyo.bide benim etim siki.sporda yapinca baya bi sikilastim.kimse inanmiyo 60 li kilolarda olduguma:)
Günayyyydınnnn kızlaaaar
gunaydin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…