- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.101
canım nasıl yapıyorsun banada biraz anlatırmısın :13:
Canım senin bahsettigin diyete basladım içeçek varmı mesela Nescafe:44:
sekersiz cay içtim ben sabah
valla vardı galiba tam hatırlamıyorum baksana topiğinden
Canım bu diyetin adı neydi:44:
5 günde 5 kg diyeti diyet yöntemlerindeydi galiba
nagişi bilmem ama ben çok acıkıyorum akşamları oyüzden kesemiyorum
bence menü paylaşmak zorunlu olmalı
sonuçta burası bir yarışma grubu geyik gurbu değilki
ben diğer takımlarada bakıyorum arada en esnek olan biziz ben yeni katıldım aranıza
mesela bende şöyle bir izlenmim oluştu oh ne rahat burası iyiki buaraya gelmişim :))))
ama bu hem iyi hem kötü mesaj sayma olayı banada sıkıcı geliyor açıkçası ama üyelerin en azından hergün uğrayıp menüleri yorumlaması gerekiyor diye düşünüyorum günde bir kerede girse bir msajda hepsini alıntılayıp yorum yazabilir
açıkçası benim menü paylaşmamam ki genlede paylaşıyorum yada menülere yorum yapmamam pek kimse yorum yapmıyor diyedir
yani benim menüm yorumlanıcakki bende yorumlıyım dikkat ediyim değilmi
evet aynen canım iyi tespit yapmışsın benim için
herkes sürekli giricek diyet yapmak için hırslı olucakki bu bizede yansısın ve yeni gelende desinki ooo bu takım disiplinli buaraya geliceksem ona göre davranmalıyımm haksızmıyım
ben vakit olayına katıllmıyorum açıkçası özür dilerim herkesten ama öylee
benim de vaktim yok aslında evet evdeyim ama küçük bir kıızm var ve sürekli
oyun oynamak istiyor ben onun vaktinden çalıp buaraya geliyorsam gün bir krede olsa yorum yapıyorsam herkes gelmelidir aksi halde ben bunu haksızlık olarak görüyorum açıkçası ona bakılırsa nagişde gelmeyebilir hem çalışıyor hem çocuğu var çok zor biliyorum o bile hergün geliyorsa kimse vaktim yok demesin vakti yoksada katılmasın guruba filan
ben sürekli bakıyorum ama herzaman sohbet dönüyor evet ama motive herkesde sıfır menü yok menüye yorum yapan yok :44::44:
bence insanlar kendi kurallarını kendileri koymalı..kendi istiyosa gelmeli , zorunluluk dahilinde değil yani..2-3 gün , bir hafta gelmeyebilir , morali bozukdur, keyfi yoktur vs..ama o zamanda bence buraya bildirilsin...artı giden üyenin "ben fikrimi değiştirdim , tekrar buraya geldim" dediğinde tekrar alınmasına veya mazeretsiz 1 ay gelmediğinde diskalifiye edilmemesine şiddetle karşıyım..
Selam kizlar,
2 saat yoktum bir geldim topik gerim gerim gerilmis noluyor
O kadar da sessiz degiliz bence normaliz bizden daha konuskan olanlar var tabi ama ne yapalim alalim o zaman diyet konusunda kararli 2-3 kisi daha boylece kalabalik oluruz. Ama burada olanlari mesaj saymaya falan zorlamak bence sacma yani acikcasi ben memur gibi girip yazip yazip onlari sayip cikmak istemem. Su an hergun giriyorum oldukca paylasim da yapiyorum ama o bana bir gorev olsaydi muhtemelen isteksizlesir ve de savsaklamaya baslardim. Benim yapim boyle, belki ondan.
evett cok haklisin. aynen oyle oldu, ustelik bir donem dikkat etsem de kilo veremedim resmen vucudumun dengesi sasti. benimle beraber baslayan arkadasim da mide spazmindan hastanelik oldu serum yedi 1 hafta.. o da 2 katini geri aldi boylece.
ben uyariyorum aman diyorum ama isteyen yapsin denesin sonucu kendi gorsun.
bu arada ilk gun BERBAT geciyor cidden midem bulandi tum gun benim.. IGRENC ya yagsiz tuzsuz bos patates. hele sabah olecektim midem agzima gele gele yedim azicik patatesi.. basim fir fir donuyordu gozlerim karardi birkac kez isyerinde kostururken. hatirlamak bile istemiyorum
coguna katiliyorum ama herkeste motive sifir kismina katilmiyorum tatlim ben bu hafta harika basladim 1 kilo gitmis bile hatta, mursh da super gidiyor, siyamum ve nagis zaten harikalar, fadime abla uzun bir aradan sonra bomba gibi bir donus yapti, lionesse aramiza dondu o da gayet iyi gidiyor.. 906090 da her hafta farkli diyet deniyor canini disine takmis ugrasiyor adeta. ustelik grupca ilk 3e girdik gecen hafta (ben verememistim ama bu hafta ben de bomba gibi geliyorum daha da iyi olcak bence). bence o kadar da kotu degiliz yani. biraz sakin bir topigiz evet ama oyle bombos da degil yahuherkesin hergun bir sure ugramasi konusunda sana katiliyorum ozel bir durum olmadikca herkes hergun birazcik da olsa zaman ayirmali buraya sonucta kurallari kabul ederek katildik.
Bu arada kızlar topik meselesine gelince söylemek istediklerim var. Ben topiğimden kaptanım murşten ve burada birebir konuştuğum arkadaşlarımdan çok çok memnunum. Topiğin işleme sürecinden de memnunum. Eylül - Ekim aylarında da üye olup bu topikte 1 ayda 6kg verdim. Daha sonra katılamadığım için ayrıldım. Fakat burda aile gibiyiz. Gün içinde aklıma geliyorsunuz giremediğim zaman o durumdayız yani =))
Ben yazın başka bir diyet topiğine üyeydim buradan önce girmiştim o topiğe. Çok saçma bir düzen vardı mesela herkes kendi samimi olduğu kişiyle konuşuyordu. genbel bir sohbet katılım yoktu. Ama burda öyle değil. iyi yanlarından bakarsanız birimizin derdi hepimziin derdi oluveriyor
Ne kimseyi yadırgarım ne de gruptan gitsin derim. Kimsenin gruptan ayrılması için oy kullanmam. Gruptan kimsenin gitmesini temenni etmem. Daha önce ekim de 2 hafta ( işsiz kalmıştım nişanlımla problemler olmuştu) manevi sorunlar yüzünden girmediğim olmuştu topiğe ve bana bu diskalifiye konusu yapıldığında sağolsun bir çok arkadaş kalmamı istemişti başta eda, taçsız prenses ve murşüm olmak üzere. Onlara teşekkür ediyorum. Demekki beni kazanmışlar ben 2 ay sonra tekrar gruba geldim ve sürekli takip ediyorum.
Şu an bence tek (ufak) sorun geçmişe herkes cevap vermiyor. Geliyorlar selam benim şurda olay var burda mesele var diye bi kere bir cümle yazıp giden arkadaşlar var. onlar zaten hiç yorum yapmasınlar bence bu topik konusuyla ilgili.
Demek istediğim bu bir hayat meselesi değil kimse kimsenin kalbini kırmasın. Bizler yüzyüze görüşmedik ama burda kalp kırıcak en ufak bir cümle öbür dünyada karşımıza çıkabilir. Bir güler yüz bir güzel kelime de ibadettir. Tabiki katılım olsun şişman kaderimizi paylaşalım
Hicranı, nagieymeni, siyamumu, doksanaltmışdoksanı, BeyazBulutu, Okyanusadayı yeni tanıdım çok da sevdim.
edda1985, Mursh, trulyScrumptiousu zaten daha önceden biliyordum onlarla da keza sohbet ederken çok keyif alıyorum. Sonuç olarak ben topiğimden memnunum arkadaş. Yazdıklarım çok içten ve güzel düşünerek arkadaşlar. İyi niyetli algılayın lütfen yazdıklarımı. Normal de de kendi hayatımda her zaman önce düşünerek hareket ederim. Ve temiz kalpli yaklaşırım. Hadi bakalım hayırlısı slogan da buldum ''Mursh kaptanın takımı, geçer kulübün alayını'' ahahah
tabiki zorla güzellik olmaz ama en azından hergün bir defa gelinip menülere yorum yapılsa ben sadece kendi adıma konuşayım
daha dikkat ederim
fulyacım benim söylemek istediğim menü paylaşımı genelde herkes paylaşıyor yediklerini
ama kimse bir başka kimsenin menüsüne yorum yapmıyor bende dahil benim tek şikayetim bu açıkçasıı
Teşekkür ederim cnm aradım babamı haberi oldu
Ellerine sağlık cnm çok güzel yazmışsın işte bizde bu ortamı sağlamak için katılım istiyoruz. Şurda kardeş kardeş motive olup motive etmek istiyoruz. Hepimizin derdi bir. Buna el ele çözüm bulalım istiyoruz. Zayıflardan eksiğimiz yok fazlamız çok:9 Yani içimden geçenleri yazdım canım =) Kimse atılmasın kimse diskalifiye olmasın. Böyle tavsiyeler vermek yerine iyi niyetli düşünelim o arkadaşı kazanmaya çalışalım. Daha iyi diyalog kurmaya çalışalım topiğr teşvik edelim. Cuma bildirim günüyse biz kendi aramızda Çarşambayı kritik günü ilan edelim =) Hafta ortasını da değerlendirmiş olalım. Dimi kızlar kimseyi itmeyelim. Kaptan murş herkese ılımlı davranıyorsa buraya tekrar kazandırmak için yapıyor. Kalkıpta onu atın, bunu gruptan diskalifiye edin diye konuşan arkadaşı kınarım.
aynen öyle murchumm biraz zor oldu kendimi tutmak ama başardım :))
bu aralar menülerin harika gidiyo kaptan
bende bu aralar daha dikkatliyimm
dün akşam yemeği yemedim
2 elma yedim
bu hafta akşam yemeklerini yemicem cuma inş tartı oynarsa bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum
Kaptancım bende senin gibi düşünüyorum burası nazi kampı değil
buraya vaktini ayıran insanlar isteyerek ayırıyorlar
ben yazı yazacagımda günde 7 atmam gerekirken 5 tane attıysam 7 ye çıkarmak için kendimi zorlayamam kimse kusura bakmasın yapmacık işler bana göre değil
eğer mesaj sayılsın diyen varsa mesaj sayılan bir takıma gidebilirlerdi..
çünkü bizde msj sayılmıyor ama gelmediği mesaj atmadıgı günler sayılıyor.. bizkişi 1 hafta boyunca gelmiyorsa
zaten çıkarılıyor..
haa geliyor ama ara ara yada katılımı azsa uyarı alıyor dikkat et diye.. ama sonradan tekrar aynı şekilde olursa zaten çıkarılıyo... (örnekleri vardır geçmişte..)
benim bu konudaki fikrim budur..
ha bende önceden daha sık katılırdım hatta bekçi gibi murch ve ben beklerdik sürekli kendi kendimize konuşurduk..
ama bu ara aksilikler sık gelemedim (kardeşimin ameliyatı , cumartesi ve pazar girecek oldugum mesaja hazırlanmam (haa bu arada bunlrı bile bakmadan yazıyorum kızlar :))) klavye çalşıyorum ya))
şimdilik bu kdar bu konudaki yorumlarım
kutlamadım wallaa pişmanda deilim)
burnunu sürttüdüm azcık
buarada beni ekleyen sellen kardeşni dimi
senin resmin varmı o facede hangisisin :))
güzel sözlerin için teşekkürler..
bende öyle düşünüyorum ..
bizim topigin ana kurali samimiyet ve burada sadece samimi oldugun kişilerle konuşumuyorsun hepimiz birbirimizde haberdarız..
birinin bi sıkıntısı olunca yeri geliyo kalpten onu paylaşıyoruz ..
gelen gidenler oluyo ama temel taşlar yerinde :)))
oyüzden kurallar büyük ölçüde değişlmiyor
zaten yeni gelenlerede kurallar baştan söyleniyo..
biz buradan o atılsın şu atılsın kolay demiyoruz ancak gerçekten kötü paylaşımı olacakki takımdan çıkarılsın
aksi bi durum görmedim ben hiç ..
haa bu arada geçmişi ben gelmediğim günler kesin okuyorum çünkü mesak ediyorum ne kaynatmış kızlar diye şuan okudum gibi :)))
sloganı sevdim bu arada :)))))
'Mursh kaptanın takımı, geçer kulübün alayını''
Kızlar genel olarak topik ile ilgili herkesin fikrini alıntıladım....Öncelikle herkese burdaki birlik beraberliği hissedip hissettirdiği için çok çok çooookkk teşekkürler
Benım bu konuyla ılgılı fikrim şu yönde....Elbette herkes kendi yaşamını bu topiğe göre yönlendiremez.Herkesın ozel ıslerı oluyor ve takımı ıhmal edebılıyor...Ama bi yandanda eğer burdaysak ve berabersek birbirimizede zaman ayırmalıyız diye düşünüyorum...
1. si Herkes mutlaka hergün girip menüsünü paylaşıyor.Birazdan menü paylaşım şeklini alıntılıycam...(İyi yada kötü lğtfen herkes hergün menüsünü paylaşsın.Hiç yemesede çok yesede).Ve girdiğinde zamanı olduğu kadar yazılan menulere yorum yapılsın...Zaman varsa tabıkı hepsıne...Yoksa en az 2 menu yorumu ıstıyorum herkesten
2.si Olduki topiğe ugrayamayacaksın.Onunda kolayı var gelip bir bilgi msj atacaksın...Bizde senı söylediğin tarihe kadar beklemiyecez.(Artık her yerde ınternet var telden ofısten evden bı ınternet kafeden komsudan vs vs.) Hiç olmadı ısteyenlere cep numaramı gonderebılırım bana msj atsınlar...Ben topıgı bılgılendırırım...
Örn;
BİLGİLENDİRME MESAJIDIR....
ARKADAŞLAR 20 ŞUBAT 24 ŞUBAT ARASI MİSAFİRLERİM OLDUĞU İÇİN TOPİĞE ZİYARETLERİM AKSAYABİLİR.BİLGİNİZE....
3.sü Herkesin menusune bızzat elımden geldıgınce smileli yorum yapıcam...Bugunden baslıyorum ....
Sanırım bu şekilde herkesin gönlü alınmış ve ortak bir karar almış olucaz....Eğer konuyla ilgili burası olmamıs mürş diyen varsa hemen söylesin yada sonsuza kadar sussunnn
Slogan çok hoşuma gitti ama şöyle değiştirilebilir bence ;
9. takımın çıtırları geçer klübün alayını
günaydın sabah kuşları ............ben sabah ısınayım diye yorganın altına girdim uyumuş kalmışım kedimin yüzümü yalamasıyla uyandım
ya ne guzel, biz kar goremeden kis bitecek heralde. 2 hafta sogudu kar geliyor sandik, 3 gun once yine isindi havalar.. isindi dedigim tabi hala soguk ama iligimsi.. dun kislik kaban giymeden gittim mesela spora.öyle güzel kar yağıyo kocaman kocamanbende kendime bir neskafe söyledim seyredicem
evet kızlaaaar geçmişe olan cevapları bitirdikten sonra günaydın diyorum =)))
öncelikle sabah uyandım ve koca bir şişlik karnımda regl olmuşum!!! ben şimdi kendimi nasıl tatlı yemeden tutucam diye düşündüm. gittim marketen minik kahvaltılık paket bal aldım. ilk gününü hiç sevmiyorum reglin.
bu günkü menüm:
sabah : 500 ml su. 2 dilim kepek ekmeği. 3-4 dilim eski kaşar. biraz bal.
öğlen : 1 kase süzme mercimek çorbası. 2 dilim kepek ekmeği.
ara : 1 bardak şekersiz fındık aromalı kahve.
akşam : (gönül isterdi tatlı ama bu zayıfların hakkı) 1 porsiyon salata.
bol su. spora gidemeyebilrim. hastayım.
benim de bu yaz icin hain planlarim var esimi sakinlestirebilirsemAllah sana da nasip etsin bir başa anneannesi efe bu efe diyo(yürüyüşüne falan ) anneanne benim adım eymen diyo çok komik ya
ama erkek istiyosun ya ikincide kız olsun diye dua edersinilkinde hiçç cinsiyet falan aranmıyoda 2.de aranıyo kiloları verebilirsem haziran temmuz gibi 2. planlarım var da
bu 5te 5i duzgun yapan zaten cok az canim ya yogurt ya salca ya yag illa herkes birseyler ekleyip cikartiyor zaten topu topu 5gun bence yapacaklar bozmadan bire bire uymalilar sen de bundan sonra dikkat edersin artikCanım sagol buldum:13: bugün yanlıs yapmısım yag tuz limon yokmuş
Artık daha dikkatli olacagım bakalım sonuç nasıl olacak
simdiden ozledim bileselam tombul kelebeklerimm..bugün işim çok , bir uğrayıp gidiyorum..özleyin beni anacımmm
Kızlar genel olarak topik ile ilgili herkesin fikrini alıntıladım....Öncelikle herkese burdaki birlik beraberliği hissedip hissettirdiği için çok çok çooookkk teşekkürler
Benım bu konuyla ılgılı fikrim şu yönde....Elbette herkes kendi yaşamını bu topiğe göre yönlendiremez.Herkesın ozel ıslerı oluyor ve takımı ıhmal edebılıyor...Ama bi yandanda eğer burdaysak ve berabersek birbirimizede zaman ayırmalıyız diye düşünüyorum...
1. si Herkes mutlaka hergün girip menüsünü paylaşıyor.Birazdan menü paylaşım şeklini alıntılıycam...(İyi yada kötü lğtfen herkes hergün menüsünü paylaşsın.Hiç yemesede çok yesede).Ve girdiğinde zamanı olduğu kadar yazılan menulere yorum yapılsın...Zaman varsa tabıkı hepsıne...Yoksa en az 2 menu yorumu ıstıyorum herkesten
2.si Olduki topiğe ugrayamayacaksın.Onunda kolayı var gelip bir bilgi msj atacaksın...Bizde senı söylediğin tarihe kadar beklemiyecez.(Artık her yerde ınternet var telden ofısten evden bı ınternet kafeden komsudan vs vs.) Hiç olmadı ısteyenlere cep numaramı gonderebılırım bana msj atsınlar...Ben topıgı bılgılendırırım...
Örn;
ARKADAŞLAR 20 ŞUBAT 24 ŞUBAT ARASI MİSAFİRLERİM OLDUĞU İÇİN TOPİĞE ZİYARETLERİM AKSAYABİLİR.BİLGİNİZE....
3.sü Herkesin menusune bızzat elımden geldıgınce smileli yorum yapıcam...Bugunden baslıyorum ....
Sanırım bu şekilde herkesin gönlü alınmış ve ortak bir karar almış olucaz....Eğer konuyla ilgili burası olmamıs mürş diyen varsa hemen söylesin yada sonsuza kadar sussunnn
bugünkü menüm
sabah kahvaltıda 10:30 da
kıymalı yumurta
biraz kaşar peynir
1 siyah zeytin
2 dilim ekmek
2 fincan çay + 2 küp şeker
ara 1 yeşil çay
öğle saat 15:00 da
ıspanak + yogurt
ara 1 forum çay
2 tatlı kasıgı fındık ezmesi
akşam
yarım kase patlamış mısır
gün içinde tam 1.75ml su
bende artık menülerimi yazayım
dün
kahvaltı yulaf kepegi 2 haşlanmış yumurta azıcık lor peynir çay :128:
ara pul biberli yogurt :128:
ögle tavuk ızgara zero kola :128:
ara yeşil çay yulaflı kurabiye 1 yemek kaşıgı goji beryy :128:
akşam tavuk döner 1 b zero kola :128:
yatmadan 2 si birada kahve :128:
2 lt su :128:
bu günkü menüm:
sabah : 500 ml su. 2 dilim kepek ekmeği. 3-4 dilim eski kaşar. biraz bal. :128:
öğlen : 1 kase süzme mercimek çorbası. 2 dilim kepek ekmeği. :128:
ara : 1 bardak şekersiz fındık aromalı kahve. :128:
akşam : (gönül isterdi tatlı ama bu zayıfların hakkı) 1 porsiyon salata. :128:
Bu arada geçmişi okurken biriniz ara kritiklerden bahsetmiş...Lionesse ydi galiba yanlış hatırlamıyorsam...Benım aklıma çok yattı SALI günü ara kilo bildirimi günü olsun saat mecburiyeti nolmasın gun ıcınde herkes menusunu ayrı bı msjda yazarken en son altınada salı gunku kılosunu yazsın bu arada cuma bıldırımden sonra ne durumda olduğumuzu görürüz...Bana çok mantıklı geldi açıkcası bılemıyorum....
Fikirlerinizi paylaşırmısınız !
bana uyar canim ben zaten artik hergun tartiliyorum, yalniz tarti resmi ile ugrasmayalim mumkunse ara bildirimde :18:
ellerine saglik mursh yalniz ogle yemeginin ne oldugunu anlayamadim karanlik biraz :26: ne var o tabakta
menün güzel aslında ama dikkat ediyorum hergün illa çikolatalı bişey yiyorsun :)))dünki menüm
sabah
2 dilim ekmek
7-8 y.zeytin
beyaz ve 2 minik parça kaşar peynir
1,5 minik salam mecburen yedim atılacaktı
yeşil çay
ara
1 orta şekerli türk kahvesi
öğle
karnıbahar+brokoli haşlama
havuç tarator azıcık zeytin yağı ile yaptım
yoğurt
1dilim ekmek
ara
yarım paket çikolatalı light bisküvi
akşam
1neskafe
1ufacık kase çekirdek (bir iki alayım dedim duramadım )
menü dukana göre güzelbende artık menülerimi yazayım
dün
kahvaltı yulaf kepegi 2 haşlanmış yumurta azıcık lor peynir çay
ara pul biberli yogurt
ögle tavuk ızgara zero kola
ara yeşil çay yulaflı kurabiye 1 yemek kaşıgı goji beryy
akşam tavuk döner 1 b zero kola
yatmadan 2 si birada kahve
2 lt su
bence çok güzel bir menü listeye alınıyormuşsunuz bu hafta hadi hayırlı olusn tam gaz devam:13::13:evet kızlaaaar geçmişe olan cevapları bitirdikten sonra günaydın diyorum =)))
öncelikle sabah uyandım ve koca bir şişlik karnımda regl olmuşum!!! ben şimdi kendimi nasıl tatlı yemeden tutucam diye düşündüm. gittim marketen minik kahvaltılık paket bal aldım. ilk gününü hiç sevmiyorum reglin.
bu günkü menüm:
sabah : 500 ml su. 2 dilim kepek ekmeği. 3-4 dilim eski kaşar. biraz bal.
öğlen : 1 kase süzme mercimek çorbası. 2 dilim kepek ekmeği.
ara : 1 bardak şekersiz fındık aromalı kahve.
akşam : (gönül isterdi tatlı ama bu zayıfların hakkı) 1 porsiyon salata.
bence kurallar süper slogandaa :13::13::13::13::13:Teşekkür ederim cnm aradım babamı haberi oldu
Ellerine sağlık cnm çok güzel yazmışsın işte bizde bu ortamı sağlamak için katılım istiyoruz. Şurda kardeş kardeş motive olup motive etmek istiyoruz. Hepimizin derdi bir. Buna el ele çözüm bulalım istiyoruz. Zayıflardan eksiğimiz yok fazlamız çok:9
Örn;
bu fikirde çok iyi ben kabulum bir hafta sabredemiyorum ben zatenBu arada geçmişi okurken biriniz ara kritiklerden bahsetmiş...Lionesse ydi galiba yanlış hatırlamıyorsam...Benım aklıma çok yattı SALI günü ara kilo bildirimi günü olsun saat mecburiyeti nolmasın gun ıcınde herkes menusunu ayrı bı msjda yazarken en son altınada salı gunku kılosunu yazsın bu arada cuma bıldırımden sonra ne durumda olduğumuzu görürüz...Bana çok mantıklı geldi açıkcası bılemıyorum....
Fikirlerinizi paylaşırmısınız !
Tmm cnm ara bıldırımlerde tartıya gerek yok zaten ama cuma gunkunde bence tartı resımlerını kullanmalıyız....
Öğle yemegimde
elım buyuklugunde tavuk gogusu fırınlanmıs sebze yourt ve salata var ama salatayı yıyemedım cok geldı belkı aksama dogru ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?