Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunaydin kizlar bugun regl olmam lazim takvime gore ama henuz birsey yok. artik 28 gunde bir olmuyorum bunu anladim her ay gecikmeye basladi.. spor yapinca oyle olur hormonlari etkiledigi icin diyorlar. hatta profesyonel sporcular hic duzenli regl olmazmis. belki ondandir.. doktor cunku bir sorun bulamadi, her ay oluyorsan sorun yok demisti zaten basta. neyse oyle iste siskin siskin oturuyorum spora gitmek istemiyorum ama kendimi zorlayip gitcem heralde yine.. esim de gelecekti pek umutlu degilim gerci ondan.

günaydın sabah kuşları ............ben sabah ısınayım diye yorganın altına girdim uyumuş kalmışım kedimin yüzümü yalamasıyla uyandım
kedim persie de benim bacagimi yaliyor minik sapik, ama neyse ki yuzumuze hic yaklasmaz bile

öyle güzel kar yağıyo kocaman kocaman bende kendime bir neskafe söyledim seyredicem
ya ne guzel, biz kar goremeden kis bitecek heralde. 2 hafta sogudu kar geliyor sandik, 3 gun once yine isindi havalar.. isindi dedigim tabi hala soguk ama iligimsi.. dun kislik kaban giymeden gittim mesela spora.

ben de ayni durumdayim ama ben daha olamadim bekliyorum.. menunu de cok begendim "minnosum" bu arada

benim de bu yaz icin hain planlarim var esimi sakinlestirebilirsem odu patliyor da bebek deyince

Canım sagol buldum:13: bugün yanlıs yapmısım yag tuz limon yokmuş
Artık daha dikkatli olacagım bakalım sonuç nasıl olacak
bu 5te 5i duzgun yapan zaten cok az canim ya yogurt ya salca ya yag illa herkes birseyler ekleyip cikartiyor zaten topu topu 5gun bence yapacaklar bozmadan bire bire uymalilar sen de bundan sonra dikkat edersin artik ama bozunca bir anlami kalmiyor soyleyeyim cunku bunun ozelligi zaten tek yonlu beslenme olmasi. biliyorum igrenc tum gun bos patates yemek veya bos sebze yemek ama dedigim gibi 5 gun alt tarafi, insan hic yemeksiz 5 gun durabiliyor oyle dusun motive et kendini. senin en azindan patatesin var

selam tombul kelebeklerimm..bugün işim çok , bir uğrayıp gidiyorum..özleyin beni anacımmm
simdiden ozledim bile

hepsine katiliyorum ve deee sonsuza kadar susuyorum mursh

Geçmişi okumaya çalıştım amma çok kaynatmışsınız maşallahhh

Oyyy Yengemı doğuma alacaklarmıs onun hbr geldı arada bı hastaneye gıttım geldım saat 16:00 gıbı gelecek oğluşumuz inş hayırlısıyla

Siyamumcum ...

Öncelikle hayırlısı olsun inş iyi birisidir tanıştıgın cocuk...Salata tarıfını gordum denedınmı tadı nasıl ? Annen ve babana nıce seneler dıyorum ne guzel bı tarıhte evlenmısler ole KK ya girdiğimi şefim ailem herkes bılıyor Hatta sefım bı kere okumaya kalktı tıcerı gordu guldu ...Bıde fala ınanma falsızda kalma demısler ama senın fal cıkmıs...

Hicrancım ...

Yaşadığın tatsızlıgı okudum önce uzuldum sonra sevındım tatlıya baglanmıs...Bu gergın durumlarda olur ole seyler.Ama bı yandanda ınsan dusunmeden edemıyor geregını yapamıycaksan neden yola cıkıyorsun yada bunu karsıdakı ınsana baglıyorsun netıcede sen pırlantalar zumrutler ıstememıssın herkesın yaptıgı bıseyı yapamıyorsan o senın eksıklıgın karsıdakıne bunu yansıtmak bence sacma...İşte insanlar gerılınce bole oluyor...

İnş haddımı asmamısımdır fıkrımı soyledım sadece :26:

Hopişşş ...
14 şubat msj bayıldım cnmmm Amınnn dıyorummm Eşinede bravoo elı bos gelmemıs sende az deılsın adamı zarara sokmussun bayıldım trenckotuna ıyı gunlerde gıy...Taylan kümelinin tavsılerı ıcın tesekkurler Bide o pamuk kuzun hasta olmus cok gecmıs olsunnn...

Eddacım ....
Ispanak sevmem ama resım pek guzel gorunuyorrr...

Fulyacım...

Arsenalın yenılecegıne uzulecegım aklımdan gecmezdı ...Sende cok gıtme adamcagızın ustune artık

Buarada lıonnesse ve fulyanın aşk maceralarını okudum ve bayıldım bole tutkulu baslayan asklar uzun suruyor.Şanslısınız kızlarrr allah olmayanlarada versınnn Amiiinnn

906090 cım dıyet yalan olmus hemen sıkı bı sekılde gerı donuyırsun bızı ıhmal etme sakınnnn

Daha cvp veremedıgımb ı duru ınsan oldu opuyorum herkesıııı

Kızlar menu bu sekılde olursa benım degerlendırmem acısından sevınırım ... Tek bır msjda dunun menusunu yayınlarsanız ıyı olur ...

Eddacım tesekkurler tatlımmm

dünki menüm
sabah :128:
2 dilim ekmek
7-8 y.zeytin
beyaz ve 2 minik parça kaşar peynir
1,5 minik salam mecburen yedim atılacaktı
yeşil çay

ara :128:
1 orta şekerli türk kahvesi

öğle :128:
karnıbahar+brokoli haşlama
havuç tarator azıcık zeytin yağı ile yaptım
yoğurt
1dilim ekmek

ara :128:
yarım paket çikolatalı light bisküvi

akşam
1neskafe
1ufacık kase çekirdek (bir iki alayım dedim duramadım )

Nagişcimmmm Akşam haricinde hepsi tamm cnm bi sorun yok menündeee Ama aksam ya sadece meyveyle geciştir yada hafıte olsa bı salata ye Çekirdek yağlı malummm

süper menü tebrıkler....

Tebrikler cnm menun harıka ıns sporada gıtmıssındır tam olur ...

Bu arada geçmişi okurken biriniz ara kritiklerden bahsetmiş...Lionesse ydi galiba yanlış hatırlamıyorsam...Benım aklıma çok yattı SALI günü ara kilo bildirimi günü olsun saat mecburiyeti nolmasın gun ıcınde herkes menusunu ayrı bı msjda yazarken en son altınada salı gunku kılosunu yazsın bu arada cuma bıldırımden sonra ne durumda olduğumuzu görürüz...Bana çok mantıklı geldi açıkcası bılemıyorum....

Fikirlerinizi paylaşırmısınız !

bana uyar canim ben zaten artik hergun tartiliyorum, yalniz tarti resmi ile ugrasmayalim mumkunse ara bildirimde :18:

Eki Görüntüle 348341

Dün yaptıklarımmmmm

Eki Görüntüle 348342

Bugunku Öğle yemeğimmm

ellerine saglik mursh yalniz ogle yemeginin ne oldugunu anlayamadim karanlik biraz :26: ne var o tabakta

bana uyar canim ben zaten artik hergun tartiliyorum, yalniz tarti resmi ile ugrasmayalim mumkunse ara bildirimde :18:

ellerine saglik mursh yalniz ogle yemeginin ne oldugunu anlayamadim karanlik biraz :26: ne var o tabakta

Tmm cnm ara bıldırımlerde tartıya gerek yok zaten ama cuma gunkunde bence tartı resımlerını kullanmalıyız....

Öğle yemegimde

elım buyuklugunde tavuk gogusu fırınlanmıs sebze yourt ve salata var ama salatayı yıyemedım cok geldı belkı aksama dogru ...

menün güzel aslında ama dikkat ediyorum hergün illa çikolatalı bişey yiyorsun :)))
aslında onu çıkarsan bence daha iyi olur llight olsa çok fazla şeker içeriyorlar
menü dukana göre güzel
şu goji beryy nasıl bişey nasıl yiyorsun merak ettim ben onuu
bence çok güzel bir menü listeye alınıyormuşsunuz bu hafta hadi hayırlı olusn tam gaz devam:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…