- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #310.981
Evet iki haftadir burdayim.selammm, benim adım yasemin
yeni katıldın sanırım ben bi hafta yoktum da, hoşgeldin
Allah bağışlasın canımEvet iki haftadir burdayim.
Memnun oldum ben de kedi
Iki bebem var 2.5 yas ve 4 aylik. Dogum kilolarimla bogusuyorum nasipse gidecek hepsi. Ankaradayim bu arada.
Bol bol kaynasiriz
Hos geldin canımEvet iki haftadir burdayim.
Memnun oldum ben de kedi
Iki bebem var 2.5 yas ve 4 aylik. Dogum kilolarimla bogusuyorum nasipse gidecek hepsi. Ankaradayim bu arada.
Bol bol kaynasiriz
Canım merhaba ben elif takımın eski üyelerinden. Tekrar geldim yeni oldum:) sende mi gebelik istiyorsun ve cocugun varmı? Glifor felan okuyunca dikkatimi cekti bende kullndm gebelik için Bi süre. Senn durumun ne canım?
evet canim ikinciyi istiyorum 8 aydir, tam emme bitti bi hafta sonra folik aside basladim , 3 ay da korunmamaiza ragmen denk geldmedi esim cok is seyahatine gidiyor da. sonrasinda da adet duzenim bozuldu, hatta 63 gun olamdim bi sefer, o arada iste 58 den 65 e ciktim hem de. derken toplam 8 ay oldu. bir kere bile yumurtlamami yakqalayamadik. hatta öncesindeki 4 gune kadar hic iliski denk gelmedi. ovu testi yap diyeceksin, yapmam mi yaptim , hatta tükürük mikroskobu bile aldim. ama bakip kontrol ettikgim sürece yumurtlama olmuyor. Yilip biraktiktan sonra hep esimin uzakta oldugu dönemde gelisip catliyor efsane bir durum anlayacagin, bir adet önce hirs yapipi 10. gun basladim 40. gune kadar ovu testi yaptum , 40 da adet geldi ovu olmadan ben sok. Ardindan hormonlarima herseyime bakildi, hersey normal cikti yumurtlamada fln sorun yok yani. tiroidim 4.3 cikti iste ilaca basladim 3 hafta oluyo. dedim ki vucuum madem benle böyle oynuyor bi bildigi vardir demek ki daha hazir degil. Ama sürekli gebe kalma istegi de beni cok yipratti, o sebeple bu ay itibariyle biraktim bu dusunceyi ve kilo vermeye karar verdim. bir de glifor deneyim bi adet dönemi dedim, belki bi yarari olur.
ama adet bitiminden beri 2 kez iliskimiz olmamistir yoruldum cunku cinsel hayatimizi da kötü etkiledi, bugun 15. gün sanirim bir de hastayim dudagimda kabak gibi ucuk falan, esim de dun ne zaman iyileseceksin diye sordu :) soru neden soruldu anladim ben de:)
elfkkk
senin hikayen nedir?
Allah bagislasin ocak annesisin sanirim dimiAllah bağışlasın canım
benim de iki kızım var biri 5 yaşında biri 6 aylık
ben de ankaradayım bu arada
iyi yönde mi kötü yönde mi? 31 ile birlikte kazayaklarim oldu, cildimde yuzumde lekelenmeler basladi zaten, vucudumda bi yaslanma olmadi cunku hic yapmadigim kadar spor yapiyorum ama 30 a kadar inanilmaz hop zip bi insandim enerjim hic bitmezdi, artik bazen ay enerjim bitse de suraya uzansam dusunceleri basladi, uzanamasam dasen hele bir 35 i devir bak , bakış açın düşünce yapın da daha neler neler değişecekkkkkk
evet Ocakta doğum yaptımAllah bagislasin ocak annesisin sanirim dimi
Ankarada nerdesin bu arada?
sikilasmak vb görevleri bisiklet ve oglan üstlenmis durumda, sadece 59 la birlikte biraz da sikilasma kremi sürerim, gebelikte karnim dikine cok büpyümüstü benim ya , bi de 42 hafta gebelik olunca o son 2 hafta catlayacak sanmistim, ayaktayken dumduz, otururken az bi cikinti var ama köpek pozisyonunda deri asagi sarkiyor bunu bi gördüm zaten moralman bittim, bence duzelme ihtimali yok, o da oglumun hediyesi gururla tasirim dert degil de, bir yandan da gider mi ki 55 olsam bi karin calisssam dusunceleri de yok degil. karin calismaya da 60 kiloyla baslarim sanirim,kiz dedim yq siseyi tarttiginda cok fark yok vermişsindr bence de
kolqy gelsin afiyet olsun cnm
moral motivasyon her türlü gerekli bence tartida sadece istedgin rakami gormek tatmin etmeyebilio bazen sıkılasmak dq onemli bence ama kendini en iyi sen bilirsn tabi
su an kacsin cnm
Allah kolaylık versin canım ☺
Aboo Yildiz mievet Ocakta doğum yaptım
yıldızdayım sen neredesin
anlamadim :)Çöp ve Eda Taşpinar ayni metinde gecince gerildim bi an At ve Eda Taşpinar iceren yeni metin olusturalim lutfen
şaka yapıyosun di miAboo Yildiz miBirlik tarafindayim ben de hahhaha az zorlasak komsu cikacauz
Tam yerimi söylersem gelen giden olur gapiya dayanan olurşaka yapıyosun di mi
birlikte tam nerdesin ayyy
Hahaha o metne bi de mikanos eklersen dadindan yinmez ehuhehanlamadim :)
hahahah simdi anladim ahahhahah:)alemsin kiz:)
Yok beybi sanırım karşılaşmadık, hafızanın suçu yok
Belden karından gidiyo da üstten gitmese iyi olurdu. Onun için yapacak bişey Yok galiba...bakliyatlarda bitkisel protein var cnm ama karbon orani daha yüksek
Adam doğru söylemiş
demekki cok ödemin varmis, ilk hafta zaten fazla gider cnm
onlarda karbon sinifina giriyor cnm abartmamak lazim
Bide sislik yaptiklari icin tartiya yakin bakliyat karnibahar lahana vs. Yemiyoruz
olsunnnn ne giderse kar cnm senin kilon icin gayet iyi
Aaaa bu nerden cikti kizzz
Listeye yeni girdin 2 ayin dolmadi izine ayrilamazsin
Yurt iciyse tartinida goturebilirsin heralde
olsun cnm yogurt kötü degilki
masallah incelme süper cnm
ölçü aliyonmu cnm belki gidiyodurda sen farketmiyon :))
Teşekkür ederim keleboşumm, ben de sizi özledimAfiyet olsun canim
Tartiya yakin kisir olmamış afiyet olsun canim
Bayramda yaparim artik
Keske tartiya yakin olmasaydi canim
Afiyet olsun tatlim
Afiyet olsun canim
Iyi yaptin dönmekle tatlim ozlettin valla
Bende iyim nasil olayim ayni devam :)
Dönüş menün super kuzum afiyet olsun
Afiyet olsun abla
Gunaydin kizlarrr
Gayet iyi canim kilona göre bence
Afiyet olsun canim
Tartiyida gotur canim
Gayet güzel gitmis kuzu
Gunaydinnnn
Afiyet olsun canim
Burası da 19 derece canım hele dün epey yağmur yağdı. Kendimi telkin etmeye çalıştım hala kış gelmedi, güneş gene açacak diyeGünaydın kızlar burda yağmur var 18 derece orda havalar nasil
Hoşbuldun canım, sen de hoşgeldinnAblam benim hoşbuldum:)
Afiyet olsun kolay gelsin:)
Ben şimdi nasıl yapacağımı bilemedim ama bayram hedefim 73Fit mutlu anne canımmm
Canım merhaba ben elif takımın eski üyelerinden. Tekrar geldim yeni oldum:) sende mi gebelik istiyorsun ve cocugun varmı? Glifor felan okuyunca dikkatimi cekti bende kullndm gebelik için Bi süre. Senn durumun ne canım?
Canım olabliyorsa doğumda yanında olması daha iyi olur sanki yinede sen bilirsin tabi canımcım:)
Oyyyy minnokummm, hoşbulduk
Ben de Ankaralıyım eheEvet iki haftadir burdayim.
Memnun oldum ben de kedi
Bol bol kaynasiriz
Yok artıkTam yerimi söylersem gelen giden olur gapiya dayanan olur
Dogukent yuruyus yolunu biliyorsundur oraya yakin diyeyim sen anla
hahahahha isin geyigindeyim ya, onun cocugu yok ki, benim aksesuar kivaminda sag kolda tasidigim sac bas dagilmis bi mavi boncugum var 13.5 kilo civarinda:)Hahaha o metne bi de mikanos eklersen dadindan yinmez ehuheh
Neyse sen de alamanyanin eda taspinari olma yolunda emin adimlarlan ilerliyorsun diyip kapanisa da ovgumu ekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?