Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selammm, benim adım yasemin
yeni katıldın sanırım ben bi hafta yoktum da, hoşgeldin
Evet iki haftadir burdayim.
Memnun oldum ben de kedi
Iki bebem var 2.5 yas ve 4 aylik. Dogum kilolarimla bogusuyorum nasipse gidecek hepsi. Ankaradayim bu arada.
Bol bol kaynasiriz

Memnun oldum ben de kedi
Iki bebem var 2.5 yas ve 4 aylik. Dogum kilolarimla bogusuyorum nasipse gidecek hepsi. Ankaradayim bu arada.
Bol bol kaynasiriz
Allah bağışlasın canım
benim de iki kızım var biri 5 yaşında biri 6 aylık
ben de ankaradayım bu arada

Memnun oldum ben de kedi
Bol bol kaynasiriz
Hos geldin canım

sen hele bir 35 i devir bak , bakış açın düşünce yapın da daha neler neler değişecekkkkkk
iyi yönde mi kötü yönde mi? 31 ile birlikte kazayaklarim oldu, cildimde yuzumde lekelenmeler basladi zaten, vucudumda bi yaslanma olmadi cunku hic yapmadigim kadar spor yapiyorum ama 30 a kadar inanilmaz hop zip bi insandim enerjim hic bitmezdi, artik bazen ay enerjim bitse de suraya uzansam dusunceleri basladi, uzanamasam da

sikilasmak vb görevleri bisiklet ve oglan üstlenmis durumda, sadece 59 la birlikte biraz da sikilasma kremi sürerim, gebelikte karnim dikine cok büpyümüstü benim ya , bi de 42 hafta gebelik olunca o son 2 hafta catlayacak sanmistim, ayaktayken dumduz, otururken az bi cikinti var ama köpek pozisyonunda deri asagi sarkiyor bunu bi gördüm zaten moralman bittim, bence duzelme ihtimali yok, o da oglumun hediyesi gururla tasirim dert degil de, bir yandan da gider mi ki 55 olsam bi karin calisssam dusunceleri de yok degil. karin calismaya da 60 kiloyla baslarim sanirim,

kizlar ben karataya birasi miydi ne ondan yapmaya karar verdim ve basladim, 13 gun sora tatile gitcem o zamana kadar yapcam, resmen icim disim iltihap bilegimde de sorun cikti o da agriyor atel taktim. vucudumdaki iltihaptan oluyo hersey. Bu icecek de limon ve yesil cay ve soda var, icimdeki iltihabi temizler diye dusundum. bi de maydonoz zerdecal tükeTICIIM: aMA BUNLARIN HEPSI BENDE yumurtlamayi geciktiriyor bunu fark ettim daha önce, umarim bu sefer sorun olmaz da duzenli gelir adetim 30-40 arasinda

Günaydn herkese
pesto26 hoşgeldin canm benm b12m eksikte kendini hatırlatır mısın bi
Yok beybi sanırım karşılaşmadık, hafızanın suçu yok Mart Nisan arası burda epey disiplinli takılmış sonra cozutmuş bir üyeyim. Baktım cips partilerim, duygusal yemelerim başladı mefkuş ablamın da motivasyonuyla geri geldim 29 yaşındayım, evliyim, henüz çocuğum yok, mühendisim ama buraya (İngiltere) geldim geleli(1.5 sene) çalışmıyorum. Durumlar böyle.. hoşbulduk
Belden karından gidiyo da üstten gitmese iyi olurdu. Onun için yapacak bişey Yok galiba...
Teşekkür ederim keleboşumm, ben de sizi özledim
Günaydın kızlar burda yağmur var 18 derece orda havalar nasil
Burası da 19 derece canım hele dün epey yağmur yağdı. Kendimi telkin etmeye çalıştım hala kış gelmedi, güneş gene açacak diye hatta eşimi arayıp ona da söylettim, inşallah kafayı kırmamışımdır.
Hoşbuldun canım, sen de hoşgeldinn
pesto26 canooom hoş geldiiinnnn
Oyyyy minnokummm, hoşbulduk
Memnun oldum ben de kedi
Bol bol kaynasiriz
Ben de Ankaralıyım ehe

Hahaha o metne bi de mikanos eklersen dadindan yinmez ehuheh
Neyse sen de alamanyanin eda taspinari olma yolunda emin adimlarlan ilerliyorsun diyip kapanisa da ovgumu ekleyim
hahahahha isin geyigindeyim ya, onun cocugu yok ki, benim aksesuar kivaminda sag kolda tasidigim sac bas dagilmis bi mavi boncugum var 13.5 kilo civarinda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…