Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence vermissin canim
Patron bisey denediyse sorun olmamıştır tatlım burada kış geldi ya bir sıcak soğuk gidiyor bugün yağmurlu soğuk
@mefkurem abla sizin orası nasil
Yok bisi demedi normalde gec kalmam çünku
saol cnm
sknt olmadysa iyi uykunu almışsın ☺
burasi sicak cnm yagan yok

Bozulmuştur cnm muhtemel yenisini alacan artk ☺ama yine de cok fark yok sankimm
Yok kuzu olmadi
Tunaydin kızlar
Kahvaltıya misafirim var sonra gelecem öperim
Kolay gelsin dilegim
kızlar ben yarın yüzmeye başlıyorum inşallah, bi aksilik olmazsa
ama yarım saat yapabileceğim az mı olur acaba yoksa yeterli mi ne dersiniz
Ilk etapta yeterli olabilir bence canim
K9lay gelsin ablam yorucu ama guzel gecmis sanirim eger sevsigin insanlarsa :)
Ben hic yapmadigim icin bisey diyemeyecegum canim
Sorun olmamıştır ınsallah canim
Yok kuzum olmadi

anlatsana nasi bi aydinlanma oldu:)
Önceleri hep başkalarını düşünürdüm.aman o üzülmesin aman şunun kalbi kırılmasın diye.baktim millet çok rahat .vefa ,dostluk, yaşanmışlıklar bunların hiç önemi yok.anlik duygular ve çıkarlar üzerine kurulu ilişkiler.kendimi bir çok ortamdan çektim.cunku yapı itibari ile ortama hemen uyum sağlayabilen biri değilim.ama bir ortamım varsa ordaki herkesi biz mantığı ile gorururum.hani meşhur söz varya 'hangi Yunus bizim Yunus mu.iste o biz olgusu kaybolmuş maalesef.artik öncelik kendim.esimle ilişkimde bile artık bir çok davranışını korelttim.ogretmenim.yogun çalışıyordum bir ara.ama evin tüm sorumluluğu da bendeydi.dedim ozlem sen ne yapiyorsun.pazara bile ben gidiyorum (esimin işi kendi işi ve pazara çok yakın isyeri).10 senelik evlilik hayatımda daha bu sene gitti pazara .bu bir örnek mesela.ve bunun gibi bir sürü şey.
Sen mutlu olursan etrafını mutlu edersin.hersey sende bitiyor gibi aydınlanmalar yani

Hayat felsefemdir:"sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne ediyim seni"

ooo dostum anlat hele başka neler var
hangi aydınlanmalar mesela

ay bende de gelir mi bu kafa 35 de acaba:)
haftanin 5 gunu calisiorum, araba esimde, ben bisikletle oglani yuvaya birak geri al, yuva cikisi bisikletle alisveris yap.. esimle sdece ayda bi icecekleri birlikte aliriz, geri kalan temizlik yemek utu camasir bulasik cocuk hep bende. ama arada deliriyorum söyleniyorum o zaman yardim ediyor. Onun disinda ne kadar sacma di mi benim bisikletle alisveris yapmam bir de cocugu tasimam. Ben eskiden bu yuzden cok kavga ettim esimle, bu sdece aramizi acti. bir de gecen sene 3gun calisiyodu o haftada, kalan 2 gunde bi de evi dagitiyodu, yediginin tabagi bile masadaydi. sonunda dedim ki ben herseyi mutlulukla yapiyorum, cok sukur gucum var yapabiliyorum, hepsini spor saydim, calisan demir paslanmaz dedim kendime. Bu sayede iste cok kilo verdim bagisikligim guclendi, ama kendimi arada salak gibi hissediyorum ona yapilcak bi cozum bulamadim,. 13 senelik evlilikte bir alman erkegini alip türk erkegine cevirdim :) Alman arkadaslarim hayret ediyor esimin bana hic yardim etmemesine. Ama o da bahce isi yapar, ve vergi isi devlet dairesi isleri hep ondadir. Arabayi o kullanir, tatilleri aktiviteleri o ayarlar. Bir de iyi maas aliyor benim 3katim. dedim ki kendime otur sus az bi evinin kadini ol. ic mimarim ben, istanbulda yasarken kariyere öncelik veriodum ama artik gercekciyim, önceligim oglum esim evim, sora is geliyor. mezara götürmicem kariyerimi:) ben anca 32 yasimda bunlari ögrendim, 35 de ne olur bilemem:)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…