- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.001
Siz aynı binada oturuyor olmayasınızYok artık
yıldız dediğime bakma sen benim sanırsam 10 dk yürüyüş mesafesi var aramızda
Sorun olmamıştır ınsallah canimGunaydin kizlarrr dün gece bi ablamiz var Isyerinde onda kaldım ablam da geldi aralari iyidir. Gece gec yatinca sabah uyuya kalmışım gec kaldim isyerine :)
Aynen ben 35 oldum.bir aydınlanma yaşıyorum ki sorma.sen hele bir 35 i devir bak , bakış açın düşünce yapın da daha neler neler değişecekkkkkk
Hoşgeldin canim bende yeniyim gruptaEvet iki haftadir burdayim.
Memnun oldum ben de kedi
Iki bebem var 2.5 yas ve 4 aylik. Dogum kilolarimla bogusuyorum nasipse gidecek hepsi. Ankaradayim bu arada.
Bol bol kaynasiriz
anlatsana nasi bi aydinlanma oldu:)Aynen ben 35 oldum.bir aydınlanma yaşıyorum ki sorma.
HosbuldumHoşgeldin canim bende yeniyim grupta
Sen de benim Birlik dedigime bakmaYok artık
yıldız dediğime bakma sen benim sanırsam 10 dk yürüyüş mesafesi var aramızda
Bence vermissin canim@mefkurem bal gaptanim tatlu gaptanim sekersiz pudingim ilk basladigimda hedefi kac dediydim aklimda kalmadi %5 muhabbetine yorum yapamayacagum ama bildigim bir sey var uzun zamanlar birlikte olacauz 58 hatta 55 e inmeyi dusunuyorum kendimi yiptratmadan acele etmeden yeme disiplinine sahip olmak adina yavas olsun diyorum.
Bu arada tarti bozuldu heralde cikip pil alayim bugun icimden de diyorum insalla bozulmamistir subaneke dinimiz amin
Eki Görüntüle 2294202
Ama problem var kesin 5 litrelik siseyi de 4.7 falan tartiyor
Yok bisi demedi normalde gec kalmam çünkuPatron bisey denediyse sorun olmamıştır tatlım burada kış geldi ya bir sıcak soğuk gidiyor bugün yağmurlu soğuk
@mefkurem abla sizin orası nasil
Yok kuzu olmadisaol cnm
sknt olmadysa iyi uykunu almışsın ☺
burasi sicak cnm yagan yok
Bozulmuştur cnm muhtemel yenisini alacan artk ☺ama yine de cok fark yok sankimm
Kolay gelsin dilegimTunaydin kızlar
Kahvaltıya misafirim var sonra gelecem öperim
Ilk etapta yeterli olabilir bence canimkızlar ben yarın yüzmeye başlıyorum inşallah, bi aksilik olmazsa
ama yarım saat yapabileceğim az mı olur acaba yoksa yeterli mi ne dersiniz
K9lay gelsin ablam yorucu ama guzel gecmis sanirim eger sevsigin insanlarsa :)selam fıstııklaaaarrrrrrr
2 gündür geç yat erken kalk yapınca benim dengem şaştı evi süpürmem tezgahtaki bulaşığı toplamam lazım amaaaa yapasım gelmiyorrr tembel moduna girdim yine hihihihhi
sabah 6 da kalktım kahvaltı hazırladım abinin yolculuk arkadaşı 7 ye doğru geldi kahvaltı yaptılar 8 buçuk gibi gittiler :)
abiyi çok severim bize emeği çoktur evin babası gibi aynı , dün hapşurup duruyordu az dinlenip toparlasın diye yapıştım yollamadım @mefkurem :)
akşama yemek var yemekle uğraşmıycam yaa kendimi avatarımda ki pegasus gibi özgür hissediyorummm
Ben hic yapmadigim icin bisey diyemeyecegum canimkizlar ben karataya birasi miydi ne ondan yapmaya karar verdim ve basladim, 13 gun sora tatile gitcem o zamana kadar yapcam, resmen icim disim iltihap bilegimde de sorun cikti o da agriyor atel taktim. vucudumdaki iltihaptan oluyo hersey. Bu icecek de limon ve yesil cay ve soda var, icimdeki iltihabi temizler diye dusundum. bi de maydonoz zerdecal tükeTICIIM: aMA BUNLARIN HEPSI BENDE yumurtlamayi geciktiriyor bunu fark ettim daha önce, umarim bu sefer sorun olmaz da duzenli gelir adetim 30-40 arasinda
Yok kuzum olmadiSorun olmamıştır ınsallah canim
OlabülüSiz aynı binada oturuyor olmayasınız
ah ah bilmez miyim ahKiz meyve cok olmus sana yaramiyor biliyosun
kuzum dünkü sporum 45 dk yürüyüş 90 puanafiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm cok iyi atlamışsın
sağolasın canımMaasallah canim
Önceleri hep başkalarını düşünürdüm.aman o üzülmesin aman şunun kalbi kırılmasın diye.baktim millet çok rahat .vefa ,dostluk, yaşanmışlıklar bunların hiç önemi yok.anlik duygular ve çıkarlar üzerine kurulu ilişkiler.kendimi bir çok ortamdan çektim.cunku yapı itibari ile ortama hemen uyum sağlayabilen biri değilim.ama bir ortamım varsa ordaki herkesi biz mantığı ile gorururum.hani meşhur söz varya 'hangi Yunus bizim Yunus mu.iste o biz olgusu kaybolmuş maalesef.artik öncelik kendim.esimle ilişkimde bile artık bir çok davranışını korelttim.ogretmenim.yogun çalışıyordum bir ara.ama evin tüm sorumluluğu da bendeydi.dedim ozlem sen ne yapiyorsun.pazara bile ben gidiyorum (esimin işi kendi işi ve pazara çok yakın isyeri).10 senelik evlilik hayatımda daha bu sene gitti pazara .bu bir örnek mesela.ve bunun gibi bir sürü şey.anlatsana nasi bi aydinlanma oldu:)
Hayat felsefemdir:"sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne ediyim seni"Önceleri hep başkalarını düşünürdüm.aman o üzülmesin aman şunun kalbi kırılmasın diye.baktim millet çok rahat .vefa ,dostluk, yaşanmışlıklar bunların hiç önemi yok.anlik duygular ve çıkarlar üzerine kurulu ilişkiler.kendimi bir çok ortamdan çektim.cunku yapı itibari ile ortama hemen uyum sağlayabilen biri değilim.ama bir ortamım varsa ordaki herkesi biz mantığı ile gorururum.hani meşhur söz varya 'hangi Yunus bizim Yunus mu.iste o biz olgusu kaybolmuş maalesef.artik öncelik kendim.esimle ilişkimde bile artık bir çok davranışını korelttim.ogretmenim.yogun çalışıyordum bir ara.ama evin tüm sorumluluğu da bendeydi.dedim ozlem sen ne yapiyorsun.pazara bile ben gidiyorum (esimin işi kendi işi ve pazara çok yakın isyeri).10 senelik evlilik hayatımda daha bu sene gitti pazara .bu bir örnek mesela.ve bunun gibi bir sürü şey.
Sen mutlu olursan etrafını mutlu edersin.hersey sende bitiyor gibi aydınlanmalar yani
Dimi ama kesinlikle aynı dusuncedeyimHayat felsefemdir:"sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne ediyim seni"
ooo dostum anlat hele başka neler varÖnceleri hep başkalarını düşünürdüm.aman o üzülmesin aman şunun kalbi kırılmasın diye.baktim millet çok rahat .vefa ,dostluk, yaşanmışlıklar bunların hiç önemi yok.anlik duygular ve çıkarlar üzerine kurulu ilişkiler.kendimi bir çok ortamdan çektim.cunku yapı itibari ile ortama hemen uyum sağlayabilen biri değilim.ama bir ortamım varsa ordaki herkesi biz mantığı ile gorururum.hani meşhur söz varya 'hangi Yunus bizim Yunus mu.iste o biz olgusu kaybolmuş maalesef.artik öncelik kendim.esimle ilişkimde bile artık bir çok davranışını korelttim.ogretmenim.yogun çalışıyordum bir ara.ama evin tüm sorumluluğu da bendeydi.dedim ozlem sen ne yapiyorsun.pazara bile ben gidiyorum (esimin işi kendi işi ve pazara çok yakın isyeri).10 senelik evlilik hayatımda daha bu sene gitti pazara .bu bir örnek mesela.ve bunun gibi bir sürü şey.
Sen mutlu olursan etrafını mutlu edersin.hersey sende bitiyor gibi aydınlanmalar yani
ohyyşşş çok hoşuma gitti bu lafHayat felsefemdir:"sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne ediyim seni"
ay bende de gelir mi bu kafa 35 de acaba:)Önceleri hep başkalarını düşünürdüm.aman o üzülmesin aman şunun kalbi kırılmasın diye.baktim millet çok rahat .vefa ,dostluk, yaşanmışlıklar bunların hiç önemi yok.anlik duygular ve çıkarlar üzerine kurulu ilişkiler.kendimi bir çok ortamdan çektim.cunku yapı itibari ile ortama hemen uyum sağlayabilen biri değilim.ama bir ortamım varsa ordaki herkesi biz mantığı ile gorururum.hani meşhur söz varya 'hangi Yunus bizim Yunus mu.iste o biz olgusu kaybolmuş maalesef.artik öncelik kendim.esimle ilişkimde bile artık bir çok davranışını korelttim.ogretmenim.yogun çalışıyordum bir ara.ama evin tüm sorumluluğu da bendeydi.dedim ozlem sen ne yapiyorsun.pazara bile ben gidiyorum (esimin işi kendi işi ve pazara çok yakın isyeri).10 senelik evlilik hayatımda daha bu sene gitti pazara .bu bir örnek mesela.ve bunun gibi bir sürü şey.
abbovvvv kız neler oluyorduOlabülü
Sitede bi yasemin var ama o sıska burda işi olmaz
yok yaaa doğukentten az ilerideyiz bizSiz aynı binada oturuyor olmayasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?