- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.101
Sayıyorum hazır mısınMeyve masum kalir benimkilerin yaninda
Yaz bakalım yaz burda hepimiz elimizde maşa bekliozSabahtan beri yediklerimi saysam oha dersin
yok kavunun olmamisi cnm karpuz degilKelek karpuzun olmamisi degilmiydiki
Yok yavrum ya demem istersen karşılıklı sayalım bende tatlıya düşmemek için yapay tatlıya yanim bende meyveydi falan yedim biraz bugün
sorma sorma
Yine de cok degil ama halledersn bence kankim sen hadi bi gayret
Hatta o lahmacundan sonra vegan oldum diyormuşsunMeyve masum kalir benimkilerin yaninda
Vegan olmadan once bi kere yediydim lahmacundan sogumustum yeminle
su kafa Yoran seyler fiziksel yorgunluktan daha beterOo yine baya şey öğrenmişsin canim.bizde araba bendeydi.tum isler benim üzerimdeydi .senin eşinin yaptıklarını az buluyorsun ya.ha iste o işlerde bendeydi.herseye brnn kafa yordum.su an saçlarımı boyamasam bembeyaz.ama arada başka durumlarda oldu.annemin babamın ve kayinbabamin vefatı.esimin işi bozuldu.gurbette yaşananlar.birde tüm sorumluluğun bende olması.bunlar beni çok yıprattı.cunku ben el bebek gül bebek büyüdüm.hic zorluk görmedim.birden sudan cikmis balığa dondum.zaten ilçedeki profili en kötü okulda görev yapıyorum.oyle iste.babam yatalakken 2.cocugu hic düşünmedim.bakamazdim.sonra istedik olmadi.sonra ben boşverdim.sma oğluma kardeş yapma gikru hep aklımdaydı.sonra dr gittim folik asit verdi.3 ay kullan olmazssa tedavi dedi.biliyormusun son kutu bitti.olmayacak sanirim derken hamile kaldım.simdi bir kizim var.dunyalar tatlısı.esimde bir sorumluluk almaya başladı beni şaşırtıyor
evet dün yiyememistimAradaki mısır fazla olmuş sanki ama dün canın çekmişti:)
Parantez içi el sallıyor:) afiyet olsun
Geçmiş olsun hafizecim, diş temizletmek biraz sinir bozucu dişçi koltuğu hepten gerici zaten, kendini kasmışsındır. Akşam biraz şekerli olmuş acıkırsın gibi geldi, afiyet olsun
afiyet olsun09.30
1 lahmacunun 3/4 ü ( bizim bildiğimiz büyük lahmacunlar gibi değildi, dondurulmuş, daha tatsız ve daha minnak)
Yeşillik
1 parça petnir
2 süs biber turşusu
1 tavada yumurta
10.30
Yaseminli yeşil çay
17.30
Avuç içi kadar et ızgara
Yoğurtlu domates soslu kabak
2-3 mantar, 1 çarli ızgara
@mefkurem mefkuş ablam bu sabah tartıldım 73.8 geldim
afiyet olsun cnmSayıyorum hazır mısın
Kahvaltı
1 dilim tam buğday
1 yumurtayla omlet
5 zeytin
domates
peynir
Ara
1 şeftali
Ara
3 kepekli ince grissini
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
4 kaşık barbunya
1 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt
Kek niyetine domates
Az öncede 1.5 dilim kavun (bu uzun uzun kesilen dilimlerin 1.5 olanı yani)
Yaz bakalım yaz burda hepimiz elimizde maşa bekliozfırında yarım çinböreği yüzünden kurşuna dizdiler beni sen yaz yediklerini de benim börek unutulsun
Ay inşallah balım, bir tık daha azme ihtiyacım var, kilo verirsem gaza gelirim inşallah. Şu 2 günde bile vücudumun şişi indi, sindirim sistemim resmen teşekkür konuşması yapacak halde..yok kavunun olmamisi cnm karpuz degil
iyi yapmışın ama
Afiyet olsun. Gayet iyiSayıyorum hazır mısın
Kahvaltı
1 dilim tam buğday
1 yumurtayla omlet
5 zeytin
domates
peynir
Ara
1 şeftali
Ara
3 kepekli ince grissini
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
4 kaşık barbunya
1 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt
Kek niyetine domates
Hahahhah bunlari masum canimmmSayıyorum hazır mısın
Kahvaltı
1 dilim tam buğday
1 yumurtayla omlet
5 zeytin
domates
peynir
Ara
1 şeftali
Ara
3 kepekli ince grissini
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
4 kaşık barbunya
1 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt
Kek niyetine domates
Ben mezunum 57 kiloyum yazmiyom bananeYaz bakalım yaz burda hepimiz elimizde maşa bekliozfırında yarım çinböreği yüzünden kurşuna dizdiler beni sen yaz yediklerini de benim börek unutulsun
Ay oyle biseydi iste kizyok kavunun olmamisi cnm karpuz degil
iyi yapmışın ama
Yok kiz ondan olmadimmHatta o lahmacundan sonra vegan oldum diyormuşsunneyse çok gömdüm, yapan iyi ki yapmış, Avrupa yakasındaki şahika misali lahmacun krizine girdiğimde ufaktan bastırıyor
Sen başlangıcı yapmışsın cnm şişlik indiyse eksiye geçmen cok yakinAy inşallah balım, bir tık daha azme ihtiyacım var, kilo verirsem gaza gelirim inşallah. Şu 2 günde bile vücudumun şişi indi, sindirim sistemim resmen teşekkür konuşması yapacak halde..
Normal bi günde nasıl besleniyosam artık..
Kaptanım yaaaa dicek lafın yok muHahahhah bunlari masum canimmm
Ben mezunum 57 kiloyum yazmiyom banane
Ay oyle biseydi iste kiz
Yok kiz ondan olmadimmafiyet olsun beybi
Yazmicim yazarsam daslanirim buralardaKaptanım yaaaa dicek lafın yok mu? Yazmıyorum diyor mezunum diyor
Bu arada ben de oğlan uyumuyor diye çektim gittim odasından, ağla ağla gidiyordu babası gitti uğraşıyor şimdi, sabahın köründe kalkıyor yuva için olmuş saat kaç deli mi ne
İşte budurHayat felsefemdir:"sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne ediyim seni"
bazen yapiyor cocuklar böyle Benim ufak Kizinda bazen damari tutuyor, bu ikinci cocuklarmi Cok fena oluyor yoksa tesadüf mü bilmiyorum. Cok degisik bi huyu varKaptanım yaaaa dicek lafın yok mu? Yazmıyorum diyor mezunum diyor
Bu arada ben de oğlan uyumuyor diye çektim gittim odasından, ağla ağla gidiyordu babası gitti uğraşıyor şimdi, sabahın köründe kalkıyor yuva için olmuş saat kaç deli mi ne
Bence yazmalisinYazmicim yazarsam daslanirim buralarda
Ay aglayan bebeye deliriyom ben benimki oyun oynuyor allahtan
bazen yapiyor cocuklar böyle Benim ufak Kizinda bazen damari tutuyor, bu ikinci cocuklarmi Cok fena oluyor yoksa tesadüf mü bilmiyorum. Cok degisik bi huyu var
Bence yazmalisin
Afiyet olsun ponimEmz menüm
10.30
2 d ekmek
3 d peynir
Domates salatalık
14.00
4 üçgen kavun
16.30
1 kase mercimek çorbası
5 yk taze fasulye
Ayran
19süt
Su 2
Spor 100 dk tempolu yürüyüş.3=300 pFit mutlu anne
Ayak tabanlarım sızlıyor halabugün hep dışardaydık
Afıyet olsun canımEmz menüm
10.30
2 d ekmek
3 d peynir
Domates salatalık
14.00
4 üçgen kavun
16.30
1 kase mercimek çorbası
5 yk taze fasulye
Ayran
19süt
Su 2
afiyet olsunEmz menüm
10.30
2 d ekmek
3 d peynir
Domates salatalık
14.00
4 üçgen kavun
16.30
1 kase mercimek çorbası
5 yk taze fasulye
Ayran
19süt
Su 2
destek çıkarız sanaolmazzz
Kendiniz kasindiniz yazim bariafiyet olsun
destek çıkarız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?