Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun
afiyet olsun Gong nedir?
Hayirdir canim

Afiyet olsun kuzu
herşey üstüme geliyor gibi hissediyorum, evde daha durmak istemiyorum bunaldım işime geri dönsem küçük kızım ne olacak. Üzerimdeki yüklerden kurtulmak istiyorumda malesef olmuyor Mefkurem
Kızlar bugün koştuk kızımla yarış yaptık 4 yaşındaki kızımı geçemedim ya
Onlardaki Enerji Keske bizde olsa yorulmak nedir bilmiyorlar Benimde büyük kizim 4 yasinda

Kaptanım kotu örnek oluyor bize bak bu hilal

Kızın kreş yaşına gelmiş işine basliyamazmisin krese verip

Bayadir böyleyim toparlayamadim bi türlü
Misir patlagi varya mor paketli canin

Bi tatil plani filan varmi canim kafa dinleyebilsen

Büyük kızım malesef yer olmadığı için bu ay başlıyor, ama küçük kızım 2 ye gircek ona yer yok seneye alınıyor.
Onuda Zuhal abla bilir Mefkurem küçük kızım kardeş hakkından yararlancak yoksa onuda beklerdik baya alınmasını

Kız hepsini sen mi yedin

bazen yapiyor cocuklar böyle Benim ufak Kizinda bazen damari tutuyor, bu ikinci cocuklarmi Cok fena oluyor yoksa tesadüf mü bilmiyorum. Cok degisik bi huyu var

Bence yazmalisin
Benimki ilk, ben zirvede ilk çocukla tanıştım

Ya yaz uygulamasına geçti son 2 aydır 9 u geciriyor, sabah da 6:30 da kalkmak zorunda. Bize de birlikte vakit gecirecek kala kala 20 dakka kalıyo eşimle onda da anca wc masa etraf toplamaadamla iki kelam konuşamıyorum aylardır

Oha hadın delirmiş çüş yuh Git üstğne çamaşır suyu iç sen bu gece uyuyamazsın herseyi o sabahki cipsler başlatmış bence ibretlik liste olmuş kepçeyle makarna ve ara öğünde yenen 3 dilim ekmeğe de bittim valla yarın tartıl da kaç kilo almışsın öğrenelim merak ettim ben 60-70 gün adet olmadıgımda son on gün böyle şuursuzca yiyerek Kilo alıyorum

Dilekk senin misafirlere ben darlanıyorum bunne böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…