- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.121
şimdi kızımı dourayım tekrar gelicemmm
bence kurallar süper slogandaa :13::13::13::13::13:
bu fikirde çok iyi ben kabulum bir hafta sabredemiyorum ben zaten
Tmm dır o zman :128:
gidisin suskun ama donusun muhtesem oldu
Bencede
Çiçek sipariş ettim şimdi onlar gelince tekrardan hastaneye gidicem....Yengemı doguma almıslar meraktan çatlamak üzereyim
Çiçek sipariş ettim şimdi onlar gelince tekrardan hastaneye gidicem....Yengemı doguma almıslar meraktan çatlamak üzereyim
Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek 11.00 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.
Canım ben bu kuralı anlamadı
:44:Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
bu tuvalete cikabilmek icin iste ama uzun sure yapilirsa bagirsak tembelligi olur yani haftalarca yapmak bence tehlikeli benden soylemesii.. cunku o limonata diyetinde de vardi su beyonce'nin yaptigi.Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
evet menümü yazayım
sabah
500 ml su bir bardak yeşil çay
11:00 de
haşlanmış patates bol maydonozlu yanında geryfurt suyu
saat 16:00
kabak yemeği
közde patlıcam ve makarna
makarnayı abarttım biraz itiraf ediyim :26::26:
şimdide size menümün neden böyle olduğunu açıklayayım
Merhaba Kızlar...
Bugün evde kaldım ama hastalıktan geberiyorum resmenMide bulantısı baş ağrısı üstüne çok afedersiniz istiğfar
4te yedim ancak bişey oda bulantıyı durdurmak içindi...
1 kase sebze çorba limonlu
2 dilim beyaz ekmek
azda peynir
bu tuvalete cikabilmek icin iste ama uzun sure yapilirsa bagirsak tembelligi olur yani haftalarca yapmak bence tehlikeli benden soylemesii.. cunku o limonata diyetinde de vardi su beyonce'nin yaptigi.
iyi gidiyormus bence makarnayi abartmasaymissin :)
gecmis olsun tatlim
..vatandaşlığa geçsen bile para ödeyeceksin yaniyarami destin yavrum ya. zorunlu dersleri almistim ama tez aynen duruyordu burada devam ederim diye birakip geldim 1 sene daha askimdan uzak duramadim ahh iste salak kafaama o isler o kadar kolay olmuyormus £13.000 istediler 1 senelik yani TL icin 3le carp - ozel degil devlet universitesi bide. ingiliz vatandasligi alana kadar malesef yabanci ogrenci statusunde oluyormusum oturumum olmasina ragmen, o da asiri pahali imkanimiz yok onu odemeye.. ben de vatandasligi almak icin bekliyorum 1.5 yil var daha. sonra masteri bitiriyorum kurtuluyorum. trde aldigim dersleri de saydirmaya caliscam zaman ve para kaybi olmasin diye. bakalim...
bu arada evet tek cocugum annem basta zaten istemedi ailesinin gelecegi gun bile hala surat asiyordu ama tanisinca o kadar sevdiler ki kismet dediler yani cok iyi cocuk iyi aile biz guvendik mutluysan biz destekliyoruz dediler. ben olsam ben de yollamam cocugumu ya
ne diyeti bu canım??Günaydın
BEn gügün patetese başladım sabah birsey yemedim simdide haşlanmış patates yiyecegim
Yarın sebze günüm
fadime dukancı oldun çıktın hee..arada burayada uğraçok güzel gidiyor et obur oldugum için iyi
aaa çok geçmiş olsun canım..ortalık hastalığı o..herkesde var şu aralar....kızımda öyleydi , üzerine birde cır cır olmuştu..bugün iyi şükür....Merhaba Kızlar...
Bugün evde kaldım ama hastalıktan geberiyorum resmenMide bulantısı baş ağrısı üstüne çok afedersiniz istiğfar
4te yedim ancak bişey oda bulantıyı durdurmak içindi...
1 kase sebze çorba limonlu
2 dilim beyaz ekmek
azda peynir
canım sen bu kürü nereden duydun?denenmiş bişeymi??kızlar yukarıda attığım mesajdaki kurallar bir kür zayıflama kürü
en altta yazdığı gibi vermek istediğiniz kiloyu 3 çarpınca kaç gün yapacağınız çıkıyor ortaya
benim ilk hedefim 60 olduğu için benim 18 gün yapmam gerekiyor ama ben bir hafta yapıcam
oyüzden günde 2 öğünüm olucak
aslında dörten sonra çorba içiliyor ama ben bugün makarnayı çok kaçırdığım için çorba içmicem
bugün ilk gündü ilerleyen günlerde meyvada olur menümde
evet menümü yazayım
sabah
500 ml su bir bardak yeşil çay :128:
11:00 de
haşlanmış patates bol maydonozlu yanında geryfurt suyu :128:
saat 16:00
kabak yemeği
közde patlıcam ve makarna
makarnayı abarttım biraz itiraf ediyim :26::26:
şimdide size menümün neden böyle olduğunu açıklayayım
Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.
hahahaaaaaaaaaaaaa...hiç boşuna yoğum deyip durma seni altta görüyorum ama yazmaya vakit bulamadım..yine kaçmadı yaniikocisle yuruyuse cikiyoruz kizlar hava ilik diyesehir meydanina inip benim ehliyet basvurumu yapip doncez. bugun spor salonu yok benim dizimin arkasinda bir aci var aletlerden biri yuzunden zorlamisim o yuzden 1 gun dinlendireyim dedim. esim de tembellikten neyse 1 saat yurumus olcaz disarida o da guzel..
aksam gorusuruz...
bu arada hoppis bu benden sana gelsin:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?