Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.201
Sağol abla sizede geçmiş olsuntam menü guzel dicektimki krep gördüm, o nerden cikti
Bizim cocuklarda o sicaklarda grip oldular simdi iyiler
Sizede gecmis olsun cnm
kullandım ablacım tamam cevızle pek aram yoktur ama 1 2 tane yıyımbi faydasi oldugundan degil cnm tatli istegi icin
Hem açken sicak bisey icmek iyi oluyor
Bitter arada 2 kare yenebilir, tartiya yakin degil
Ben 89 luk almıştım cok aci geldi yiyemedim
burasi 40 dereceyi buldu cnm
Burda denizde yok :)) disari cikilmiyordu
Aynen 25 iyi oluyor
ilacini kullandinmi cnm
Kahvaltina yada ara ogunene cevizde ekle
sagol canım yaz tabı yazıcamda kızcaklar korkusundan elını gerı cwkıyorsun cıslardanÇok güzel meni afiyet olsun ca im haftaya bende menü yazıyım menü yazacam diye ipin ucunu fazla kaçırmam :)
sagol canımMenüler gayet iyi bence:)
Canım ben listede değilimamabu cuma frree ler listesinde olcm inş dimi????
Güzel menü canım
tam menü guzel dicektimki krep gördüm, o nerden cikti
Bizim cocuklarda o sicaklarda grip oldular simdi iyiler
Sizede gecmis olsun cnm
havaların sagı solu yok anıden yon değiştiriyorBi gün cocuklar gitti hava durumuna bakmamislar gitmeden
5-6saat uzakliga hollandaya
Ruzgar cikmis serinlemis denize girememisler:))
Buranın havası saati saatine tutmuyoki abla 37 derece sıcaklık olduğunda gece fırtına cikti acayip havası var gecen yine sene iyiydi bu sene tam cozuttu :) hollandanin havasına parasına karısına guvenmicekmissin öyle diyorlar :)Bi gün cocuklar gitti hava durumuna bakmamislar gitmeden
5-6saat uzakliga hollandaya
Ruzgar cikmis serinlemis denize girememisler:))
aynen oyle oluyor canımSağol canım önceleri yaz geliyor gripten kurtuluyoz derdim şimdi yazında grip oluyor insanlar mevsimler tersine dönüyor
Bildiğin böyle yumuşacık bi tatlı gibi yaaaaa
ayy gece gece ne güldüm ama ne hollandaymış neyıne guvenecekmıssınyaBuranın havası saati saatine tutmuyoki abla 37 derece sıcaklık olduğunda gece fırtına cikti acayip havası var gecen yine sene iyiydi bu sene tam cozuttu :) hollandanin havasına parasına karısına guvenmicekmissin öyle diyorlar :)
Evet aynen bugün kaçamak yapmayımda söyle güzel bir menü yazıyım diyor insan :)kullandım ablacım tamam cevızle pek aram yoktur ama 1 2 tane yıyım
sagol canım yaz tabı yazıcamda kızcaklar korkusundan elını gerı cwkıyorsun cıslardan
sagol canım
1 tanecık azcık unla yapıldı hamuru cok cıvıktı ekmek yemedım tum gun onun ıcın fazla yemıyım dıyede sayılı yapyım krebı cocuklara
Güzel menu afiyet olsun canimMenüm
Sabah
2 has yumurta
Domts saltlk
Bikac dilim peynir
5 6 yesil zeytin
4 5 kuru kayısı
Ara
1 armut
Ara
Türk kahvesi
Bi avuç fındık
Aralar atıştrmalk(toplamda)
2 tatlı kasıgı pestlli fındık ezmesi
1 2 dlm kavn karpuz
Akşam
1 muz
Su
3 lt civarı
Hic biseyine guvenmiycen :)ayy gece gece ne güldüm ama ne hollandaymış neyıne guvenecekmıssınya
afıyet olsun canımMenüm
Sabah
2 has yumurta
Domts saltlk
Bikac dilim peynir
5 6 yesil zeytin
4 5 kuru kayısı
Ara
1 armut
Ara
Türk kahvesi
Bi avuç fındık
1 2 dlm kavn karpuz
Akşam
1 muz
Su
3 lt civarı
Evet canım aynenEvet aynen bugün kaçamak yapmayımda söyle güzel bir menü yazıyım diyor insan :)
AmınmnnHerkese iyi geceler kızlar bol eksilerle uyanalım inşallah
evet Almanya ama Hollanda’ya uzak değiliz gecen İrlanda a gelmiştik sınırda. inanırım burasıda bu sene tuhafHollanda dayım canim bugun 4 e kafar yagmur yagdi aksama dogru gunes acti cok tuhaf havadi var 4 mevsim bir gunde yaşıyoruz sabah öğlen serin aksama dogru sicak oluyor bu sene cok degisik hava gecen sene boyle degildi sende Almanyadasin galiba gecen hafta Almanya ve burasi vok sicakti 37 lere cikti o gun gece firtina cikti desem inanin mi :)
afiyet olsunBen menumu yazmamısım
10.00
1 yumurta
2 kasık lor peynır
1 tane krep
1dılım peynır
5 zeytın
Domates salatalık
13.00
Sade nescafe
15.00
6 kayısı
1 kase yogurt
17. 00
Orta turk kahvesı
19.30
1 kase salata
6 ydmek kasıgı yesıl fasulye
1 kase yogurt
Su 1.5 lıtre
30 dk orta tempo yuruyus @bi prenses annesi
anladım alıp bi deneyebilirim, bende 70 lik aldım duruyor dolapta bitanecik yiyim yarınbi faydasi oldugundan degil cnm tatli istegi icin
Hem açken sicak bisey icmek iyi oluyor
Bitter arada 2 kare yenebilir, tartiya yakin degil
Ben 89 luk almıştım cok aci geldi yiyemedim
burasi 40 dereceyi buldu cnm
Burda denizde yok :)) disari cikilmiyordu
Aynen 25 iyi oluyor
ilacini kullandinmi cnm
Kahvaltina yada ara ogunene cevizde ekle
bize tatil olunca belkide gelmişlerdir, Hollanda’yla aynı olmuyor. Bizde tatile denk getirip gelmiştikBura gelseydiniz abla çok Alman plaka araba vardı hemde iş günü millet işi gücü bırakmış denize koşmuş :) baya kalabalıktı zaten bunlar gunese hasret az gunes oldumu hemen denize sahile koşuyor :)
bende Seneler önce Tr den biri gelmisti almanyanin ne kizina ne havasina güven olmaz derler dediBuranın havası saati saatine tutmuyoki abla 37 derece sıcaklık olduğunda gece fırtına cikti acayip havası var gecen yine sene iyiydi bu sene tam cozuttu :) hollandanin havasına parasına karısına guvenmicekmissin öyle diyorlar :)
Afiyet olsunMenüm
Sabah
2 has yumurta
Domts saltlk
Bikac dilim peynir
5 6 yesil zeytin
4 5 kuru kayısı
Ara
1 armut
Ara
Türk kahvesi
Bi avuç fındık
1 2 dlm kavn karpuz
Akşam
1 muz
Su
3 lt civarı
Herkese iyi geceler kızlar bol eksilerle uyanalım inşallah
Hayirli gecelerIyı geceler bu saatte ayakta olan hatunlar ben kucuk kuzum uyumusken uyuyum artık tatlış rüyalar gorun
Yarin??? Neinnn :))anladım alıp bi deneyebilirim, bende 70 lik aldım duruyor dolapta bitanecik yiyim yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?