Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afıyet olsun canım
ıncelmeler sahane
afıyet olsun canım
burda hava cok sıcak canım ya sabah sırtımdan terler aka aka ev işi yaptım
sıcaklardan ev işi zor okuyor bı mıskınlık geliyor ınsana
Sıcakta kötü canım ya Allah kolaylık versin burda hava çok değişiyor bir sıcak bir soğuk gidiyor çocuklarda hasta oluyor gece sürekli oksuruyorlar

burasida 20 derece civari cnm ikindin bi ara yagdi, ruzgarli
Gecen haftaki sicaktan sonra bu hava iyi geliyor :))
Geçen hafta neydi öyle abla 37 idi bura çocukları aldım denize :) keske hep öyle sıcak olsa sıcağı severim ben ama çok sıcakta iyi değil 25 iyi :)

saol cnm daha guzelleri senin olsun
afiyet olsun abla

Ayyy kelek hirtlak iste hep bi farkli isimleri oluyor
ıns agzın bal yesın
afıyet olsun canım
reglim 1. günü çünkü anacım da ondan sabah beri canım kek istiyor ben kek niyetine 1 tane domates yedim ama

iyi bari yalnız değilim sevindim
vavvv kek yerıne domates muhtesem valla
afıyet olsun canım
uyumazlar canım senı uyutur yınede uyumaz o kucuk tatlı canavarlar
afıyet olsun kızlar
oh ohhh oh menuye gelll hepsını bosverde bıtter ıyı olmus benım yerımede yeseydın
Kızlar bugün koştuk kızımla yarış yaptık 4 yaşındaki kızımı geçemedim ya
maşallah coxuk enerjısı baska bısey
kolay gelsın sen topla onlar sagıtsın yanı bızım evde oyle oluyor ben oh yopladım supurdum sıldım bıttııı dıyorum sakır sakır salonun ortazında oyuncaklar
B12 eksikliğinden olabilir tahlil yaptırmak lazım
yenı yaptırmadım canım uc ay once yaaptırdım dusuktu baya ılac verdı bıdaha gıtsem barı yukseldımıkı acaba
bu yasta hafıza gıttjyse gerısını sen dusun abla hele gecmıs cocuklugumla ılgili anılar sıfır yoklar kardeslerım anlatır konusur sohbet ederler ben hıc hatırlamam

Sıcakta kötü canım ya Allah kolaylık versin burda hava çok değişiyor bir sıcak bir soğuk gidiyor çocuklarda hasta oluyor gece sürekli oksuruyorlar
Havalar karısık oldumu coxuklar halıyle dengeyı saglayamıyor gexmıs olsun kuzucuklara sıcak yınede ıyıdır ben sevıyorum surda gorup gorecegımız yaz ne kadar kalsı zaten kıs kapıda

Nerde yaşıyorsunuz? Burası bugün cok güzeldi yağmur esinti.
Hollanda dayım canim bugun 4 e kafar yagmur yagdi aksama dogru gunes acti cok tuhaf havadi var 4 mevsim bir gunde yaşıyoruz sabah öğlen serin aksama dogru sicak oluyor bu sene cok degisik hava gecen sene boyle degildi sende Almanyadasin galiba gecen hafta Almanya ve burasi vok sicakti 37 lere cikti o gun gece firtina cikti desem inanin mi :)

Ben menumu yazmamısım
10.00
1 yumurta
2 kasık lor peynır
1 tane krep
1dılım peynır
5 zeytın
Domates salatalık
13.00
Sade nescafe

15.00
6 kayısı
1 kase yogurt

17. 00
Orta turk kahvesı

19.30
1 kase salata
6 ydmek kasıgı yesıl fasulye
1 kase yogurt
Su 1.5 lıtre
30 dk orta tempo yuruyus Fit mutlu anne

Havalar karısık oldumu coxuklar halıyle dengeyı saglayamıyor gexmıs olsun kuzucuklara sıcak yınede ıyıdır ben sevıyorum surda gorup gorecegımız yaz ne kadar kalsı zaten kıs kapıda
Sagol canim ya sicak iyide bir sicak bir siguk gidince knsanin dengedi bozuluyir bende yemi kendime geldim yaz günü grip oldum diye söylene söylene gribi atlattım çok şükür :)

bu cayin bi faydasimi var? Yoksa cikolata istegimizi köreltmek icinmi? Birde bitter cikolata ynebilirmi araya sıkıştırim
bi faydasi oldugundan degil cnm tatli istegi icin
Hem açken sicak bisey icmek iyi oluyor

Bitter arada 2 kare yenebilir, tartiya yakin degil
Ben 89 luk almıştım cok aci geldi yiyemedim
Geçen hafta neydi öyle abla 37 idi bura çocukları aldım denize :) keske hep öyle sıcak olsa sıcağı severim ben ama çok sıcakta iyi değil 25 iyi :)
burasi 40 dereceyi buldu cnm
Burda denizde yok :)) disari cikilmiyordu
Aynen 25 iyi oluyor
yenı yaptırmadım canım uc ay once yaaptırdım dusuktu baya ılac verdı bıdaha gıtsem barı yukseldımıkı acaba
ilacini kullandinmi cnm

Kahvaltina yada ara ogunene cevizde ekle

Çok güzel meni afiyet olsun ca im haftaya bende menü yazıyım menü yazacam diye ipin ucunu fazla kaçırmam :)

Iyi aksamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 10.30
2 yumurta naneli sumaklı
2 dilim peynir
3 zeytin
Salatalık
Biber

Akşam 17.00
bir tabak kisir
Mercimek salatası
Turşu

Şu 2.lt
Spor yok
Menüler gayet iyi bence:)
Canım ben listede değilimamabu cuma frree ler listesinde olcm inş dimi????
Sahaya dönüş menüm:

12.07
1 dilim tbe tost
1 parça peynir
4 zeytin
Yarım acur
1 süs biberi turşusu
1 tavada yumurta

17.30
1 bardak bitki çayı

18.45
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt

Su: 1.5 lt falan galiba
Güzel menü canım

edekada bi cay buldum
Bitki cayi
Degisik bitkilerle beraber
Icinde kakao cekirdeginin rendesi, cukulata aramosi var
Ben sevdim
Cok tadi olmasada, cukulata kokuyor
cıkolata kokuyorsa guzeldır abla
mevsımler bır acayıplesıp gıdıyor canım
Sagol canim ya sicak iyide bir sicak bir siguk gidince knsanin dengedi bozuluyir bende yemi kendime geldim yaz günü grip oldum diye söylene söylene gribi atlattım çok şükür :)
aman bıdaha olma ıns dıkkat et kendıne

tam menü guzel dicektimki krep gördüm, o nerden cikti
Bizim cocuklarda o sicaklarda grip oldular simdi iyiler
Sizede gecmis olsun cnm

Bura gelseydiniz abla çok Alman plaka araba vardı hemde iş günü millet işi gücü bırakmış denize koşmuş :) baya kalabalıktı zaten bunlar gunese hasret az gunes oldumu hemen denize sahile koşuyor :)

cıkolata kokuyorsa guzeldır abla
mevsımler bır acayıplesıp gıdıyor canım
aman bıdaha olma ıns dıkkat et kendıne
Sağol canım önceleri yaz geliyor gripten kurtuluyoz derdim şimdi yazında grip oluyor insanlar mevsimler tersine dönüyor

Bura gelseydiniz abla çok Alman plaka araba vardı hemde iş günü millet işi gücü bırakmış denize koşmuş :) baya kalabalıktı zaten bunlar gunese hasret az gunes oldumu hemen denize sahile koşuyor :)
Bi gün cocuklar gitti hava durumuna bakmamislar gitmeden
5-6saat uzakliga hollandaya
Ruzgar cikmis serinlemis denize girememisler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…