Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun cnm kek fazla olmus
acaba isine mi oyle geliyor ki bilemedim yani faydasi yoksa niye kalio
dunki menum
10 .00
2 kayisi
1tk keten tohumu
salatalik
2 ceviz

12.00
sutlu kahve

16.00
3 kofte
1 yarim ay karpuz

19.00
1 tabak yesil fasulye

su 3 olmustur.spor yok.
bu hafta pek spor yapamadim.dizim biraz agridi yine.
Afıyet olsun canım

aaaaaa yok çıkarma ben onu bilmiyordum freelerin de bildirim yapması gerektiğini
tamam ablacım yarın itibariyle yapıyorum bildirim

evet abla çalıştığım yerin iki binası var karşılıklı, benim bulunduğum birimin hemen karşı binasında 5 dk bile değil mesafe

canım çok geçmiş olsun

09:00=== 2 adet yağda yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık

18:30 === 2 kase kabaklı dövmeli yoğurt çorbası
3 adet incir

Su 3 lt
kabaklısı nasıl oluyor canım çorbanın
çok severim yoğurt çorbasını ama kabaklısını ilk defa duydum

afiyet olsun

Kanguru al canım, tak kanguruya yap işlerini ama sana dönük olsun. Anakıcağına ödediğim parayla kalmıştım ben. Kangry u en iyisi

Ben o kilolarda olmuşmuydum hic hatirlamiyorum

bazen yapiyor cocuklar böyle Benim ufak Kizinda bazen damari tutuyor, bu ikinci cocuklarmi Cok fena oluyor yoksa tesadüf mü bilmiyorum. Cok degisik bi huyu var

Bence yazmalisin
aynından bende de var
ikinci çocukların huyu huy değil valla
ilk kızımın çıtı çıkmazdı yavrum benim, ağlardı azıcık, baktı olmuyor istediği susardı
ikincisi tam süpürgesiz bi cadı, istediği olana kadar ağlıyor ama öyle böyle bi ağlama değil ev yıkılıyor başımıza sanki, bi de ellerini sıkıyor yüzü kızarana kadar kendini kasıyor ayyyy ölüyorum o hallerine

oyyyyyyy annnemmmm sen ne ettin kendine ayyyy

Ucuz kurtulmussun canım

valla benim canım kek istemiş olsaydı ennnn iyi ihtimalle marketten alınmış iki browni midemdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…