- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.241
afiyet olsun cnm kek fazla olmusPeki tamam tamam kızmayın.dun moralim bozuldu da @mefkurem .
Dünkü menü
2 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates
Salatalık
Arada 3 dilim Kek,oğluma enerji deposu bar yapmistim(keçiboynuzu unu,kuru ,üzüm ceviz,kakao) 2 dilim (kare) ondan.birde 3 incir
Akşam 19.00
Fırında 2 tavuk but(kucuk)
Yoğurt
3 marul
Şu 2 lt
Spor yok
acaba isine mi oyle geliyor ki bilemedim yani faydasi yoksa niye kalioKizlar valla bu ara baya stressli yorucu geciyor memede uyumaya alisti bebegim bide uyaninca hemen aglayarak uyaniyor kucak istiyor hic yatmasa. Ana kucagi ismarladim insallah faydasi olur hicbisi yapamiyorm bu sekilde. Kv de anca eline aliyor bazen oyaliyor baska bisi yaptigi yok valla. Dun oglen uyumusum bebek uyurken saat 5 olmus hic dememis bi yemek yapiym bi uyandik esim acikmis bide mutfaga girip kosturduk ben yaparken yardm ediyor ama cok cekiniyor dolabi bile soguk su icin aciyor baska sekilde acmiyor. Esimde diyor bende rahat ol seninde evin sonucta ama huyu bu demekki
Afıyet olsun canımdunki menum
10 .00
2 kayisi
1tk keten tohumu
salatalik
2 ceviz
12.00
sutlu kahve
16.00
3 kofte
1 yarim ay karpuz
19.00
1 tabak yesil fasulye
su 3 olmustur.spor yok.
bu hafta pek spor yapamadim.dizim biraz agridi yine.
aaaaaa yok çıkarma ben onu bilmiyordum freelerin de bildirim yapması gerektiğinimusakka kizartma degilse iyi cnm
aklin yolu birrr
havuz yakinmi cnm
Bildirim yapmicaksan seni free listeden cikariyom o zaman
sormana gerek yok cnm zaten bi süre daha listeye girmeyeceksin
Gerektiginde listelerde buluruz
kimin yok ki
aksami balik salata olarak kapatsan iyi olurmuş cnm
Yagli cin boreginin işi ne orda
gecmis olsun tatlim
Eksi haberinede bayildimmmaman dikkat et kacmasin :))
canım çok geçmiş olsunIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:30
1 büyük elma
2 kaşık yulaf ezmesi
1 cay bardağı süt
Tarçın
2 ceviz karıştırıp yedim
Ara14:40
1 kase yoğurt
Salatalık yedim
1 küçükte hırtlak
Kızlar bugün diş randevum vardi 15:30da ama orda çok rahatsızlandım niyeyse diş taşı temizleniyordu midem bulandı kulaklarım tıkandı gibi oldu baya kötü oldum sanırım tansiyon seker falan düştü orda bi kesme şeker verdiler işlem de yarıda kaldı malesef bi daha randevu alicam
Akşam 20
1 buçuk cay bardağı süt
Yarım muz küçüktü
1 küçük şeftali
Yarım yaş incir ezdim yedim
2 tane de ceviz ezdim içine
Bunu anca yedim normalde niyetimiz balıktı ama olmadı dişlerim basmıyor ağrıyor baya diş etlerim
Su 2 lt anca olmuştur daha içerim
Spor yok
Bu arada aksam yemeginden once tartida super bi rakam gördümcumaya görürüm insAllah yine ayni rakamı
kabaklısı nasıl oluyor canım çorbanın09:00=== 2 adet yağda yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık
18:30 === 2 kase kabaklı dövmeli yoğurt çorbası
3 adet incir
Su 3 lt
Kanguru al canım, tak kanguruya yap işlerini ama sana dönük olsun. Anakıcağına ödediğim parayla kalmıştım ben. Kangry u en iyisiKizlar valla bu ara baya stressli yorucu geciyor memede uyumaya alisti bebegim bide uyaninca hemen aglayarak uyaniyor kucak istiyor hic yatmasa. Ana kucagi ismarladim insallah faydasi olur hicbisi yapamiyorm bu sekilde. Kv de anca eline aliyor bazen oyaliyor baska bisi yaptigi yok valla. Dun oglen uyumusum bebek uyurken saat 5 olmus hic dememis bi yemek yapiym bi uyandik esim acikmis bide mutfaga girip kosturduk ben yaparken yardm ediyor ama cok cekiniyor dolabi bile soguk su icin aciyor baska sekilde acmiyor. Esimde diyor bende rahat ol seninde evin sonucta ama huyu bu demekki
Başınız sağolsun canimGünaydın kızlar bugun cenazemiz var fazla ugrayamam aksama gelmeye çalışırım insAllah bugunu de hafif atlaticamgrsrz
Ben o kilolarda olmuşmuydum hic hatirlamiyorum60.9 bu sabah, -300 daha gitmiş ama yani 1.5-2 kg arası vermek bu hafta için hayal olduenfazla 1.2 kilo gidecek sanırım önceki hafta 3 verdiğimden böyle oluyor . Keşke bu hafta 59 lu rakamları görebilseydim yaa... ama belim incecik oldu karın marın dümdüz , baktıkça bakıyorum o bölgeye o kendimi çok iyi hissettiriyo
aynından bende de varbazen yapiyor cocuklar böyle Benim ufak Kizinda bazen damari tutuyor, bu ikinci cocuklarmi Cok fena oluyor yoksa tesadüf mü bilmiyorum. Cok degisik bi huyu var
Bence yazmalisin
oyyyyyyy annnemmmm sen ne ettin kendine ayyyySabah 10
3 4 parça cips attim agzima gec kalinca mutfakta onu gördüm
10.30
1.5 simit
10 11 tane zeytin
13.00
2 kepce mercimek corbasi
1 servis kaşığı makarna
16 civarı
3 dilim ekmek
20 ye yakın zeytin
19.00
3 4 dilim ekmek
Yaklasik 4 5 y.k. recel (incir, ayva, portakal)
8 9 tane zeytin
21.00
Bir paket gong
Yarım paket bitter cikolata (icinde hayvansal urun yok)
Bir büyük bardak kola ( bu sekersiz)
Yarim dan az simit
Daha belki vardir yediklerim unutmusumdur
Ucuz kurtulmussun canımVallla neyi bi kere yaptıysam elime yapıştı, çim biçme konusunda o yüzden hep aptala yaptım yapamam edemem dedim. Sonra bigün yaptım, bizim bahcede udak değil600 metrekare, ama nası dert oldu içime sonra, bu iş de artık bana bakacak falan derken bi hafta sonra eşim çim biçerken çim biçme makinamız bozuldu, motoru yanmış, sonra ortak kararla irobot çim biçme makinası aldık ve konu kapandı gecen
valla benim canım kek istemiş olsaydı ennnn iyi ihtimalle marketten alınmış iki browni midemdeydiama öyle bozdum demek oluyormu cnm, neden?
Niye burdayiz o zaman
Kurallarda menü yazmak istemiyorum diye bi secenek yok
Menü gayet guzel cnm
Kiloyuda tam yerinde yakalamışsın :)) iyi oldu basladigin eminim kisa sürede hooop diye gidecek
huuuu kizlarrrr iste bu yüzden 47 kilo olunuyorkim kek cani isteyince domates yer ki, hem de o kiloda
bana salatalikgillerden geliyor :)) kavunla alakasi yok :)
kizzz hilallll anacim sen bide vegansin güya
Hamurisi yemen, tatli yemen
Ne yiyonki
mezunlara menü yazma zorunlulugu yok cnm
Hilal listedeyken sifir kacamakla cok guzel eksiler görürdü
benimki el pençe divan durmasi lazim
cok gec kalmis cnm yaa saat 8 de yatmasi lazim normalde
ne yaptiniz da tatlim
Menü guzel
Kavunun yanina az pro ekleseydin
saol cnmcanım çok geçmiş olsun
Allah razı olsunBaşınız sağolsun canim
başınız sağolsun canım, vefat eden kimsaol cnm
Allah razı olsun
aaaa neden kiYa ben depresyona girdim sanırsam. Yemeden içmeden kesildim, ağlayıp duruyorum
Ondan uzaktan izliyorum sizleri
Babannem canım Allah razı olsunbaşınız sağolsun canım, vefat eden kim
Mekanı cennet olsun canım, Allah rahmet eylesinBabannem canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?