- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.261
Basiniz sagolsun tatlimmm rabbim mekanini cennet eylesinBabannem canım Allah razı olsun
günaydın tatlışşGünaydın minnoş şişkolar ruhu çitirlar hep çitir kalacaklar az kalorili bol hoplamali ziplamali bir gun olsun hepimize
Eki Görüntüle 2294459
Naber tatlimmm dun yuruyus parkurunda bekledim bekledim gelmedin sonra yanima bi teyze geldi nasilsin yavrum annenler nasillar didi heee o ben degilim teyze dedim sensin dun gorustuk ya dedi yok degilim didimgünaydın tatlışş
iyi tatlım, dün benim çığırtkanla boğuşmakla meşguldüm, halbüysem giymiştim pembiş eşofmanlarımı gelecektim yanıbaşınaNaber tatlimmm dun yuruyus parkurunda bekledim bekledim gelmedin sonra yanima bi teyze geldi nasilsin yavrum annenler nasillar didi heee o ben degilim teyze dedim sensin dun gorustuk ya dedi yok degilim didim
Nasil iki cocugun var yavrum senin didi kac yasindasin ? 30 um dedim abbo 20 var mi acaba diye dusunuyordum nasil 30 sun hic gostermiyon didi beni de arsa cikardi orda birakti
Bu da böyle bi anim olsun ejuhehheh gozleri iyi gormuyordu zaar
neden depresyondasın sen anacım hayırdır ?Ya ben depresyona girdim sanırsam. Yemeden içmeden kesildim, ağlayıp duruyorum
Ondan uzaktan izliyorum sizleri
Günaydın minnoş şişkolar ruhu çitirlar hep çitir kalacaklar az kalorili bol hoplamali ziplamali bir gun olsun hepimize
Eki Görüntüle 2294459
Yedim yedim merak etme cinimıns agzın bal yesın
afıyet olsun canım
vavvv kek yerıne domates muhtesem valla
afıyet olsun canım
uyumazlar canım senı uyutur yınede uyumaz o kucuk tatlı canavarlar
afıyet olsun kızlar
oh ohhh oh menuye gelll hepsını bosverde bıtter ıyı olmus benım yerımede yeseydın
maşallah coxuk enerjısı baska bısey
kolay gelsın sen topla onlar sagıtsın yanı bızım evde oyle oluyor ben oh yopladım supurdum sıldım bıttııı dıyorum sakır sakır salonun ortazında oyuncaklar
yenı yaptırmadım canım uc ay once yaaptırdım dusuktu baya ılac verdı bıdaha gıtsem barı yukseldımıkı acaba
bu yasta hafıza gıttjyse gerısını sen dusun abla hele gecmıs cocuklugumla ılgili anılar sıfır yoklar kardeslerım anlatır konusur sohbet ederler ben hıc hatırlamam
Tartiya yakin krep olmamis canimBen menumu yazmamısım
10.00
1 yumurta
2 kasık lor peynır
1 tane krep
1dılım peynır
5 zeytın
Domates salatalık
13.00
Sade nescafe
15.00
6 kayısı
1 kase yogurt
17. 00
Orta turk kahvesı
19.30
1 kase salata
6 ydmek kasıgı yesıl fasulye
1 kase yogurt
Su 1.5 lıtre
30 dk orta tempo yuruyus @bi prenses annesi
Vay vay atistirmaliklar yakıyorMenüm
Sabah
2 has yumurta
Domts saltlk
Bikac dilim peynir
5 6 yesil zeytin
4 5 kuru kayısı
Ara
1 armut
Ara
Türk kahvesi
Bi avuç fındık
Aralar atıştrmalk(toplamda)
2 tatlı kasıgı pestlli fındık ezmesi
1 2 dlm kavn karpuz
Akşam
1 muz
Su
3 lt civarı
Sabah tartildim canim sorun yapacak bi artim yokneyseki cok artiya gecmiyorsun ama düzelir
yok uyulacak gibi degil zaten kiz
aynen ya harbi 65 olsam nasil olurum ki hayali bile süper
saol cnm insAllah
afiyet olsun cnm guzel bence
saol cnm
Spor listesi bu cnm listede olmasanda spor puanlarini bildirirsen dahil ederim
Afıyet olsun canım
Ohhh bi dilimle kalaydin bari 3 nedir yaniPeki tamam tamam kızmayın.dun moralim bozuldu daMefkurem .
Dünkü menü
2 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates
Salatalık
Arada 3 dilim Kek,oğluma enerji deposu bar yapmistim(keçiboynuzu unu,kuru ,üzüm ceviz,kakao) 2 dilim (kare) ondan.birde 3 incir
Akşam 19.00
Fırında 2 tavuk but(kucuk)
Yoğurt
3 marul
Şu 2 lt
Spor yok
Oyle deme bugun pro gunubyaparsan ekstra eksi gelebilir60.9 bu sabah, -300 daha gitmiş ama yani 1.5-2 kg arası vermek bu hafta için hayal olduenfazla 1.2 kilo gidecek sanırım önceki hafta 3 verdiğimden böyle oluyor . Keşke bu hafta 59 lu rakamları görebilseydim yaa... ama belim incecik oldu karın marın dümdüz , baktıkça bakıyorum o bölgeye o kendimi çok iyi hissettiriyo
E bu kayınvalidenin sana bi faydasi yokki bide seni strese sokuyor boyle yaparak ne anladim ben bu işten pinarim yaKizlar valla bu ara baya stressli yorucu geciyor memede uyumaya alisti bebegim bide uyaninca hemen aglayarak uyaniyor kucak istiyor hic yatmasa. Ana kucagi ismarladim insallah faydasi olur hicbisi yapamiyorm bu sekilde. Kv de anca eline aliyor bazen oyaliyor baska bisi yaptigi yok valla. Dun oglen uyumusum bebek uyurken saat 5 olmus hic dememis bi yemek yapiym bi uyandik esim acikmis bide mutfaga girip kosturduk ben yaparken yardm ediyor ama cok cekiniyor dolabi bile soguk su icin aciyor baska sekilde acmiyor. Esimde diyor bende rahat ol seninde evin sonucta ama huyu bu demekki
Gunaydin canimgunaydin herkese
Afiyet olsun canim ama karpuz fazla olmusdunki menum
10 .00
2 kayisi
1tk keten tohumu
salatalik
2 ceviz
12.00
sutlu kahve
16.00
3 kofte
1 yarim ay karpuz
19.00
1 tabak yesil fasulye
su 3 olmustur.spor yok.
bu hafta pek spor yapamadim.dizim biraz agridi yine.
Basiniz sagolsun kuzuGünaydın kızlar bugun cenazemiz var fazla ugrayamam aksama gelmeye çalışırım insAllah bugunu de hafif atlaticamgrsrz
Bu ara hep böyleyim allahtan almiyorum yoksa vay halimeoyyyyyyy annnemmmm sen ne ettin kendine ayyyy
Hayirdir kiz ne aglamasi nolduYa ben depresyona girdim sanırsam. Yemeden içmeden kesildim, ağlayıp duruyorum
Ondan uzaktan izliyorum sizleri
Gunagdin tatlissGünaydın minnoş şişkolar ruhu çitirlar hep çitir kalacaklar az kalorili bol hoplamali ziplamali bir gun olsun hepimize
Eki Görüntüle 2294459
Afiyet olsun canimDunun menulerini yazayim hemencik dun gece depresyona girdim azcik kendimi arka odaya kapattim bi kac saatlik de iyi geldi
Saat 10
Sebzeli omlet bir yumurtadan
Cay
Saat 14
Kucuk kase ton balikli salata
Saat 18.30
Iki eksi erik
Kiymali yumurta 5 silme kasik
Bi kac catal peynir
Su 3 lt
Mefkurem
Naber tatlimmm dun yuruyus parkurunda bekledim bekledim gelmedin sonra yanima bi teyze geldi nasilsin yavrum annenler nasillar didi heee o ben degilim teyze dedim sensin dun gorustuk ya dedi yok degilim didim
Nasil iki cocugun var yavrum senin didi kac yasindasin ? 30 um dedim abbo 20 var mi acaba diye dusunuyordum nasil 30 sun hic gostermiyon didi beni de arsa cikardi orda birakti
Bu da böyle bi anim olsun ejuhehheh gozleri iyi gormuyordu zaar
Balım senin yediklerinin iki mislini yerim saldım çayıra günündeKiz yaramasin niye yariyor aaaa
neyse yarin yerimYarin??? Neinnn :))
Hem 2 kare didim :)
ins dikkat edilcekKizlar yarin lutfennnnn menulere cok dikkat edin
Kacamak degil karbona bile dikkat edin
Sifir karbon olursa daha da iyi olur
1 güncük yemezsek ölmeyiz heralde :))
Ödem caylarinizi yapin, dukan birada olabilir
Veeee aksamlar erken kapansin
Herkese iyi geceler
afiyet olsunPeki tamam tamam kızmayın.dun moralim bozuldu daMefkurem .
Dünkü menü
2 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates
Salatalık
Arada 3 dilim Kek,oğluma enerji deposu bar yapmistim(keçiboynuzu unu,kuru ,üzüm ceviz,kakao) 2 dilim (kare) ondan.birde 3 incir
Akşam 19.00
Fırında 2 tavuk but(kucuk)
Yoğurt
3 marul
Şu 2 lt
Spor yok
benim büyük kizimda Tagespflege ya gitmisti ama memnun kalmamistim. Fazla bi aktiviteleri yoktu kindergarten gibi. Cok erken balsamis Ama sanirim Sonuc iyi oldu.Biz yuva öncesi hiç boş durmuyoduk ya, çarşamba perşemde sabahları krabbelgruppe, çarşamba öğleden sonra kinderturnen, perşem öğleden sonra babyschwimmen , cumartesi mamivit, 10 aylık olana kadar günde iki kere dışarı çıkmanın yanında bunlara gidiyorduk. Bizim çocukta el kadar olmasına rağmen fazla sosyallık sorunu vardı, 9.5 aylıkken türkiyrye gelmiştim, artık kafayı yiyodum pedagoğa gitmiştim oğlumla, kadın demişti sen bunu yuvaya gönder diye, 9.5 aylık çocuk tüm odayı dolaşıp herseyi bi saatte kurcalamıştızaten yürüyordu da, dedi bunda enerji fazlası var, ağlayarak atıyor kalan enerjisini. Yuvaya yolla biraz azalır bu durumu diye 11 aylık yuvaya başladıydı
oh ne güzel nazar degmesin, haftaya 59 görürsün Keske Bende görsem60.9 bu sabah, -300 daha gitmiş ama yani 1.5-2 kg arası vermek bu hafta için hayal olduenfazla 1.2 kilo gidecek sanırım önceki hafta 3 verdiğimden böyle oluyor . Keşke bu hafta 59 lu rakamları görebilseydim yaa... ama belim incecik oldu karın marın dümdüz , baktıkça bakıyorum o bölgeye o kendimi çok iyi hissettiriyo
bebekler memede uyumaya bayiliyor o aliskanliktan degil annecinin kokusunu Aldigi icin, birde belirli bir zamana kadar Anne gögsü karnindaki tanidigi koku gibi kokuyor.Kizlar valla bu ara baya stressli yorucu geciyor memede uyumaya alisti bebegim bide uyaninca hemen aglayarak uyaniyor kucak istiyor hic yatmasa. Ana kucagi ismarladim insallah faydasi olur hicbisi yapamiyorm bu sekilde. Kv de anca eline aliyor bazen oyaliyor baska bisi yaptigi yok valla. Dun oglen uyumusum bebek uyurken saat 5 olmus hic dememis bi yemek yapiym bi uyandik esim acikmis bide mutfaga girip kosturduk ben yaparken yardm ediyor ama cok cekiniyor dolabi bile soguk su icin aciyor baska sekilde acmiyor. Esimde diyor bende rahat ol seninde evin sonucta ama huyu bu demekki
günaydingunaydin herkese
afiyet olsundunki menum
10 .00
2 kayisi
1tk keten tohumu
salatalik
2 ceviz
12.00
sutlu kahve
16.00
3 kofte
1 yarim ay karpuz
19.00
1 tabak yesil fasulye
su 3 olmustur.spor yok.
bu hafta pek spor yapamadim.dizim biraz agridi yine.
günaydin, Allah rahmet eylesin Mekani cennet olsun insallah babaannecigninGünaydın kızlar bugun cenazemiz var fazla ugrayamam aksama gelmeye çalışırım insAllah bugunu de hafif atlaticamgrsrz
gercekten öyle yerlere atiyor kendi, küsmesi Zaten ayri bana kimse dokunamazaynından bende de var
ikinci çocukların huyu huy değil valla
ilk kızımın çıtı çıkmazdı yavrum benim, ağlardı azıcık, baktı olmuyor istediği susardı
ikincisi tam süpürgesiz bi cadı, istediği olana kadar ağlıyor ama öyle böyle bi ağlama değil ev yıkılıyor başımıza sanki, bi de ellerini sıkıyor yüzü kızarana kadar kendini kasıyor ayyyy ölüyorum o hallerine
günaydinGünaydın minnoş şişkolar ruhu çitirlar hep çitir kalacaklar az kalorili bol hoplamali ziplamali bir gun olsun hepimize
Eki Görüntüle 2294459
afiyet OlsunDunun menulerini yazayim hemencik dun gece depresyona girdim azcik kendimi arka odaya kapattim bi kac saatlik de iyi geldi
Saat 10
Sebzeli omlet bir yumurtadan
Cay
Saat 14
Kucuk kase ton balikli salata
Saat 18.30
Iki eksi erik
Kiymali yumurta 5 silme kasik
Bi kac catal peynir
Su 3 lt
Mefkurem
Cok sükürGunaydin kizlarrrr sabah tartildim tam 58 çıktım panik yapacak bi arti yok
Günaydın gençlik
Yasandi tabi kiz niye uydurayimiyi tatlım, dün benim çığırtkanla boğuşmakla meşguldüm, halbüysem giymiştim pembiş eşofmanlarımı gelecektim yanıbaşına
kız gerçekten mi yaşandı bunlar
Gunaydin kizlarrrr sabah tartildim tam 58 çıktım panik yapacak bi arti yok
ayyy ne biliyim dün o kadar konuştuk ya geleceğim bulacağım seni falan diye kadın benim yaşlılığımın vücut bulmuş hali gibiYasandi tabi kiz niye uydurayim
eksideysen tebrikler canım 58 i görmüşsün daha ne istiyom kız :)Gunaydin kizlarrrr sabah tartildim tam 58 çıktım panik yapacak bi arti yok
İstersen olursunBen o kilolarda olmuşmuydum hic hatirlamiyorum
Pro günü nedir aydınlatın beni kızlar? Ne gerekiyosa yapalımYedim yedim merak etme cinim
Tartiya yakin krep olmamis canim
Vay vay atistirmaliklar yakıyor
Sabah tartildim canim sorun yapacak bi artim yok
Ohhh bi dilimle kalaydin bari 3 nedir yani
Oyle deme bugun pro gunubyaparsan ekstra eksi gelebilir
E bu kayınvalidenin sana bi faydasi yokki bide seni strese sokuyor boyle yaparak ne anladim ben bu işten pinarim ya
Gunaydin canim
Afiyet olsun canim ama karpuz fazla olmus
Basiniz sagolsun kuzu
Bu ara hep böyleyim allahtan almiyorum yoksa vay halime
Hayirdir kiz ne aglamasi noldu
Gunagdin tatliss
Afiyet olsun canim
Ya ben yuvaya vermeseydim huniliydim, çok zordu tuvalete dahi göndermiyordu, yıva çıkışı bile aylarca hergün biyere gittik . Çocuk dışarda diğer çocuklarla olmak istiyordu sürekli. Bu ara biraz düzeldi çok şükür yuvadan eve geliyorum son bi haftasır gıkı çıkmıyor ee ben yoruldum yani . Şimdi yuva çıkışı parkta oynuyo çocuklarla fln eve yine girmiyoruz ama daha iyi bana, koşup fırına bişiatıyorum ocaga yemek koyup geliyorum fln, park evin tam önünde ve sokağımız çıkmaz sokak çok şükür. Çok şanslıyı bu açıdan . Bunu düşündükçe doğurdukça doğurasım geliyor ah keşke vucudum yeşil ışık yaksa da gebr kalsam kalabildiğim kadarneyse yarin yerim
ins dikkat edilcek
afiyet olsun
benim büyük kizimda Tagespflege ya gitmisti ama memnun kalmamistim. Fazla bi aktiviteleri yoktu kindergarten gibi. Cok erken balsamis Ama sanirim Sonuc iyi oldu.
oh ne güzel nazar degmesin, haftaya 59 görürsün Keske Bende görsem
bebekler memede uyumaya bayiliyor o aliskanliktan degil annecinin kokusunu Aldigi icin, birde belirli bir zamana kadar Anne gögsü karnindaki tanidigi koku gibi kokuyor.
Kv bence Cok cekingen o yüzden böyle oluyor, acilir belki bi kac güne
günaydin
afiyet olsun
günaydin, Allah rahmet eylesin Mekani cennet olsun insallah babaannecignin
gercekten öyle yerlere atiyor kendi, küsmesi Zaten ayri bana kimse dokunamaz
günaydin
afiyet Olsun
Cok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?