Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya ben depresyona girdim sanırsam. Yemeden içmeden kesildim, ağlayıp duruyorum
Ondan uzaktan izliyorum sizleri
insan uzak kaldımı hiç giresi gelmiyor canım
Sonra dönüp dolaşıp geliyoz sanırım eli bastonlu yaşlı nene olana kafar burdayiz :)

Günaydın kızlar mutlu sabahlar
günaydin
O yönde baya bi sanslisin bizimde oyun alanimiz var Ama büyük kizim yanliz basina hayatta durmaz.
Allahim istegini hayirlisiyla nasip etsin Insallah vardir bi zamani. Baktin öteki aya gebesin

tabi ki iyi yön de gülüm hayata bakış açın değişmeye başlayacak artık her şeyi dert etmemeyi öğreneceksin daha fazla yaşamdan zevk almanın yollarına bakacaksın :)
31 yaşından itibaren nasıl kaz ayağın olur yavvf cildin çok kuru demek ki hem göz çevresi için nemlendirici hem de sürekli güneş kremi kullan hiç aksatma gülüm

Ay ne guzel kuzum sansliymissin valla bizden cok esler stres yasiyor orasi dogru.gittigim hastanefe ogle arasi ziyaret saati o siradada yemk getiriyolar falan bya kargasa oluyor ust uste geliyor hersey gecenlerde 3 gun kaldim ya ondan biliyorum gormustum dogum yapanlari neyse insallah hayirla bi doguruyumda ertesi gune cikariyolar sonra rabbim omur verdikce bizimle olacak insallah sagliklica hayirla dogsunda minigim gerisi onemsiz gozumde bakalim yarin neler olacak sabah kahvaltini yap 8 de burda ol dedi doktor iyi oldugum surece firsat buldukca haberdar etmeye calisirim sizi

Çok gülen bir insanım yüzüm de zayıf, sadece güldüğümde kenarlar kırışıyor ama arkadaslarda bu 27-28 ile başlamıştı ben benimkinin geç başladığını düşünmüştüm hep olduğumdan 3-4 yaş daha genç gösteririm normalde. Düğüne gittim gecen dedim burda bi müşterimize, aaa evlendin mi dedi dedim ben 13 senelik evliyim adamın beynini komple yaktım

neredeki havuza gidiyorsun canım

K validen yapmak istemiyor bence yoksa bu ladar ısrara el atardı. Israr etmeyin kadın tatil yapsın canm

anam dün akşam evde şöbiyet vardı
bugün iş yerinde ünlü bir tatlıcıdan tatlı var
bu akşam ağlayan kek var
ne yapam nerelere gidem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…