Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murç bu yavru sana benziyo yaaaaoğlan dayıya derler ama bence bu sefer halaya benzemiş..

Saol hopıscımmmm

Bende aynını soyledım kız halaya benzedı oglanda halaya dıyo herkesss

Kizlar hava cok guzel bugun esimle sahile kadar el ele yuruduk deniz kiyisinda biraz dolastik sonra geze geze geri geldik tam 2 saat yurumusuz cok guzeldi ve hic usumedim :)) sukur korkunc soguklari atlattik bahar havasi gibiydi resmen.. kabansiz yuruduk sweatshirt ile bugun spora gitmedim ama iyi egzersiz oldu guzel yuruduk hem romantik romantik sohbet ede ede

evet ya ben de ben deee cok seviodum burhani o dizi bitince cok uzulmustum. bazen youtube'da acip izliyorum guluyorum esim de yazik bakiyor anlamiyor keske turkce bilsem cok komik birine benziyor diyor

Saol hopıscımmmm

Bende aynını soyledım kız halaya benzedı oglanda halaya dıyo herkesss

cidden andiriyor seni mursh ya ben hic teyze/hala olamicam cok ozendim sizin cocuklara manevi teyze olurum artik

selam kızlarr dün demiştim bugün anneme geleceğimi
annemdeyim hala
bilgisayrı yanıma getirdim ama ancak fırsat bulabildim

murchh hala olmuşsun gözün aydınn
maşallah gördüm faceden walla sana benziyo

canım detoks uzmanı gül kaynakğın verdiği bir kür bu
kendisi 22 kilo vermiş 3 ayda çok övüyor bu kürü ama kahvesiz
ve yoğurtsuz ne kadar dayanabilirim bilmiyorum (((

oyy oyyy maşallah oğluşunuza allah analı babalı büyütmek nasib etsin gözünüz aydın

Bugün diyet yine yalan oldu

Sabah: 1 yeşil elma

Öğle: Yok

Saat 18:00 gibi 1 porsiyon iskender ((((((

Akşam: 1 dilim ekmek, biraz beyaz peynir, 2 dilim hindi füme ve bir avuç ceviz + 1 bardak coca cola zero

Yarın sıkı bir rejimle devam..

Kilo aldım moralim bozuk ama tam gaz devam

Bugün hastalıktan menülerim birbirine girdi :44:
Akşam: 2 kaşık pilav
1 kase patates ve et haşlama yağsız
1 kaşık yoğurt

misafir geldi
1 ısırık börek
2 ince çatal kek
1 hanımeller bisküvi

Mursh:Ayy yok cnm makarasına tanıştım kısa bi merhabaydı sadece Ama falda en azında ufak kısmı çıktı haklısın... Teşekkür ederim annemler evlendiğinde bilmiyorlarmış tabi şimdi bildikleri için özel bi gün diye havaları bol Salata güzel oldu ben haşlama patates azda kısır ekledim tadımlık...
Hayırlı olsun yeğenin çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın benim başımda var bi 3 yaşında erkek iyki var diyorum çok seviliyor ya

Burada Önerine bayıldım bugün giremedim fazla ama yarından itibaren tüm kurallara uyacağım

Hopiş, Fulya teşekkür ederim kendime geldim
Nagiş:5 gün 5 kilo diyetine mi başladın çıldırmış olmalısın

Yarın bildirimi mi fotoğrafsız yapsam olurmu? Makinamın hafıza kartı kayboldu kendinde de yer yok telden çekerim ama haftaya atarım:26:

günaydınn fotoraf ekleyemiyorum malesef eşimin teli servisten gelene kadar böyle olucak
zaten fotorağ çekmeyede değer bir kilo yook çıldırıcam kilom aynı oynamamış yerinden
neden böyle oluyor anlamıyorum hafta arası 65.5 gördüm tartıda şimdi bir kilo fazla
ben öncedende kaçamak yapardım ama böyle hemen geri gelmezdi kilo şimdi noluyorsa morelim bozuluyor bu şekilde

cidden andiriyor seni mursh ya ben hic teyze/hala olamicam cok ozendim sizin cocuklara manevi teyze olurum artik

murchh hala olmuşsun gözün aydınn
maşallah gördüm faceden walla sana benziyo

oyy oyyy maşallah oğluşunuza allah analı babalı büyütmek nasib etsin gözünüz aydın

Teşekkürler kızlar :) Walla aksam hastanede kaldı bebekle annesı sımdı ıse geldım ama aklım onlarda bı ozledımkı sormayı Allah iste3yen herkese versın ıns Banada bebek yapcak hayırlı bı koca ıns

Siyamum cummm mazeret dahılınde kılo bıldırımı tabıkı normal olabılır ama olabıldıgınce foto eklesek hepımız ıcın daha ıyı dıe dusunuyorum beyaz bulut ıcınde gecerlı bu msj

Bildirimimi şimdi yapmam gerekiyor, yarın mazeretliyim doktora gidicem sabahtan:/ giremeyebilirim internete. 70.5

Tmmdır cnm Geçmiş olsun sana ....Ama artık bomba gıbı donsen dıyorum aramıza

Cnm hıc sorun deıl ben 3 ay aynı kıloda gıttım geldım hatta kılo bıle aldım ....Sen en azından koruyorsun kılonu.Siyamum ıcın yazdıgım msj senın ıcınde gecerlı cnm onemı yok ama alışkanlık halınede getırmemek gerek...

bir aydır aynı kilodayım ya
not defterime baktım şimdi en 20 ocakta 66.7 müşümm

Oluyo ole arada sen kılo almamaya bak korumanda onemlı ....

Hadı bakalım 906090 don artık bomba gıbı Beklıyoruzzz .....:32:

Misafır gelmese bomba goıbı olacakmıs...

Siyamumcumm bıde eger menunu gun ıcınde yazıyorsan bıle aksam yada ertwsı gun sabah öğle aksam olarak tam yaz menunukı degerlendırmeye alabılelım

Günaydın arkadaşlar
Dün sabah ögle kaslanmı patates salatası yedim aksamda kumpir yedim
Bugünde sevze günüm bol bol lahana salatası yiyecegim

54:600

sağol murscum bu foto işini bu hafta halledicem inşallah çok kötü bir zamana denk geldi kusura bakma
buarada ben wcden sonra bir daha tartıldım 66.4 çıktı 200 gr fark etmişşş

Son düzenleme:

maşallah Allah hayırlı,uzun,sağlıklı,mutlu bir ömür versin annesine babasına sevenlerine bağışlasın

kızlar dünden beri cnm çok sıkkın iş yerinde sorunlar var bide bugün tartıldım kilo falan vermemişim 68,4 geçen haftayla aynı halbuki bu hafta kaçamak falan yapmadım sindirim sistemim iyi çalıştı,akşamları yemedim,sabah ve öğlen düzenli beslendim sadece 4 dilim ekmek yedim kısacası bütün kurallara uydum spor hariç neden böyle oldu ki sanırım diyetisyenle grşmem lazım ama önce haftaya 5 kg diyetini deneyeceğim
büşra ben deil hicran başladı ben haftaya başlıcam ve kararlıyım benim kgler senin ki gibi kolay gitmiyo cnm yoksa aklım falan yerinde

kızlarrr dün akşam yazmıştım annemdeyim diye
bugünde kahvaltıya arkadşa gidecem
anneme yakın evi o arkadaşın diye gece burda kaldım ve annemde tartı yok (((
burda kalmak hesapta yoktu çok üzgünüm tartılamadım ((((

kaptancım beni ya aynı geç yada kilo bildirmedi yazarsın napimm (

dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
peynir+zeytin
1bardak yeşil çay

ara 1neskafe

öğle 1 tabak haşlanmış brokoli+karnıbahar
1 tabak pırasa
1,5 dilim ekmek

ara5adet diyet bisküvi
kahve

akşam yokara (misafir vardı kaçtı biraz)
2 tatlı bir tuzlu bisküvi
5-6 adet çubuk

ya kızlar bu listeye rağmen gitmiyo kilolar gitmiyo acayip kafam bozuk bu hafta yapmadığım tek şey spor oda geçen haftaya göre neden böyle oluyo bırakayım diyeti miyeti yiyeyim gitsin 3 aydır resmen sadece koruyorum verdiğim falan yok sadece almıyorum çakıldı kaldı

canlarım günaydın evime döndüm tartıldım sabah 69.8 neden böle oldu anlamadım kacırmadım ama reglimin 2.günü ondan ne kadar farkeder bu arada kardeşim fırcayı gecti abla sen iyice saldın ver su kilolarını hiç böyle degildin ne yapıyosun sen dedi...ben de o gazla karatay diyet kitabı aldım bugün başladım sabah yıyemedım bıle dediklerini neyse bugun pıyano kursuna konusmaya gidiyoruz arkadaşlarla çocukluk hayalimi gercekleştiricem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…