- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.141
yavrum benimmmmmmurç gözünüz aydın olsun canım..sana mesaj yazıcaktım , hayırlısı ile gelsin bebeğiniz diye..foto ekleyemiyorum..belirttim ilgili yerlere..tekrar gözünüz aydın olsun canım..ailesine , insanlığa hayırlı bir evlat olsun inşallah..
murç bu yavru sana benziyo yaaaaoğlan dayıya derler ama bence bu sefer halaya benzemiş..
hahahaaaaaaaaaaaaa...hiç boşuna yoğum deyip durma seni altta görüyorum ama yazmaya vakit bulamadım..yine kaçmadı yaniifoto ekleyemiyorum..bir sorun var bende..yandaki reklamlardan olsa gerek..o adama ben hastaydım yaa..şivesi harikaydı..şimdi sülümanda oynuyo ama aynı performans yok
Saol hopıscımmmm
Bende aynını soyledım kız halaya benzedı oglanda halaya dıyo herkesss
canım detoks uzmanı gül kaynakğın verdiği bir kür bune diyeti bu canım??
fadime dukancı oldun çıktın hee..arada burayada uğra
aaa çok geçmiş olsun canım..ortalık hastalığı o..herkesde var şu aralar....kızımda öyleydi , üzerine birde cır cır olmuştu..bugün iyi şükür....
canım sen bu kürü nereden duydun?denenmiş bişeymi??
cidden andiriyor seni mursh yaben hic teyze/hala olamicam cok ozendim sizin cocuklara manevi teyze olurum artik
murchh hala olmuşsun gözün aydınn
maşallah gördüm faceden walla sana benziyo
oyy oyyy maşallah oğluşunuza allah analı babalı büyütmek nasib etsin gözünüz aydın
Mursh:Ayy yok cnm makarasına tanıştım kısa bi merhabaydı sadeceAma falda en azında ufak kısmı çıktı haklısın... Teşekkür ederim annemler evlendiğinde bilmiyorlarmış tabi şimdi bildikleri için özel bi gün diye havaları bol Salata güzel oldu ben haşlama patates azda kısır ekledim tadımlık...
Hayırlı olsun yeğenin çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın benim başımda var bi 3 yaşında erkek iyki var diyorum çok seviliyor ya
Burada Önerine bayıldım bugün giremedim fazla ama yarından itibaren tüm kurallara uyacağım
Bildirimimi şimdi yapmam gerekiyor, yarın mazeretliyim doktora gidicem sabahtan:/ giremeyebilirim internete. 70.5
günaydınn fotoraf ekleyemiyorum malesef eşimin teli servisten gelene kadar böyle olucak
zaten fotorağ çekmeyede değer bir kilo yook çıldırıcam kilom aynı oynamamış yerinden
neden böyle oluyor anlamıyorum hafta arası 65.5 gördüm tartıda şimdi bir kilo fazla
ben öncedende kaçamak yapardım ama böyle hemen geri gelmezdi kilo şimdi noluyorsa morelim bozuluyor bu şekilde
bir aydır aynı kilodayım ya
not defterime baktım şimdi en 20 ocakta 66.7 müşümm
Bugün diyet yine yalan oldu
Sabah: 1 yeşil elma
Öğle: Yok
Saat 18:00 gibi 1 porsiyon iskender((((((
Akşam: 1 dilim ekmek, biraz beyaz peynir, 2 dilim hindi füme ve bir avuç ceviz + 1 bardak coca cola zero
Yarın sıkı bir rejimle devam..
Kilo aldım moralim bozuk ama tam gaz devam
Bugün hastalıktan menülerim birbirine girdi :44:
Akşam: 2 kaşık pilav :128:
1 kase patates ve et haşlama yağsız :128:
1 kaşık yoğurt :128:
misafir geldi
1 ısırık börek
2 ince çatal kek
1 hanımeller bisküvi
Teşekkürler kızlar :) Walla aksam hastanede kaldı bebekle annesı sımdı ıse geldım ama aklım onlarda bı ozledımkı sormayıAllah iste3yen herkese versın ıns Banada bebek yapcak hayırlı bı koca ıns
Siyamum cummm mazeret dahılınde kılo bıldırımı tabıkı normal olabılır ama olabıldıgınce foto eklesek hepımız ıcın daha ıyı dıe dusunuyorum beyaz bulut ıcınde gecerlı bu msj
Tmmdır cnm Geçmiş olsun sana ....Ama artık bomba gıbı donsen dıyorum aramıza
Cnm hıc sorun deıl ben 3 ay aynı kıloda gıttım geldım hatta kılo bıle aldım ....Sen en azından koruyorsun kılonu.Siyamum ıcın yazdıgım msj senın ıcınde gecerlı cnm onemı yok ama alışkanlık halınede getırmemek gerek...
Oluyo ole arada sen kılo almamaya bak korumanda onemlı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?