- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.401
Sorma abla ya iki üç parça bişey yapmayw gönlüm el vermiyorKiz bide cocukla niye bukadar sey yaptinki
Canina yazik degilmi cnm
İnanır mısın sabah ofiste 2 haşlanmış yumurtayı öyle nası yiyorum diye taşlandım zatentatlim sabah ekmek yemiyosan kuruyemisi daha fazla ye, yumurta yesillik ekle
Normalde menu guzelde senin icin sabah az biraz
Sutun yanina meyvede ilave edebilirsin
Son sütü birazdaha erkene alsan iyi olurmuş
Bide suyu ihmal etme
sabah sade yumurtayi nasil yedin cnm :)
Mercimek bugun olmasa iyiymis
Aksam guzel hafif olmus
yok lacivert pantolon vardi dapdaracik :)))
tmm cnm yarin izine ayiriyom o zaman
Bildirim yapmayi unutma
Oooo detoksla hizli bi giris yapmışın sevilayim
sen yedikten sonra ne desek boş cnm
Dun zaten söylemiştik o kadar
demekki boşa konuşmuşuz
neyseki hamurislerine girmemişin :))
Günü kahvaltiyla gecirmisin cnm baya hafif olmus
Tuzlayip karabiber koyunca bende löp löp yerim diğer insanlar niye yiyemezki ilginçİnanır mısın sabah ofiste 2 haşlanmış yumurtayı öyle nası yiyorum diye taşlandım zatenşimdi sen de aynını sordun ben edkiden ikisini ağzıma tıkar çıkardım valla. Hassas bi dönemim değilse yiyebiliorum, ama şimdi adet yaklaştıkça yumurtam menümde azalır bariz
Slm guzellikmerhabayın
Hem fındık hem ezmesini niye yedin cnm biri yetermiş :)) gerisi guzelİyi geceler menümü yazıp gecmişe gdiyoruuummm
Menü
Su birkac kayısı
Sabah
2 has yumrta
Dom saltlk
5 yeşil zeytin
Bir dilim peynir
3 4 kayısı
Ara
1 armut
Ara
Sütlükahve
1 tk pestilli fındk ezmesi
Bi avuç fındık
17.00
Fırın tavuk butbikac patates dilimiyle
Bi karışık meze tabağı
Su
3 lt civarı
Spor
30 dk civarı yüryüş
Ne getirdilerSorma abla ya iki üç parça bişey yapmayw gönlüm el vermiyoryurt dışından geldiler aha seneye kadar yoklar e bide bebisede hediye getirdiler altında kalmamam Lazım
Gece yaptım yarısını yarisinida sabah birazcık uykusuz ve yorgunum sadece
3. Bebe olunca ablam bol bol kıyafet geliyor genelde kızaNe getirdiler
Keske baskasinin yaninda calissaydiUzun zamandır böyle takımda vakit gecirmediydim mesajı yazıp kaçıyodum
Ne güzel oluyormuş böyle
Birazdan eşimle oğlum gelir işten yemek telasim baslar..
Oglan 1 ay çalışacak babasının yanında maaş vermese onunden bile geçmez ya marketin.. tembel yavrum dışarıya da pek çıkmaz PC tüm gün oturayım yiyim iciyim
Tam anası boğaz konusundamarketten abur cubur yemesi yasak sağlığı icin aslında ama babası calisansin sende sadece yemeğini karşılarim diyor oda parasına kiyip almiyo biraz önce aradi anne eve çikolata istesene Kübra ile yersin diyo hınzır kendi yiyecek ya tamam dedim 2 tane getir istahlinin halinden iştahlı anlar
abla napayım ya mide bulantısı oturuyorum şu ilaçlar beni beter etti resmen bitse de kurtulsam artık Salı akşam son dozları alıcam artık sen neler yapıyorsunSlm guzellikne haber neler yaptin
Kız kiyafetleride cok tatli oluyor3. Bebe olunca ablam bol bol kıyafet geliyor genelde kıza
Neyse az kalmış cnmabla napayım ya mide bulantısı oturuyorum şu ilaçlar beni beter etti resmen bitse de kurtulsam artık Salı akşam son dozları alıcam artık sen neler yapıyorsun
Pazartesi basladmkiz dedim yq siseyi tarttiginda cok fark yok vermişsindr bence de
kolqy gelsin afiyet olsun cnm
moral motivasyon her türlü gerekli bence tartida sadece istedgin rakami gormek tatmin etmeyebilio bazen sıkılasmak dq onemli bence ama kendini en iyi sen bilirsn tabi
su an kacsin cnm
Allah kolaylık versin canım ☺
Canımay bende de gelir mi bu kafa 35 de acaba:)
haftanin 5 gunu calisiorum, araba esimde, ben bisikletle oglani yuvaya birak geri al, yuva cikisi bisikletle alisveris yap.. esimle sdece ayda bi icecekleri birlikte aliriz, geri kalan temizlik yemek utu camasir bulasik cocuk hep bende. ama arada deliriyorum söyleniyorum o zaman yardim ediyor. Onun disinda ne kadar sacma di mi benim bisikletle alisveris yapmam bir de cocugu tasimam. Ben eskiden bu yuzden cok kavga ettim esimle, bu sdece aramizi acti. bir de gecen sene 3gun calisiyodu o haftada, kalan 2 gunde bi de evi dagitiyodu, yediginin tabagi bile masadaydi. sonunda dedim ki ben herseyi mutlulukla yapiyorum, cok sukur gucum var yapabiliyorum, hepsini spor saydim, calisan demir paslanmaz dedim kendime. Bu sayede iste cok kilo verdim bagisikligim guclendi, ama kendimi arada salak gibi hissediyorum ona yapilcak bi cozum bulamadim,. 13 senelik evlilikte bir alman erkegini alip türk erkegine cevirdim :) Alman arkadaslarim hayret ediyor esimin bana hic yardim etmemesine. Ama o da bahce isi yapar, ve vergi isi devlet dairesi isleri hep ondadir. Arabayi o kullanir, tatilleri aktiviteleri o ayarlar. Bir de iyi maas aliyor benim 3katim. dedim ki kendime otur sus az bi evinin kadini ol. ic mimarim ben, istanbulda yasarken kariyere öncelik veriodum ama artik gercekciyim, önceligim oglum esim evim, sora is geliyor. mezara götürmicem kariyerimi:) ben anca 32 yasimda bunlari ögrendim, 35 de ne olur bilemem:)?
pesto26
elfkkk
@Sweetyy83
Kizlar yarinki bildirimlerinizi baslangic olarak alip listeye öyle eklicem
3 nüzünde kilolari yakin birbirine bence rakip olabilirsiniz :))
Bu kiloyu anca detoks paklar ablaOooo detoksla hizli bi giris yapmışın sevilayim
Hayırlı geceler ablaYarin insallahhhhhhhh herkes guzel eksiler görür
Ben eve ne zaman gelirim bilmiyorum
Kendinizi listeye eklerseniz iyi olur
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?