Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

CurukElma hilalcim A AsyaaAyazz muhtemelen benim mesaji görmemiştir gelmedigi icin :))
Gelmemesi devam edecekse
Izine cikamicagi icin, kendi istegiyle listeden ayrilmayi kabul ediyormu(bu durumda 6 ay yarisamaz)
Diskalifiye etmek istemiyorum o zaman bidaha hic yarisamaz

Ben gelmeden gelirse bunu iletirmisin

Kiz hic uyumadi bugun gebertti beni bi lokma huzura hasret kaldim
Yoksa planlarim baskaydi ama hazirlayamadim bir sey canim
Sen 9. takıma mı girdin hunilicim çok sevindim benim en sevdiğim takım kendi takımımdan sonra tabi Zuhal ablama da selam olsun Mefkurem Vee ekim2009

burada kalpleri bir atan minnak hanımlarız biz
Canııımmm nasılsın ne alemdesinnnnn?
Cok iyiii
Merhabaaaa canım bu arada diğer mesajlarında da okudum. Ne ilacı kullanıyorsun canım? Gecmiş olsun
pesto26
elfkkk
@Sweetyy83

Kizlar yarinki bildirimlerinizi baslangic olarak alip listeye öyle eklicem

3 nüzünde kilolari yakin birbirine bence rakip olabilirsiniz :))
Tamm ablacım sen nasıl uygun görürsen:)

Yarın sabah yaylaya gidiyoruz.belirli noktalarda net çekiyormuş.paylasimim nasil olacak bilmiyprum.zaten 2 3 gun kalacağız Mefkurem
Abla
Bugünkü menüm
Sabah 10.30
3 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalık
Domates
3
3 ceviz

Akşam 18.00
Ton balık salata
Yeşil mercimekli yoğurt çorbası
Şu az
Spor yok

Kilom 94 tu.
Yarın da aynı olur. tahminim çünkü spor yapamadim.salatayi abarttım da
93.8 di cnm öyle hesaplamistik ya :)) diyetisyene gitmicenmi daha

Tek salata degil dünkü keklerinde etkisi vardir bence :))

Başınız sağolsun kuzum, allah rahmet eylesin
saol cnm Allah razı olsun
Normal tabi

Sen yersen 61 olursun bi haftada uyma bana ecem
Benim metoyu biliyosun yakıyor

Uymayın siz banaaa

Bende 7 sene once bu kilodaydim isteyince oluyor canim

Afiyet olsun canim

O zaman rahat yaparsin tatlim
saol cnm
insAllah ablacım 70lere de girip bi an once cikarim insAllah ben cok uzun zmn oldu 68 görmeyeli ortokul zamaninda görmüştüm snrm en son
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
İnşaallah

Dün özellikle mercimek yedim ama etki etmedi ama bugünkü tahinli süt baya yaradı sanki.

Abla bi de senin 68 kilo halini hatırlıyorm beyaz pantalon kareli gömlekleydi de mi 58 gibi inceydin ama

afiyet olsun. 2 yk tavuk pismemis mi yedin
hayirlisi nasilsa öyle olsun

Afiyet olsun bayanlar
saol cnm
iyi akşamlar kızlar
Bugunki menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir
Öğlen 13.30 aksam 17.30
Kabak yoğurt
2 lt su
afiyet olsun cnm
Detoks gibi olmuş sanki afiyet olsun canim
saol cnm
aksam olmamis cnm afiyet olsun
afiyet olsun cnm
Hellööö takim

Saat 9.30
Turk kahvesi

Saat 11.30
2 has. yum.
Biraz peynir zeytin
Domates
Yesillik

Saat 16
Bi avuc cig kuruyemis
Iki eksi erik

Saat 17
Peynir zeytin domates ve yesillik

Su 3 lt
Mefkurem
afiyet olsun cnm
09:00=== 2 adet yağda yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık

14:30=== 2 şiş çağ kebabı
Salata
2 bardak ayran

Su 3 lt
afiyet olsun kızlar
takimda vakit geçirmek her zmn super oluyor ama vakit olmuyor bazen oglun kac yasinda aslinda cocuklara küçüklükten beslenme alışkanlığı benimsetebilmek ne kadar onemli sırf zararli şeylere bayiliyorlar
hmm du cnm eski alintilara bi bakayim ne konuşmuşuz inan ki unuttum
Canııımmm nasılsın ne alemdesinnnnn?

Cok iyiii

Merhabaaaa canım bu arada diğer mesajlarında da okudum. Ne ilacı kullanıyorsun canım? Gecmiş olsun

Tamm ablacım sen nasıl uygun görürsen:)
saol cnm
Afiyet olsun canım

İyi geceler kızlar bugün gelemedim, yoğun yorgun bir gündü menümü yazayım, yarın geçmiş yapayım:

Sabah çok aç uyandım, canım her şeyi çekiyordu. Epey ıncık cıncık bir menü oldu.
10.00
1 yumurtadan Dereotlu omlet
3 zeytin, bir parça peynir
2 dilim domates,2 dilim salatalık
Avcumun yarısı kadar tbe çedarlı pestolu sucuklu tost(hepsinden çok az vardı)
1 tk humus
Yarım avakado, 10 yaban mersini
1 çk tatlı biber salçası

14.00
Hindistan cevizi yağlı süt kahvesi

18.30
1 tabak tavuk sote
1.5 yk pilav (linç taym)
5-6 zeytin
Bir parça peynir
1 yk yoğurt
Bir kaç mini kornişon ve süs biberi turşusu

pesto26
elfkkk
@Sweetyy83

Kizlar yarinki bildirimlerinizi baslangic olarak alip listeye öyle eklicem

3 nüzünde kilolari yakin birbirine bence rakip olabilirsiniz :))

Tamam mefkuş ablam, yarın kaç olcam bakalım. Tavuk nedense şişkinlik yaptı, bugünün üzerine eksi görmem herhalde..

14 yaşında canım ..kendim hala çilesini çektiğim çocuklarıma dikkat etmeye çalışıyorum mesala marketimiz olmasına rağmen aşırı yemelerine izin vermem evde abur cubur cekmecem yoktur
Ama işte her çocuk farklı kızıma sabah akşam meyve ver aklına gelmez çikolata şeker hatta ağır gelir yiyemez ,oğlumda tam bı hamur tatlı düşkünü..
Güreş yapıyor ve sporu seviyor dengelerse sporla dengeliycek kilosunu işte..

Keske baskasinin yaninda calissaydi
O zaman anlardi gercek calisma hayatini :))
Eşim erken yaşta babasını kaybedince poyraz yaşlarında evin yükünü üstlenmiş ..oyuzden ayrı bir kıyamaz ve duskundur cocuklarina babalari yanındayken hayatın zorluklarini gormesinler sırtlarini dayasinlar babalarına der... oyuzden mümkün değil başka biyerde calistirtmaz

abla napayım ya mide bulantısı oturuyorum şu ilaçlar beni beter etti resmen bitse de kurtulsam artık Salı akşam son dozları alıcam artık sen neler yapıyorsun
Rabbim şifani versin canım benim

linc taym ne cmm afiyet olsun baslamgic icin güzel
Hmm anladm cnm zor bende elimden geldikce mesela limonata kendim meyve suyu yapiorm ayran falan iciriyorum ama cola gördüğünde disarda çocuk aklını kaybediyor anne baba olarak hic icmeyiz mesela eve dahi almayiz bazen çocukları dizginlemek cok zor insAllah kendi istekleriylr vazgeçerler zararlı seylerden

Ay hadi insallah hayirli haberlerle gel cnm bende cok heycanlandim senin icin smdi guzelce uyumaya calis rezene cayi falan ic aksamdan istersen sakinlestirir rahatlatir biraz. Saglicakla gelsin minigin insallah canim
Gunaydin pinarcimm valla dgru duzgun uyuyamadim heyecandan nasil olack diye dualariniza ihtiyacim var kizlar eksik etmeyin lutfen simdiden tesekkur ederim dusunen dua edenlerden Allah razi olsun rabbim hepimizin isini gucunu rast getirsin basta saglik sihhat versin rabbim sonra evde iste her guclukte gonlumuze gore kolaylik versin insallahhhh.aminn

Aynen bünye meselesi ya gerçektn hiç öyle dolu dolu olmadı.büyük kızımda da olmamıştı
Eşimde der hep nasibi o kadarmış takma kafana diye işte annelik içgüdüsü işte gön0l istiyor yetsin devam sütüne gerek kalmasn diye ama haklısın.
Bi de elektrkli süt sağma mak bozulmştu şu yeni çıkan mochilerdn aldm yanlış sağmdn dolayıymış şükür ki az da olsa var olmasına sevnfm
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Bugun felaket bi gece gecirdim resmen cok cok sicak uyuyamadim hic ya boğazımda ağrıyor soğuk su falaN icmedim oysaki
Günaydn canm çok geçmiş olsn enfeksiyon oluşmuş olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…