Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

asla kilo aldığımı alacağımı kabullenemiyorum ya
daha fazlası olmasın inşallah
ay ben gecen haftaki kilo bildirimimi 61.7 saniyordum, 61.9 yazmissin ben mi yanlisim? o zaman ortalamam farkli cikiyor da:)
günaydııın hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen cuma 88.7
bu cuma 88.7
sabitim
Gunaydin kizlar kilo bildirimi
Başlangıç: 72.3
Gunaydinlarrrrr

Bildirimler gelmeye başlamış

Yeni geldim eve

Bi kahve iceyim biseyler yiyip, az dinleneyim gelecem :))
Kahvaltimi hazirliycam ve dün ağzıma surmedigim pogacamla boregimden 1 tane yiycem çünkü ben bunu hakettim...konu kapanmıştır nokto.
Beni benden başkası yoldan çıkaramaz bebişim .yersem bilki içimdeki iştahlı dileğin kiramamişimdir
Gecen hafta : 62.4
Bu hafta : 61.8
Fark : -600
Yüzde : 0,96
Selamlar hayırlı cumalar kızlar kilo bildirimi le geldim.
Pazartesi :75.60
Cuma:73.85
Fark:1.75
Günaydın herkeseeee
Mefkuş ablam ve elmam beni 72.5 ile listeye dahil edebilirsiniz. Salı 74.6 Çarşamba 73.8dim. Şişim anca indi
Mefkurem CurukElma
Heralde ne zamandir liste hic bu kadar berbat olmamisti
Bide bildirim yapmazlarsa dahada kötü olacak
Kizlar tek tek yazamicam alıntı yaptim ama kilo verenleri tebrik ederim. Ama liste pek iyi degil gibi
Abla sen halletmissin islerim yogun cuma bugun listeyi yapmak icin gelmistim kaçıyorum ben

merhaba, wc sorunu Cok etkili oluyor kiloda
olur Zuhal abla sevinirim
tşk ederim
tşk ederim
Günaydın herkeseeee
Mefkuş ablam ve elmam beni 72.5 ile listeye dahil edebilirsiniz. Salı 74.6 Çarşamba 73.8dim. Şişim anca indi
Mefkurem CurukElma
Günaydın

Kizlar tek tek yazamicam alıntı yaptim ama kilo verenleri tebrik ederim. Ama liste pek iyi degil gibi
Abla sen halletmissin islerim yogun cuma bugun listeyi yapmak icin gelmistim kaçıyorum ben
Tşk ederim

evet ablacım çok şükür
ama zaten aşırı aşırı bozmadım diyetimi
diyetteki kadar sıkı değilim kaçamaklarım var ama abartmıyorum korkuyorum bi daha kilo alacağım diye inşallah böyle devam edersem yüzmeye de başladım bi de sıkılaşırsam on nomerooo

başınız sağolsun canım yakinmiydi
Selamlar hayırlı cumalar kızlar kilo bildirimi le geldim.
Pazartesi :75.60
Cuma:73.85
Fark:1.75
hoşgeldin elif
iki kere 64 ile mezun oldum takindan ayrilinca geri aldim canım şimdiki hedefim 65 güncelleme aklimda firsat olmadi degistirmeye birazdan düzeltip bildirimlere bakacam
kürkçü dukkanina hepimiz hoşgeldik
ısınma hareketleri zıplama ile başlıyor sonra tırmanış zıplama birlikte sonra birgun kol göbek birgün basen bacak agirliklarla nasıl yaptım bilmiyorum birden sol dizimde başladı
Spor ve düzensiz yeme abla
Ayni kilodayiz baharcim sen bir ara 67 lerdeydin kilo almışsın
66 ile mezun olup geriye aldım canım
Masallah guzel inmiş cnm
Bak sana yeni rakip buldum :))
@Sweetyy83 sevilayda 72.3 kilo
beni de yaz oraya abla

* * * 9.Takim 633. Etap * * *

Niran Nevra (70.8/70/0.8/%1.13) izin kullanmak istiyor

Pumpkin00(85.9/)izin kullanmak istiyor
Keseli kanguru (91.4/89.7/1.7/%1.86)
AsyaaAyazz(67/
Ucmelekannesi(73.5)
kilosu sabit
Dream00(62.4/61.8/0.6/%0.96)
Bi prenses annesi (80.6)
kilosu sabit
Poni Bon (88.7/89.3/+0.6/%-0.68)
Medine66 (66/65.9/0.1/0.15)

9.takim ortalamasi : %

Deneme suresindeki üyeler :

Umkay16 (93.8)Bt:22.6.19 Bk:99 H:80
guzelgunler2019(61.9/60.8/1.1/%1.78)BT:20.07.2019 BK:64.6 H:55

❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (58/58/0/0/)sabit
nanekekik(70,3/72.2/+1.9)
eceboce(57.9/58.8/+0.9)
mefkurem(101/
askrhpozitif(81,8/)bildirim yapmadi
Jasminium84 (57.4/58.1/+0.7)
GunesinKizi35 (47/47.4/+0.4)
Kedilovic (69/67.8/1.1)
Sweetyy83 (72.3)
Pesto26 (72.5)
Elfkkk (73.8)
Ekim2009 (88.7)sabit

hafizeee şok oldum cnm
Tarti cok guzel deyince senden en az 1.5 bekliyordum ben
guzel baslangic elifcim tebrikler cnm
2 kardes ne oldu size yaa
Bende üzüldüm cnm hic beklemiyordum
bencede cnm, yazik oldu
abla zaten guzeldi tartim demiştim 70leri görmüştüm şükür ama bugün goremeidm 1.5 bende olur diodum
öyle dedim haftaya fazlaca veiririm insAllah
Saol cnm Allah razı olsun babannemdi

anlaşsak ayarlayamazdık canım

Bu dediklerini yaparsan regl döneminde gelmezse havada karada 59 senindir
Reglim 32-63 arasında geliyor son 2 si 37 civarıydı şuan 17. Gündeyim canım . Haftaya deil de sonraki hafta başlar benim teklemeler adete kadar sürer. Umarım Glifor işe yaramıştır da 32 de adet olurum

Günaydın herkeseeee
Mefkurem CurukElma
maşallah canım
Heralde ne zamandir liste hic bu kadar berbat olmamisti
Bide bildirim yapmazlarsa dahada kötü olacak
ayy cok sucluluk hıssedıyorum yaa ıns cok kotu derece gelmez
merhaba, wc sorunu Cok etkili oluyor kiloda
olur Zuhal abla sevinirim
tşk ederim
tşk ederim

Günaydın
aslında tuvalet sorunum pek olmaz benım ama sımdı evde degılım annemlerde cenaze evındeyım asla rahat edemem tuvalete o yuzden sıkıntılıyım

Kızlar ya az önce oğlumu almaya yuvaya gittim, bizim çocugun akranlarından birinin daha annesi gebeymiş kadın nası kilo almış , o kadar koydu ki bana , gözlerim dolu dolu kaçtım. Bisiklette ağlayacaktım sonra dedim herkesin hayatı kendine saçmalama ama çok ağırıma gitti, bitek benim oğlum kardeşsiz kaldı koca yuvada şuan neyse eve geldim, 32 yaşındaki bekar kuzenim yazdı , yumurtalıklarındaki kistler sebebiyle operasyona alınacakmış, doktor yumurta dondurt öncesinde garanti veremiyoruz demiş. Damat aday adayı dahi yok daha. Halalım tek çocugu , bunları duyunca bir oturdu içime birdaha da ikincim olmuyo niye olmuyo diye ağzımı açmıycam yani şükretmesini bilmek lazım benim yaptığım da resmen şımarıklık

Ay herseyi aynı anda kesersem sonra kilo verdirecek taktik kalmaz diye yavaştan azaltıyorum herseyi ben
Bir de ben en kötü günümde 1.5 yüzdeyi illa yaparım diye düşünmekteyim bilemiyorum büyük konuşmuyım tabii de

Hapşürsam değil de bu haftaki kilo verişlerimi öksürürken harcadığım enerjiye borçlu olabilirim bi de kız hapşursan diyosun da ben her sabah 45 dakika öğleden sonrada 45 dakika dağ bayır çayır bisiklet kullanıyorum arkamda 40 kiloyla, yokuşlar çıkyorum. Ev 3 katlı en az 50 kere günde inip çıkıyorum, bi de 13.5 kilo oğlanı taşıyorum hepsinde, nazlı bey sonra da bahçe işi yapıyorum her akşam bi saat. Bunlar zaten başlı başlına yoğun spor

hep diyorum her kardeş hayırlı da olmuyor ve hayat bazen kardeş gibi dostluklar çıkarıyor insanın karşısına
Allah evladının hakkında hayırlısını versin
şükürler olsun ki bi çocuğun var tatlım hiç üzme sen kendini

Mesajin başını okurken aynen son dediğini dusunuyordum , benim de şuan olmuyor ama hiç senin gibi düşünmedim çok şükür aratmamis vermiş bir tane rabbim olmayana versin önce olanlara uzun ömür versin bu kadar abartmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…