- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.561
Canim şımarıklık degil bence evlat isteginin ilki ikincisi yok bence benimde ikinci olmadi henuz bi seneyi gecti isyan etmiyorum ama bende uzuluyorum bnm kizimda surekli akranlarinin kardeslerini gordukce, her doktora gittigmzde doktpra nr zmn bebegimkz olacak die soruyor Rabbim hayirlisindan versin insAllahKızlar ya az önce oğlumu almaya yuvaya gittim, bizim çocugun akranlarından birinin daha annesi gebeymiş kadın nası kilo almış , o kadar koydu ki bana , gözlerim dolu dolu kaçtım. Bisiklette ağlayacaktım sonra dedim herkesin hayatı kendine saçmalamaama çok ağırıma gitti, bitek benim oğlum kardeşsiz kaldı koca yuvada şuan neyse eve geldim, 32 yaşındaki bekar kuzenim yazdı , yumurtalıklarındaki kistler sebebiyle operasyona alınacakmış, doktor yumurta dondurt öncesinde garanti veremiyoruz demiş. Damat aday adayı dahi yok daha. Halalım tek çocugu , bunları duyunca bir oturdu içime birdaha da ikincim olmuyo niye olmuyo diye ağzımı açmıycam yani şükretmesini bilmek lazım benim yaptığım da resmen şımarıklık
hiç olmaz mı kaptanım dedim ya bol bol yemiş halinizle karşınızdayım diyeyani hic menulerinin suçu yok degilmi ececim :))) hani 57 olmak istiyodun
Senin kizdan ne haber, niye gelmedi
Ne kuralı fransız kaldım yine2 tane geldi :))
ayyyyy şahaneHapşürsam değil de bu haftaki kilo verişlerimi öksürürken harcadığım enerjiye borçlu olabilirimbi de kız hapşursan diyosun da ben her sabah 45 dakika öğleden sonrada 45 dakika dağ bayır çayır bisiklet kullanıyorum arkamda 40 kiloyla, yokuşlar çıkyorum. Ev 3 katlı en az 50 kere günde inip çıkıyorum, bi de 13.5 kilo oğlanı taşıyorum hepsinde, nazlı bey sonra da bahçe işi yapıyorum her akşam bi saat. Bunlar zaten başlı başlına yoğun spor
ilk sayfada mı yazıyor bakayımBir yeni üyenin hedef kilosu konusu
İki mezun üyenin geri dönüşü konusu
Gunaydin pinarcimm valla dgru duzgun uyuyamadim heyecandan nasil olack diye dualariniza ihtiyacim var kizlar eksik etmeyin lutfen simdiden tesekkur ederim dusunen dua edenlerden Allah razi olsun rabbim hepimizin isini gucunu rast getirsin basta saglik sihhat versin rabbim sonra evde iste her guclukte gonlumuze gore kolaylik versin insallahhhh.aminn
Yok canım paylaşım da oylandı bitti genel kurallara eklenecek her takım için geçerli ortak kurallar varya bu onlardanilk sayfada mı yazıyor bakayım
Tugce telden yazdi cnm kilosu 93.4* * * 9.Takim 633. Etap * * *
Niran Nevra (70.8/70/0.8/%1.13) izin kullanmak istiyor
Pumpkin00(85.9/)izin kullanmak istiyor
Keseli kanguru (91.4/89.7/1.7/%1.86)
AsyaaAyazz(67/
Ucmelekannesi(73.5)kilosu sabit
Dream00(62.4/61.8/0.6/%0.96)
Bi prenses annesi (80.6)kilosu sabit
Poni Bon (88.7/89.3/+0.6/%-0.68)
Medine66 (66/65.9/0.1/0.15)
9.takim ortalamasi : %
Deneme suresindeki üyeler :
Umkay16 (93.8)Bt:22.6.19 Bk:99 H:80
guzelgunler2019(61.9/60.8/1.1/%1.78)BT:20.07.2019 BK:64.6 H:55
❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (58/58/0/0/)sabit
nanekekik(70,3/72.2/+1.9)
eceboce(57.9/58.8/+0.9)
mefkurem(101/
askrhpozitif(81,8/)bildirim yapmadi
Jasminium84 (57.4/58.1/+0.7)
GunesinKizi35 (47/47.4/+0.4)
Kedilovic (69/67.8/1.1)
Sweetyy83 (72.3)
Pesto26 (72.5)
Elfkkk (73.8)
Ekim2009 (88.7)sabit
Mefkurem gelen giden yok mu
Abla senin bildirimi görmedim misafir vardı fazla bakamadım eksidemisin listedeki arkadaşlar haftaya daha iyi olur inşallahHeralde ne zamandir liste hic bu kadar berbat olmamisti
Bide bildirim yapmazlarsa dahada kötü olacak
gecen hafta yazmistim cnm sen görmedin :)Abla senin bildirimi görmedim misafir vardı fazla bakamadım eksidemisin listedeki arkadaşlar haftaya daha iyi olur inşallah
haftaya ins. Ikinizdende guzel eksi bekliyorum cnmabla ınan bende uzuldum hafta içş hiç tartılmadım ama dun benı mahvettı bebegımle tum gun ayaktaydım gec uykısızluk falan hafta ıci ıner dıye dusunuyorum sışlık vat regl de olursam haftaya guzel olur ıns
elmayi dilimleyip 1 cubuk tarcinla 5 dk falan kaynat cnm icerken limon suyu ekle birazBen kaçırmşm elma tarçın nasıl oluyor su da mı kaynatıyorz ikisini de
aman iyi bari cnmevet ablacım çok şükür
ama zaten aşırı aşırı bozmadım diyetimi
diyetteki kadar sıkı değilim kaçamaklarım var ama abartmıyorum korkuyorum bi daha kilo alacağım diye inşallah böyle devam edersem yüzmeye de başladım bi de sıkılaşırsam on nomerooo
o zaman 3 nüz rakip olunbeni de yaz oraya abla
valla kuzum hic olmasa neyse dicem ama cok şükür var bi evladinKızlar ya az önce oğlumu almaya yuvaya gittim, bizim çocugun akranlarından birinin daha annesi gebeymiş kadın nası kilo almış , o kadar koydu ki bana , gözlerim dolu dolu kaçtım. Bisiklette ağlayacaktım sonra dedim herkesin hayatı kendine saçmalamaama çok ağırıma gitti, bitek benim oğlum kardeşsiz kaldı koca yuvada şuan neyse eve geldim, 32 yaşındaki bekar kuzenim yazdı , yumurtalıklarındaki kistler sebebiyle operasyona alınacakmış, doktor yumurta dondurt öncesinde garanti veremiyoruz demiş. Damat aday adayı dahi yok daha. Halalım tek çocugu , bunları duyunca bir oturdu içime birdaha da ikincim olmuyo niye olmuyo diye ağzımı açmıycam yani şükretmesini bilmek lazım benim yaptığım da resmen şımarıklık
mezun uye degil izinden dönüşBir yeni üyenin hedef kilosu konusu
İki mezun üyenin geri dönüşü konusu
heee o zaman iyi vermisin :)) aman dikkat et cnm 6 lara cikma tekrarhiç olmaz mı kaptanım dedim ya bol bol yemiş halinizle karşınızdayım diye
evet hala istiyorum ehehehhehe
pazartesi 59.3 tüm
58.8 e iyi düşmüşüm bu kadar karpuza kaçamağa rağmen
hedefim 57 dönmek yok o kiloya ineceğim inşallah
arada yesem de kalıcı olmasına izin vermem daha
kaptanım çok yoğun bir hafta oldu benim için kızımla hiç ilgilenemedim bu akşam da nöbetçiyim mesela
ama yarın bakacağım çaresine en geç pazartesi....
Yarışma genel kurali cnmNe kuralı fransız kaldım yine
Benim 1. izin kullanımım kaptanımTugce telden yazdi cnm kilosu 93.4
Niranla 2 sininde 1.izin hakkiydi heralde
Abla 83.4 mu yazacaktin kimse bu kadar başarılı kilo almazdaTugce telden yazdi cnm kilosu 93.4
Niranla 2 sininde 1.izin hakkiydi heralde
Ben olsam olabilirdeAbla 83.4 mu yazacaktin kimse bu kadar başarılı kilo almazda
Benim kafa nereye gittiyse yanlış yazmışım cnmBenim 1. izin kullanımım kaptanım
Tugcenin(pumpkin) kilosu yanlış mı oldu, bir haftada 8 kilo almış gözüküyor
Bazen klayve yanlış yazıyor canım, olur öyle şeyler.Benim kafa nereye gittiyse yanlış yazmışım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?