Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

neyse cnm artik
Lutfen bayramda falan abartma
Her hafta eksi olursan, dönünce direk girersin listeye
Seni ozlicez ama
Bayramda dikkat etmeyi düşünüyorum bu defa canım.

Bende özleyeceğim sizleri, hatta 9. takım olmadan zaman bana çok zor geçecek.

Bu arada 3+1 olan daireyi aldık ama benim kafam hala dublekste kaldı... yarın tekrar gidip bakacağız, belki daireyi iptal eder, diğerini alırız.

Benmi öyleyim bilmiyorum birine alisinca yoklugunu cok hissediyorum

Aklin oburundeyse onu alin cnm
Fiyat durumu nasil bilemem tabiki

Menu fena degil :)) sabah güzelde, fasulyeyle lahananin ayni gün olmasi pek iyi olmamis bence :)
Fasulye dünden kalma bugünde lahanayı eşim istedi ama işi çıktı geç gelecek diye ben erken yedim neyse ki cumaya denk geldi

Fasulye dünden kalma bugünde lahanayı eşim istedi ama işi çıktı geç gelecek diye ben erken yedim neyse ki cumaya denk geldi
Erken yemekle iyi yapmışın cnm
Gerci senin erken kapatmakla sorunun yok :)) o konuda masallahin var

benim 12 yıldır çocuk düşünmeyen ablam üstüme ikinci kez hamile kaldı ben geçen sene subattan beri korunmuyorum neredeyse 2 sene olacak
No stres ol derse olur böyle düşün bence
Ya orası öyle de canım benim 7 tane yakın arkadasım, burda semtte de görüştüğüm 6 kişi ve abimin eşi ikinciye gebe kaldı. Annem yine başladı siz de ikinci ne zaman diye işin komiği kimi rüyamda gebe görsem sabahına gebe çıkması. Arkadasa sordum kız rüyama girdin gebe misin diye hayır dedi, 6 haftalık gebeymiş bi de 10 haftalıklen bana ultrason fotosu atıyo ay hatırladıkça delleniyorum ya. Sordum eşimle küsüs yatak ayırdık demişti, niye yalan söylüyosun yani . Sonra da diyo ki çin takvimi kız diyor. Ya resmen planla çovuk yapmış, bi de yakın arkadasım bana açık açık yalan söylemiş. Bi de ultrason fotosuyla haber veriyor... yani neyse benim takıldığım konu zaten başka , sinşrime dokunan başka şeyler çok üst üste geldi. Oğluma da on ay kastırdım kalamadım gebe , bi ay denemedik ara verdik onda olmuş kan testinde çıkmadı adet söktürücüyle düşmedi fln . Olacak çocuk oluyor buna inancım tam ama canım adetim düzenli olsa takmıcam da acab gebe miyim şu ağrı kesiciyi içebilir miyim? Gebeysem oğlan karnıma uçan tekme attı sorun olur mu gibi düşünceler yordu beni. O sebeple bıraktım bu konuyu konum kilo vermek

K validen yapmak istemiyor bence yoksa bu ladar ısrara el atardı. Israr etmeyin kadın tatil yapsın canm

Ya aslinda yardm etmeyede calisiyor ama onune bisi koymasan yemez bile okadar cekingen o yuzden mutfakda biseye ellemeye korkuyor sanki

Sling neymis arasdircam cnm bilemedm onu ama kanguru alabillrm durmassa simdilik kv var o ilgileniyor durmadiginda yemek yaparken falan ben ama yanliz kalinca bakicam :)

Allah kolaylık versin kuzum

Amin canim sagolasin

Bakalm abla insallah yanliz olunca biraz alisdirmaya caliscam kucak olmadanda durmaya gerci aglayinca hic kiyamiyorm ya

Huuu ne yapiyosunuz nerdesiniz kizlarr

Ben listeye girdim diye pek heyecanlandim

Oo hayirli olsun abla pek takip edemiyorm denk gelis gordm bunuda kac kg dasin suan bende 40im ciksin basliycam diyette hafiften iyice saldim abur cubur da yer oldm suanda 71 kg daym artisa gecmeden 66 bari olayim 62 icin sonra dusunurum

Sabah
2 yımırta
Kapüçino
Öğle
150 grm yoğurt içine yulaf ezmesi 3 kuru kayıdı
Ara15:30
Abuk subuk 3-5 meyve, çocuklara yaptım da arada yidim
Akşam 5 yk pişmiş sebze 150 grm yogurt zerdecallı sarımsaklı

Su 2 litre

Sporu yazcam küfredeceksiniz şuan

135 dakka bisiklet çünkü patron çıldırdı
405 puan oha nası bi puandır Fit mutlu anne

Sling biraz sırt ağrıtıyo kanguruyla günde 10 saat günlerce velet tasıdıgımı bilirim , çıkardıgım an agrı yorgunluk olmuyodu

Ben 63 gün regli olmazsam eger seni bile mezun edip de öyle de adet olabilirim yani hahahava
Hadi ya balım sen önce mezun ol en iyisi benim acelem yok dönüp dolaşıp tekrar geliyorum takıma nasıl olsa

hayirli olsun abla pek takip edemiyorm denk gelis gordm bunuda kac kg dasin suan bende 40im ciksin basliycam diyette hafiften iyice saldim abur cubur da yer oldm suanda 71 kg daym artisa gecmeden 66 bari olayim 62 icin sonra dusunurum
dur daha bismillah cnm ne diyeti
Ama abur cubur aliskanligi yapma yaa
Insan bi baslayinca zor birakiyor
Elinden geldigi kadar saglikli beslenmeye calis
6 ay demeden gider bence kilon

Beni hic sorma bayramla beraber cok almistim 96 dan 106 ya cikmistim
3 haftadir tekrar basladim bugun 99.5
tatlim sabahlari birazdaha cesitlendirsene
Diğer öğünler guzel

İş yolu haric tekrarmi bisiklet sürdün

Ya oğlanın yuva yarım gündü, o uyurken bi saat sürdüm, eve geldik, arkadaslar sehre çağırdı, sehir de git gel bi saat sürüyo. Oğlan da özlemiş arkadasını, onlarla parka gittik. Ama sanki meyve çok yedim gibi geldi yine de bakalım yarın 60.3 fln görebilecek miyim ,?

Sizin orda yagmur yokmu

Meyve tam ne yedin ne kadar bilmiyorum ama abartmasak iyi olur tabi

Haa aklima geldi zerdecal az karabiberle beraber yenmeliymis icindeki bi madde etkilesime geciyormus o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…