- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.601
Bayramda dikkat etmeyi düşünüyorum bu defa canım.neyse cnm artik
Lutfen bayramda falan abartma
Her hafta eksi olursan, dönünce direk girersin listeye
Seni ozlicez ama
gitme yaaaSağol canım benim
Benmi öyleyim bilmiyorum birine alisinca yoklugunu cok hissediyorumBayramda dikkat etmeyi düşünüyorum bu defa canım.
Bende özleyeceğim sizleri, hatta 9. takım olmadan zaman bana çok zor geçecek.
Bu arada 3+1 olan daireyi aldık ama benim kafam hala dublekste kaldı... yarın tekrar gidip bakacağız, belki daireyi iptal eder, diğerini alırız.
Fasulye dünden kalma bugünde lahanayı eşim istedi ama işi çıktı geç gelecek diye ben erken yedim neyse ki cumaya denk geldiMenu fena degil :)) sabah güzelde, fasulyeyle lahananin ayni gün olmasi pek iyi olmamis bence :)
Hadi sağlıcakla al kucağına inşallah ikiniz içinde kolay gecsinSuqn 4 cm acilmm var saat basi nstye baglaniyrm birz daha bkletiyo doktor
Erken yemekle iyi yapmışın cnmFasulye dünden kalma bugünde lahanayı eşim istedi ama işi çıktı geç gelecek diye ben erken yedim neyse ki cumaya denk geldi
Suqn 4 cm acilmm var saat basi nstye baglaniyrm birz daha bkletiyo doktor
Ya orası öyle de canım benim 7 tane yakın arkadasım, burda semtte de görüştüğüm 6 kişi ve abimin eşi ikinciye gebe kaldı. Annem yine başladı siz de ikinci ne zaman diyebenim 12 yıldır çocuk düşünmeyen ablam üstüme ikinci kez hamile kaldı ben geçen sene subattan beri korunmuyorum neredeyse 2 sene olacak
No stres ol derse olur böyle düşün bence
Ben 63 gün regli olmazsam eger seni bile mezun edip de öyle de adet olabilirim yani hahahavaRegl olana kadar mezun olursun ozaman sen desene
4 santim açıklıktan en gec 6-7 saat sora gelir yavrunSuqn 4 cm acilmm var saat basi nstye baglaniyrm birz daha bkletiyo doktor
K validen yapmak istemiyor benceyoksa bu ladar ısrara el atardı. Israr etmeyin kadın tatil yapsın canm
Sling neymis arasdircam cnm bilemedm onu ama kanguru alabillrm durmassa simdilik kv var o ilgileniyor durmadiginda yemek yaparken falan ben ama yanliz kalinca bakicam :)kanguru en süperi ben sana diyim 17 ay kangururda uyuttum ben , 6. aydan sora sirtina da takabiliosun ama sirtindayken emzik firlatip durursa sinir krizi sebebi oluyo cunku emzigi tekrar ona verene kadar akla karayi seciyosun, ben bi de sling almistim, slingdeyken emzirebiliodum da. havuza da girilebiliyo slingle, yani iki cocugun var diyelim ve biri ufak, birine kolluk takiyosun digeri slingde uzerinde hoop havuzdasin denizdesin:) kanguru ve sling baslarda bel agrisi yapabilir ama belin gucleniyo sonra. ben cok uzun sure cantamda tasidim kullandim
Allah kolaylık versin kuzum
zaten senin fazla kalmadi cnm birazdaha sabret , azmet bikac aya 6 lara dusersin
Ben 68 oldugumda kendimi süper hissediyordum
Etraftan cok zayifsin diyolardi :))
hayirdir cnm ne oldu
moralimiz bozulunca yemege saldirmak yerine buraya yaziyoruz
Yedikten sonra yazmanin bize faydasi olmuyor
750 ml. Suyla yesil cay yapiyosun
Yarim limon suyla, 1 soda ekliyip gün icinde iciyosun
darisi bize insallah
ilk cocuklar hep kucakci olur pinarcim :)) insan sonrakilerde birazdaha relaks oluyor
Sen söyle bari anne şu yemegi yapsana diye
basiniz sagolsun cnm
@Ucmelekannesi
Menü zorunlu degil ama bildirim zorunlu cnm :)) yoksa listede olmanin ne anlami var
Iyi yakinmis havuz
tugceee
hani enerjik tugce nerde
Depresyona girmeyi yasakliyorum sanakuzum bi kendine gel yaaa
senin derdin neydi tatlim
Ne oluyor bizim hatunlara :))
valla masallah metona cnm
Ben öyle menuyle en az arti 2 olurdum :))
misal bennene oldum hala burdayim
baslangicta cok normal cnm zamanla acilirsin
Hem yuzme ruhunuda rahatlatir
gunduzden cikmisiniz ya cnm
Istersen sabah bidaha tartil belki eksi fazlalasir
ponim haftasonu mercimegini bulgurunu yesen, dereotu incir de süt icin iyi
Ara ogunlere kuruyemis ekle
hadi ins. Cnm
Huuu ne yapiyosunuz nerdesiniz kizlarr
Ben listeye girdim diye pek heyecanlandim
Ayyy şu anda öyle bi yagmur yagiyorki
Tam bardaktan bosanircasina tabiri gibi
Sling biraz sırt ağrıtıyo kanguruyla günde 10 saat günlerce velet tasıdıgımı bilirim , çıkardıgım an agrı yorgunluk olmuyoduYa aslinda yardm etmeyede calisiyor ama onune bisi koymasan yemez bile okadar cekingen o yuzden mutfakda biseye ellemeye korkuyor sanki
Sling neymis arasdircam cnm bilemedm onu ama kanguru alabillrm durmassa simdilik kv var o ilgileniyor durmadiginda yemek yaparken falan ben ama yanliz kalinca bakicam :)
Amin canim sagolasin
Bakalm abla insallah yanliz olunca biraz alisdirmaya caliscam kucak olmadanda durmaya gerci aglayinca hic kiyamiyorm ya
Oo hayirli olsun abla pek takip edemiyorm denk gelis gordm bunuda kac kg dasin suan bende 40im ciksin basliycam diyette hafiften iyice saldim abur cubur da yer oldm suanda 71 kg daym artisa gecmeden 66 bari olayim 62 icin sonra dusunurum
Hadi yaBen 63 gün regli olmazsam eger seni bile mezun edip de öyle de adet olabilirim yani hahahava
Bi kere de 73 gün olmamıştımHadi yabalım sen önce mezun ol en iyisi benim acelem yok dönüp dolaşıp tekrar geliyorum takıma nasıl olsa
dur daha bismillah cnm ne diyetihayirli olsun abla pek takip edemiyorm denk gelis gordm bunuda kac kg dasin suan bende 40im ciksin basliycam diyette hafiften iyice saldim abur cubur da yer oldm suanda 71 kg daym artisa gecmeden 66 bari olayim 62 icin sonra dusunurum
tatlim sabahlari birazdaha cesitlendirseneSabah
2 yımırta
Kapüçino
Öğle
150 grm yoğurt içine yulaf ezmesi 3 kuru kayıdı
Ara15:30
Abuk subuk 3-5 meyve, çocuklara yaptım da arada yidim
Akşam 5 yk pişmiş sebze 150 grm yogurt zerdecallı sarımsaklı
Su 2 litre
Sporu yazcam küfredeceksiniz şuan
135 dakka bisiklet çünkü patron çıldırdı
405 puan oha nası bi puandırFit mutlu anne
Ya oğlanın yuva yarım gündü, o uyurken bi saat sürdüm, eve geldik, arkadaslar sehre çağırdı, sehir de git gel bi saat sürüyo. Oğlan da özlemiş arkadasını, onlarla parka gittik. Ama sanki meyve çok yedim gibi geldi yine de bakalım yarın 60.3 fln görebilecek miyim ,?dur daha bismillah cnm ne diyeti
Ama abur cubur aliskanligi yapma yaa
Insan bi baslayinca zor birakiyor
Elinden geldigi kadar saglikli beslenmeye calis
6 ay demeden gider bence kilon
Beni hic sorma bayramla beraber cok almistim 96 dan 106 ya cikmistim
3 haftadir tekrar basladim bugun 99.5
tatlim sabahlari birazdaha cesitlendirsene
Diğer öğünler guzel
İş yolu haric tekrarmi bisiklet sürdün
Sizin orda yagmur yokmuYa oğlanın yuva yarım gündü, o uyurken bi saat sürdüm, eve geldik, arkadaslar sehre çağırdı, sehir de git gel bi saat sürüyo. Oğlan da özlemiş arkadasını, onlarla parka gittik. Ama sanki meyve çok yedim gibi geldi yine de bakalım yarın 60.3 fln görebilecek miyim ,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?