- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.161
sağol murscum bu foto işini bu hafta halledicem inşallah çok kötü bir zamana denk geldi kusura bakma
buarada ben wcden sonra bir daha tartıldım 66.4 çıktı 200 gr fark etmişşş
maşallahAllah hayırlı,uzun,sağlıklı,mutlu bir ömür versin annesine babasına sevenlerine bağışlasın
kızlar dünden beri cnm çok sıkkın iş yerinde sorunlar varbide bugün tartıldım kilo falan vermemişim 68,4 geçen haftayla aynı halbuki bu hafta kaçamak falan yapmadım sindirim sistemim iyi çalıştı,akşamları yemedim,sabah ve öğlen düzenli beslendim sadece 4 dilim ekmek yedim kısacası bütün kurallara uydum spor hariç neden böyle oldu ki sanırım diyetisyenle grşmem lazım ama önce haftaya 5 kg diyetini deneyeceğim
büşra ben deil hicran başladı ben haftaya başlıcam ve kararlıyım benim kgler senin ki gibi kolay gitmiyo cnm yoksa aklım falan yerinde
kızlarrr dün akşam yazmıştım annemdeyim diye
bugünde kahvaltıya arkadşa gidecem
anneme yakın evi o arkadaşın diye gece burda kaldım ve annemde tartı yok(((
burda kalmak hesapta yoktu çok üzgünüm tartılamadım((((
kaptancım beni ya aynı geç yada kilo bildirmedi yazarsın napimm(
canlarım günaydın evime döndüm tartıldım sabah 69.8 neden böle oldu anlamadım kacırmadım ama reglimin 2.günü ondan ne kadar farkeder bu arada kardeşim fırcayı gecti abla sen iyice saldın ver su kilolarını hiç böyle degildin ne yapıyosun sen dedi...ben de o gazla karatay diyet kitabı aldım bugün başladım sabah yıyemedım bıle dediklerini neyse bugun pıyano kursuna konusmaya gidiyoruz arkadaşlarla çocukluk hayalimi gercekleştiricem inşallah
günaydın mursh maŞALLAH BEBİŞE ALLAH ANALI BABALI HALALI DEDELİ DAYILI TEYZELİ BÜTÜN SEVDİKLERİYLE SAGLIKLI YAŞASIN AMİN TOMBİK DOGMUŞKAÇ KİLO BENİM KÜÇÜK KIZIM 4.700 DOGMUŞTU ONA BENZETİM KİLOSUNU
Murs foto çektim ama şimdi ekleyemiyorum öglen eklerim olurmu
saol ablacım dogru tahmın etmıssın 4300 dogdu masallah:nzar:
Tmmdır fadıme abla sen eklıycen zaman bana seslen ban sana tarıf ederım...ama kılonu sımdı bıldır sen ben tabloya ıslıyım....
yukarda yazdım kilomu
Gunaydin kizlar bu haftaki kilom 89.4 tarti resmini ogleden sonra eklerim su an hala yataktayim uyku akiyor gozlerimden
Bu arada herkeslere günaydın ... Hayırlı cumalar süper bı hafta sonu olsun...Az kacamaklı
Bebişimizle ılgılı ıyı dılekler ıcın cooooookkk teşekkürler kızlarrr...Bu kadar ıyı yureklı ınsanı nasıl bı araya toplamısız bız bazen hayret edıyorumm..Allah ısteyen herkese saglıklı hayırlı bebekler nasıp etsın.Banada bebek yapacak hayırlı bı koca
Tabı once kılolardan kurtulmak gerek demı ? ...
Dunku menum ;
Sabah ;
1 domates
1 salatalık
5 zeytın
2 yumurta beyazı
2 dılım peynır
1 dılım cavdar ekmegı
1 bardak cay
Öğlen;
Fırın posetınde tavuk gogusu
fırında sebze
yourt
Akşam;
Yumurtalı haslanmıs sebze
yourt
Su ;
2 lt
Menü cok güzel ve cok düzenli besleniyorsun canım
Ben cok düzensiz besleniyorum
ooo biz öyle ormantik gezmeyeli bayağı bir zaman oldu..çocukları kayganaya bırakıp çok gezerdik istanbulu..sonra baktık ki çocuklar olmayınca bir suçluluk duygusu, bir eksiklik..ondan sonra hep çocuklarla geziyoruz..keyfini çıkar şu zamanlarınKizlar hava cok guzel bugunesimle sahile kadar el ele yuruduk deniz kiyisinda biraz dolastik sonra geze geze geri geldik tam 2 saat yurumusuz cok guzeldi ve hic usumedim :)) sukur korkunc soguklari atlattik bahar havasi gibiydi resmen.. kabansiz yuruduk sweatshirt ile bugun spora gitmedim ama iyi egzersiz oldu guzel yuruduk hem romantik romantik sohbet ede ede
vaaayyy seni dukancu seniiii..maaşallahkilo bildirimi
önceki kilom 99
bugünkü kilom 98.4
ooo biz öyle ormantik gezmeyeli bayağı bir zaman oldu..çocukları kayganaya bırakıp çok gezerdik istanbulu..sonra baktık ki çocuklar olmayınca bir suçluluk duygusu, bir eksiklik..ondan sonra hep çocuklarla geziyoruz..keyfini çıkar şu zamanların
vaaayyy seni dukancu seniiii..maaşallahdukan işe yaramış gibi fadimee
kızlar size bişey sorucam..birisi alttaki eklenti ekle butonuna basıp foto yüklemeye çalışabilirmi???ben eklenti ekle dedikten sonra açılan pencerenin sağ tarafında boşluk var..dosya yükle çıkmıyor yani..sadece bendemi bu sorun???yardım please:26:
tamam canım..bugün veya yarın gelicem o topiğe..yapıpda acıkmadığım ama wcde de tansiyonumun düştüğü tek diyet dukandı..o sorun olmasa bırakmayacaktım ama goji berry yememiştimhopiş sende gel dukancı ol goji beryy kabızlıgı çözüyor bende. zaten acı severim oda işe yarıyor bulbiberli yogurt dün sebze + protein günüm olmasaydı bu sabah 98 çıkardım
dosya ekle gözüküyormu???şu yanda reklemlar var yaa..onun olduğu yer baştan aşağı boşluk ...dosya ekle yok yani...sorunlar bölümünede attım mesaj ama kayda değer bulunamadıki orada gözükmüyor..Denedim bende direk eklencekleri açtı yok öyle birşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?