Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın mursh maŞALLAH BEBİŞE ALLAH ANALI BABALI HALALI DEDELİ DAYILI TEYZELİ BÜTÜN SEVDİKLERİYLE SAGLIKLI YAŞASIN AMİN TOMBİK DOGMUŞ KAÇ KİLO BENİM KÜÇÜK KIZIM 4.700 DOGMUŞTU ONA BENZETİM KİLOSUNU

sağol murscum bu foto işini bu hafta halledicem inşallah çok kötü bir zamana denk geldi kusura bakma
buarada ben wcden sonra bir daha tartıldım 66.4 çıktı 200 gr fark etmişşş

Bende dun gece kendıme cok guldum yarım saat wcden cıkmadım ayıptır soylemesı ...Aman tuvalete cıkıyımda bı 200 300 gr fark etsın dıe...Su dıyetın bıde kabızlık sorunu olmasa...Ahhhh :26: 66.4 olarak aldım senı cnm

Saol cnm benım amııınnn

Cnm bu dıyet ısınde motıve onemlı bılıyorsun ...Canını sıkma hıc bıseye ayrıca dıyetısytene gıttıgınde sakın 5 kılo dıyetı yaptım deme cok kızıyorlar bole seylere

Tmm cnm aynı gectım senı bu hafta ...Ama bu salı ara bıldırım var unutma

Hoşgeldın cnmmm...Wc felan cıkmadıysan bıde regl de sıs oluyo ınsan malum normal yanı...Ayyy ne guzel pıyano calmak hem cok karızmatık hem huzur veren bı sesı var ıns muhafak olursun

Saol ablacım dogru tahmın etmıssın 4300 dogdu masallah :nzar:

Murs foto çektim ama şimdi ekleyemiyorum öglen eklerim olurmu

Tmmdır fadıme abla sen eklıycen zaman bana seslen ban sana tarıf ederım...Ama kılonu sımdı bıldır sen ben tabloya ıslıyım....

Bu arada herkeslere günaydın ... Hayırlı cumalar süper bı hafta sonu olsun...Az kacamaklı

Bebişimizle ılgılı ıyı dılekler ıcın cooooookkk teşekkürler kızlarrr...Bu kadar ıyı yureklı ınsanı nasıl bı araya toplamısız bız bazen hayret edıyorumm..Allah ısteyen herkese saglıklı hayırlı bebekler nasıp etsın.Banada bebek yapacak hayırlı bı koca

Tabı once kılolardan kurtulmak gerek demı ? ...

Dunku menum ;

Sabah ;

1 domates
1 salatalık
5 zeytın
2 yumurta beyazı
2 dılım peynır
1 dılım cavdar ekmegı
1 bardak cay

Öğlen;

Fırın posetınde tavuk gogusu
fırında sebze
yourt

Akşam;

Yumurtalı haslanmıs sebze
yourt

Su ;

2 lt

Menü cok güzel ve cok düzenli besleniyorsun canım
Ben cok düzensiz besleniyorum

ooo biz öyle ormantik gezmeyeli bayağı bir zaman oldu..çocukları kayganaya bırakıp çok gezerdik istanbulu..sonra baktık ki çocuklar olmayınca bir suçluluk duygusu, bir eksiklik..ondan sonra hep çocuklarla geziyoruz..keyfini çıkar şu zamanların

kilo bildirimi
önceki kilom 99
bugünkü kilom 98.4
vaaayyy seni dukancu seniiii..maaşallahdukan işe yaramış gibi fadimee

murç bebeğim bende bu haftada tık yok ...yazmaya utanıyorum ama maalesef böyle..dün regl olmuştum zaten, gerisini sen tahmin et..

53.2Klio bildirimim. yarım kilo gitmiş gide gide Eee bu hafta sonu götürdüm sinirden çikolata lokum döndüler bana yarım kilo ayy neyse mazeret yok haftaya 52li herhangi bi rakam görmeliyim...

hopiş sende gel dukancı ol goji beryy kabızlıgı çözüyor bende. zaten acı severim oda işe yarıyor bulbiberli yogurt dün sebze + protein günüm olmasaydı bu sabah 98 çıkardım

Son düzenleme:
kızlar size bişey sorucam..birisi alttaki eklenti ekle butonuna basıp foto yüklemeye çalışabilirmi???ben eklenti ekle dedikten sonra açılan pencerenin sağ tarafında boşluk var..dosya yükle çıkmıyor yani..sadece bendemi bu sorun???yardım please:26:

Denedim bende direk eklencekleri açtı yok öyle birşey...

hopiş sende gel dukancı ol goji beryy kabızlıgı çözüyor bende. zaten acı severim oda işe yarıyor bulbiberli yogurt dün sebze + protein günüm olmasaydı bu sabah 98 çıkardım
tamam canım..bugün veya yarın gelicem o topiğe..yapıpda acıkmadığım ama wcde de tansiyonumun düştüğü tek diyet dukandı..o sorun olmasa bırakmayacaktım ama goji berry yememiştimhatta meyve veya sebze hiç yememiştim..ilk 5 gün atakdı , 5. gün iflas etti boşaltım sistemim

Denedim bende direk eklencekleri açtı yok öyle birşey...
dosya ekle gözüküyormu???şu yanda reklemlar var yaa..onun olduğu yer baştan aşağı boşluk ...dosya ekle yok yani...sorunlar bölümünede attım mesaj ama kayda değer bulunamadıki orada gözükmüyor..(inceleyeceğiz gerekirse oraya koyarız diye bir mesaj yazdı ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…