Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murç bebeğim bende bu haftada tık yok ...yazmaya utanıyorum ama maalesef böyle..dün regl olmuştum zaten, gerisini sen tahmin et..

Hopıs sılkelen ve kendıne gel

53.2Klio bildirimim. yarım kilo gitmiş gide gide Eee bu hafta sonu götürdüm sinirden çikolata lokum döndüler bana yarım kilo ayy neyse mazeret yok haftaya 52li herhangi bi rakam görmeliyim...

ahh cnmmm yarım kılo ne demek bence ıyı gıdıosun panıkleme

Lıonesse kılo bıldırımı yapmamıs gorunuyor...Akıbetı hakkında fıkrı olan varmı ? Beklıyoruzzz Lıonesse

Bende var hepsi chrome'dan giriyorum tarayıcı...
ahh cnmmm yarım kılo ne demek bence ıyı gıdıosun panıkleme

Teşekkür ederim mursh ama ne bileyim beklentim yüksekti kendimden

Buarada
2 kepek ekmeğe tel peynir koyup tost bastım
1 fincan yeşilçay...

ara:Kursta 3 tane form mısır patlağı yerim

Görüşmek üzere kursa çıkıyorum gelince zaten menüleri yorumlarım...

kızlar iş yeri çok yoğn dünden beri fena yorgunum hem zihin olarak hem beden olarak. hemen kilo bildirimi yapıp çıkıyorum.
(82.3 kg) çıktım. 700 gr gitmiş. gelicem işler bitince.

*** 9. Takım 244. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (69/69/0,0/%0,00)
Fadime02: (99/98,4/ 0,6/%0,61)
Hoppidicik: (86,3/86,3/0,0/%0,00)
Mursh: (81,5/81,2/0,3/%0,37)
TrulyScrumptious: (89,2/89,4/-0,2/%-0,22)
Siyamum: (53,7/53,2/0,5/%0,93)
Nagieymen: (68,4/68,4/0,0/%0,00)
Hicranöztürk: (54,5/54,6/-0,1/%-0,18)
BeyazBulut: (66,6/66,4/0,2/%0,30)
Okyanusada: (69,4/69,8/-0,4/%-0,58)
Doksanaltmısdoksan70/70,5/-0,5/%-0,71) Diskalifiye olan üye geri alındı hedefi 65
Lıonessa: (83/82,3/0,7/%0,84) Kendi isteğiyle ayrılan üye geri alındı hedefi 75

9.Takım Toplam % 0,11

...Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 10 ziyaretçi)

hoppidicik, fdfye ...10 ziyaretçimi????.

canım menün güzel ama spor çok önemliii
kilo vermede elinden geldiğince 30 dakikada olsa yap
ve su suyu ne kadar içiyorsun
menü harika murscum wc gerçekten farkediyor tartıda ya benim kabızlık sorunum yok allahtandaX
sanırım regl de olucam onun şişkinliği varX
53.2Klio bildirimim. yarım kilo gitmiş gide gide Eee bu hafta sonu götürdüm sinirden çikolata lokum döndüler bana yarım kilo ayy neyse mazeret yok haftaya 52li herhangi bi rakam görmeliyim...
kız sen yarım kiloyu beğenmiyormusun

kızlar haftaya daha güzel sonuçlar çıkar inşallah .1 kase yaysız tuzsuz lor yanında 2 kupa çay ögle yemegim oldu .akşama balık zero kola var yaşasın

Öğle yemeğimi yedim tam tabakları kaldırıyodum kı ...Arkadaslardan bırı ekler getırdı Ufak bısey ama nasıl guzel gorundu burnuma Neyse aksamkı pılav hakkımı eklerle harcadım aksama sadece yemek yıycem artık

mursh afiyet olsun .ama yarın başla hiç kaçamak yapma yaptıgında hemen üzerine limonlu ılık su iç işe yarıyormuş bende denicem

bizim ev çok soguk korkudan mutfaga gidemiyorum kar yagıyor burda .Artık bahar gelsin depresyonum çogalıyor kendimi hapisteymiş gibi hisediyorum

slm kızlar iş yerindeki sıkıntı kısmen hafifledi off offf anlatamıyorumda
neyse bu sabah eşim aradı oda sinirli face ve msn şifresi çalınmış bide onla uğraştık
öğlen yarım kse çorba ve fırın makarna yedim
ara öğün niyetinede 6-7 tane tutku yedim 2 gündür iş yerindeki gerilim resmen sinir kat sayımı artırdı yordu beni bu akşam paşamı anneanne ve babannesine bırakıp eşimle bir kaçamak mı yapsam kafa dinlemeye ihtiyacım var

bizim ev çok soguk korkudan mutfaga gidemiyorum kar yagıyor burda .Artık bahar gelsin depresyonum çogalıyor kendimi hapisteymiş gibi hisediyorum

kesinlikle katılıyorum sabahtan bu saate kadar kar yağdı heryer bembeyaz yolllar vıcık vıcık artık bahar gelsin atalım montları çıkalım dışarı içi kararıyo insanın ya benimde depresyonum çoğalıyo sorunlar büyüyo büyüyo baharda öylemi ya dışarıya bir bakıyosun cıvıl cıvıl sende kendine geliyosun bahar çocuğu olduğumdan galiba

Benmi birinciyim ohaaaaaaaaaaa moralim düzeldi

kız sen yarım kiloyu beğenmiyormusun

Beğenmiyordum tabloyu görünce beğendim

Merhaba arkadaşlar.. Başım dönüyor hem reglim hem de çok koşuşturuyorum dünden beri. Dün akşam 9 da yattım ki normalde ben 12 de önce uykusu gelmeyen bir insanımdır. Her neyse şu an bir mola verdim. Herkesin keyfi nasıl? Umarım güzel bir cuma geçiriyorsunuzdur.

Minnoşum benim de gecikti reglim ve çok şişirdi beni. Sanki hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum. Moralim bozuluyor.

evet canım bu tavsiyeyi ben yapmıştım. tatlım beğendiyseniz sevindim.en azından sıkı bir çalışma olur haftada iki kez toplantı yaparsak kontrol ederiz kendimizi. salı günü ya da çarşamba olsun bu kritik olayı diye düşündüm. bu arada murş bebeğiniz için sizin adınıza çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Güzel ömrü olsun inşallah. Çok da tatlı gözüküyor. püpüpüpü maaşşallaah

pekala, sevindim teşekkürler.

beyazbulut faydalı paylaşımın için teşekkürler. hepisini okudum aklıma yattı.

siyamum çok geçmiş olsun. mide bulantısı için kuru ve tuzlu bir şeyler atıştır ama yağsız olsun.

Günaydın arkadaşlar
Dün sabah ögle kaslanmı patates salatası yedim aksamda kumpir yedim
Bugünde sevze günüm bol bol lahana salatası yiyecegim

54:600

günaydın hicrancım. senin bu diyetin sonucunu çok merak ediyorum. ben yapamadım tatlım bakalım ne olucak. başarılar =)

okyanussuda piyano kursuna gideceğin için çok çok sevindim. müzik benim hayatımın çok önemli bir parçası. ben piyano çalıyorum tatlım ve çok seviyorum. inşallah öğrenirsin. valla harika bir tercih yapıyorsun.
çok mutlu oldum inan heyecanlandım ben de

ben de bu kez çok ağır kilo veriyorum siyamum ya =(( aradabir bende çikolata tadıyorum ama çok az. ya da eskiye göre çok az bilmiyorum işte. bu aburcubur baş belası.

başta kendim olmak üzere tüm kilo verenleri tebrik ediyroum=) veremeyenlere 100 mekik cezası kesiyorum. acımasızım yeğeeeeeen

ay eklere bayılırım babam hep alır ve bende dayanamam. çok da güzel oluyro minik minik ay allam yaaa:18::18::18:

canım geçmiş olsun .ne insanlar var artık insan denilirseakşama bencede bir kaçıp kafa dinleyin fırsatınız varsa degerlendirin

mursh afiyet olsun .ama yarın başla hiç kaçamak yapma yaptıgında hemen üzerine limonlu ılık su iç işe yarıyormuş bende denicem

Yok fadıme abla ufacık bı eklerden ne zarar gelır zaten aksam annem pılav guvec yapmıs aksam karbonhıdrat alıcaktım zaten artık o ıptal oldu ekler yerıne sayıcam onu ayrıca aksam eve yuruyerek gıtmeyı planlıyorum...Yanı kucuk bı ekler yedım dıe dıyetı bozacak deılım demı ama...Ayrıca hayat bu spontane gelısıyor onun ıcın onume ılk cıkan engelde dıyetımı bozma nıyetınde deyılım...

Ayrıca dıp not : Diyetisyen karbonhıdrat alıcaksanız(Onermıyoz ama) bunu oglen menunuze sıkıstırın kı yakması daha kolay olsu dıyorlar.Herkese burdan bılgı olsun

Ahhh cnm ıs yerlerı hep aynı valla allah yardımcımız olsun...Bosver sıkma canını arada tutkuları gormedım sanma hemde 6-7 tane Bugun ıkımız yaramazlık yapmısız...Aksama telafıo edelım bence...Yaaa bu msn face sıfrelerını kırıp napıyolar kı sacma gelıo bana.

Benmi birinciyim ohaaaaaaaaaaa moralim düzeldi

Beğenmiyordum tabloyu görünce beğendim

Tablo gelıo sımdı cnm yapıcam bırazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…