- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.181
murç bebeğim bende bu haftada tık yok ...yazmaya utanıyorum ama maalesef böyle..dün regl olmuştum zaten, gerisini sen tahmin et..
53.2Klio bildirimim. yarım kilo gitmiş gide gideEee bu hafta sonu götürdüm sinirden çikolata lokum döndüler bana yarım kilo ayy neyse mazeret yok haftaya 52li herhangi bi rakam görmeliyim...
dosya ekle gözüküyormu???şu yanda reklemlar var yaa..onun olduğu yer baştan aşağı boşluk ...dosya ekle yok yani...sorunlar bölümünede attım mesaj ama kayda değer bulunamadıki orada gözükmüyor..(inceleyeceğiz gerekirse oraya koyarız diye bir mesaj yazdı ama..
ahh cnmmm yarım kılo ne demek bence ıyı gıdıosun panıkleme
canım menün güzel ama spor çok önemliiidünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
peynir+zeytin
1bardak yeşil çay
ara 1neskafe
öğle 1 tabak haşlanmış brokoli+karnıbahar
1 tabak pırasa
1,5 dilim ekmek
ara5adet diyet bisküvi
kahve
akşam yokara (misafir vardı kaçtı biraz)
2 tatlı bir tuzlu bisküvi
5-6 adet çubuk
ya kızlar bu listeye rağmen gitmiyo kilolar gitmiyo acayip kafam bozuk bu hafta yapmadığım tek şey spor oda geçen haftaya göre neden böyle oluyo bırakayım diyeti miyeti yiyeyim gitsin 3 aydır resmen sadece koruyorum verdiğim falan yok sadece almıyorum çakıldı kaldı
menü harika murscum wc gerçekten farkediyor tartıda ya benim kabızlık sorunum yok allahtandaXBu arada herkeslere günaydın ... Hayırlı cumalar süper bı hafta sonu olsun...Az kacamaklı
Bebişimizle ılgılı ıyı dılekler ıcın cooooookkk teşekkürler kızlarrr...Bu kadar ıyı yureklı ınsanı nasıl bı araya toplamısız bız bazen hayret edıyorumm..Allah ısteyen herkese saglıklı hayırlı bebekler nasıp etsın.Banada bebek yapacak hayırlı bı koca
Tabı once kılolardan kurtulmak gerek demı ? ...
Dunku menum ;
Sabah ;
1 domates
1 salatalık
5 zeytın
2 yumurta beyazı
2 dılım peynır
1 dılım cavdar ekmegı
1 bardak cay
Öğlen;
Fırın posetınde tavuk gogusu
fırında sebze
yourt
Akşam;
Yumurtalı haslanmıs sebze
yourt
Su ;
2 lt
kız sen yarım kiloyu beğenmiyormusun53.2Klio bildirimim. yarım kilo gitmiş gide gideEee bu hafta sonu götürdüm sinirden çikolata lokum döndüler bana yarım kilo ayy neyse mazeret yok haftaya 52li herhangi bi rakam görmeliyim...
Öğle yemeğimi yedim tam tabakları kaldırıyodum kı ...Arkadaslardan bırı ekler getırdıUfak bısey ama nasıl guzel gorundu burnuma Neyse aksamkı pılav hakkımı eklerle harcadım aksama sadece yemek yıycem artık
bizim ev çok soguk korkudan mutfaga gidemiyorum kar yagıyor burda .Artık bahar gelsin depresyonum çogalıyor kendimi hapisteymiş gibi hisediyorum
Benmi birinciyim ohaaaaaaaaaaa
*** 9. Takım 244. Etap Sonuçları ***
Edda1985: (69/69/0,0/%0,00)
Fadime02: (99/98,4/ 0,6/%0,61)
Hoppidicik: (86,3/86,3/0,0/%0,00)
Mursh: (81,5/81,2/0,3/%0,37)
TrulyScrumptious: (89,2/89,4/-0,2/%-0,22)
Siyamum: (53,7/53,2/0,5/%0,93)
Nagieymen: (68,4/68,4/0,0/%0,00)
Hicranöztürk: (54,5/54,6/-0,1/%-0,18)
BeyazBulut: (66,6/66,4/0,2/%0,30)
Okyanusada: (69,4/69,8/-0,4/%-0,58)
Doksanaltmısdoksan70/70,5/-0,5/%-0,71) Diskalifiye olan üye geri alındı hedefi 65
Lıonessa: (83/82,3/0,7/%0,84) Kendi isteğiyle ayrılan üye geri alındı hedefi 75
9.Takım Toplam % 0,11
kız sen yarım kiloyu beğenmiyormusun
gunaydin kizlar bugun regl olmam lazim takvime gore ama henuz birsey yok. artik 28 gunde bir olmuyorum bunu anladim her ay gecikmeye basladi.. spor yapinca oyle olur hormonlari etkiledigi icin diyorlar. hatta profesyonel sporcular hic duzenli regl olmazmis. belki ondandir.. doktor cunku bir sorun bulamadi, her ay oluyorsan sorun yok demisti zaten basta. neyse oyle iste siskin siskin oturuyorumspora gitmek istemiyorum ama kendimi zorlayip gitcem heralde yine.. esim de gelecekti pek umutlu degilim gerci ondan.
ben de ayni durumdayim ama ben daha olamadim bekliyorum.. menunu de cok begendim "minnosum" bu arada
:
Bu arada geçmişi okurken biriniz ara kritiklerden bahsetmiş...Lionesse ydi galiba yanlış hatırlamıyorsam...Benım aklıma çok yattı SALI günü ara kilo bildirimi günü olsun saat mecburiyeti nolmasın gun ıcınde herkes menusunu ayrı bı msjda yazarken en son altınada salı gunku kılosunu yazsın bu arada cuma bıldırımden sonra ne durumda olduğumuzu görürüz...Bana çok mantıklı geldi açıkcası bılemıyorum....
Fikirlerinizi paylaşırmısınız !
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-448.html#post23158864
Bilginize ....
Lionesse ve 906090 cnm sizin için oylama yapıldı ve bu hafta listeye dahilsiniz...Sakın olaki bizi yarı yolda bırakmayın yüzümüzü kara çıkarmayın 9. Takım olarak ....
Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.
Merhaba Kızlar...
Bugün evde kaldım ama hastalıktan geberiyorum resmenMide bulantısı baş ağrısı üstüne çok afedersiniz istiğfar
4te yedim ancak bişey oda bulantıyı durdurmak içindi...
1 kase seze çorba limonlu
2 dilim beyaz ekmek
azda peynir
Günaydın arkadaşlar
Dün sabah ögle kaslanmı patates salatası yedim aksamda kumpir yedim
Bugünde sevze günüm bol bol lahana salatası yiyecegim
54:600
canlarım günaydın evime döndüm tartıldım sabah 69.8 neden böle oldu anlamadım kacırmadım ama reglimin 2.günü ondan ne kadar farkeder bu arada kardeşim fırcayı gecti abla sen iyice saldın ver su kilolarını hiç böyle degildin ne yapıyosun sen dedi...ben de o gazla karatay diyet kitabı aldım bugün başladım sabah yıyemedım bıle dediklerini neyse bugun pıyano kursuna konusmaya gidiyoruz arkadaşlarla çocukluk hayalimi gercekleştiricem inşallah
53.2Klio bildirimim. yarım kilo gitmiş gide gideEee bu hafta sonu götürdüm sinirden çikolata lokum döndüler bana yarım kilo ayy neyse mazeret yok haftaya 52li herhangi bi rakam görmeliyim...
*** 9. Takım 244. Etap Sonuçları ***
Edda1985: (69/69/0,0/%0,00)
Fadime02: (99/98,4/ 0,6/%0,61)
Hoppidicik: (86,3/86,3/0,0/%0,00)
Mursh: (81,5/81,2/0,3/%0,37)
TrulyScrumptious: (89,2/89,4/-0,2/%-0,22)
Siyamum: (53,7/53,2/0,5/%0,93)
Nagieymen: (68,4/68,4/0,0/%0,00)
Hicranöztürk: (54,5/54,6/-0,1/%-0,18)
BeyazBulut: (66,6/66,4/0,2/%0,30)
Okyanusada: (69,4/69,8/-0,4/%-0,58)
Doksanaltmısdoksan70/70,5/-0,5/%-0,71) Diskalifiye olan üye geri alındı hedefi 65
Lıonessa: (83/82,3/0,7/%0,84) Kendi isteğiyle ayrılan üye geri alındı hedefi 75
9.Takım Toplam % 0,11
Öğle yemeğimi yedim tam tabakları kaldırıyodum kı ...Arkadaslardan bırı ekler getırdıUfak bısey ama nasıl guzel gorundu burnuma Neyse aksamkı pılav hakkımı eklerle harcadım aksama sadece yemek yıycem artık
slm kızlar iş yerindeki sıkıntı kısmen hafifledi off offf anlatamıyorumda
neyse bu sabah eşim aradı oda sinirli face ve msn şifresi çalınmış bide onla uğraştık
öğlen yarım kse çorba ve fırın makarna yedim
ara öğün niyetinede 6-7 tane tutku yedim 2 gündür iş yerindeki gerilim resmen sinir kat sayımı artırdı yordu beni bu akşam paşamı anneanne ve babannesine bırakıp eşimle bir kaçamak mı yapsam kafa dinlemeye ihtiyacım var
mursh afiyet olsun .ama yarın başla hiç kaçamak yapma yaptıgında hemen üzerine limonlu ılık su iç işe yarıyormuş bende denicem
slm kızlar iş yerindeki sıkıntı kısmen hafifledi off offf anlatamıyorumda
neyse bu sabah eşim aradı oda sinirli face ve msn şifresi çalınmış bide onla uğraştık
öğlen yarım kse çorba ve fırın makarna yedim
ara öğün niyetinede 6-7 tane tutku yedim 2 gündür iş yerindeki gerilim resmen sinir kat sayımı artırdı yordu beni bu akşam paşamı anneanne ve babannesine bırakıp eşimle bir kaçamak mı yapsam kafa dinlemeye ihtiyacım var
Benmi birinciyim ohaaaaaaaaaaamoralim düzeldi
Beğenmiyordum tabloyu görünce beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?