Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Lıonesse fikir için teşekkürler kritik günü diyelim salı günü olsun herkes tartılıp yazsın bende kım kac kılo vermıs onu cıkarayım tablo olarak bellı bı saatıde olmasın bence germeye gerek yok ınsanları gun ıcınde herkes musaıt oldugunda yapsın bıldırımını die dusunuyorum...

Gene bununla ılgılı bır yazı yayınlıycam cnm...Bebıs ıcın tebrıklerını her ıkı taraftanda aldım cok tesekkurler cnm
Ayrıca kılo veremeyenler ve alanlar lıonessenın cezasını duydunuz lutfen gerceklestırıp bılgı verınız ....

Edda1985:
Hoppidicik
Nagieymen
Hicranöztürk
TrulyScrumptious
Okyanusada
Doksanaltmısdoksan

Takım İçi Bireysel Dereceler

1 Siyamum
2 Lıonessa
3 Fadime02:

4 Mursh:
5 BeyazBulut
6 Edda1985:
7 Hoppidicik
8 Nagieymen
9 Hicranöztürk
10 TrulyScrumptious
11 Okyanusada
12 Doksanaltmısdoksan

Son düzenleme:

tamam canım dediğin gibi yapalım. evet cezamı gerçekleştrin. 100 mekik banane banane siz hakettnz

Takım İçi Bireysel Dereceler

ahah ya bu ifadeler beni güldürüo ne tatlı oluyor bu smileler ya

gunaydin kizlar anca kalkabildim tum gece yatakta donup durdum su regl baslayacaksa baslasin artik hep son gunlerde boyle huzursuz rahatsiz birakiyor beni, uyuyamiyorum

200 gr almıssınnn Sporu ıhmal edıyorsun sanırım

mursh bu hafta 500 dk sporum var yapma etme gunde 4 saat mi yapayim 1 gun ara verdim valla hergun gittim spora, dun de yuruyus..
gecen cuma ve haftasonu kacamaklar yuzunden aldigim kilolari verdim aslinda pazartesiden beri 1.200 vermisim gibi gorunuyor soylemistim aslinda 90kusur olmusum diye pazartesi :26: ustelik regl olmak uzereyim biraz merhamet edin
dovmeyin beni
yine de 100 mekik cezasina varim mekigin zarari yok faydasi var ne de olsa seve seve

bu arada kizlar dizimi zorlamistim sporda gecen gun aciyordu, dunku yuruyusten sonra cok fena oldu bu sabah resmen yataktan kalkamadim merdivenleri tek tek inebildim doktora gitcem felaket bir aci var sol dizimin sol arka kisminda nasil oldu bilmiyorum. spora bir sure gidemicem bilginiz olsun ayagimin ustune bile basamiyorum su an. vay basima gelenler yani moralim sifirin altinda...

geçmiş olsun cnm inş çabuk geçer
bende varım mekiğe ama birden çekemem molalarla ancak zira 20 tanede pilim bitiyo

Ahhh cnm gecmıs olsunnn futbolculardada oluyo bu menuskus gıbı bısey heralde ıhmal etme mutlaka dr gıt...Spor konusunda haklısın cnm baksana cok spordan sakatlanmıssın Haftaya ıns artık ılk 3 te gorelım senı

bizim ev çok soguk korkudan mutfaga gidemiyorum kar yagıyor burda .Artık bahar gelsin depresyonum çogalıyor kendimi hapisteymiş gibi hisediyorum
offf aynı fikirdeyim yaa..bıktım artık kışdan..bahar gelse artık ..çiçek böcek gezmek tozmak vss..çoooook özledim..
neden anlatamıyosun canım..bende merak ettim şimdi bak:)..herneyse ..biraz hafiflemiş ya..onada şükür..

oo çok geçmiş olsun canım...ne güzel heveslede gidiyordun , şimdi olacak iş mi bu yanibak bende fulya beni geçemesin diye kar demedim kış demedim gittim bugün sağlık raporumu aldım..salı günü başlıyorum sporahemen doktora görün , ihmal etme sakın..sonra bana yetişirsin, ben seni beklerim:13:

kızlar kızlar kızlar süper haberlerim var size..sevgili arkadaşınız hoppidicik kar demedi, kış demedi , dışarıdaki sibirya soğuğuna aldırmadı..gitti sağlık raporunu aldı veeeee spor salonuna kaydını olduu..daha önce gidip konuşmuştum zaten ama evraklarımı tamamlamamıştım..birde saatleri değiştim..haftada üç gün değil , iki gün gidicem..diğer türlü olmuyodu çünkü..çook heyecanlıyım yaw

Cnm unonun urunu bu peksımet gıbı ama soslu bu peynırlı mesela eger canın atıstırmalık bısey ısterse cayın yanında felan o kaslı arkadasların puskevıtlerının yerıne dene derım yanı
hahahayttttttt..delüüüüüüüüü..gelirken markete uğradım..aradım baktım bulamadım, adıda aklıma gelmiyo..kasiyer kıza soracaktım "kaslı adamların püskevitinden varmı " diye..vazgeçtimspora kaydolmuşsun , ne işin var bundan sonra püskevitle dedim kendi kendime..yoksa başka bi sebepten değil yani:))

Son düzenleyen: Moderatör:

Hadı bakalım hayırlısı olsunn

görme özürlü olan var mı aramızda???

hadi hayırlı olsun hangi günler gidiceksin

hopiş dukan çok güzel karşımda çikolata yiyip duruyorlar .eşim kuruyemiş yer ,hopiş inanırmısın evde meyveler çürücek nerdeyse ,:bütün meyveleri ben yiyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…