- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.201
Lıonesse fikir için teşekkürler kritik günü diyelim salı günü olsun herkes tartılıp yazsın bende kım kac kılo vermıs onu cıkarayım tablo olarak bellı bı saatıde olmasın bence germeye gerek yok ınsanları gun ıcınde herkes musaıt oldugunda yapsın bıldırımını die dusunuyorum...
Gene bununla ılgılı bır yazı yayınlıycam cnm...Bebıs ıcın tebrıklerını her ıkı taraftanda aldım cok tesekkurler cnm
Ayrıca kılo veremeyenler ve alanlar lıonessenın cezasını duydunuz lutfen gerceklestırıp bılgı verınız ....
Edda1985:
Hoppidicik
Nagieymen
Hicranöztürk
TrulyScrumptious
Okyanusada
Doksanaltmısdoksan
Takım İçi Bireysel Dereceler
200 gr almıssınnnSporu ıhmal edıyorsun sanırım
gunaydin kizlar anca kalkabildim tum gece yatakta donup durdum su regl baslayacaksa baslasin artikhep son gunlerde boyle huzursuz rahatsiz birakiyor beni, uyuyamiyorum
mursh bu hafta 500 dk sporum var yapma etmegunde 4 saat mi yapayim 1 gun ara verdim valla hergun gittim spora, dun de yuruyus..
gecen cuma ve haftasonu kacamaklar yuzunden aldigim kilolari verdim aslinda pazartesiden beri 1.200 vermisim gibi gorunuyor soylemistim aslinda 90kusur olmusum diye pazartesi :26: ustelik regl olmak uzereyimbiraz merhamet edin
dovmeyin beni
yine de 100 mekik cezasina varim mekigin zarari yok faydasi var ne de olsa seve seve
bu arada kizlar dizimi zorlamistim sporda gecen gun aciyordu, dunku yuruyusten sonra cok fena oldu bu sabah resmen yataktan kalkamadim merdivenleri tek tek inebildim doktora gitcem felaket bir aci var sol dizimin sol arka kisminda nasil oldu bilmiyorum. spora bir sure gidemicem bilginiz olsun ayagimin ustune bile basamiyorum su an. vay basima gelenler yani moralim sifirin altinda...
gunaydin kizlar anca kalkabildim tum gece yatakta donup durdum su regl baslayacaksa baslasin artikhep son gunlerde boyle huzursuz rahatsiz birakiyor beni, uyuyamiyorum
mursh bu hafta 500 dk sporum var yapma etmegunde 4 saat mi yapayim 1 gun ara verdim valla hergun gittim spora, dun de yuruyus..
gecen cuma ve haftasonu kacamaklar yuzunden aldigim kilolari verdim aslinda pazartesiden beri 1.200 vermisim gibi gorunuyor soylemistim aslinda 90kusur olmusum diye pazartesi :26: ustelik regl olmak uzereyimbiraz merhamet edin
dovmeyin beni
yine de 100 mekik cezasina varim mekigin zarari yok faydasi var ne de olsa seve seve
bu arada kizlar dizimi zorlamistim sporda gecen gun aciyordu, dunku yuruyusten sonra cok fena oldu bu sabah resmen yataktan kalkamadim merdivenleri tek tek inebildim doktora gitcem felaket bir aci var sol dizimin sol arka kisminda nasil oldu bilmiyorum. spora bir sure gidemicem bilginiz olsun ayagimin ustune bile basamiyorum su an. vay basima gelenler yani moralim sifirin altinda...
offf aynı fikirdeyim yaa..bıktım artık kışdan..bahar gelse artık ..çiçek böcek gezmek tozmak vss..çoooook özledim..bizim ev çok soguk korkudan mutfaga gidemiyorum kar yagıyor burda .Artık bahar gelsin depresyonum çogalıyor kendimi hapisteymiş gibi hisediyorum
neden anlatamıyosun canım..bende merak ettim şimdi bak:)..herneyse ..biraz hafiflemiş ya..onada şükür..slm kızlar iş yerindeki sıkıntı kısmen hafifledi off offf anlatamıyorumda
neyse bu sabah eşim aradı oda sinirli face ve msn şifresi çalınmış bide onla uğraştık
öğlen yarım kse çorba ve fırın makarna yedim
ara öğün niyetinede 6-7 tane tutku yedim 2 gündür iş yerindeki gerilim resmen sinir kat sayımı artırdı yordu beni bu akşam paşamı anneanne ve babannesine bırakıp eşimle bir kaçamak mı yapsam kafa dinlemeye ihtiyacım var
oo çok geçmiş olsun canım...ne güzel heveslede gidiyordun , şimdi olacak iş mi bu yanibu arada kizlar dizimi zorlamistim sporda gecen gun aciyordu, dunku yuruyusten sonra cok fena oldu bu sabah resmen yataktan kalkamadim merdivenleri tek tek inebildim doktora gitcem felaket bir aci var sol dizimin sol arka kisminda nasil oldu bilmiyorum. spora bir sure gidemicem bilginiz olsun ayagimin ustune bile basamiyorum su an. vay basima gelenler yani moralim sifirin altinda...
bu ne loo murçç
hahahayttttttt..delüüüüüüüüü..gelirken markete uğradım..aradım baktım bulamadım, adıda aklıma gelmiyo..kasiyer kıza soracaktım "kaslı adamların püskevitinden varmı " diye..vazgeçtimCnm unonun urunu bu peksımet gıbı ama soslu bu peynırlı mesela eger canın atıstırmalık bısey ısterse cayın yanında felan o kaslı arkadasların puskevıtlerının yerıne dene derım yanı
kızlar kızlar kızlar süper haberlerim var size..sevgili arkadaşınız hoppidicik kar demedi, kış demedi , dışarıdaki sibirya soğuğuna aldırmadı..gitti sağlık raporunu aldı veeeee spor salonuna kaydını olduu..daha önce gidip konuşmuştum zaten ama evraklarımı tamamlamamıştım..birde saatleri değiştim..haftada üç gün değil , iki gün gidicem..diğer türlü olmuyodu çünkü..çook heyecanlıyım yaw
görme özürlü olan var mı aramızda???
hahahayttttttt..delüüüüüüüüü..gelirken markete uğradım..aradım baktım bulamadım, adıda aklıma gelmiyo..kasiyer kıza soracaktım "kaslı adamların püskevitinden varmı " diye..vazgeçtimspora kaydolmuşsun , ne işin var bundan sonra püskevitle dedim kendi kendime..yoksa başka bi sebepten değil yani:))
salı -cuma gidicem fadimemhadi hayırlı olsun hangi günler gidiceksin
salı -cuma gidicem fadimemsen ne yapıyosun bakalım..nasıl gidiyo dukan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?