- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.021
Bundan bende rahatsizim biraz ama kirmak istemiyorum kimseyigaptan laf soktu ehuhehe
kızlar da yorum yapmıyor ki çoklu alıntılayıp afiyet olsun diyorlar
illa kedi yorumlasın diyorsanız feci pis yorumlarım yidiklerine pişman olur herkes
O zaman Ar yu ridiiiii dıtt dıııtt dııdıttBundan bende rahatsizim biraz ama kirmak istemiyorum kimseyi
O feci pis yorumlarini merakla bekliyorum canikom
Bu mezunlar bize kötü örnek oliyiiiii
Ece yaziyor menulerini deeceboce yavrucum biz seninle 1 hafta cıss yememe yarışı mı etsek menü yazarak kaptanım da bizi takip etsin önümüzü arkamızı sağımızı solumuzu alamıyoruz baksana
bak dürüstçe menümü yazayım da azcık topa tutun beniEce yaziyor menulerini de
Dun menüde anca cisss okuduk
Menü güzel gibi ama bana biraz az geldi canım yani ne bileyim ben bu kadar az şey yesem şekerim tansiyonum düşer göçerim olduğum yere (Hayırlı akşamlar can kızlar
Bugünkü menü
Kahvaltı 11.00
Yumurta tava (1 yumurtadan)
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
3 parça beyaz peynir
1 çay kaşığı vişne marmelat ı
1 yeşil çay
Ara 13.00
Dışardaydım yanıma elma almıştım onu yedim
Akşam 18.30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
4 çatal karpuz
20.00
Sütlü kahve
Su 2 litre olmuştur
Az sonra Mısır püsküllü çay icicem.
Bölgeselde dinlenme günü bugün. Spor yok ama baya yürüdüm dk tutmadım.
Beni etiket yapmaniza gerek yok tatlim :))Mefkurem kaptanım kaptanellam etiketleyem ben seni menüye yahu ayıp ediyon ama ben utanıyorum birinin yediğine içtiğine bişey demeye ondan yorum etmiyorum ki çok
yani Türk kültüründe yenilene içilene yorum yapılmaz ya lokma saymak gibi çok mu gelenekçiyim ben yahuBeni etiket yapmaniza gerek yok tatlim :))
Ben zaten hep geçmişi okurum
Aşırı Yogun degilsem mutkaka yorum yaparım
Sadece ertesi gun yazilanlara yapmiyorum :))
Utaniyom ne demek kizz :))
Eee niye menü yaziyoz o zaman
Yoksa evde deftere yazardik
Elestri olmicaksa herkes istedigini yer icer
Burda bulunmamiz anlamsiz olur o zaman
Sonucta küfür edip sövmüyoz
Herkesin iyiligi icin uyariyoruz yada takdir ediyoruz
afiyet olsun. Biraz dinlen yorma kendini bukadar.Iyi geceler kızlar menümu yazıp dinlenmeye gecmek istiyorum alıntılarimi sabah yanıtlarim
Kahvaltı 10
2dilim tbe
Domates salatalık
1 kk beyqz peynir
5 zeytin
Ihlamur
Öğle 15
1 kase yoğurt
1 büyük şeftali
Akşam 20
1 kepçe kadar çorba ayri kaseye almadim 2-3 kaşık yedim(bamya, şehriye)
3 kaşık bulgur pilavı
1 küçük biber dolması
Salata
1 bardak ayran
Su 2 lt anca merhaba
Spor yok
Kac gündür cenazeden eve bakamiyordm iki saat durmaksızın ev toparla süpür sil derken her yerimden ter damlıyordu sonunda bugün biraz daha iyi gibiyim ama hala gecmedi pis grip bklm yapılacak is cok ne ara yapicigim bilmiorum bayram temizliği yapilacak sarma sarilacak falan
bölgesel sayesinde güzel sıkılaşıyorum bugün dinleme günü son 2 günüm kaldı 30 günlük programı bitirmeye. Başta ölçü almadım keşke alsaydım cm leri bilirdim.baya erken kapatmisin cnm heralde bu haftada iddalisin :))
patates cok degilse guzel cnm
Bolgeseli aksatmiyonda sana cardiyo lazim :)
kuzum hasta hasta niye yaptin iyilesince yapardin
Bayrama sart mi büyük temizlik ortaligi yapiverirsin olur biter
Sarmada Allahin emri degilyabu bayram da olmasin
Valla hic ugrasamam ben
Menüde sabah guzelde aksam fena degil
amin inşallah allah gönlündekileri nasip etsin inş.Herkes uyumş galiba bende menemeni yapmadım dikiş dikmeye dalmışm bu saat olmş farketmemişm. Kendime iyi hobi buldm hailerde 4+1 evimz olmasnı çok istiyorm bi odasına el koyucam. İçinde dikiş makinem koşu bandm kitaplığm seccadem olsun çok istiyorm Allah nasip eder inşaallah. Aminnnnn
Herkese iyi grcelerr
sabah alintilayincaGunaydin kizlarr sinav yerine geldim kahvalti yapicam simdi
bende seviyorum dikisi Ama Kolay seyler yapabiliyorum. Tulum falan nasil yapiyorsun? Sablon la mi kesiyorsun?Ay sende bendensin selam kardeşben bodrum katta bi odaya el koydum dikiş makinemi kurdum, yazın bahceye cıkarıyorum tır tır dikiyorum şuan bilek sorunum varya bu hafta dikemedim ama oğlana bi tulum bi oyun pantolonu kestim hAzırladıydım yarım kaldı dikişleri artık haftaya inşallah Bence de çok güzel hobi ya, bi kere hobının sonucunda elinde ürün var bu çok güzel bi duygu
afiyet olsunTunaydınlar hanımlar
Dunku menum
10. 00
Domates salatalık
1 dılım peynır
Yogurt 1 kase
1 tb ekmek
15. 30
2 kesme seker buyuklugunde helva
Cay
2 kasık patates salatası
20.30
1 kepce bamya corbası
Kucuk 1 tane bıber dolması
Salata
1 bardak ayran
Su 2lıtre
ne güzelevet canım ben kardesımın arkasından geldım burayaFit mutlu anne zaten hep aklımdaydı
afıyet olsun canım makarna guzelı dıycez sana
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım ben konserve yapmıyorum hıc menemen guzel olur aslında yapsam konserve ısı zor kolay gelsın
tavuk sote sana kalmiş afıyet olsun abla yatıp dınlenmıssın akşamada
evet her cocuk aynı olmuyor ıns hep boyle sakın bı bebek ve cocuklugu olur canım
evet
afıyet olsun ablam
daha ne olsun
ayca kayayı bende cok sevıyorum mantıklı seyler soyluyor abla
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
tebrıkler canım yakın zamanda da rahat bır sekılde hepsı olacak daha cıtır hatun
Rabbım gonlune gore versin canım buyuk ev herkesın hayalı
TUNAYDINLAR HEPINIZE CANLAR
gercekten öyle. Insanin evi gibisi varmi. Allahim disarda olanlara yuvasi olmasini nasip etsin InsallahInsanın evı gıbısı yok kızlar valla uc gundur annemgılde kalıyordum cenaze dolayısıyla aksam evıme geldım rahat bır uyku sabah dınlenerek kalkmısım ohh sukurler olsun cocuklar bıle ozlemıs evı bebegım orumcegını ozlemıs gorunce nasıl sevındı bındı turladı evı bı kendı kafasına gore...ıns yeme ıcme duzenım ve wc sorunumda duzene gırer en kısa zamanda
hayirli aksamlar. Keyif olmadan olmazTunaydinnnnnn guzeller
Misafirleri gonderdim
Daha mutfak duruyor ama önce bi keyif cayi iceyim :))
oh mis afiyet olsunTünaydın kaptanım
Kahvaltımı yaptım, çayımı içtim, birazdan sahile gideceğiz.
İzne ayrılmanın verdiği rahatlıkla mercimekli bulgur pilavımı yaptım, yanına turşu .... Nasıl özlemişim bu tatları..
çok geçmiş olsun. Dr a gitsen göğüs için. Parmak dolaması nasıl bişey?Selam gençlik ablaniZ çok hastamememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana
maşallah, ben yemiştim bile kesinKızlar eşime dedim ki misafirlerden önce sabah ufak bi bisiklet turu yapalım ailece, yarım saat gider bi dondurma yer döneriz. Sonuç 2.5 saat bisiklet sürdürdü 25 km den fazlatabii onlar dondurma yedi ben buzlu kahve içtim, eve girince kan şekerim düştü herkese bağırdım fln aceleden bi dilim ekmek ve otlu penir yedim60-70 gram valla salata yapacak enerji kalmadı ama yine de yimedim pastamdan Bence bu kadar azmi kilo verme isteğisağlayamaz glifor yapıyor yahu. Açım kaç saat bisiklet sürmüşüm, insanın hiç mi kaymaz gönlü gözü önünde duran mis gibi kokan pastaya mümkün değil
o kahveleri ben duydum gercekten iyimi onlar? İnsta da görmüştümIyiki aklima getirdin cnmşu kahveyi bu haftada iciyimde metom tavan yapsin
neden kendine zahmet ediyorsun bu haldeSlk napionz kızlar ben uyudum uyandım eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok sen git gel akşam üzeri parka gidip patlıcan kozlicez buzluğa aticam kışlık sıcak felaketbi de üstüne grip mükemmelim anlayacağınız
afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar
Menüm
9.00
1haşlanmış yumurta
2kk pey
2zeytin
Domates salatalık biber sote
17.30
Yarım kepçe mantar çorbası
5 dilim karpuz
Suyu 3 lt yapmaya çalışacağım
Hoşgeldin, yaşın daha genç cok güzel kilo verirsinHoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağımsonra da kaldığım yerden devam ederim
Tatlim korumada tabiki arada ciss olacak sonrasinda dengelemeyi yapinca sorun olmazbak dürüstçe menümü yazayım da azcık topa tutun benizaten bugün yediklerimden sonra Karatay kitaplarımı elime geri aldım. Yarın tekrar bi düzenli beslenmeye geçicem. Ya bide bende şu var tabi mezuniyetten sonrası için diyorum bunu o an canım istedi ve yedim dimi abla ertesi 3 gün asla cıss yok düşük kalori bol protein spor ve kapanış dur menü yazam
benim bugün azıcıcık suyu çıktı abla ya çok yedim yani gerek yoktu bu kadarına ama yerken öyle düşünemiyor insan maalesef biliyorsunTatlim korumada tabiki arada ciss olacak sonrasinda dengelemeyi yapinca sorun olmaz
Zaten fazla arti olmadiktan sonra hersey yolunda demektir
neler yaptin tatlim bugun gorunmedinHayırlı akşamlar can kızlar
Bugünkü menü
Kahvaltı 11.00
Yumurta tava (1 yumurtadan)
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
3 parça beyaz peynir
1 çay kaşığı vişne marmelat ı
1 yeşil çay
Ara 13.00
Dışardaydım yanıma elma almıştım onu yedim
Akşam 18.30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
4 çatal karpuz
20.00
Sütlü kahve
Su 2 litre olmuştur
Az sonra Mısır püsküllü çay icicem.
Bölgeselde dinlenme günü bugün. Spor yok ama baya yürüdüm dk tutmadım.
bu menuyle listede olan biri gelse 10 terlik az gelirdiMenümü yazayım bende linçleri kabul ederim buyrun efenimmmmmmmmm
Kahvaltı
3 pişi
1 dilim beyaz peynir
Domates-salatalık
Şekersiz çay
Ara
1 dilim dondurmalı trmisu yada cheescake o tarz bişey işte ama dilim küçüktü
1 şekersiz türk kahvesi
Akşam
3 dilim pizza (kare dilim)
1 bardak ayran
Su: 2.5 litreMefkurem
bi ara ictimde faydasi varmi yokmu bilmiyorum cnm ben bisey farketmedim :))kahveleri ben duydum gercekten iyimi onlar? İnsta da görmüştüm
Bilmemmibenim bugün azıcıcık suyu çıktı abla ya çok yedim yani gerek yoktu bu kadarına ama yerken öyle düşünemiyor insan maalesef biliyorsunyerken böyle yedikten sonra böyle
Gazan mübarek olsun ablaKizlarrrrrr bu hafta 2 cephede savasiyorum
@Keseli kanguru ve +90 grubundan @Bonus
Sagolsun bonusun Hazirladigi postu sizde görün istedim
HAFTANIN YARIŞI
@Bonus vSMefkurem
Ortadoğu ve balkanların ve almanyanın beklediği kapışma
Türkiye buna hazır mı bilinmiyor...
BİR YANDA TÜM ŞİŞKİNLİĞİ VE ELİNDEKİ SOMUNUYLA İFLAH OLMAZ ŞİŞMAN BONUS
BİR YANDA TECRÜBENİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ve GEÇİRMİŞ AİLEMİZİN YEGANE KAPTANI BOYLU POSLU DİŞİ MEFKUREM
KİM KİMİ EZER GEÇER ? 🕶
ALTTA KALANIN ÖDEMİ NEREYE GİDER ?🕶
KAZANMAYA GİDEN YOLDA HER TÜRLÜ DİYET, SİLAH, AT VE BİR DOLU İĞNE SERBESTTİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?