- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.061
Göğüs için bol bol emziriyorum faydasını gormezsem giderim bir iki güneafiyet olsun. Biraz dinlen yorma kendini bukadar.
bölgesel sayesinde güzel sıkılaşıyorum bugün dinleme günü son 2 günüm kaldı 30 günlük programı bitirmeye. Başta ölçü almadım keşke alsaydım cm leri bilirdim.
amin inşallah allah gönlündekileri nasip etsin inş.
sabah alintilayincahayirli aksamlar
bende seviyorum dikisi Ama Kolay seyler yapabiliyorum. Tulum falan nasil yapiyorsun? Sablon la mi kesiyorsun?
afiyet olsun
ne güzel
gercekten öyle. Insanin evi gibisi varmi. Allahim disarda olanlara yuvasi olmasini nasip etsin Insallah
hayirli aksamlar. Keyif olmadan olmaz
oh mis afiyet olsun
çok geçmiş olsun. Dr a gitsen göğüs için. Parmak dolaması nasıl bişey?
maşallah, ben yemiştim bile kesin
o kahveleri ben duydum gercekten iyimi onlar? İnsta da görmüştüm
neden kendine zahmet ediyorsun bu halde
afiyet olsun
Hoşgeldin, yaşın daha genç cok güzel kilo verirsin
Belki uzak kalıyor orası bize ondan bilmiyordum. Herne daha yakın bizeLuna park gibi oluyor ya öyle kirmes :))
Mide kotu peynir ekmek rahatlatır diye yiyim Didim:)Afiyet olsun. Akşam için 2 dilim olmamış ama başka bişeyde yememişsin.
Geçmiş olsun kangurucum taketten düşeceksin şöyle çorba morba içeydinHasta menüsü :)
Kahvaltı 15.00
Birazcık peynirle omlet
Biraz peynir
3 zeytin
Biber
1 dilim ekmek
19.00
Çayla 2 dilim ekmek arasi peynir
5 zeytin
Su çok olmadu midemin tadı yok bulandırıyor
Sağol kuzum yatıyorum valla bebegim bile bana kiyamadigindan erkenden uyudu bu akşamYanliz posta bayildim
Ama arkandayiz ablamm
Hosgeldin tatlimm
Dilek gecmis olsun kuzum yat dinlen burda fingirdeyecegine
Saka yapiyosun supersinnn
Abla daha ne istiyon keske birileride beni boyle kacirsa
Hey masallah valla super
Gecmis olsun canim yat dinlen dicemde islerin varmis
Ben senin yerine yiyorum abla merak etme
Ece abartma kuzum ama bak
Bugunki menun guzel canim afiyet olsun
Hosgeldin beybiii hilal ben 28 yaşındayım 6 yaşında oglum var mezun oldum
Memnun oldum ben de teşekkür ederimafıyet olsun canım gunu gayet guzel bıtırmıssın canım karpuz yarım ay seklınde 5 dılım degıldır ıns
hısgeldın canım ben Hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var dıkkat edersen cok cabuk bır sekılde kılo verırsın gencsın sonucta meton daha hızlıdır dugune salına salına gıdersın tatlım
maşallah canım beyefendıyı dusun yorgunluk falan kalmaz bak
ıyı tatıller canım
afıyet olsun canım gunu erken kapatmışsın
afıyet olsun abla peynırlerı acıktında o yuzdenmı attın agzına guzel menu
afıyet olsun canım menun guzel olmus
menu sahane canım hamur işinin dıbıne vurmuşşun afıyet olsun yaramasın ıns
tamamdır ablacım bende cekınıyordum soylemeye helelkı kacamak yaparsambundan sonra yorymlayak
amın canım 30 gunluk programı nettenmı buldun
Teşekkür ederimafiyet olsun. Biraz dinlen yorma kendini bukadar.
bölgesel sayesinde güzel sıkılaşıyorum bugün dinleme günü son 2 günüm kaldı 30 günlük programı bitirmeye. Başta ölçü almadım keşke alsaydım cm leri bilirdim.
amin inşallah allah gönlündekileri nasip etsin inş.
sabah alintilayincahayirli aksamlar
bende seviyorum dikisi Ama Kolay seyler yapabiliyorum. Tulum falan nasil yapiyorsun? Sablon la mi kesiyorsun?
afiyet olsun
ne güzel
gercekten öyle. Insanin evi gibisi varmi. Allahim disarda olanlara yuvasi olmasini nasip etsin Insallah
hayirli aksamlar. Keyif olmadan olmaz
oh mis afiyet olsun
çok geçmiş olsun. Dr a gitsen göğüs için. Parmak dolaması nasıl bişey?
maşallah, ben yemiştim bile kesin
o kahveleri ben duydum gercekten iyimi onlar? İnsta da görmüştüm
neden kendine zahmet ediyorsun bu halde
afiyet olsun
Hoşgeldin, yaşın daha genç cok güzel kilo verirsin
Sağol canım benimGeçmiş olsun kangurucum taketten düşeceksin şöyle çorba morba içeydin
Bugun ıs yapmaktan pek acıkmadım halada oyle sıkı yonetımı vucut idrak ettı heraldeDoydun mu canım bu menüyle çok çok az geldi gözüme şöyle et tavuk ekleyeydin akşama vücut eritmek için efor sarfederdi zabaha kadar hem zaten öğlen yememişsin bişi
Ayy minnoşumm hoşgeldin ben de kedi
Bi ayda güzel beslenir egzersiz spor yaparsan çoğunu verirsin kilonun çıtır çıtır süzülürsün düğünde
Yalnız anana uyma o çok yiyor bu ara @eceboce
tşk ederim. App bu indirdim o yaptırıyor bölgesel hareketleri.afıyet olsun canım gunu gayet guzel bıtırmıssın canım karpuz yarım ay seklınde 5 dılım degıldır ıns
hısgeldın canım ben Hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var dıkkat edersen cok cabuk bır sekılde kılo verırsın gencsın sonucta meton daha hızlıdır dugune salına salına gıdersın tatlım
maşallah canım beyefendıyı dusun yorgunluk falan kalmaz bak
ıyı tatıller canım
afıyet olsun canım gunu erken kapatmışsın
afıyet olsun abla peynırlerı acıktında o yuzdenmı attın agzına guzel menu
afıyet olsun canım menun guzel olmus
menu sahane canım hamur işinin dıbıne vurmuşşun afıyet olsun yaramasın ıns
tamamdır ablacım bende cekınıyordum soylemeye helelkı kacamak yaparsambundan sonra yorymlayak
amın canım 30 gunluk programı nettenmı buldun
anladım cok geçmiş olsun tekrardanGöğüs için bol bol emziriyorum faydasını gormezsem giderim bir iki güne
Dolamada canım ayak başparmagi kenarında iltihab oluşması yataktan çıkamadım onun için lokum dedi ekin abla onu deniycem
Kusura bakma normalde diyemem böyledeMide kotu peynir ekmek rahatlatır diye yiyim Didim:)
Canim benim hoşgeldinMemnun oldum ben de teşekkür ederim
Hosgeldinnnn bıcırıgım
Annen kilonu soylememisti cokda aşiri değilmiş :)) tabi bi genc kiz olarak biraz daha ince olursan güzel olur :))
Kendini bizim ellerimize bırak düğünde incecik salın
Yalniz niye kendine patates falan deyip beynine olumsuz mesaj veriyosun
Gelmediki gelmedikiAksam gec vakit gelir iştahın
İnşallah canımcanım benim hoş geldin bakalım gençsin sen yahu metabolizman hızlıdır biraz dikkat edersen hemencecik verirsin
yok ya +2 değilde +500 gramım var abla kesin yiyip oturmadım canım çok iş yaptımbu menuyle listede olan biri gelse 10 terlik az gelirdi
Dua et mezunlara tavizkar oluyorum :))
Ama her ogun karbon olmuş cnm
Birini yediysen digerlerini yemicektin
Ben bunlari yesem +2olurum
Siz genc oldugunuz icin yakiyosunuz heraldeyarina bakalim sonuc ne olacak
Bunlar hep gaflet ve delalet çukuruna düşmektenYeniden listelere girmeye niyetli bir menü
Sabah üşenmemişin pişi yemişin hadi öğlen niye gömdün tatlıları
hadi gaflette bulundun öğlen de yidin desek akşam nerden aldın bu cesareti de pizza yedin zalım gadın
Mezuniyet partisi ettim de diyebiliriz bencemenu sahane canım hamur işinin dıbıne vurmuşşun afıyet olsun yaramasın ıns
Canim benim hoşgeldinne iyi ettinde geldin yaşlı karıların içinde kalakalmistim
biraz hafiflemedimi cnmHasta menüsü :)
Kahvaltı 15.00
Birazcık peynirle omlet
Biraz peynir
3 zeytin
Biber
1 dilim ekmek
19.00
Çayla 2 dilim ekmek arasi peynir
5 zeytin
Su çok olmadu midemin tadı yok bulandırıyor
evet cnm nedense bugun cok aclik hissettim, basimda döndü durduafıyet olsun abla peynırlerı acıktında o yuzdenmı attın agzına guzel menu
kendimiz kacamak yapsak bile yinede yanlışı dogruyu soylicez :))tamamdır ablacım bende cekınıyordum soylemeye helelkı kacamak yaparsambundan sonra yorymlayak
tatlim siki yonetim demek kacamak yapmamak demektir :)) bugunku menun persembe olabilir ama vucudu az yemeye alistirmaBugun ıs yapmaktan pek acıkmadım halada oyle sıkı yonetımı vucut idrak ettı heralde1 tencere sarma sardım buzluga attım deneme olarak oklavadan cekme tatlı yaptım olursa bayrama da yapacagım{eşim test ettı olmus } ben tadına bakamadım kendımı tebrık edıyorum.
Teşekkür ederim canım bol bol emdi ama hala var şişlik dediğini yapayim kiçimi kaldirabilirsem yataktanSüt birikintisi yapıyordur ateş, elle sağmanı öneririm azcık azcık, geçmiş olsun arada olur öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?