- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.101
Kavun karpuz gündüz tüketmek daha sağlıklı sanırım canımSlm herkesee ne yoğun günler geçiriyorum yahu
Kahvaltıdn sonra biraz temizlk ardına bi posta menemen yaptm sonra arsa bakmaya gittik bayıldım anlatamam manzarasını. Foto çekseydm atardm size de.
Size bi akıl danışıym. 50 dönümlk yeri dönüm dönüm bölmüşler 25 altta 25 üstte olacak şeklde üstte de sadece 2 arsa kalmış altta da 3 tane kalmış pek işe yaramaz ama. Üsttekilern manzara harika kızılırmak dağlar şehir vs.önceki gezdiğim yerleri böyle beğenmemiştm hiç. Fiyatı fazla arabayı satarsak anca alabliyoruz şu an. Eğer şimdi almazsak seneye alalım desek zaten iki tane kaldığı için alan olur mutlaka. Her sene üzerine 20 bin koymuş değerlenmiş şehre yakın olduğu için.Arabayı satıp alsak mı yoksa başka yerlere mi baksak bilemedik..
Bu düşüncelerle eve geldik yemek vs yok dondurucudan etli ekmek çıkardık ama yemedim
Bi posta daha menemen yaptm birazda patlıcan yemeği konservesi yaptm şimdi sırtm yer gördü.
Menümm
11.00
1 d çavdaar ekmeği
1 yumurta
3 d peynir
Domates salatalık
1 çk bal
14.00
Süt
12 fındık
18.00
Menemen
2 d çavdar ekm
Ayran
2 üçgen kavun
Su 2.5
Spor 60 dk trmpolu yürüyüş.3=180 p @bi prenses annesi
kaptağnımmm bişey sorcam çok dövüyon mubenimde aklimdan 500 gectiydi :))
Olabılır canım su an ıstemedı canım evet yolum uzun bayaama her yolun bı bıtısı vardır tabıkı
Ah canım geçmiş olsun. Özellikle üç yaş altı çocuğu olanlar dikkat etsin, hasta olmasınSelam gençlik ablaniZ çok hastamememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana
Afıyet olsun canım genelde arsalar yıldan yıla cok değerlenıyor canım begendıysen bekleme bence sız kendınız evmı yaptıracaksınız arsayayiSlm herkesee ne yoğun günler geçiriyorum yahu
Kahvaltıdn sonra biraz temizlk ardına bi posta menemen yaptm sonra arsa bakmaya gittik bayıldım anlatamam manzarasını. Foto çekseydm atardm size de.
Size bi akıl danışıym. 50 dönümlk yeri dönüm dönüm bölmüşler 25 altta 25 üstte olacak şeklde üstte de sadece 2 arsa kalmış altta da 3 tane kalmış pek işe yaramaz ama. Üsttekilern manzara harika kızılırmak dağlar şehir vs.önceki gezdiğim yerleri böyle beğenmemiştm hiç. Fiyatı fazla arabayı satarsak anca alabliyoruz şu an. Eğer şimdi almazsak seneye alalım desek zaten iki tane kaldığı için alan olur mutlaka. Her sene üzerine 20 bin koymuş değerlenmiş şehre yakın olduğu için.Arabayı satıp alsak mı yoksa başka yerlere mi baksak bilemedik..
Bu düşüncelerle eve geldik yemek vs yok dondurucudan etli ekmek çıkardık ama yemedim
Bi posta daha menemen yaptm birazda patlıcan yemeği konservesi yaptm şimdi sırtm yer gördü.
Menümm
11.00
1 d çavdaar ekmeği
1 yumurta
3 d peynir
Domates salatalık
1 çk bal
14.00
Süt
12 fındık
18.00
Menemen
2 d çavdar ekm
Ayran
2 üçgen kavun
Su 2.5
Aaa ne dovmesi kizzz ben siddete karsiyimkaptağnımmm bişey sorcam çok dövüyon mu
Aynen tatlım kılo almışşsın lafını duymaktan gına geldı artık bana cunkiÇıtır günler bizi bekliyor canım ayy çok heyecanlı hele insanların çok zayıflamışşsın demesi paha biçilemez
Amın canım sonra olan bebelere oluyoAh canım geçmiş olsun. Özellikle üç yaş altı çocuğu olanlar dikkat etsin, hasta olmasın
Ne hamaratsın kardeş ben hasta olsam bütün işler rafa kalkarSlk napionz kızlar ben uyudum uyandım eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok sen git gel akşam üzeri parka gidip patlıcan kozlicez buzluğa aticam kışlık sıcak felaketbi de üstüne grip mükemmelim anlayacağınız
gözün aydın canım güle güle büyüt bebişiniDogum yaptim kizlar detaylari eve cikinca anlatirim 10 saate yakin sanci cektim ama dogum 15 dk surdu bebegimde ebnde iyiyz cok sukur dua eden dusunen herkese tesekkur ederim allah razi olsun
Aynen Canım bende bi esnafa kızdım onun yüzünden merak saldım annemden geçme genlerime güvenip :) Çıtçıt makinen ✓ ar Mı ?Ay sende bendensin selam kardeşben bodrum katta bi odaya el koydum dikiş makinemi kurdum, yazın bahceye cıkarıyorum tır tır dikiyorum şuan bilek sorunum varya bu hafta dikemedim ama oğlana bi tulum bi oyun pantolonu kestim hAzırladıydım yarım kaldı dikişleri artık haftaya inşallah Bence de çok güzel hobi ya, bi kere hobının sonucunda elinde ürün var bu çok güzel bi duygu
Geçmiş olsun CanımSelam gençlik ablaniZ çok hastamememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana
Sana da geçmiş olsun canmSlk napionz kızlar ben uyudum uyandım eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok sen git gel akşam üzeri parka gidip patlıcan kozlicez buzluğa aticam kışlık sıcak felaketbi de üstüne grip mükemmelim anlayacağınız
Hoşgeldin canm. Ben poni ablanHoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağımsonra da kaldığım yerden devam ederim
Menünü gördm üç öğünde cıss yemişsn göbekte çıkmştr şimdi sende o kiloylaHuuuu merhaba bacılarBugün abimlere gittim çok cıssssssssss bi gün oldu aman aman
Çileye dönmüş resmen piknikSelam kızlar bugün kahvaltı piknik yaptık iki bebeyle yürek yedik mübarek yedik doyduk iki keyif yapamadan yağmur atıştırdı ennaaam zalım yağmur bir de oğlan kaka yaptı mı allahım taşmış şortuna komple üst baş değiştik off kavga döğüş
Saat 10
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin domates biber salatalık
Ve çay
Saat 16.40
Ton balıklı salata
Naneli ayran
3 ekşi erik
Su 3 lt.
Mefkurem
Sen yakn zamanda 4 kilo vermş hatunsn dilekte kimmiş (dermişimSagol cnm
Tüyolarınizi bekliyorum
Dilek bugun eksi 1 miş
Bravo valla ellerine sağlıkBugun ıs yapmaktan pek acıkmadım halada oyle sıkı yonetımı vucut idrak ettı heralde1 tencere sarma sardım buzluga attım deneme olarak oklavadan cekme tatlı yaptım olursa bayrama da yapacagım{eşim test ettı olmus } ben tadına bakamadım kendımı tebrık edıyorum.
yorgani cikarmadin diye kustuydu ya sende üzüldün hasta oldun tabiBeyim gelir şimdi uyumumki kiyamasin üzülsun bana belki anasına sitem eder sen hasta ettin benim karımı diye
bu sizin hayatinizi ilgilendiren bi konu cnm en dogru karari siz verirsinizSlm herkesee ne yoğun günler geçiriyorum yahu
Menümm
11.00
1 d çavdaar ekmeği
1 yumurta
3 d peynir
Domates salatalık
1 çk bal
14.00
Süt
12 fındık
18.00
Menemen
2 d çavdar ekm
Ayran
2 üçgen kavun
Su 2.5
aramizda bekar minik kizlarimiz var efenimNiye pis olsun gaptanım nesi pis ne güzel faaliyet işte
Evet canmAfıyet olsun canım genelde arsalar yıldan yıla cok değerlenıyor canım begendıysen bekleme bence sız kendınız evmı yaptıracaksınız arsayayi
Ev kredisi ödüyorz abla 1 sene var bitmesine bi de ben aylıksız izne ayrılıcam tek maaşla ödücek eşim krediye giremeyiz.yorgani cikarmadin diye kustuydu ya sende üzüldün hasta oldun tabi
bu sizin hayatinizi ilgilendiren bi konu cnm en dogru karari siz verirsiniz
Ama seneye dahada artacaktir heralde fiyatlar
Arabayi satmadan krediyle falan olmuyormu
Menü kötü degil ama aksam ekmek olduğu icin meyve olmasa daha iyiydi
aramizda bekar minik kizlarimiz var efenim
yakinda da ne kadar zayiflamisin diyeceklerAynen tatlım kılo almışşsın lafını duymaktan gına geldı artık bana cunki
oyle vallaen yakn zamanda 4 kilo vermş hatunsn dilekte kimmiş (dermişimrakiplern çok dişli
Ben de seviyorum dikişi, yani uzaktan. Öğrenmek istiyorum. Neler dikiyorsun?Herkes uyumş galiba bende menemeni yapmadım dikiş dikmeye dalmışm bu saat olmş farketmemişm. Kendime iyi hobi buldm hailerde 4+1 evimz olmasnı çok istiyorm bi odasına el koyucam. İçinde dikiş makinem koşu bandm kitaplığm seccadem olsun çok istiyorm Allah nasip eder inşaallah. Aminnnnn
Herkese iyi grcelerr
Ooo bir dikiş sever daha varmış... Hazır kalıplardan mı kesiyorsun?Ay sende bendensin selam kardeşben bodrum katta bi odaya el koydum dikiş makinemi kurdum, yazın bahceye cıkarıyorum tır tır dikiyorum şuan bilek sorunum varya bu hafta dikemedim ama oğlana bi tulum bi oyun pantolonu kestim hAzırladıydım yarım kaldı dikişleri artık haftaya inşallah Bence de çok güzel hobi ya, bi kere hobının sonucunda elinde ürün var bu çok güzel bi duygu
Hoşgeldin canım. Küçük yaşta kilona dikkat etmeye başlaman çok iyi olmuş.Hoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağımsonra da kaldığım yerden devam ederim
Bence tavuk sote bir tabak olsaydı ama sondaki peynirler olmasaydı daha iyi olurdu.Pazar Menüm
10.45 civari
2 kş omlet
Peynir
2 - 3zeytin
1 kş domatesli biber kavurma
2 catal mantar kavurma
Bikac dil. Domates salatalik, roka
14.45
2 activa
3 pikan cevizi
18. 30
Yarim tb tavuk sote
Salata
19.30
1 kk ceddar peyniri
1 lokma beyaz peynir
Su 2.5 lt
O zaman ya arsa, ya araba cnm :))kredisi ödüyorz abla 1 sene var bitmesine bi de ben aylıksız izne ayrılıcam tek maaşla ödücek eşim krediye giremeyiz
Heralde cnm çünkü o an doydum gibi geldi ama doymamisimtavuk sote bir tabak olsaydı ama sondaki peynirler olmasaydı daha iyi olurdu
sordum işte çok dövüyon mu dedimAaa ne dovmesi kizzz ben siddete karsiyim
Sor bidenem
sus sus oralara girmeyelimMenünü gördm üç öğünde cıss yemişsn göbekte çıkmştr şimdi sende o kiloyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?