Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kavun karpuz gündüz tüketmek daha sağlıklı sanırım canım
Keşke çekseydin foto canım. Arsa mutlaka değerlenir arabanın da artıyor fiyatı her yıl

Ah canım geçmiş olsun. Özellikle üç yaş altı çocuğu olanlar dikkat etsin, hasta olmasın

Afıyet olsun canım genelde arsalar yıldan yıla cok değerlenıyor canım begendıysen bekleme bence sız kendınız evmı yaptıracaksınız arsayayi

Ne hamaratsın kardeş ben hasta olsam bütün işler rafa kalkar

Dogum yaptim kizlar detaylari eve cikinca anlatirim 10 saate yakin sanci cektim ama dogum 15 dk surdu bebegimde ebnde iyiyz cok sukur dua eden dusunen herkese tesekkur ederim allah razi olsun
gözün aydın canım güle güle büyüt bebişini

Aynen Canım bende bi esnafa kızdım onun yüzünden merak saldım annemden geçme genlerime güvenip :) Çıtçıt makinen ✓ ar Mı ?
Geçmiş olsun Canım
Sana da geçmiş olsun canm
Hoşgeldin canm. Ben poni ablan
Huuuu merhaba bacılar Bugün abimlere gittim çok cıssssssssss bi gün oldu aman aman
Menünü gördm üç öğünde cıss yemişsn göbekte çıkmştr şimdi sende o kiloyla
Çileye dönmüş resmen piknik
Sagol cnm
Tüyolarınizi bekliyorum
Dilek bugun eksi 1 miş
Sen yakn zamanda 4 kilo vermş hatunsn dilekte kimmiş (dermişim rakiplern çok dişli ablaaa)

Bravo valla ellerine sağlık

Beyim gelir şimdi uyumumki kiyamasin üzülsun bana belki anasına sitem eder sen hasta ettin benim karımı diye
yorgani cikarmadin diye kustuydu ya sende üzüldün hasta oldun tabi
bu sizin hayatinizi ilgilendiren bi konu cnm en dogru karari siz verirsiniz
Ama seneye dahada artacaktir heralde fiyatlar
Arabayi satmadan krediyle falan olmuyormu

Menü kötü degil ama aksam ekmek olduğu icin meyve olmasa daha iyiydi
Niye pis olsun gaptanım nesi pis ne güzel faaliyet işte
aramizda bekar minik kizlarimiz var efenim

Afıyet olsun canım genelde arsalar yıldan yıla cok değerlenıyor canım begendıysen bekleme bence sız kendınız evmı yaptıracaksınız arsayayi
Evet canm
Ev kredisi ödüyorz abla 1 sene var bitmesine bi de ben aylıksız izne ayrılıcam tek maaşla ödücek eşim krediye giremeyiz.

Ben de seviyorum dikişi, yani uzaktan. Öğrenmek istiyorum. Neler dikiyorsun?
Ooo bir dikiş sever daha varmış... Hazır kalıplardan mı kesiyorsun?
Hoşgeldin canım. Küçük yaşta kilona dikkat etmeye başlaman çok iyi olmuş.
Bence tavuk sote bir tabak olsaydı ama sondaki peynirler olmasaydı daha iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…