Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aklınızda kalacaksa alın canım, arabasız bir yıl idare edersiniz.
Almazsanız da başka güzel yerler çıkar bence.
Pratik dikmek süper. Ben şimdilik bez torba filan dikiyorum, şu baştan büzmeli. Hedefim bu yaz fermuarlı makyaj çantası gibi birşey dikmek. YouTube videoları izleyip dikiyorum. Kursa gitmeye vakit de para da yok.

Bayram hazırlığı yaptınız desene. Ben de bugün eve girince anladım ne kadar yorulduğumu. Çay içip yatmayı planlıyorum.

Bayram hazırlığı yaptınız desene. Ben de bugün eve girince anladım ne kadar yorulduğumu. Çay içip yatmayı planlıyorum.
yat edibem dinlen . yeni başlangıcın hayırlı olsun bu defa bırakmak yok ona göre adresini alıp baskına gelirüükkkk
eşimin bayram için sanırım aklın da tuhaf fikirler var şehirler arası gezmek gibi :))

Eveet gelelim alıntılara hadi bismillah
İyi akşamlar hanımlar
Menüm
9.00
1haşlanmış yumurta
2kk pey
2zeytin
Domates salatalık biber sote

17.30
Yarım kepçe mantar çorbası
5 dilim karpuz

Suyu 3 lt yapmaya çalışacağım
karpuz yarım ay şeklinde 5 dilim değilse gayet güzel menü canım afiyet olsun
hg tatlim ben Hafize 25 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var daha yasin çok küçük yediklerine biraz dikkat edersen eminim metabolizman seni bile şaşırtır her cis yemek istediğinde fazlalıkları da n kurtulduğunda nasıl gözükecegini düşünmek fayda edecektir aradığın destek takımda mevcut ideal kilona ulaşacaksın insAllah
saol cnm aynen yazın iş hiç bitmiyor
Kizlar az önce eve geldim beyefendiyle gezdik gezdik eve bıraktı az önce ama acayip yorulmuşum yaa
nasıl geçti kız hersey yolunda mi
selam hanimlar.internetim yoktu.normalde yurt icinde olcaktik.gittigimiz yer ispanya sinirinda biyerdi.gelmisken once orda gezelim dedik.simdi yurticine girdik.internetim cekti sonunda..haber ver veremedim kusura bakmayin
aleyküm Selam cnm ohh Sefan olsun canım gez tartida da eksi görürsen senden iyisi yok
afiyet olsun cnm cok az olmus sanki zaten erken de kapatmışsn umarım açikmazsin
afiyet olsun abla
Kizlarrrrrr bakin şikayet var

SSagolun menuleri okuyup afiyet olsun diyonuzda :))
Cogu zaman olmamis menulere bile ses cikarilmiyor
Buraya menuler elestirilmek icin yaziliyor
Olumlu yada olumsuz biraz daha yorum katın :)))
elimden geldikce olmayanlara o olmamış diyorum aslında ama daha dikkat ederim
afiyet olsun cnm mısır püskülunu neden içiyorsun
afiyet olsun masAllah i öğünde gömmüşsun artı getirmesin insAllah
mecbur kaldım aslında hafta içi almıştım patlıcan dursa olmayacak yaptım kurtuldum
afiyet olsun cnm ama çok çok az olmus pazartesi kontrolüne eksi olayım dedin sanırım
Hasta menüsü :)
Kahvaltı 15.00
Birazcık peynirle omlet
Biraz peynir
3 zeytin
Biber
1 dilim ekmek

19.00
Çayla 2 dilim ekmek arasi peynir
5 zeytin

Su çok olmadu midemin tadı yok bulandırıyor
afiyet olsun cnm su içmemek çok etkiliyor aslinda bende içemedim bi kac gündür istediğim gibi
masAllah bu ne hız sarma hallolmus bile tatlı da onaylanmis ellerine sağlık
afiyet olsun cnm menü güzel diğer konu hakkında fikrim yok hakkında hayırlısı olsun insAllah arabasiz zor artık ama seneye de muhtrmelen daha da artacak fiyatlar
Ne hamaratsın kardeş ben hasta olsam bütün işler rafa kalkar
canim bende öyle yapayım genelde ama bazen cengaverligm tutuyor mecburiyetten
saol cnm Allah razı olsun
Şarjım bitmek üzere herzamanki gibi
Herkese hayırlı geceler ara tartı sonuçlarımız güzel olsun inşallah
iyi geceler canım inşAllah
kuru yemiş çok olmuş canım onu dışında akşam sebze ya da pro olaymis daha iyiymiş sanki afiyet olsun cnm
Gecmiş olsun canım ya yaz gununun ısı gucu bıtmıyor bu kıs hazırlıgı oldurecek bızı
saol cnm aynen öyle ya daha da bi dünya iş var bayram sonuna artık

Teşekkür ederim inşallah bakalım hayırlısı
amanınnnn civcivvvv kuzummm hoş geldinnnnnn
takım da piliçler çoktu da hiç civcivimiz yoktu sen geldin çook güzel oldu
annen bahsetti mi bilmem ben takımın sürekli free takılan üyesi ekim zamanla iyice tanışır kaynaşırız

Bayram alışverişi olmuş bi nevi bize de alıncak lokum seker falan ne güzel burda da hava esintili bugün yat dinlen

Bayram alışverişi olmuş bi nevi bize de alıncak lokum seker falan ne güzel burda da hava esintili bugün yat dinlen
yok gülüm bayram için değil hemen tıkınmak için , tontişim dediğim komşum kahvenin çayın yanın da güllü lokum seviyor onun için ondan aldım benim sıpaya da başka çeşit azıcık aldım çok bekleyince kötü oluyor ya biri 250 gr diğeri yarım kilo bir kaç güne biter bitmezse de tontişimin tabağı var ona doldurur götürürüm çok göz önün de durması iyi olmuyor :)

annem takımdan sürekli bahsediyordu evet ama ben herkesi aklımda tutamadım tanışır kaynaşırız inşallah

annem takımdan sürekli bahsediyordu evet ama ben herkesi aklımda tutamadım tanışır kaynaşırız inşallah
takımın azcık çatlakıııı az gıcığıı ,şakalaşmayı seven canı çekmeden iş yapmayan, diyet bile yapmayan ama kendini hep seven, herkesi hep seven kim diye sor annene :)

He benim kizda sever lokum gelene gidene kave yanina olmazsa olmazimiz bizimde bayram sekeri hep kalır ama lokum bizde de pek heba olmaz her türlü yediririm gelen misafire biter bu ara benim tatlidan cok midem bulanıyor cok şekerli geliyor hurma bile niyeyse ya yoksa goz önünde durmasi bence de iyi degil her zmn irademiz saglam olmayabiliyor

Herkes nerde uyudu mu ben gelene kadar Mefkurem zuhal abla gitmeden menumu yetistireyim die once menu yazdim yine yetisemeidm snrm
Beni uyku tutmadi yeşil cay yaptm sıcacık boğazıma iyi gelir hemde yatmadan yag yakmama yardm etsin insAllah eksiyle uyanirim güne sol yanağımda bi sivilce çıktı ama ucu bucağı yok sanki orda bilye var gibi semsert siktirilmiyor da sis gibi yüzüm sinir oldum annem nazardan dedi ama bilemeidm cenazede her goren nasil zayiflamissin baya vermissin diyip durdu

Ssimdi yattim cnm menunu bugun yazdigin icin yarin bakarim :))

Herkese iyi geceler guzel eksiler

İyi geceler hatunlar nasılsınız?
Ben eh işte, dün ve bugün kaçamaklar yapınca aslında ben yoğum tribine girip gelemedim.
Dün eşimle eski yaşadığımız yere (Cambridge) gidip dost ziyaretinde bulunduk. Birinin kafesine birinin yeni açtığı dondurma dükkanına gittik yani kaçamak için sebeplerim vardı ama ayarı kaçırmadığım için sabah eksi gördüm. Bugün De saçma bi şekilde mücver patates falan yaptım. Ya bana acayip bi ağlama geliyo bu ara, gezegenler mi fırıldaklanıyo n’oluyo bilmiyorum. Çalkalanıyorum çılgınlarca 25 gün sonra 1 senenin sonunda Türkiye’ye gitcem Allah nasip ederse. Kendimi özlememek, duygulanmamak için 1 sene kastım şimdi yavaş yavaş dökülüyor mu acaba.. bir de dönüşte annem ve kayınvalidemi getirecektim, heveslenmiştim, o iş yattı. Bu seneki 3747. Hayal kırıklığım olduğu için de koyvermiş olabilirim.. kayınvalidesi gelmediği için ağlayan kız temalı bu serzenişimle bdv de olsam taşlanırdım herhalde. Gene de çok sitem edip, abartmayayım. Her halimize bin şükür tabii ki.. ay birden içimi dökünce rahatladım ya keşke daha önce yazsaymışım.

pesto26 napion kankim uyanıksın
İyiyim balım ya sevgili günlük modunda bi yorum yazdım şimdi sayfaya Türkiye’ye gitmeden en azından 69küsürü görmek istiyorum ama valla zor tutuyorum kendimi ha. Yarın sabah da misafirliğe gitcem, inşallah saçma sapan bişeyler yemem. Diyetteyim demeye de utanıyorum, daha önce de diyette olduğumu söylediğim bi arkadaşa gitcem çünkü. Habire diyette olup hep aynı kiloda olmamın altı çizilsin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…