- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.141
Aklınızda kalacaksa alın canım, arabasız bir yıl idare edersiniz.Slm herkesee ne yoğun günler geçiriyorum yahu
Kahvaltıdn sonra biraz temizlk ardına bi posta menemen yaptm sonra arsa bakmaya gittik bayıldım anlatamam manzarasını. Foto çekseydm atardm size de.
Size bi akıl danışıym. 50 dönümlk yeri dönüm dönüm bölmüşler 25 altta 25 üstte olacak şeklde üstte de sadece 2 arsa kalmış altta da 3 tane kalmış pek işe yaramaz ama. Üsttekilern manzara harika kızılırmak dağlar şehir vs.önceki gezdiğim yerleri böyle beğenmemiştm hiç. Fiyatı fazla arabayı satarsak anca alabliyoruz şu an. Eğer şimdi almazsak seneye alalım desek zaten iki tane kaldığı için alan olur mutlaka. Her sene üzerine 20 bin koymuş değerlenmiş şehre yakın olduğu için.Arabayı satıp alsak mı yoksa başka yerlere mi baksak bilemedik..
Bu düşüncelerle eve geldik yemek vs yok dondurucudan etli ekmek çıkardık ama yemedim
Bi posta daha menemen yaptm birazda patlıcan yemeği konservesi yaptm şimdi sırtm yer gördü.
Menümm
11.00
1 d çavdaar ekmeği
1 yumurta
3 d peynir
Domates salatalık
1 çk bal
14.00
Süt
12 fındık
18.00
Menemen
2 d çavdar ekm
Ayran
2 üçgen kavun
Su 2.5
Spor 60 dk trmpolu yürüyüş.3=180 pFit mutlu anne
Pratik dikmek süper. Ben şimdilik bez torba filan dikiyorum, şu baştan büzmeli. Hedefim bu yaz fermuarlı makyaj çantası gibi birşey dikmek. YouTube videoları izleyip dikiyorum. Kursa gitmeye vakit de para da yok.Canm kızlarımaa elbise tayt gecelik filan kendime tunik elbise dikiyorum. Pratik kesmle yapıyorm kursa gidip eğitim almak isterdm ama çocuklarla çok zor. İlgin varsa bekleme hiç güzel hobi
İşte o düşündürüyor çocuklar olmasa düşünmezdk bile. Ama sanki arsayı almazsk sonra pişmn olacakmışız gibi geliyor. Arabayı seneye yaza alablirz gene
sazova parkı yerine çarşıya gittik dolandık yemek yedik sonra yine gezindik helva lokum aldık gelirken de markete uğradık bir kaç eksik vardı onları aldık eve çıktık aldıklarımızı bırakıp bu defa bizim evinde ki parka yürüyüşe gittik günlerdir ilk defa hava öyle güzel serin esiyordu ki eve giresim gelmedi akşama doğru eve girdik , alışık olmayınca yorulmuşum yavvff:))
yat edibem dinlen . yeni başlangıcın hayırlı olsun bu defa bırakmak yok ona göre adresini alıp baskına gelirüükkkkBayram hazırlığı yaptınız desene. Ben de bugün eve girince anladım ne kadar yorulduğumu. Çay içip yatmayı planlıyorum.
karpuz yarım ay şeklinde 5 dilim değilse gayet güzel menü canım afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar
Menüm
9.00
1haşlanmış yumurta
2kk pey
2zeytin
Domates salatalık biber sote
17.30
Yarım kepçe mantar çorbası
5 dilim karpuz
Suyu 3 lt yapmaya çalışacağım
hg tatlim ben Hafize 25 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var daha yasin çok küçük yediklerine biraz dikkat edersen eminim metabolizman seni bile şaşırtır her cis yemek istediğinde fazlalıkları da n kurtulduğunda nasıl gözükecegini düşünmek fayda edecektir aradığın destek takımda mevcut ideal kilona ulaşacaksın insAllahHoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağımsonra da kaldığım yerden devam ederim
saol cnm aynen yazın iş hiç bitmiyorYanliz posta bayildim
Ama arkandayiz ablamm
Hosgeldin tatlimm
Dilek gecmis olsun kuzum yat dinlen burda fingirdeyecegine
Saka yapiyosun supersinnn
Abla daha ne istiyon keske birileride beni boyle kacirsa
Hey masallah valla super
Gecmis olsun canim yat dinlen dicemde islerin varmis
Ben senin yerine yiyorum abla merak etme
Ece abartma kuzum ama bak
Bugunki menun guzel canim afiyet olsun
Hosgeldin beybiii hilal ben 28 yaşındayım 6 yaşında oglum var mezun oldum
nasıl geçti kız hersey yolunda miKizlar az önce eve geldim beyefendiyle gezdik gezdik eve bıraktı az önce ama acayip yorulmuşum yaa
aleyküm Selam cnm ohh Sefan olsun canım gez tartida da eksi görürsen senden iyisi yokselam hanimlar.internetim yoktu.normalde yurt icinde olcaktik.gittigimiz yer ispanya sinirinda biyerdi.gelmisken once orda gezelim dedik.simdi yurticine girdik.internetim cekti sonunda..haber ver veremedim kusura bakmayin
afiyet olsun cnm cok az olmus sanki zaten erken de kapatmışsn umarım açikmazsinSelam kızlar bugün kahvaltı piknik yaptık iki bebeyle yürek yedik mübarek yedik doyduk iki keyif yapamadan yağmur atıştırdı ennaaam zalım yağmur bir de oğlan kaka yaptı mı allahım taşmış şortuna komple üst baş değiştik off kavga döğüş
Saat 10
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin domates biber salatalık
Ve çay
Saat 16.40
Ton balıklı salata
Naneli ayran
3 ekşi erik
Su 3 lt.
Mefkurem
afiyet olsun ablaPazar Menüm
10.45 civari
2 kş omlet
Peynir
2 - 3zeytin
1 kş domatesli biber kavurma
2 catal mantar kavurma
Bikac dil. Domates salatalik, roka
14.45
2 activa
3 pikan cevizi
18. 30
Yarim tb tavuk sote
Salata
19.30
1 kk ceddar peyniri
1 lokma beyaz peynir
Su 2.5 lt
elimden geldikce olmayanlara o olmamış diyorum aslında ama daha dikkat ederimKizlarrrrrr bakin şikayet var
SSagolun menuleri okuyup afiyet olsun diyonuzda :))
Cogu zaman olmamis menulere bile ses cikarilmiyor
Buraya menuler elestirilmek icin yaziliyor
Olumlu yada olumsuz biraz daha yorum katın :)))
afiyet olsun cnm mısır püskülunu neden içiyorsunHayırlı akşamlar can kızlar
Bugünkü menü
Kahvaltı 11.00
Yumurta tava (1 yumurtadan)
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
3 parça beyaz peynir
1 çay kaşığı vişne marmelat ı
1 yeşil çay
Ara 13.00
Dışardaydım yanıma elma almıştım onu yedim
Akşam 18.30
1 kase çorba
1 kase yoğurt
4 çatal karpuz
20.00
Sütlü kahve
Su 2 litre olmuştur
Az sonra Mısır püsküllü çay icicem.
Bölgeselde dinlenme günü bugün. Spor yok ama baya yürüdüm dk tutmadım.
afiyet olsun masAllah i öğünde gömmüşsun artı getirmesin insAllahMenümü yazayım bende linçleri kabul ederim buyrun efenimmmmmmmmm
Kahvaltı
3 pişi
1 dilim beyaz peynir
Domates-salatalık
Şekersiz çay
Ara
1 dilim dondurmalı trmisu yada cheescake o tarz bişey işte ama dilim küçüktü
1 şekersiz türk kahvesi
Akşam
3 dilim pizza (kare dilim)
1 bardak ayran
Su: 2.5 litreMefkurem
mecbur kaldım aslında hafta içi almıştım patlıcan dursa olmayacak yaptım kurtuldumafiyet olsun. Biraz dinlen yorma kendini bukadar.
bölgesel sayesinde güzel sıkılaşıyorum bugün dinleme günü son 2 günüm kaldı 30 günlük programı bitirmeye. Başta ölçü almadım keşke alsaydım cm leri bilirdim.
amin inşallah allah gönlündekileri nasip etsin inş.
sabah alintilayincahayirli aksamlar
bende seviyorum dikisi Ama Kolay seyler yapabiliyorum. Tulum falan nasil yapiyorsun? Sablon la mi kesiyorsun?
afiyet olsun
ne güzel
gercekten öyle. Insanin evi gibisi varmi. Allahim disarda olanlara yuvasi olmasini nasip etsin Insallah
hayirli aksamlar. Keyif olmadan olmaz
oh mis afiyet olsun
çok geçmiş olsun. Dr a gitsen göğüs için. Parmak dolaması nasıl bişey?
maşallah, ben yemiştim bile kesin
o kahveleri ben duydum gercekten iyimi onlar? İnsta da görmüştüm
neden kendine zahmet ediyorsun bu halde
afiyet olsun
Hoşgeldin, yaşın daha genç cok güzel kilo verirsin
afiyet olsun cnm ama çok çok az olmus pazartesi kontrolüne eksi olayım dedin sanırımIyı aksamlar guzel hatunlar
9.30
1 tb ekmek
1 kk peynır
5 zeytın
Domates semız otu salatalık yeşil bıber
1 tane yumurta
12.00
Sade turk kahvesı
15.00yesıl cay
16.00rezene
18.30
Salata
1 kase yogurt
Su 3 lıtre
60 dk orta tempo yuruyus
120 puanFit mutlu anne
afiyet olsun cnm su içmemek çok etkiliyor aslinda bende içemedim bi kac gündür istediğim gibiHasta menüsü :)
Kahvaltı 15.00
Birazcık peynirle omlet
Biraz peynir
3 zeytin
Biber
1 dilim ekmek
19.00
Çayla 2 dilim ekmek arasi peynir
5 zeytin
Su çok olmadu midemin tadı yok bulandırıyor
masAllah bu ne hız sarma hallolmus bile tatlı da onaylanmis ellerine sağlıkBugun ıs yapmaktan pek acıkmadım halada oyle sıkı yonetımı vucut idrak ettı heralde1 tencere sarma sardım buzluga attım deneme olarak oklavadan cekme tatlı yaptım olursa bayrama da yapacagım{eşim test ettı olmus } ben tadına bakamadım kendımı tebrık edıyorum.
afiyet olsun cnm menü güzel diğer konu hakkında fikrim yok hakkında hayırlısı olsun insAllah arabasiz zor artık ama seneye de muhtrmelen daha da artacak fiyatlarSlm herkesee ne yoğun günler geçiriyorum yahu
Kahvaltıdn sonra biraz temizlk ardına bi posta menemen yaptm sonra arsa bakmaya gittik bayıldım anlatamam manzarasını. Foto çekseydm atardm size de.
Size bi akıl danışıym. 50 dönümlk yeri dönüm dönüm bölmüşler 25 altta 25 üstte olacak şeklde üstte de sadece 2 arsa kalmış altta da 3 tane kalmış pek işe yaramaz ama. Üsttekilern manzara harika kızılırmak dağlar şehir vs.önceki gezdiğim yerleri böyle beğenmemiştm hiç. Fiyatı fazla arabayı satarsak anca alabliyoruz şu an. Eğer şimdi almazsak seneye alalım desek zaten iki tane kaldığı için alan olur mutlaka. Her sene üzerine 20 bin koymuş değerlenmiş şehre yakın olduğu için.Arabayı satıp alsak mı yoksa başka yerlere mi baksak bilemedik..
Bu düşüncelerle eve geldik yemek vs yok dondurucudan etli ekmek çıkardık ama yemedim
Bi posta daha menemen yaptm birazda patlıcan yemeği konservesi yaptm şimdi sırtm yer gördü.
Menümm
11.00
1 d çavdaar ekmeği
1 yumurta
3 d peynir
Domates salatalık
1 çk bal
14.00
Süt
12 fındık
18.00
Menemen
2 d çavdar ekm
Ayran
2 üçgen kavun
Su 2.5
Spor 60 dk trmpolu yürüyüş.3=180 pFit mutlu anne
canim bende öyle yapayım genelde ama bazen cengaverligm tutuyor mecburiyettenNe hamaratsın kardeş ben hasta olsam bütün işler rafa kalkar
saol cnm Allah razı olsungözün aydın canım güle güle büyüt bebişini
Aynen Canım bende bi esnafa kızdım onun yüzünden merak saldım annemden geçme genlerime güvenip :) Çıtçıt makinen ✓ ar Mı ?
Geçmiş olsun Canım
Sana da geçmiş olsun canm
Hoşgeldin canm. Ben poni ablan
Menünü gördm üç öğünde cıss yemişsn göbekte çıkmştr şimdi sende o kiloyla
Çileye dönmüş resmen piknik
Sen yakn zamanda 4 kilo vermş hatunsn dilekte kimmiş (dermişimrakiplern çok dişli ablaaa)
Bravo valla ellerine sağlık
iyi geceler canım inşAllahŞarjım bitmek üzere herzamanki gibi
Herkese hayırlı geceler ara tartı sonuçlarımız güzel olsun inşallah
kuru yemiş çok olmuş canım onu dışında akşam sebze ya da pro olaymis daha iyiymiş sanki afiyet olsun cnmMefkurem ‘in gözüne girme çabaları kapsamında menüm:
9.00
1 tabak haşlamış nohut
2 kaşık yoğurt
3 hurma
1 çay bardağı yer fıstığı
14.00
3 yumurta
2 dilim peynir
5 hurma
1 çb yer fıstığı
20.00
1 kase yoğurt
1 avuç yer fıstığı
1 avuç kaju
Su 2 tl
Spor 7 bin adım
saol cnm aynen öyle ya daha da bi dünya iş var bayram sonuna artıkGecmiş olsun canım ya yaz gununun ısı gucu bıtmıyor bu kıs hazırlıgı oldurecek bızı
amanınnnn civcivvvv kuzummm hoş geldinnnnnnTeşekkür ederim inşallah bakalım hayırlısı
Bayram alışverişi olmuş bi nevi bize de alıncak lokum seker falan ne güzel burda da hava esintili bugün yat dinlensazova parkı yerine çarşıya gittik dolandık yemek yedik sonra yine gezindik helva lokum aldık gelirken de markete uğradık bir kaç eksik vardı onları aldık eve çıktık aldıklarımızı bırakıp bu defa bizim evinde ki parka yürüyüşe gittik günlerdir ilk defa hava öyle güzel serin esiyordu ki eve giresim gelmedi akşama doğru eve girdik , alışık olmayınca yorulmuşum yavvff:))
yok gülüm bayram için değil hemen tıkınmak için , tontişim dediğim komşum kahvenin çayın yanın da güllü lokum seviyor onun için ondan aldım benim sıpaya da başka çeşit azıcık aldım çok bekleyince kötü oluyor ya biri 250 gr diğeri yarım kilo bir kaç güne biter bitmezse de tontişimin tabağı var ona doldurur götürürüm çok göz önün de durması iyi olmuyor :)Bayram alışverişi olmuş bi nevi bize de alıncak lokum seker falan ne güzel burda da hava esintili bugün yat dinlen
amanınnnn civcivvvv kuzummm hoş geldinnnnnn
takım da piliçler çoktu da hiç civcivimiz yoktu sen geldin çook güzel oldu
annen bahsetti mi bilmem ben takımın sürekli free takılan üyesi ekim zamanla iyice tanışır kaynaşırız
takımın azcık çatlakıııı az gıcığıı ,şakalaşmayı seven canı çekmeden iş yapmayan, diyet bile yapmayan ama kendini hep seven, herkesi hep seven kim diye sor annene :)annem takımdan sürekli bahsediyordu evet ama ben herkesi aklımda tutamadım tanışır kaynaşırız inşallah
He benim kizda sever lokum gelene gidene kave yanina olmazsa olmazimiz bizimdeyok gülüm bayram için değil hemen tıkınmak için , tontişim dediğim komşum kahvenin çayın yanın da güllü lokum seviyor onun için ondan aldım benim sıpaya da başka çeşit azıcık aldım çok bekleyince kötü oluyor ya biri 250 gr diğeri yarım kilo bir kaç güne biter bitmezse de tontişimin tabağı var ona doldurur götürürüm çok göz önün de durması iyi olmuyor :)
Ssimdi yattim cnm menunu bugun yazdigin icin yarin bakarim :))Herkes nerde uyudu mu ben gelene kadarMefkurem zuhal abla gitmeden menumu yetistireyim die once menu yazdim yine yetisemeidm snrm
Beni uyku tutmadi yeşil cay yaptm sıcacık boğazıma iyi gelir hemde yatmadan yag yakmama yardm etsin ☺ insAllah eksiyle uyanirim güne sol yanağımda bi sivilce çıktı ama ucu bucağı yok sanki orda bilye var gibi semsert siktirilmiyor da sis gibi yüzüm sinir oldumannem nazardan dedi ama bilemeidm cenazede her goren nasil zayiflamissin baya vermissin diyip durdu
Tamam ablacım iyi geceler sana da güzel eksilerSsimdi yattim cnm menunu bugun yazdigin icin yarin bakarim :))
Herkese iyi geceler guzel eksiler
Ay ne süper olur gelin misafirim olunyat edibem dinlen . yeni başlangıcın hayırlı olsun bu defa bırakmak yok ona göre adresini alıp baskına gelirüükkkk
eşimin bayram için sanırım aklın da tuhaf fikirler var şehirler arası gezmek gibi :))
Olsun o benim de uzmanlık alanım
İyiyim balım ya sevgili günlük modunda bi yorum yazdım şimdi sayfaya
Oyyyy Fındıkkk sen eceböcikin kızı mısınnnnannem takımdan sürekli bahsediyordu evet ama ben herkesi aklımda tutamadım tanışır kaynaşırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?