Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canm kızlarımaa elbise tayt gecelik filan kendime tunik elbise dikiyorum. Pratik kesmle yapıyorm kursa gidip eğitim almak isterdm ama çocuklarla çok zor. İlgin varsa bekleme hiç güzel hobi
O zaman ya arsa, ya araba cnm :))
Bu zamanda 2 cocukla arabasizda zor olur
İşte o düşündürüyor çocuklar olmasa düşünmezdk bile. Ama sanki arsayı almazsk sonra pişmn olacakmışız gibi geliyor. Arabayı seneye yaza alablirz gene

Gecmiş olsun canım ya yaz gununun ısı gucu bıtmıyor bu kıs hazırlıgı oldurecek bızı

baslangic icin guzel tatlim ama hurmalari biraz azaltmaya calis
Biliyorum cok güzeller insanin yedikce yiyesi geliyor :)))
Sabah haşlanmış nohut nerden geldi aklina
Aksam sicak yemek olsa daha doyurucu olurdu sanki
2 avuc kuruyemisde pek az degil, biliyon 100 gr 600 kalori civari

Nerde yürüdün o kadar süpermiş
o düşündürüyor çocuklar olmasa düşünmezdk bile. Ama sanki arsayı almazsk sonra pişmn olacakmışız gibi geliyor. Arabayı seneye yaza alablirz gene
1 sene arabasiz idare edebikecekseniz alin o zaman cnm
Gecmiş olsun canım ya yaz gununun ısı gucu bıtmıyor bu kıs hazırlıgı oldurecek bızı
hep bogaz derdi
3 öğün o dalalet çukuruna düşülür mü kız iyi ki listede değilsn mefkuş şişlerdi seni
bunu hiç dusunmediydim guzel fikirmiş

Teşekkür ederim uzun zamandır benim azıcık bir kilo problemim var ama artık eskisinden daha fazla takıyorum sanırım bu yüzden düğüne kadar vereyim dedim ben de bi yediklerime dikkat edebilsem de işte hiç hakim olamıyorum kendime sürekli bir şeyler yeme sendromu var bende evde ne bulsam sömürüyorum. Ama inşallah şimdi yemeyeceğim o kadar. Annem sırf burada linç yememek için yediğine çok dikkat ediyor ben de kilo vermek için gireyim dedim hadi bakalım

Dogum yaptim kizlar detaylari eve cikinca anlatirim 10 saate yakin sanci cektim ama dogum 15 dk surdu bebegimde ebnde iyiyz cok sukur dua eden dusunen herkese tesekkur ederim allah razi olsun
Ne güzel tatlım, gözün aydın. Güle güle büyüt bebeğini
Dolardaydık, eşimin işi vardı uzak bir yerde biz de yakında bir parkta vakit geçirdik. Orada attığım adımlar, tam yürüyüş gibi değil ama hiç yoktan iyiydir. Çünkü genelde evdeyim ve 200-300 adım arası oluyor. Akşam eve dönünce yemek in geç olur diye marketten yoğurt ve kuruyemiş buldum ancak.
Aslında kuruyemiş kalorili biliyorum ama çok tok tutuyor, başlangıçta fazla açlığa gelemem, bırakırım diyeti korkusuyla doyana kadar yedim. Ama haklısın hurmayı da kuruyemişi de dikkatli yemeliyim.
Nohutu yemekte kullanırım diye buzluktan indirmiştim. Sabah acelem var diye hemen onu ısıttım. Kahvaltının yerini tutmayınca da öğlen canım yumurta çekti Diyete başlayınca diyetsel yiyeceklere iştahım artıyor

Memnun oldummmm

Kolay gelsin tatlım, sana çelik gibi bir irade diliyorum. İstedikten sonra başarırsın

Ne zaman menü yazmaya basliyosun tatlim

Bak bugun kendin icin çaba göstermişin cnm eminim daha guzel olacak
Senin isteyince neler yapabildiğini biliyoruz

Iyi geceler kızlar alıntılar hazır önce menümu vereyim
Kahvaltı 10
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyqz peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin
Çay
1 cay k. Vişne reçeli (ben normalde hiç yemem recel çikolata helva vs çok canım çekti ekşi ekşi)

Ara 1
1 küçük salkım üzüm (15-16 taneydi fazla mi oldu bilemedim)

Ara 2
1 avuç leblebi(çarşıdaydik taze kavrulmuş çok güzeldi )
1 bardak ayran

Ara 3
1 kase yoğurt
13 kiraz

Akşam 20
1 süt mısırı (patlıcan közleyince mangalda mısır da közledik)

Su 1.5 lt anca olmuştur içemedim hiç ağzımın tadı yok
Spor yok gibi bisey ama hareketliydim bugün de
20 dk 20 dk toplamda 40 dk orta tempolu yürüyüş

4 saat dolandık yavvf :))

sazova parkı yerine çarşıya gittik dolandık yemek yedik sonra yine gezindik helva lokum aldık gelirken de markete uğradık bir kaç eksik vardı onları aldık eve çıktık aldıklarımızı bırakıp bu defa bizim evinde ki parka yürüyüşe gittik günlerdir ilk defa hava öyle güzel serin esiyordu ki eve giresim gelmedi akşama doğru eve girdik , alışık olmayınca yorulmuşum yavvff:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…