- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.121
Canm kızlarımaa elbise tayt gecelik filan kendime tunik elbise dikiyorum. Pratik kesmle yapıyorm kursa gidip eğitim almak isterdm ama çocuklarla çok zor. İlgin varsa bekleme hiç güzel hobiBen de seviyorum dikişi, yani uzaktan. Öğrenmek istiyorum. Neler dikiyorsun?
Ooo bir dikiş sever daha varmış... Hazır kalıplardan mı kesiyorsun?
Hoşgeldin canım. Küçük yaşta kilona dikkat etmeye başlaman çok iyi olmuş.
Bence tavuk sote bir tabak olsaydı ama sondaki peynirler olmasaydı daha iyi olurdu.
İşte o düşündürüyor çocuklar olmasa düşünmezdk bile. Ama sanki arsayı almazsk sonra pişmn olacakmışız gibi geliyor. Arabayı seneye yaza alablirz geneO zaman ya arsa, ya araba cnm :))
Bu zamanda 2 cocukla arabasizda zor olur
İyi gecelerr tartı seninde yüüznü güldürsünŞarjım bitmek üzere herzamanki gibi
Herkese hayırlı geceler ara tartı sonuçlarımız güzel olsun inşallah
Gecmiş olsun canım ya yaz gununun ısı gucu bıtmıyor bu kıs hazırlıgı oldurecek bızıSlk napionz kızlar ben uyudum uyandım eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok sen git gel akşam üzeri parka gidip patlıcan kozlicez buzluğa aticam kışlık sıcak felaketbi de üstüne grip mükemmelim anlayacağınız
3 öğün o dalalet çukuruna düşülür mü kız iyi ki listede değilsn mefkuş şişlerdi senisordum işte çok dövüyon mu dedim
sus sus oralara girmeyelimdedim ya o delalet çukuruna düşüo cıss yiyeceğime bok çukuruna düşüp bok yiyeydim
baslangic icin guzel tatlim ama hurmalari biraz azaltmaya calisMefkurem ‘in gözüne girme çabaları kapsamında menüm:
9.00
1 tabak haşlamış nohut
2 kaşık yoğurt
3 hurma
1 çay bardağı yer fıstığı
14.00
3 yumurta
2 dilim peynir
5 hurma
1 çb yer fıstığı
20.00
1 kase yoğurt
1 avuç yer fıstığı
1 avuç kaju
Su 2 tl
Spor 7 bin adım
1 sene arabasiz idare edebikecekseniz alin o zaman cnmo düşündürüyor çocuklar olmasa düşünmezdk bile. Ama sanki arsayı almazsk sonra pişmn olacakmışız gibi geliyor. Arabayı seneye yaza alablirz gene
hep bogaz derdiGecmiş olsun canım ya yaz gununun ısı gucu bıtmıyor bu kıs hazırlıgı oldurecek bızı
bunu hiç dusunmediydim guzel fikirmiş3 öğün o dalalet çukuruna düşülür mü kız iyi ki listede değilsn mefkuş şişlerdi seni
Deli yaaa
yok kızım yer miyim yukardaki var ya beni bununla kovalar3 öğün o dalalet çukuruna düşülür mü kız iyi ki listede değilsn mefkuş şişlerdi seni
Teşekkür ederim uzun zamandır benim azıcık bir kilo problemim var ama artık eskisinden daha fazla takıyorum sanırım bu yüzden düğüne kadar vereyim dedim ben deBen de seviyorum dikişi, yani uzaktan. Öğrenmek istiyorum. Neler dikiyorsun?
Ooo bir dikiş sever daha varmış... Hazır kalıplardan mı kesiyorsun?
Hoşgeldin canım. Küçük yaşta kilona dikkat etmeye başlaman çok iyi olmuş.
Bence tavuk sote bir tabak olsaydı ama sondaki peynirler olmasaydı daha iyi olurdu.
Ne güzel tatlım, gözün aydın. Güle güle büyüt bebeğiniDogum yaptim kizlar detaylari eve cikinca anlatirim 10 saate yakin sanci cektim ama dogum 15 dk surdu bebegimde ebnde iyiyz cok sukur dua eden dusunen herkese tesekkur ederim allah razi olsun
Dolardaydık, eşimin işi vardı uzak bir yerde biz de yakında bir parkta vakit geçirdik. Orada attığım adımlar, tam yürüyüş gibi değil ama hiç yoktan iyiydir. Çünkü genelde evdeyim ve 200-300 adım arası oluyor. Akşam eve dönünce yemek in geç olur diye marketten yoğurt ve kuruyemiş buldum ancak.baslangic icin guzel tatlim ama hurmalari biraz azaltmaya calis
Biliyorum cok güzeller insanin yedikce yiyesi geliyor :)))
Sabah haşlanmış nohut nerden geldi aklina
Aksam sicak yemek olsa daha doyurucu olurdu sanki
2 avuc kuruyemisde pek az degil, biliyon 100 gr 600 kalori civari
Nerde yürüdün o kadar süpermiş
1 sene arabasiz idare edebikecekseniz alin o zaman cnm
hep bogaz derdi
bunu hiç dusunmediydim guzel fikirmiş
Memnun oldummmmgözün aydın canım güle güle büyüt bebişini
Aynen Canım bende bi esnafa kızdım onun yüzünden merak saldım annemden geçme genlerime güvenip :) Çıtçıt makinen ✓ ar Mı ?
Geçmiş olsun Canım
Sana da geçmiş olsun canm
Hoşgeldin canm. Ben poni ablan
Menünü gördm üç öğünde cıss yemişsn göbekte çıkmştr şimdi sende o kiloyla
Çileye dönmüş resmen piknik
Sen yakn zamanda 4 kilo vermş hatunsn dilekte kimmiş (dermişimrakiplern çok dişli ablaaa)
Bravo valla ellerine sağlık
Kolay gelsin tatlım, sana çelik gibi bir irade diliyorum. İstedikten sonra başarırsınTeşekkür ederim uzun zamandır benim azıcık bir kilo problemim var ama artık eskisinden daha fazla takıyorum sanırım bu yüzden düğüne kadar vereyim dedim ben debi yediklerime dikkat edebilsem de işte hiç hakim olamıyorum kendime sürekli bir şeyler yeme sendromu var bende evde ne bulsam sömürüyorum. Ama inşallah şimdi yemeyeceğim o kadar. Annem sırf burada linç yememek için yediğine çok dikkat ediyor ben de kilo vermek için gireyim dedim hadi bakalım
Ne zaman menü yazmaya basliyosun tatlimTeşekkür ederim uzun zamandır benim azıcık bir kilo problemim var ama artık eskisinden daha fazla takıyorum sanırım bu yüzden düğüne kadar vereyim dedim ben debi yediklerime dikkat edebilsem de işte hiç hakim olamıyorum kendime sürekli bir şeyler yeme sendromu var bende evde ne bulsam sömürüyorum. Ama inşallah şimdi yemeyeceğim o kadar. Annem sırf burada linç yememek için yediğine çok dikkat ediyor ben de kilo vermek için gireyim dedim hadi bakalım
Bak bugun kendin icin çaba göstermişin cnmNe güzel tatlım, gözün aydın. Güle güle büyüt bebeğini
Dolardaydık, eşimin işi vardı uzak bir yerde biz de yakında bir parkta vakit geçirdik. Orada attığım adımlar, tam yürüyüş gibi değil ama hiç yoktan iyiydir. Çünkü genelde evdeyim ve 200-300 adım arası oluyor. Akşam eve dönünce yemek in geç olur diye marketten yoğurt ve kuruyemiş buldum ancak.
Aslında kuruyemiş kalorili biliyorum ama çok tok tutuyor, başlangıçta fazla açlığa gelemem, bırakırım diyeti korkusuyla doyana kadar yedim. Ama haklısın hurmayı da kuruyemişi de dikkatli yemeliyim.
Nohutu yemekte kullanırım diye buzluktan indirmiştim. Sabah acelem var diye hemen onu ısıttım. Kahvaltının yerini tutmayınca da öğlen canım yumurta çektiDiyete başlayınca diyetsel yiyeceklere iştahım artıyor
Yarın başlıyorumNe zaman menü yazmaya basliyosun tatlim
Teşekkür ederim inşallah bakalım hayırlısıKolay gelsin tatlım, sana çelik gibi bir irade diliyorum. İstedikten sonra başarırsın
niye inanmıyorsun kızzz eskişehirdeyim valla :)))Eskişehirde misin inanmıyorum
Gerçekten öyle. Kaç gün sonra ilk defa kendimi iyi hissetmiyorum. Halbuki saçma sapan şeyleri yiyince mutlu olacağımı zannedip duruyordumBak bugun kendin icin çaba göstermişin cnmeminim daha guzel olacak
Senin isteyince neler yapabildiğini biliyoruz
4 saat dolandık yavvf :))Yanliz posta bayildim
Ama arkandayiz ablamm
Hosgeldin tatlimm
Dilek gecmis olsun kuzum yat dinlen burda fingirdeyecegine
Saka yapiyosun supersinnn
Abla daha ne istiyon keske birileride beni boyle kacirsa
Hey masallah valla super
Gecmis olsun canim yat dinlen dicemde islerin varmis
Ben senin yerine yiyorum abla merak etme
Ece abartma kuzum ama bak
Bugunki menun guzel canim afiyet olsun
Hosgeldin beybiii hilal ben 28 yaşındayım 6 yaşında oglum var mezun oldum
filitre kahve içenler aynı onun gibi diyor , bana göre de hafif sade neskafe gibi tadı güzel , hindiba kahvesinin de tahıllı (çavdar arpa) kahvesinin de tadı birbirine benziyorFarm..... nin kahvesi mi abla tadı nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?