Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Okudum cnm ekside olman herseyr ragmen güzel..
Canim az kalmış hadi bklm Rabbim özlemini gidermeyi nasip etsin zor tabi vakit yaklastigi icin olabilir bu duygusalligin bence dd niye gelemiyor annenler bdv konusund haklsn ama diyettryim deyince ayy yazik ya yiyemiyor modunda oluyor bazilarj da o daha sinir bozucu üzülüyorlarmis

Kozlar misafirler kaldı oğlan da akşam bi saat uyuyup uyandı gece11 de kucağımda oğlan bahçede misafirler fln derken burayla ilgilenemedim çok pardon dünkü menü;

Sabah
Yarım dilim kkepekli ekmek, peynir , maydonoz Kapüçino
Ara
Biraz buzlu kahve
Öğle:
1 dilim kepekli ekmek 70 gram peynir
Ara
2 taze kayısı

Akşam
Salata
2 köfte mangaldan 3-5 yeşil zeytin
Veeeeee 1 kadeh kırmızı şarap
Bi de gece 1 den sonra yattım . Ayrıca şuan tartılamıyorum çünkü oğlan babasıyla tartının oldugu odada uyuyor, zaten gece de hersey karıştı. Girip uyandırmak istemiyorum. Hatta kıyafet bile alamayacağım iş için yarın tartılsam olur mu?

Gunaydin kizlarrr
Bizim gunler artik erken aydinlaniyor 1 saatir uyanigiz bidigimla insallah biraz daha uyur ya suan emziriyorm
günaydın canım uyur insAllah
Afiyet olsun canım alkol olmasa iyiymiş alkol pek önermiyorlar diyette sanki tartı konusunda tartilsan iyi olur aslında herkes bi mazeret bildirirse zamanla kural kalmaz

selam hanimlar.internetim yoktu.normalde yurt icinde olcaktik.gittigimiz yer ispanya sinirinda biyerdi.gelmisken once orda gezelim dedik.simdi yurticine girdik.internetim cekti sonunda..haber ver veremedim kusura bakmayin
burdada bi kac gun otelde kalip eve donustede ablama ugrayip bi kac gunde otda kalicaz.
Oh masallah bizim yerimize de gezin sahsen ben gezemedigim icin
Sus sus kız sorma çok cısslı cosslu bigün oldu hiç bir öğünüm normal değil hepsi anormal Beyefendi ile aranız iyi bakıyorum da seni seni
Masallah ne bulduysan yemisin sende hee
Iyi iyi cok şükür adamın beynini yemekle meşgulum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablam
Ben mezunum yirim abla dur bakim tarti ne dicek ona göre yemeye devam edicem
Hergun marmelat var canim senin menude dikkat et fazla tuketme afiyet olsun
Hey yavrum heyyy
Afiyet olsun canim ama genel olarak az sankim
Hasta menüsü :)
Kahvaltı 15.00
Birazcık peynirle omlet
Biraz peynir
3 zeytin
Biber
1 dilim ekmek

19.00
Çayla 2 dilim ekmek arasi peynir
5 zeytin

Su çok olmadu midemin tadı yok bulandırıyor
Afiyet olsun dilegim ama az olmus iyice gucten dusersin
Hahahha ne alaka kizzz
1 ay olacak hic dinlenemedim
Sağol kuzum yatıyorum valla bebegim bile bana kiyamadigindan erkenden uyudu bu akşam
Oy kiyamam bebise yaaa hissediyordur kiz
Ben olsam arsayi alirim sanirim canim ama tabiki sizin karariniz
Afiyet olsun ponim
Sabahla aksam yer degistirmis afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim aksam misir yerine daha doyurucu bisey olsa iyi olurdu
4 saat dolandık yavvf :))
Iyi yapmışsınız abla degisiklik iyidir :)
Cok şükür iyi canim ama ben bu adamla her buluştuğumda alkol alıyorum yoldan çıkarıyor bu beni
Yaaa seninki biraz patlama olmus kuzum
Icini sikan bisey olunca anlat iyi geliyor
Günayyyydınnnn kızlaaaar
Gunaydin kizlarrr
Bizim gunler artik erken aydinlaniyor 1 saatir uyanigiz bidigimla insallah biraz daha uyur ya suan emziriyorm
Gunaydin kizlarr
Sarap disinda sorun yok bence canim

günaydın kızçeler
rezil bir haftasonu geçirdim, sanıyorum ki bunalımlı halimi yemeklerden çıkardım dolapta ne bulduysam yedim, yok yok yemedim resmen tıktım ağzıma, şu an midem alt üst tartıyı söylemek bile istemiyorum
offfff offffff
bi de şişim ki sormayın
bana ödem atmama yarayacak bişeler söyleyiverin ne olur ama maydonoz suyu limonlu su gibi seçenekler harici bişeler olsun onların hiçbiri ben de bi işe yaramıyor

ay benim anam da hep dikerdi bana ben de hep ona yardim ettim ergenligim pafta kes yapistir tegelleyle gecmisti adapte olmam hizli ve kolay oldu, Evet cit cit makinem var ve süper rahatlik aninda olay bitiroe dügmeymis fermuarmis hoc ugrasmiyorum. ama iste iki hafta oldu dikip de bitiremedim icime dert oldu ya:) hobi diye baslayan sey stres oldu bende suara. Ben oglana oyun evi falan dktim böyle pencereli kapili, tüllü catili firfirli:) kizim olsa artik neler yapicam sen dusun:)))

Çarşamba perşembe ananas detoksu yada kabak detoksu yapabilirsin canım çok işe yarıyor dün bende baya stresiydim çocukları aldım dışarı çıktık

genel de göz önün de sürekli olan şeyi yemek istemezsin ya hani bahçesi olan aman aman ağaçtan meyve toplayıp yemez onun gibi işte benim ki de bu ara değiştim şekerli şeyler yemek istiyor arada canım ne oluyor bana ben de anlamadım :)

Kabak ye canım

nazardan olma ihtimali yüksek gülüm olmadı sirkeyle suyu eşit oranda karıştır sür
kız yatmadan önce yeşil çay içersen tabi ki uyuyamazsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…