Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hopiş dukan çok güzel karşımda çikolata yiyip duruyorlar .eşim kuruyemiş yer ,hopiş inanırmısın evde meyveler çürücek nerdeyse ,:bütün meyveleri ben yiyormuşum
bende pek meyve sevmem..o yüzden dukanda zorlanmamıştım ama sebzeyide kesince bağırsaklar imdat sinyali veriyo işte..

kızlar benim şu foto olayına bi el atın yaa..murç ne olacak benim halim , beni bir aydınlat..derdime derman ol hadi kaptanım benim(pek bi yalaka gördüm kendimi))

ben bütün meyveleri çok severim özelikle kavun armut elma
o zaman senin işin biraz daha zor fadime..bol bol goji berry yersin artık..onunda yan etkisi çok ama napıcan katlanıcan azıcık..kalkayımda kendime bir çay demliyeyim bari....murç deyince aklıma düştü

bizde yiyek mi kardaş

Ye tabı gardas cıps yemnekten ıyıdır ama bı pktı bıtırme tabı az az ye

kızlar benim şu foto olayına bi el atın yaa..murç ne olacak benim halim , beni bir aydınlat..derdime derman ol hadi kaptanım benim(pek bi yalaka gördüm kendimi))

Kuzum farkındayım magdurıyetının ama herkeste var bu resım ekleme butonu napabılır kıne bılemedım varmı bı ısleyıs bunla ılgılı bılmedıgım...Paylasım alanınamı yazsak acaba :44:

o zaman senin işin biraz daha zor fadime..bol bol goji berry yersin artık..onunda yan etkisi çok ama napıcan katlanıcan azıcık..kalkayımda kendime bir çay demliyeyim bari....murç deyince aklıma düştü

yeşil çay severek içtigim çay olmadı hiçbirzaman .siyah çay sobanın üstünde sıcacık arada içiyorum ama az şekerli zevkli olmuyor

Kuzum farkındayım magdurıyetının ama herkeste var bu resım ekleme butonu napabılır kıne bılemedım varmı bı ısleyıs bunla ılgılı bılmedıgım...Paylasım alanınamı yazsak acaba :44:
murçum ben sorunlar bölümüne yazdım zaten..ama bir cevap yok..acaba diyorum benim laptopdamı sorun ama öyle olsa şimdide göremem değilmi..eklenti ekle deyince sağ tarafta boşluk oluyo..yada başka türlü foto ekleme tekniği bilen varsada söylesin..imageschack den falan oluyomu acaba??ben önceden öyle yüklüyordum..

bugünkü menüm;

sabah : 500 ml su. kahvaltı yapamadım
.

öğlen : 1 küçük bardak şekersiz çay. 1 adet açma. biraz paskalya çöreği.(paskalya çöreğini çok severim her yerde bulamıyorum canım babam gitmiş benim için migrostan sıcacık almış getirmiş yedim valla dayanamadım).

ara: 1 çikolata. 1 bardak şekersiz nescafe. :18:

akşam: bir kase çorba.

çok hareket ettim bu gün. epey çalıştım kızlar efor sarfertim. çikolatayı regl olduğum için yedim pişman değilim. keyfimde yok bu gün zaten yorgunum. spora gitmicem hastayken rahat hareket edemiyorum. gün içinde 1.5 litre su tükettim.

Misafır gelmese bomba goıbı olacakmıs...

Siyamumcumm bıde eger menunu gun ıcınde yazıyorsan bıle aksam yada ertwsı gun sabah öğle aksam olarak tam yaz menunukı degerlendırmeye alabılelım

Tamam bundan sonra ona dikkat ederimBuarada araya sıkıştırcam kimin fikri unuttum ama Salı olmasın kritik gün lütfeeeeen p.tesi bitkin düşüyorum haftasonunun telafisini çarşambaya kadar yapıyorum Çarşamba yada Pazartesi

Cnm görünümün okadar zatn kilolu değil eğer sıkıldıysan zaten normal öğünlerine miktar azaltarak korursun menün güzel...

Şu yumurtayı bide ben yiyebilsem Annemle her sabah tartışıyorum bari beyazını yeee diye kavga çıkartıyor
Menün güzel dengeli besleniyorsun birazda spor valla fıstık gibi olursun yaza...

Kaçamak olmuş o neyseki dengeleme yöntemine uyacaksın

Tutku

Menü yorumlayayım dedim toplamda 3 menü 2si murshun Yazın kızlar hadi yorumlayalım

Fadime ablaDukan falan derken baya vermeye başladın motive et bizi de... Meyvenin her haline bayılırım dukanda yoksa işin zor valla... Kivi yiyemem öğğğğ
HoppidicikSpora mı yazıldın ay hadi hayırlı olsunnnn kaloriler yakılsın inş.
LionesseCnm bendede durmuştu 2-3 hafta sonra normale döndü o bir evre o evrede olabilirmisin?Hani vücut uzun zamandır olmadığı kiloya girince duraklıyor ya...:44::44::44:

Bende bozmadım gün lahana salatası ve közde patlıcan salatası yedim sabahta öglende
Aksamda yiyecegim
Canım ciğ köfte istiyor

Açma Çörek bunlar bizim topikte yasaklı gıdalar :18:
Zaten regldan sonra 800-1 kilo arası gidiyor çikolatadan bişeycik olmaz(diyene inanma bu hafta çikolatadan veremedim)

regl olmaya calisiyorum murshcugum birkac gune olursam haftaya cuma siskinlik gecmis olur o zaman ilk 3e girebilirim diye dusunuyorum su an adeta hamile gibi gorunuyorum da koca bir gobek sis..
ay aman allah korusun umarim ciddi birsey yoktur dizimde. salona da cok severek gidiyordum acayip alismistim ustelik baya da incelme olmustu bu hafta.. ara vermek hic istemiyorum bakalim doktor ne diyecek.

geçmiş olsun cnm inş çabuk geçer
bende varım mekiğe ama birden çekemem molalarla ancak zira 20 tanede pilim bitiyo

ben 3-4 yil kadar once 6pack istiyorum diye tutturmustum gunde en az 100 mekik cekiyordum sporun yaninda yani dusun simdi o gobek kocaman oldu tabi tum emegim de bosa gitti. 20den basla canim hatta 10ar 10ar 2 set yap yavas yavas arttirirsin

yaaa tabi beklersin eminim bence sen hazir ben sakatlandim diye bu zamani iyi degerlendirir beni gecmeye calisirsin ben malimi biliyorum
malesef bugun doktora gidemicem esim yok ben yuruyemiyorum zaten saat de gec oldu oof of esimin tanidigi bir fizyoterapist var parayi bastirip oraya gidebilirim haftasonu ama bilemiyorum.. cok aciyor ya oyle boyle degil cidden korkuttu beni.

sonunda hoppiscigim gor bak pisman olmayacaksin ilk hafta biraz zorlansan da sonra aliskanlik oluyor bak sakatlandim spora gidemiyorum diye resmen depresyona girdim alismisim demek 2 haftada, simdi bayginlik gecirmek uzereyim evde kapali kaldim hareketsiz diye

imageshack oluyor canim ben hep oradan yukluyorum yalniz artik uyelik istiyorlar 2 dakikada uye oluver mailini yazip giriyorsun kalani ayni zaten

CISSSSS bize 100er mekik ceza verdirttin kendin cikolata yiyorsun hem de pisman bile olmadan Mursh'a sikayet edicem seni Ya cikolatani paylas ya da mekigi - secim senin

Ayyy... Bugün kurstan çıktım mahalleye geldim sokakta yürüyodum komşu durdurdu kış olduğu için kimse kimseyi göremiyor dedi tanıyamadım nolmuş sana böyle incecik olmuşsun naptın kendine Ben gayet rahat hiçççç diyet!
He bide bugün kursta dışımdan sevindim 1.liğime 2yanımdada ark var pcler yanyana ekrana baktılar aaa bu ne? ne kulübü napıyosun falan derken anlattım çok hoşlarına gitti üye olcaklarmış

CISSSSS bize 100er mekik ceza verdirttin kendin cikolata yiyorsun hem de pisman bile olmadan Mursh'a sikayet edicem seni Ya cikolatani paylas ya da mekigi - secim senin

ben bu hafta 700 gr verdim canım hakettim taaaam mııı. sen kaç kg verdin mekiğe varım ben çikolatamı paylaşmam arkadaş

ne mutlu sana. sizin mahalleye gelsem beni de durdurup aynı şeyleri söylerler mi?

ahahahah koptum Fulya coştu Yevriiuummm Ben sana derim ihtiyacın varsa face varsa bakabilirmiyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…