- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.221
bende pek meyve sevmem..o yüzden dukanda zorlanmamıştım ama sebzeyide kesince bağırsaklar imdat sinyali veriyo işte..hopiş dukan çok güzel karşımda çikolata yiyip duruyorlar .eşim kuruyemiş yer ,hopiş inanırmısın evde meyveler çürücek nerdeyse ,:bütün meyveleri ben yiyormuşum
bende pek meyve sevmem..o yüzden dukanda zorlanmamıştım ama sebzeyide kesince bağırsaklar imdat sinyali veriyo işte..
kızlar benim şu foto olayına bi el atın yaa..murç ne olacak benim halim , beni bir aydınlat..derdime derman ol hadi kaptanım benim(pek bi yalaka gördüm kendimi))
o zaman senin işin biraz daha zor fadime..bol bol goji berry yersin artık..onunda yan etkisi çok ama napıcan katlanıcan azıcıkben bütün meyveleri çok severim özelikle kavun armut elma
bizde yiyek mi kardaş
kızlar benim şu foto olayına bi el atın yaa..murç ne olacak benim halim , beni bir aydınlat..derdime derman ol hadi kaptanım benim(pek bi yalaka gördüm kendimi))
foto ekleyemiyorum fadime..ben foto ile bildirim yapıyorum yaa..şu yandaki reklamlardan sonra sorun oluştu..dosya ekle sekmesi gelmiyone fotosu koyucan kız
o zaman senin işin biraz daha zor fadime..bol bol goji berry yersin artık..onunda yan etkisi çok ama napıcan katlanıcan azıcık..kalkayımda kendime bir çay demliyeyim bari....murç deyince aklıma düştü
murçum ben sorunlar bölümüne yazdım zaten..ama bir cevap yok..acaba diyorum benim laptopdamı sorun ama öyle olsa şimdide göremem değilmi..eklenti ekle deyince sağ tarafta boşluk oluyo..yada başka türlü foto ekleme tekniği bilen varsada söylesin..imageschack den falan oluyomu acaba??ben önceden öyle yüklüyordum..Kuzum farkındayım magdurıyetının ama herkeste var bu resım ekleme butonu napabılır kıne bılemedım varmı bı ısleyıs bunla ılgılı bılmedıgım...Paylasım alanınamı yazsak acaba :44:
bu saatte??daha erken değilmi fadime?erkenmi yiyosunuz akşam yemeğini..kızlar fadimenin karnı acıktı balık kızartmaya gideyim mutfaga artık donarmıyım bilemiyorum:18:
Misafır gelmese bomba goıbı olacakmıs...
Siyamumcumm bıde eger menunu gun ıcınde yazıyorsan bıle aksam yada ertwsı gun sabah öğle aksam olarak tam yaz menunukı degerlendırmeye alabılelım
dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
peynir+zeytin
1bardak yeşil çay
ara 1neskafe
öğle 1 tabak haşlanmış brokoli+karnıbahar
1 tabak pırasa
1,5 dilim ekmek
ara5adet diyet bisküvi
kahve
akşam yokara (misafir vardı kaçtı biraz)
2 tatlı bir tuzlu bisküvi
5-6 adet çubuk
ya kızlar bu listeye rağmen gitmiyo kilolar gitmiyo acayip kafam bozuk bu hafta yapmadığım tek şey spor oda geçen haftaya göre neden böyle oluyo bırakayım diyeti miyeti yiyeyim gitsin 3 aydır resmen sadece koruyorum verdiğim falan yok sadece almıyorum çakıldı kaldı
Bu arada herkeslere günaydın ... Hayırlı cumalar süper bı hafta sonu olsun...Az kacamaklı
Bebişimizle ılgılı ıyı dılekler ıcın cooooookkk teşekkürler kızlarrr...Bu kadar ıyı yureklı ınsanı nasıl bı araya toplamısız bız bazen hayret edıyorumm..Allah ısteyen herkese saglıklı hayırlı bebekler nasıp etsın.Banada bebek yapacak hayırlı bı koca
Tabı once kılolardan kurtulmak gerek demı ? ...
Dunku menum ;
Sabah ;
1 domates
1 salatalık
5 zeytın
2 yumurta beyazı
2 dılım peynır
1 dılım cavdar ekmegı
1 bardak cay
Öğlen;
Fırın posetınde tavuk gogusu
fırında sebze
yourt
Akşam;
Yumurtalı haslanmıs sebze
yourt
Su ;
2 lt
Öğle yemeğimi yedim tam tabakları kaldırıyodum kı ...Arkadaslardan bırı ekler getırdıUfak bısey ama nasıl guzel gorundu burnuma Neyse aksamkı pılav hakkımı eklerle harcadım aksama sadece yemek yıycem artık
slm kızlar iş yerindeki sıkıntı kısmen hafifledi off offf anlatamıyorumda
neyse bu sabah eşim aradı oda sinirli face ve msn şifresi çalınmış bide onla uğraştık
öğlen yarım kse çorba ve fırın makarna yedim
ara öğün niyetinede 6-7 tane tutku yedim 2 gündür iş yerindeki gerilim resmen sinir kat sayımı artırdı yordu beni bu akşam paşamı anneanne ve babannesine bırakıp eşimle bir kaçamak mı yapsam kafa dinlemeye ihtiyacım var
bugünkü menüm;
sabah : 500 ml su. kahvaltı yapamadım.
öğlen : 1 küçük bardak şekersiz çay. 1 adet açma. biraz paskalya çöreği.(paskalya çöreğini çok severim her yerde bulamıyorum canım babam gitmiş benim için migrostan sıcacık almış getirmiş yedim valla dayanamadım).
ara: 1 çikolata. 1 bardak şekersiz nescafe. :18:
akşam: bir kase çorba.
çok hareket ettim bu gün. epey çalıştım kızlar efor sarfertim. çikolatayı regl olduğum için yedim pişman değilim. keyfimde yok bu gün zaten yorgunum. spora gitmicem hastayken rahat hareket edemiyorum. gün içinde 1.5 litre su tükettim.
Ahhh cnm gecmıs olsunnn futbolculardada oluyo bu menuskus gıbı bısey heralde ıhmal etme mutlaka dr gıt...Spor konusunda haklısın cnm baksana cok spordan sakatlanmıssınHaftaya ıns artık ılk 3 te gorelım senı
geçmiş olsun cnm inş çabuk geçer
bende varım mekiğe ama birden çekemem molalarla ancak zira 20 tanede pilim bitiyo
oo çok geçmiş olsun canım...ne güzel heveslede gidiyordun , şimdi olacak iş mi bu yanibak bende fulya beni geçemesin diye kar demedim kış demedim gittim bugün sağlık raporumu aldım..salı günü başlıyorum spora hemen doktora görün , ihmal etme sakın..sonra bana yetişirsin, ben seni beklerim:13:
kızlar kızlar kızlar süper haberlerim var size..sevgili arkadaşınız hoppidicik kar demedi, kış demedi , dışarıdaki sibirya soğuğuna aldırmadı..gitti sağlık raporunu aldı veeeee spor salonuna kaydını olduu..daha önce gidip konuşmuştum zaten ama evraklarımı tamamlamamıştım..birde saatleri değiştim..haftada üç gün değil , iki gün gidicem..diğer türlü olmuyodu çünkü..çook heyecanlıyım yaw
murçum ben sorunlar bölümüne yazdım zaten..ama bir cevap yok..acaba diyorum benim laptopdamı sorun ama öyle olsa şimdide göremem değilmi..eklenti ekle deyince sağ tarafta boşluk oluyo..yada başka türlü foto ekleme tekniği bilen varsada söylesin..imageschack den falan oluyomu acaba??ben önceden öyle yüklüyordum..
bugünkü menüm;
sabah : 500 ml su. kahvaltı yapamadım.
öğlen : 1 küçük bardak şekersiz çay. 1 adet açma. biraz paskalya çöreği.(paskalya çöreğini çok severim her yerde bulamıyorum canım babam gitmiş benim için migrostan sıcacık almış getirmiş yedim valla dayanamadım).
ara: 1 çikolata. 1 bardak şekersiz nescafe. :18:
akşam: bir kase çorba.
çok hareket ettim bu gün. epey çalıştım kızlar efor sarfertim. çikolatayı regl olduğum için yedim pişman değilim. keyfimde yok bu gün zaten yorgunum. spora gitmicem hastayken rahat hareket edemiyorum. gün içinde 1.5 litre su tükettim.
CISSSSSbize 100er mekik ceza verdirttin kendin cikolata yiyorsun hem de pisman bile olmadan Mursh'a sikayet edicem seni Ya cikolatani paylas ya da mekigi - secim senin
Ayyy... Bugün kurstan çıktım mahalleye geldim sokakta yürüyodum komşu durdurdu kış olduğu için kimse kimseyi göremiyor dedi tanıyamadım nolmuş sana böyle incecik olmuşsun naptın kendineBen gayet rahat hiçççç diyet!
He bide bugün kursta dışımdan sevindim 1.liğime 2yanımdada ark var pcler yanyana ekrana baktılar aaa bu ne? ne kulübü napıyosun falan derken anlattım çok hoşlarına gitti üye olcaklarmış
ben bu hafta 700 gr verdim canım hakettim taaaam mııı. sen kaç kg verdinmekiğe varım ben çikolatamı paylaşmam arkadaş
ne mutlu sana. sizin mahalleye gelsem beni de durdurup aynı şeyleri söylerler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?