- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.281
amin amintamam bebeğim inşallah yazalım menülerimizi
hahahahahAyy minnoşumm hoşgeldin ben de kedi
Bi ayda güzel beslenir egzersiz spor yaparsan çoğunu verirsin kilonun çıtır çıtır süzülürsün düğünde
Yalnız anana uyma o çok yiyor bu araeceboce
Seni çekiştirdik pis sıska didik bisikletli alaman garısı didikKızlar bu arada dün çok fena yazışmışsınız ne zaman vakit bulup da okuycam korkulardayım
post süpper olmuş koptum burada9.takım ahalisine selamlar sevgiler galpler
Sorumlulukların var artık cozutma lüksün yok canım illa cozutacam diyorsan da kenarda köşede cozut da patateskedi görmesinhahahahah
ben çozutunca ev hepten çozutuyor zati
nasıl yapardın canımKuzum ben geçmişte çok yaptım çok yediğim günü telafi etmek için ise yarardi .yap bence
tamam canım bunu da yapayımYoğurda limon sıkıp istediğin baharatları karıştırıp ye canım, miden rahatlar, kendini daha iyi hissedersin. Pul biber veya zencefil olabilir
kabak tost da ne ola ki bi bakayım tarifine nettenKabak rendeleyip tavada iki çeviriyorum ceviz baharat ımmh ya da yoğurt koyup köfteyle yiyorum ya da tavukla baharat vs ekleyip. Ya da tost makinesinde kabak tost yap sarmısaklı yoğurtla enfes oluyor. Yanına sağlıklı şeyler eklersen neden olmasın ki
geçen cumadan beri başladım kılmaya canım, Allah kabul ederseyorum yapana kadar senjnkiler vazgeçmis
yok kuzu inan hiç iştah kalmadı şansına hastalandım
aman yavaş ye kalorimiz yüksek
pehhhh puan sayılsa üstüne rakip tanimam dilek var rakibim ama onun bebesi küçükFitt_anne
yine de gecememissin kv den
@pesto26 kayıp zaten karabatak oldu
beyefendi ile işler yolunda sanırım Allah bozmasın
canım geçti mi bugun nasıl varsa karalahana yaprağı sar süper etki ediyor bende çok işe yariyordu yoksa da sıcak suda yavaş yavaş sağ biraz
bizde egecen hafta piknikte hallettik o işi dışarda cok rahat oluyor
hoşgeldin canım aramıza annen çıtır oldu darısı sana
sağol kuzum
oo o kadar yemeye hiç birşey
rakibem hayırdır WC problemi mi var
sağol ablam bilmiyorum ki sıcak rüzgar geçende havuza gittik su soğuk dışarısı sıcak belki de orda üstttuk
geçmiş olsun canım yaz gribi de ayrı eziyet kışın hadi soğuktan diyoruz yazın neden
halledersin canım
bizde seni görünce daha bir enerjik oluyoruz , bir bardakta bana doldur abla :)
oo bir kaçak daha dönmüş sahalara
olur canım olay zaten bakliyat salatalık yoğurt üçlüsü
hoşbulduk canım sağol
canım namaz kılıyor musun kılmıyorsan inan öneririm sıkıntılara birebir bende pek düzenli değildim ama 4 aydır düzenli oiloyorum çok ferahtaliuor maneviyat
metabolizmanız dert görmesin
oo maşallah dilek ben seni tutuyorum
gayet iyi abla ben seni tutuyorum
d9otora gitme imkanın yokmu eklem önemli ters bir şeyde aniden olabiliyor geçmiş olsun
Eksi bile olursun canım WC yoksa
haklısın canım ama değişik bir yemeydi benimki bütün sinirimi hıncımı yemeklerden çıkardım resmenafiyet olsun. Eğer zorlanmicaksanız arabasız arsa almak daha mantıklı bu devirde. Hayırlısı olsun inş
güldürmedi ya
afiyet olsun. Meyve fazla olmuş sanki.
güya WC ye çıkarım diye içmiştim ama işe yaramıyor sanırım bende
günaydin bayanlar
afiyet olsun. Alkol icin bisey diyemicem
bu hafta tüketmicem Insallah
günaydin
günaydin. Eskide olmak güzel
günaydin, kendini toparlaman lazım her sorun veya sıkıntıda yersek olmaz
günaydın
günaydın tebrikler
günaydın
günaydın, çok geçmiş olsun size
çok iyimiş tebrikler
çok iyi bukadar yemeye
telafi edersin inş Cuma’ya
cumaya telafi edersinGitmen gerekir artık kulak ağrısıda çekilmez.
günaydın, afiyet olsun
kac kiloydun?
gayet iyi
maşallahCok iyi Gercekten tebrikler
günaydin, Seninde eksin güzel tebrikler
gecmis olsun ama doktora gitmen gerekmez mi sporu düsünecegineAllah göstermesin kalici bisey olur
Oo süpermişGünaydın kızlar kendime geldim çok şükür
Tartımı söyleyip kahvaltiyi hazırlıyim deli gibi açım
Cuma 89.7
Pazartesi 88.6
Eksi 1.100 Gr
Bı maşallahinizi alırız artikMefkurem kaptaniçem
Benimki de 2.5 yaşında en büyük korkum kaka, tuvalete yanaşmıyor bile, kendi kabı var ona çişini yapıyor. Ben 4 yaşına kadar bezlemeye razıyım sırf şu senin yaşadığın dramı yaşamamak uğruna çok korkuyorumKızlar ben bu tuvalet eğitiminde tükendim bittim bir senede bir çocuk kakasini tuvalete yapmayı ogrenemezmi 2 bucul yasinda basladik suan 3 bucuk yasinda herşeyi biliyor süper zeka bir çocuk ama tuvalet egitiminde takildik kaldik sinir krizi geçiresim var ödül demedim alkış yaptım sevindiğimi gösterdim oda yapınca sevindi sifonu kendi çekti hemen ödül verdim ama geri başa döndük çişinde hiç bir sorun yok ama kakayi tuvalete yapmak istemiyor kabızlığı var ilaç kullanıyoruz bir kaç kere söyledi sevindim arkasında kabız oldu geri korktu söylemedi az önce altına yapmış kan beynime sıçradı sinir hastası olacam
Canım benim kız martta ilk okula başlıcak orda zorlanır diye korkuyorum 8 buçuktan 3 buçuğa kadar okul saati ve tuvalet egitimini tamamlamis olmasi lazim ve 4 yasinda başlıyor maalesef o yüzden tuvalet eğitimini tamamlamasını istiyorum bide yeni başlasak tamam diyecem bir sene oldu sabrım tükendi hiç öğrenemeyecek gibi geliyorBenimki de 2.5 yaşında en büyük korkum kaka, tuvalete yanaşmıyor bile, kendi kabı var ona çişini yapıyor. Ben 4 yaşına kadar bezlemeye razıyım sırf şu senin yaşadığın dramı yaşamamak uğruna çok korkuyorum
tatlim pek yemek türü yok ama sanki agzin hic boş durmamis gibi olmuşIyi geceler kızlar alıntılar hazır önce menümu vereyim
Kahvaltı 10
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyqz peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin
Çay
1 cay k. Vişne reçeli (ben normalde hiç yemem recel çikolata helva vs çok canım çekti ekşi ekşi)
Ara 1
1 küçük salkım üzüm (15-16 taneydi fazla mi oldu bilemedim)
Ara 2
1 avuç leblebi(çarşıdaydik taze kavrulmuş çok güzeldi)
1 bardak ayran
Ara 3
1 kase yoğurt
13 kiraz
Akşam 20
1 süt mısırı (patlıcan közleyince mangalda mısır da közledik)
Su 1.5 lt anca olmuştur içemedim hiç ağzımın tadı yok
Spor yok gibi bisey ama hareketliydim bugün de
20 dk 20 dk toplamda 40 dk orta tempolu yürüyüş
iyi mi bahsediyordu bariannem takımdan sürekli bahsediyordu evet ama ben herkesi aklımda tutamadım tanışır kaynaşırız inşallah
Allah baska dert vermesin cnm herseyde bi hayir vardirİyi geceler hatunlar nasılsınız?
Ben eh işte, dün ve bugün kaçamaklar yapınca aslında ben yoğum tribine girip gelemedim.
Dün eşimle eski yaşadığımız yere (Cambridge) gidip dost ziyaretinde bulunduk. Birinin kafesine birinin yeni açtığı dondurma dükkanına gittik yani kaçamak için sebeplerim vardıama ayarı kaçırmadığım için sabah eksi gördüm. Bugün De saçma bi şekilde mücver patates falan yaptım. Ya bana acayip bi ağlama geliyo bu ara, gezegenler mi fırıldaklanıyo n’oluyo bilmiyorum. Çalkalanıyorum çılgınlarca 25 gün sonra 1 senenin sonunda Türkiye’ye gitcem Allah nasip ederse. Kendimi özlememek, duygulanmamak için 1 sene kastım şimdi yavaş yavaş dökülüyor mu acaba.. bir de dönüşte annem ve kayınvalidemi getirecektim, heveslenmiştim, o iş yattı. Bu seneki 3747. Hayal kırıklığım olduğu için de koyvermiş olabilirim.. kayınvalidesi gelmediği için ağlayan kız temalı bu serzenişimle bdv de olsam taşlanırdım herhalde. Gene de çok sitem edip, abartmayayım. Her halimize bin şükür tabii ki.. ay birden içimi dökünce rahatladım ya keşke daha önce yazsaymışım.
beni taniyanlar icinde oyleİyiyim balım ya sevgili günlük modunda bi yorum yazdım şimdi sayfayaTürkiye’ye gitmeden en azından 69küsürü görmek istiyorum ama valla zor tutuyorum kendimi ha. Yarın sabah da misafirliğe gitcem, inşallah saçma sapan bişeyler yemem. Diyetteyim demeye de utanıyorum, daha önce de diyette olduğumu söylediğim bi arkadaşa gitcem çünkü. Habire diyette olup hep aynı kiloda olmamın altı çizilsin istemiyorum
alkol hem kalorisi fazla hemde ödem yapar cnmKozlar misafirler kaldı oğlan da akşam bi saat uyuyup uyandı gece11 de kucağımda oğlan bahçede misafirler fln derken burayla ilgilenemedim çok pardondünkü menü;
Sabah
Yarım dilim kkepekli ekmek, peynir , maydonoz Kapüçino
Ara
Biraz buzlu kahve
Öğle:
1 dilim kepekli ekmek 70 gram peynir
Ara
2 taze kayısı
Akşam
Salata
2 köfte mangaldan 3-5 yeşil zeytin
Veeeeee 1 kadeh kırmızı şarap
Bi de gece 1 den sonra yattım . Ayrıca şuan tartılamıyorum çünkü oğlan babasıyla tartının oldugu odada uyuyor, zaten gece de hersey karıştı. Girip uyandırmak istemiyorum. Hatta kıyafet bile alamayacağım iş içinyarın tartılsam olur mu?
cuma yine 1 gelecek heraldeGünaydın minnoşlar güzel mutlu umutlu bol kahkahalı bir hafta olsun
Cumaya göre -200 allah bereket versin, amin
Eki Görüntüle 2295677
yasim bitanem lutfen degistirbilecegin seyler icin elinden geleni yapgünaydın kızçeler
rezil bir haftasonu geçirdim, sanıyorum ki bunalımlı halimi yemeklerden çıkardım dolapta ne bulduysam yedim, yok yok yemedim resmen tıktım ağzıma, şu an midem alt üst tartıyı söylemek bile istemiyorum
offfff offffff
bi de şişim ki sormayın
bana ödem atmama yarayacak bişeler söyleyiverin ne olur ama maydonoz suyu limonlu su gibi seçenekler harici bişeler olsun onların hiçbiri ben de bi işe yaramıyor
guzel baslangic tatlimGünaydın herkese
-300 gr
@nanekekik de sislik oluyor diye hatirliyorumsarap ve gece 1 dde n sonra yatmak disinda sorun yok ama nasil sisim anlatamam suan, tam yumurtlama donemindeyim ve bu sadece bende mi böyle oluyor cook merak ediyorum kizlar ya, mesela tam yumurtlama olmadan once besliyomus bu onu yenif ark ettim, adetten 16 gun kadar önce basliyo, hazimsizlik, uykusuzluk, menapoz gibi sicak basmalari, yediklerimin mide yanmsai yapmasi, gogus agrisi, adet olacakmis gibi rahim agrisi, yumurtalik cekmesi ve rahmin resmen vucudumda agirlik yapmasi.. evet tam olarak bu belirtiler arta arta adete kadar devam ediyor, ve hep sis oluyorum
cok guzel tatlimCuma:72.2
Ptesi:71.6
Fark:-600
hay nasallah metoyaCuma:47.4
Pazartesi:47.5
İyi korktuğum gibi olmadı kızlar
sevilay dur daha bismillah cnm ne artisiCuma 72.3
Bugün 72.5
+200
cuna sabit oldugun icin guzel bi eksi olursun diye bekliyordum cnmKilo bildirimim
Cuma: 80.6
Pazartesi: 80.9
Fark: +300
Cumya eksiyr geçerim insAllah ya her yerim ağrıyor gozlerim falan şiş bugün bi sağlık ocağına gitmeliyimm galiba artk kulaklarim falan ağrıyor
vayyyy harika gitmis cnmBildirimimi yapayım, kaptanım görsün nasıl çalışkan öğrenci olduğumu
95.5
İki gün dikkat etmek bile fayda etmiş, çok sevindim
bi masallahda sanaCuma 58
Bugun 58.1
O kadar yemeye iyi bile
+0.7 olmusun cnmCuma 93.8
Bugün 94.5
%0.73 lık artış var.senliklerde abarttım biraz.
Yalnız ben yaylaya gitmeden dizimi sakatladım kizlar.nasil oldu biliyor musunuz.kizim kucağımda ayaktaydım.saga hafif dondum.ama zorlama falan yok.yönümü döndüm sadece. O an dizimin içine bisey oldu.zonk zink zonkladi.bu 3. Gun hala ağrıyor..nasil yürüyüş e gitcem bunu dusunuyorum
Öyle ümit edelim tatlimCuma : 61.8
Bugün : 61.9
Fark : +100
WC cıkamadım belkide ondandır
insallah cnm emzikli dilegin 500 kalori avantaji varAblaaa sen onu baya bi arttirirsin
2 rakip artilardami yarisiyosunuz tatlim bahar sizi ezicek bu gidisle :)Cuma 72.5
Bugün 72.8
dün vedalastik neysekiyine de gecememissin kv den
heee ben de inandimgayet iyi abla ben seni tutuyorum
Hepinize cok gecmis olsun cnm inscabuk atlatirsinizÇok şükür alıntılar sona erdi şimdi doktora gidiyorum sonra görüşürüz yine kızlar
Ayy ne diyorsuuun
Seni çekiştirdik pis sıska didik bisikletli alaman garısı didik
Tatlim nette pedogaglarin bununla ilgili tavsiyelerine bi bak istersenKızlar ben bu tuvalet eğitiminde tükendim bittim bir senede bir çocuk kakasini tuvalete yapmayı ogrenemezmi 2 bucul yasinda basladik suan 3 bucuk yasinda herşeyi biliyor süper zeka bir çocuk ama tuvalet egitiminde takildik kaldik sinir krizi geçiresim var ödül demedim alkış yaptım sevindiğimi gösterdim oda yapınca sevindi sifonu kendi çekti hemen ödül verdim ama geri başa döndük çişinde hiç bir sorun yok ama kakayi tuvalete yapmak istemiyor kabızlığı var ilaç kullanıyoruz bir kaç kere söyledi sevindim arkasında kabız oldu geri korktu söylemedi az önce altına yapmış kan beynime sıçradı sinir hastası olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?