Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oha bi de koz mı ! Kesin erkek dediydim erkekler yapıyo böyle genelde, erkek ruhluymuş demek.
Bizimki kakasını ayakta ve sdce beze yapıyor mesela, kaka yapmak için bez taktırıyo ben çok ümitsizim. Hollandada yaşıyosunuz demek 4 yaşında okul başlıyosa. Sabır diliyorum umarım bi anda düzelir hersey, belki tuvaletten korkuyodur kız, şirin bi lazımlık fln alsanız ? Hatta birlikte alsanız?
Bizim oğlan wc ye totpsunu koymaktan çılgınca korkuyo mesela

Yok canım ben tartılırdım, tartıdan korkan tartı gibi olsun da valla bahane değil kocamla papaz olmak istemiyorum şimdi izne çıktı oğlana bakıyo, tüm haftasonu benim arkadaslarıma hizmet etti fln. Ben başka odada uyudum onlar koyun koyuna uyudu, afedersin osursan uyanıyo benim oğlan tilki uykusu uyuyo da, sifon çekmiyoruz o uyurken öyle söyliyim. Alkol normal insanda su tutar ama bende boşaltıyor ama işte östorojen bombasıyım şuan su içsem yarayabilir, yarın görcem. Bi de adet oluyomuşum gibi ağrı var sürekli töbe yarebbim rahim iyice çıldırdı Daha 20. Gün bugün yani, şimdi de ilaçlar mı fazla yüklendi ne

canım benim muhtemelen 2.5 yaş çocuğun için erkenmiş ve bir küçük travma yaratmış olabilir bu minikte istersen bi uzman desteğine başvur çünkü biz tuvalet eğitime çocuk her yönden hazır olunca başlanması gerektiğini söyleriz genelde

Evet ama reglde yaklaşıyor.4 gun sonra.insallah ödemdir
Ina canim
Cuma 72.5
Bugün 72.8
Yeme kiz artik bi dur demelisin
Valla az önce bozuldu beyefendi filan kalmadi baharim
Hastaneden donunce haber ver kuzu
Çok şükür alıntılar sona erdi şimdi doktora gidiyorum sonra görüşürüz yine kızlar
Gorusuruz baharim
Sagol canim
bugünden itibaren cikti yemedim bugün
telafi edersin cumaya

Insallah
Aferin bize bunlarla gel
Ben oyle temizlik yapmiyorum fazla
kız etmaa bıdı bıdı sıcaksa adamın ne suçu var
Adami allah bildigi gibi yapsin valla bana düzgünü denk gelmiyor cidden ya
Eger surekli kabızlık varsa normal canim once onu halletmeniz lazim çocuğum aciyacak korkusundan soylemiyordur
Kılo bıldırımım
Cuma. 73.5
Pazartesı.73.2
Fark-300
Tebrikler canim
Sagol ablam

Ben sana korktun demedimki

Mazaretini okudum, kabul ettim

Bende tam ne oldu diye soracaktim
Tinder ne ki

Şuan 3 buçuk yasinda canım 1 senedir kalasında problem yaşıyoruz bir kabız bir normale dönüyor doktora gittik ilaç verdi ilacı çok uzun kullanmak istemiyorum ama mecbur ilacında etkisi olmuyor kabız oluyor korkunca hiç oturmak istemiyor CurukElma tatlım kabızlığı için herşeyi denedim önce süt içince kabız oluyordu sütü vermedim şimdi süt vermedigim hâlde yine kabız ama kakasi çokta sert değil yinede korkuyor bu kabızlık yüzünden tuvalet eğitimini tamamlayamadık bide günlerce tutuyor birden yapıncada ağrı oluyor galiba

gunaydin kizlar.masallah genellikle herkes guzel.kilo vermis.bende malesef artidayim.cok utaniyorum ama mecbur yazmam lazim
persembe tartilmistim 65.9
pazartesi 67
fark +1.1
Ayse ne yap ne et lutfen artini ver cnm
Bak zaten perşembe de tek 100 gr eksiydin
Cuma tartilirsan 1 gunun fazla olmus oluyor bu avantaji degerlendir

Tatlm evet şuan 3.5 yaş okey ama 2.5 yaş döneminde yani ilk başladığında tam uygun değilmiş bebeğin ve çocuklar çişlerinden ziyade kakalarından ayrılmak da zorlanır. Benim dediğim uzman desteği bir oyun terapisti gibi kabızlığı ilaçla çözmek psikolojik alt tabanlıysa işe yaramaz pek

yap yap kalori harcarsın yavrum. Hayırdır adamda ne var ayol
Yazdim kuzu
gunaydin kizlar.masallah genellikle herkes guzel.kilo vermis.bende malesef artidayim.cok utaniyorum ama mecbur yazmam lazim
pazartesi 67
fark +1.1
Cumaya toparlamalisin
Bende tam ne oldu diye soracaktim
Tinder ne ki
Genelde erkeklerin kiz dusurmek icin kullandigi bi uygulama abla
Ben birkac kere lvman yapmak zorundada kalmıştım tutuyordu yapmiyordu aciyacak diye sonra sonra duzene girdi

Cumaya gider çok büyük artı değil canim
insallah
benim kizimda öyleydi. Ilk lazimlikta basladik kücük tuvaletini Cok rahat yapiyordu ama büyük tuvallette Cok zorlandik yapmadigim maymunluk kalmadi sonunda lazimliga yapmisti tabi Sonra normal wc gecince yine basladi kabus büyük tuvalletini yapmak istemedi sarkilar, alkislar, sevdigi oyuncagi bile elinde tutturdum wc de sarilmalar korkmasin diye yaptiginda wc de Parti havasi oluyordu Onunda hosuna gidiyordu o sekilde Cok sükür atlattik. Gece sorun yasamadik Bezi bi anda biraktirdim geceli gündüzlü gece ıslatması yok ama bazen oyuna daldımı tutuyor kacırıo inş oda gecer
daha olmaz inşallah. Emeklerine boşa gitmesin
Kılo bıldırımım
Cuma. 73.5
Pazartesı.73.2
Fark-300
güzel eksi
inşallah Cuma’ya eksi olur
nasip değilmiş erken fark etmen güzel olmuş. Tinder nedir?
pazartesi 67
fark +1.1
Hiç olmamış neden bu kadar fazla aldın ki

kilo vermenin ilk şartı zaten pozitif olmak cnm

Arada hepimiz hatalar yapiyoruz önemli olan bunlardan ders cikarmak
Bazende ne yapsak gitmiyor gecen hafta ponide oldugu gibi
Pes etmeden devam edersek ancak öyle hedefimize ulasabiliriz

Genelde erkeklerin kiz dusurmek icin kullandigi bi uygulama abla
bi aciklama yaptimi peki

Az once yazdim ne oldugunu canım erkekler genelde kız ayarlamak icin kullaniyor
Yapti ama aciklamasi beni tatmin etmedi abla.
Ya oylesine begeniyorum resimleri öylesine ekliyorum filan. Ama tinder icin aciklamasi yok. Ne olduğunu biliyorum çünkü

haklısın ablacım huyum kurusun takıldı mı tam takılıyorum ömrümü yiyorum böyle böyle
tamam abla karbon almayayım bikaç gün
belki kabak detoksu yapabilirim o da cazip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…