- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.241
ahahahah koptumFulya coştu Yevriiuummm Ben sana derim ihtiyacın varsa face varsa bakabilirmiyim sana
AçmaÇörek bunlar bizim topikte yasaklı gıdalar :18:
Zaten regldan sonra 800-1 kilo arası gidiyor çikolatadan bişeycik olmaz(diyene inanma bu hafta çikolatadan veremedim)
Bende bozmadım gün lahana salatası ve közde patlıcan salatası yedim sabahta öglende
Aksamda yiyecegim
Canım ciğ köfte istiyor
Menümü yazıp kaçayım uykum var uyumasam daha iyi olacak
Sabah: 2 dilim kepek ekmeğe tel peynirden tost
1 fincan yeşilçay
ara: 3 mısır patlağı form...
Öğleden sonra: 1 kase sebze çorba
2çatal haşlanmış et ve pates...
Ara: 1 portakal
Akşam: Lahana yemeği
yoğurt...
uyabilirsem 1 litre su..1 saat spor...
Ayyy... Bugün kurstan çıktım mahalleye geldim sokakta yürüyodum komşu durdurdu kış olduğu için kimse kimseyi göremiyor dedi tanıyamadım nolmuş sana böyle incecik olmuşsun naptın kendineBen gayet rahat hiçççç diyet!
He bide bugün kursta dışımdan sevindim 1.liğime 2yanımdada ark var pcler yanyana ekrana baktılar aaa bu ne? ne kulübü napıyosun falan derken anlattım çok hoşlarına gitti üye olcaklarmış
ben bu hafta 700 gr verdim canım hakettim taaaam mııı. sen kaç kg verdinmekiğe varım ben çikolatamı paylaşmam arkadaş
evet ama naapak? yedim işte taam mı. gelin de dövün hadi gelin de dövün o zaman taam mı
kıskançlar çekemediniz çikolata yedim de hala pişman değilim diye çekemedinizsiz vijdan azabı çekiyosunuz tabi dimi sizi gidi şişkolar siziiii çabuk mekik çekin çabuk
:84::84::84:
sisko dedi bana ya ben sisko degilim benim kemiklerim iri taam mi???
muuuuursh bisey soyle suna ya
neyse gideyim de mekik cekeyim sen de bol bol cikolata ye haftaya cuma gorusuruz
murçum ben sorunlar bölümüne yazdım zaten..ama bir cevap yok..acaba diyorum benim laptopdamı sorun ama öyle olsa şimdide göremem değilmi..eklenti ekle deyince sağ tarafta boşluk oluyo..yada başka türlü foto ekleme tekniği bilen varsada söylesin..imageschack den falan oluyomu acaba??ben önceden öyle yüklüyordum..
Ayyy... Bugün kurstan çıktım mahalleye geldim sokakta yürüyodum komşu durdurdu kış olduğu için kimse kimseyi göremiyor dedi tanıyamadım nolmuş sana böyle incecik olmuşsun naptın kendineBen gayet rahat hiçççç diyet!
He bide bugün kursta dışımdan sevindim 1.liğime 2yanımdada ark var pcler yanyana ekrana baktılar aaa bu ne? ne kulübü napıyosun falan derken anlattım çok hoşlarına gitti üye olcaklarmış
ben bu hafta 700 gr verdim canım hakettim taaaam mııı. sen kaç kg verdinmekiğe varım ben çikolatamı paylaşmam arkadaş
ne mutlu sana. sizin mahalleye gelsem beni de durdurup aynı şeyleri söylerler mi?
evet ama naapak? yedim işte taam mı. gelin de dövün hadi gelin de dövün o zaman taam mı
kıskançlar çekemediniz çikolata yedim de hala pişman değilim diye çekemedinizsiz vijdan azabı çekiyosunuz tabi dimi sizi gidi şişkolar siziiii çabuk mekik çekin çabuk
öptüm hepinizi canlarım benim moralim bozuktu valla bu gün ama şimdi iyiyim kızlar ya konuşmak iyi geliyor.
ay çiğ köfte dedin nasl canım çekti şimdi biliomsun hicran çok severim limonda sıkarım üstüne bolca off diyorum
tebrik ederim canim bak boyle seyler oldukca insan daha da cok motive oluyor degil mi ben de esim popon kuculuyor senin dedikce daha da cok spor yapasim geliyorhatta bu hafta oyle cosmusum ki kendimi de sakatladim bu arada :26:
:84::84::84:
sisko dedi bana ya ben sisko degilim benim kemiklerim iri taam mi???
muuuuursh bisey soyle suna ya
neyse gideyim de mekik cekeyim sen de bol bol cikolata ye haftaya cuma gorusuruz
ahaha yemüüücem işte. haftaya cuma göbeğimi evde bırakıpta gelicem trulyScrumptious. meydanda buluşalım canım. hem benim de kemiklerim iri hatta benim saçlarım kalın telli o yüzden şişko gözüküyorm
bu saatte??daha erken değilmi fadime?erkenmi yiyosunuz akşam yemeğini..
:122::90::90: ayyy ne guldurdunuz benı kızlar yaaa...Bence ıkınızde tutun bogazınızıda cumaya tartılar eksılsın.Ama sanırım cuma gunlerı pıskolojık ınsanın canı tatlı ıstıyor banada oldu Ama lıonessenın benım kemıklerım hatta sac tellerım ırı ondan sısko gorunuyorum demesı benı benden aldı yanı o kadarrr ...Ayyy sız cok yasayın kızlar yaaaa
Etap 11. si olmuşuzzz kızlar
Ben sanırım bu hafta giremeyeceğim 1 haftacık idare edin noluuurrr... Mazeretim var Asabiyim ben!!! Bilgisayarım paramparça oldu bütün apartmanda pcler bozuk kurstan girdiğimde görüşürüz yarın yaptırmaya vericem en az 300 dolara patlıycak ama napayım .s Moralim çok bozuk pcden ödevimde vardı ağlamak istyorum resmen :2::2::2::2::2::2::2:
Arkadaşlar Edda 2 gün sınavı olacağı için giremicekmiş faceten bildirmemi istedi haberiniz olsun...
Ben sanırım bu hafta giremeyeceğim 1 haftacık idare edin noluuurrr... Mazeretim var Asabiyim ben!!! Bilgisayarım paramparça oldu bütün apartmanda pcler bozuk kurstan girdiğimde görüşürüz yarın yaptırmaya vericem en az 300 dolara patlıycak ama napayım .s Moralim çok bozuk pcden ödevimde vardı ağlamak istyorum resmen :2::2::2::2::2::2::2:
Arkadaşlar Edda 2 gün sınavı olacağı için giremicekmiş faceten bildirmemi istedi haberiniz olsun...
Günaydın kızlarrr ...
Herkese süper bir hafta sonu olsun ınsBugünğn cumartesı olmasından mütevellit pek bie neşe doluyum Bugunde hemen geçsede yarın dinlensem cok yorgun hıssedıyorum kendımı...
Neyse sabah gazetelere bakarken ne buldum bakaınKesınlıkle lınkı tıklayın dıyorum
CRYSTAL RENN ARTIK SISKA MANKEN 2012 / 1 - Hürriyet
Gelelım dunku menume...
Sabah ;
1 bardak nesquıklı süt
Öğle;
1 parca tavuk gogusu
Fırında sebze
haşlanmıs sebze salatası
Ara;
1 ufak ekler
Ara;
yarım muz
1 avuc kfleks
Akşam ;
yok...
Dun ısten gec cıktım duzen alt üst oldu neyse genede dengeledıgımı dusunuyorum...
Kızlar dün gece o kadar çok içtimki, sabaha kadar mide bulantısından öldümSabah ancak çıkararak rahatladım biraz, malum bir şey yiyemedim...
Bugünkü menüm:
Sabah: YOK
Öğle: 1 dilim ekmek + 2 zeytin + 2 küçük parça ezine peynir
Ara: 1 elma
Akşam: Henüz yok
Kilom inmiş, sabah eve gelip tartıldığımda 69.7 kg çıktım çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?