Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menümü yazıp kaçayım uykum var uyumasam daha iyi olacak

Sabah: 2 dilim kepek ekmeğe tel peynirden tost
1 fincan yeşilçay

ara: 3 mısır patlağı form...

Öğleden sonra: 1 kase sebze çorba
2çatal haşlanmış et ve pates...

Ara: 1 portakal

Akşam: Lahana yemeği
yoğurt...

uyabilirsem 1 litre su..1 saat spor...

Açma Çörek bunlar bizim topikte yasaklı gıdalar :18:
Zaten regldan sonra 800-1 kilo arası gidiyor çikolatadan bişeycik olmaz(diyene inanma bu hafta çikolatadan veremedim)

evet ama naapak? yedim işte taam mı. gelin de dövün hadi gelin de dövün o zaman taam mı
kıskançlar çekemediniz çikolata yedim de hala pişman değilim diye çekemediniz siz vijdan azabı çekiyosunuz tabi dimi sizi gidi şişkolar siziiii çabuk mekik çekin çabuk
öptüm hepinizi canlarım benim moralim bozuktu valla bu gün ama şimdi iyiyim kızlar ya konuşmak iyi geliyor.

Bende bozmadım gün lahana salatası ve közde patlıcan salatası yedim sabahta öglende
Aksamda yiyecegim
Canım ciğ köfte istiyor

ay çiğ köfte dedin nasl canım çekti şimdi biliomsun hicran çok severim limonda sıkarım üstüne bolca off diyorum

menün güzel canım ölçülü olmuş. iyi uykular dilerim. öptüm.

tebrik ederim canim bak boyle seyler oldukca insan daha da cok motive oluyor degil mi ben de esim popon kuculuyor senin dedikce daha da cok spor yapasim geliyor hatta bu hafta oyle cosmusum ki kendimi de sakatladim bu arada :26:

ben bu hafta 700 gr verdim canım hakettim taaaam mııı. sen kaç kg verdin mekiğe varım ben çikolatamı paylaşmam arkadaş

:84::84::84:
sisko dedi bana ya ben sisko degilim benim kemiklerim iri taam mi???
muuuuursh bisey soyle suna ya
neyse gideyim de mekik cekeyim sen de bol bol cikolata ye haftaya cuma gorusuruz

:84::84::84:
sisko dedi bana ya ben sisko degilim benim kemiklerim iri taam mi???
muuuuursh bisey soyle suna ya
neyse gideyim de mekik cekeyim sen de bol bol cikolata ye haftaya cuma gorusuruz

ahaha yemüüücem işte. haftaya cuma göbeğimi evde bırakıpta gelicem trulyScrumptious. meydanda buluşalım canım. hem benim de kemiklerim iri hatta benim saçlarım kalın telli o yüzden şişko gözüküyorm

Cnmm fulya sana cvp vermıs ordan yukleme yapabılırsın sanıyorum 1 2 gune formla ılgılı bı sorunsa cozulur deılse senın pcnde problem cnmm

:122::90::90: ayyy ne guldurdunuz benı kızlar yaaa...Bence ıkınızde tutun bogazınızıda cumaya tartılar eksılsın.Ama sanırım cuma gunlerı pıskolojık ınsanın canı tatlı ıstıyor banada oldu Ama lıonessenın benım kemıklerım hatta sac tellerım ırı ondan sısko gorunuyorum demesı benı benden aldı yanı o kadarrr ...Ayyy sız cok yasayın kızlar yaaaa

Ben sanırım bu hafta giremeyeceğim 1 haftacık idare edin noluuurrr... Mazeretim var Asabiyim ben!!! Bilgisayarım paramparça oldu bütün apartmanda pcler bozuk kurstan girdiğimde görüşürüz yarın yaptırmaya vericem en az 300 dolara patlıycak ama napayım .s Moralim çok bozuk pcden ödevimde vardı ağlamak istyorum resmen :2::2::2::2::2::2::2:

ahah napak gardaş can sıkıntısı.

Etap 11. si olmuşuzzz kızlar

ahahah vur vur kafaya kafaya ahahah smileleri seviyorum

tatlım face için mesaj yollıcaktın unuttun mu? pc içinde geçmiş olsun siyamum inş. halledersin cnm

Arkadaşlar Edda 2 gün sınavı olacağı için giremicekmiş faceten bildirmemi istedi haberiniz olsun...

Geçmiş olsun cnm umarım bıran once duzelır ....Özliycez senı anacımmmm

Arkadaşlar Edda 2 gün sınavı olacağı için giremicekmiş faceten bildirmemi istedi haberiniz olsun...

Teşekkürler cnm saol bılgı verdıgın ıcın

Günaydın kızlarrr ...

Herkese süper bir hafta sonu olsun ıns Bugünğn cumartesı olmasından mütevellit pek bie neşe doluyum Bugunde hemen geçsede yarın dinlensem cok yorgun hıssedıyorum kendımı...

Neyse sabah gazetelere bakarken ne buldum bakaın Kesınlıkle lınkı tıklayın dıyorum

CRYSTAL RENN ARTIK SISKA MANKEN 2012 / 1 - Hürriyet

Gelelım dunku menume...

Sabah ;

1 bardak nesquıklı süt

Öğle;

1 parca tavuk gogusu
Fırında sebze
haşlanmıs sebze salatası

Ara;

1 ufak ekler

Ara;

yarım muz
1 avuc kfleks

Akşam ;

yok...

Dun ısten gec cıktım duzen alt üst oldu neyse genede dengeledıgımı dusunuyorum...

günaydın murş.menün güzel canım.sana da iyi bir hafta sonu dilerim. ben de mutluyum cumartesi olduğu için =))
ay murş resimelrine baktım kızın. epey zayıflamış hırsa bakarmısın. hiç bir şey imkansız değil yine anladım. ama keşke bende bu kadar hırslı olsam.

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah kaçamak yapana şişko diyorum .......ben bu manken halimle hiç kaçamak yapıyormuyum bakın ablanıza karşımda elma badem çikolata cips baklava neler neler yeniliyor ama yok .ben 0 beden olmak için ugraşıyorum

bugünkü menüm;

sabah: 1 bardak su. 1 simitle ayran.

ara: 1 bardak neskafe. 1 paket form bisküvi

öğlen: yok.

akşam: 1 porsiyon peynrili mısırlı yeşillik salata.

1.5 litre su. ve spor salonuna gidicem. 45 dk spor.

bu arada kızlar dijital tartımın bozuk olduğundan dün akşam ailecek emin olduk. normal tartı doğru tartıyor.

Kızlar dün gece o kadar çok içtimki, sabaha kadar mide bulantısından öldüm Sabah ancak çıkararak rahatladım biraz, malum bir şey yiyemedim...
Bugünkü menüm:

Sabah: YOK

Öğle: 1 dilim ekmek + 2 zeytin + 2 küçük parça ezine peynir

Ara: 1 elma

Akşam: Henüz yok

Kilom inmiş, sabah eve gelip tartıldığımda 69.7 kg çıktım çok mutluyum :)

Akşam: 1 dilim havuçlu tarçınlı kek + 1 bardak coca cola zero

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…