- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.401
97 civarıafiyet olsun. Eğer zorlanmicaksanız arabasız arsa almak daha mantıklı bu devirde. Hayırlısı olsun inş
güldürmedi ya
afiyet olsun. Meyve fazla olmuş sanki.
güya WC ye çıkarım diye içmiştim ama işe yaramıyor sanırım bende
günaydin bayanlar
afiyet olsun. Alkol icin bisey diyemicem
bu hafta tüketmicem Insallah
günaydin
günaydin. Eskide olmak güzel
günaydin, kendini toparlaman lazım her sorun veya sıkıntıda yersek olmaz
günaydın
günaydın tebrikler
günaydın
günaydın, çok geçmiş olsun size
çok iyimiş tebrikler
çok iyi bukadar yemeye
telafi edersin inş Cuma’ya
cumaya telafi edersinGitmen gerekir artık kulak ağrısıda çekilmez.
günaydın, afiyet olsun
kac kiloydun?
gayet iyi
maşallahCok iyi Gercekten tebrikler
günaydin, Seninde eksin güzel tebrikler
gecmis olsun ama doktora gitmen gerekmez mi sporu düsünecegineAllah göstermesin kalici bisey olur
O emziriyor, hem metosu maşşallah. onunla yarışma senSabah sevindiydim de dileginki görünce sevincim gitti
Aynen ben de öyle hissediyorum, garibim kilo almasın diye direniyor ben yedikçe, kaçamak yapmadan dursam hemen eksi oluyor. İş iradede bitiyor ve tabi iradeyi harekete geçirecek motivasyonda.tatlim pek yemek türü yok ama sanki agzin hic boş durmamis gibi olmuş
iyi mi bahsediyordu bari
Allah baska dert vermesin cnm herseyde bi hayir vardir
Sen gidinceye kadar biraz kilo vermeye bak :)) zaten tr de aliniyor
beni taniyanlar icinde oyle
alkol hem kalorisi fazla hemde ödem yapar cnm
Tmm bugunluk affedelim seni :) yarin tartil
cuma yine 1 gelecek heralde
yasim bitanem lutfen degistirbilecegin seyler icin elinden geleni yap
Ama degistiremediklerine takilip kalma boşuna eziyet ediyosun kendine
Haftasonu gecti gitti artik yeni bi gun basladi
Biraz sifir karbon yaparsan cabuk gider
Ayran aşı falan sormuşsun
Kimine yariyor kimine yaramiyor
Bence hic gerek yok, zaten iş yerinde yapamazsin 2 saate bir icmek gerekiyor
Dedigim gibi menune dikkat et yeter
guzel baslangic tatlim
Belki cumaya 1 i geçer
@nanekekik de sislik oluyor diye hatirliyorum
cok guzel tatlim
hay nasallah metoya
sevilay dur daha bismillah cnm ne artisi
cuna sabit oldugun icin guzel bi eksi olursun diye bekliyordum cnm
vayyyy harika gitmis cnmbak vucudun bile artik kilodan kurtulmak istiyor :)))
bi masallahda sana
+0.7 olmusun cnm
Cok gecmis olsun yuruyuse gidip zorlama zaten bacagini
Gecmezse bi dr a git mutlaka
Öyle ümit edelim tatlim
Menulerin kötü sayilmazdi eksi bekliyordum ben
insallah cnm emzikli dilegin 500 kalori avantaji var
2 rakip artilardami yarisiyosunuz tatlim bahar sizi ezicek bu gidisle :)
dün vedalastik neyseki
heee ben de inandimseninki çevir kazı yanmasin olmuş
Kuzum o cızlar neeeeİyi akşamlar ablalarım ilk günümdü ve sanırım azıcık fazla yedim
Menümü yazayım
Sabah 9:30
Altı yk buğday gevreğiyle biraz süt
Öğlen 12 civarı
Cız
İkindi 3:40
Ton balığı
Bir buçuk dilim ekmek
Küçük bir cız
Bir ceviz
——————
6 yk sulu köfte pilav
Biraz labne
Bir dilim ekmek(5:00)
Akşam 7:30
Üç kaşık hindi sote
Su miktarı 1,5 lt artıracağım
Aha ünlü sopa geldiKuzum o cızlar neeee
Ben işe gidiyorum sen arkamdan cız yiyorsun
Ama olmaz ki böyle
İnşallah kaptanım 57leri tekrar görmek istiyorum aminyok cnm yaa ikiside iyi vermiş
tatlicim sen cuma günü sislik var sabitim demedinmiydi
Yani cepte guzel eksilerin olmasi lazim :))
1 olsa 2 haftada 1 kilo vermiş olacan
O yuzden menuyse menü, sporsa spor elinden geleni yap
Istersen perşembe kabak detoksu yap
izinde sabit olmanda guzel cnm ama cumaya eksi olmaya calis
Gerci biz haber alamicaz
sagolasin tatlim insallah hayirli olur
Hem benim hem takim icin
demekki dün daha fazlaydi canikom :)) cumaya kadar litfenn artilar girtsin
57 seni bekliyor :))
hatasiz kim varki tatlim kimse mükemmel degil hepimizin var
Insaniz sonucta
kendine planin gayet guzel cnm
Karniyarik yemedigine göre kizartma heralde
Yuruyusede basladigina göre cuma eksi gelir heralde degilmi
erkenden görmen iyi olmus cnm
Allah yüzüne bakmış
Senle ne alakasi var bitanem herkesin pisliği kendine
bu yasima geldim ilk defa burda duydum bu tür seyleri :)) ben günümü bile hesap etmedim hic
Ne zaman gelecekse biraz karnim agrir gelirdi o kadar
Baya sıkı bi menü olmuş cnm
Zaten artin yok gibiydi
Bu menü seni eksiye düşürür
Kahvaltin erkense oglende yeseydin
Daha fazla da verme
canım orası neresi ?Hem klozette hem lazimliga oturuyor canım klozet için merdivenli aparat aldım ikisinide oturuyor onda problem yok çok şükür tek sıkıntımız kaka korkusunu yenmesi yarın bir doktoru arayıp konuşacam söylemeyi unuttum wc eğitimi için sosyal hizmetler uzmanindan yardım almıştım oda ödül ver falan dedi burda pek ilgilenen yok üstüne gitmeden akışına bırakacam artik martta ilk okula başlıcak ilk okulda bezden çıkması lazım zaten kızım anaokulundaysa bez takmıyor evdede az önce yazmıştım eğer marta kadar bu korkuyu aşamazsa ilk okula başlıyacak zaman öğretmeniyle konuşup yarim gün götürürüm 5 yaşına kadar problem olmuyor yarim gün gitmesi
Bir bayan arkadaşta çocuğu daha tam tuvalete alışamadığı için yarim gün alıyordu hayırlısı benim en çok kafama takılan okulda zorlanması yoksa benim için sorun değil mutlaka bir gun alışacak korkusunu yenecektir
Burda 4 yaşinda ilk okula başlıyor çocuklar maaselef çok küçük yaşta ama okula alışamazsa yada herhangi bir sebeple 5 yaşına kadar istediğim saatte okuldan erken saate alabiliyorum
artı yok da salınca çok gidiyor bir kaç gün sıkı tutmam lazım abla kahvaltım 10.30 gibi bitmişti akşam yemeğinide 5e doğru yedim ablaBaya sıkı bi menü olmuş cnm
Zaten artin yok gibiydi
Bu menü seni eksiye düşürür
Kahvaltin erkense oglende yeseydin
Daha fazla da verme
Sen de cevabı bulmuşsun kuzumsu ilk satirda saydiklarin var ya, onlari hayat boyu kullanmadim inanir misin:)
son 3,5 senedir de deodorant dahi kullanmiyorum, gebeligimde de sampuan ve dus jelini biraktim oglan 6 aylik olana kadar saf suyla yikandim inanilmaz di mi:) unku hepsi bana dokunuyor,, adet döneminde de yikama pamuklu ped kullaniyorum, ayrica evime camasir suyu ve temizlik ürünleri dahi girmiyor, dokunuyor bana bogazim agriyo aninda, bir de parfümü birakali 5 sene oldu o da yok, hatta o kadar hassasim ki esime sikma deodorant bile aldirmiyorum, sikarsa partikulleri rahatsiz etmesin diye.
Ama bak sey konusunda hakli olabilirsin rahmim ne guzel duzelmisti citir citir duzenli adet oluyordum, hic agri sizi belirti yoktu iste emzirme bitimi 6 ay, anlamadan da 58 e inmistim, sonra noelde bi yedim 3hafta hem seker hem kurabiye, duzenli yedim hergun, tiroidim de dahil herseyim bozuldu, adet duzenim de, kilo da aldim.. bariz dengeleri bozdum. sonra hayit otu hapina basladim iste duny azdim burda, 1 ay kullanip biraktim, o ilac tum hisleri yokedip surekli bi siskinlik yaratti bi de sevmedim,
kuzum ne üzülüyon ya nasip kısmet böyle şeyler ben sana gündüz takıldım ama hayırlıysa beri hayırsızsa geri demişlerBilmiyorum abla ya
Bence sen yine de devam et canım görelim menüyü@mefkurem dünkü menümü yazıyorum .ama hep yasaklı şeyler yedim.yayla benim gözünü döndürdü.
Sabah 2 yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
1 bazlama
Devam etmeyim ya beni kovalarsınız simdi
Oooooo ece menü çok hoş olmuş bayıldum gözlerimden kalp çıktı vallaİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.00
1haşlanmış yumurta
1kk peynir
3zeytin
Domates salatalık
15.00
Yarım avuç kabak çekirdeği
17.30
Domates salatalık
2 kk peynir
19.00
2yk hindi sote yoğurtlu semizotu
Su 2.5 olur
GunesinKizi35
Kuzucuk 1.si mısır gevreklerinin içeriğinde şeker oluyor genel mısır gevreği kilo verdirmez kilo aldırır. İkinci Labne peyniri de sırf yağ demektir onu da sevmedim. 3.sü o iki cızz açılımı ne sen onları bize bi de bakim heleİyi akşamlar ablalarım ilk günümdü ve sanırım azıcık fazla yedim
Menümü yazayım
Öğlen 12 civarı
Cız
Ton balığı
Bir buçuk dilim ekmek
Küçük bir cız
Bir ceviz
——————
6 yk sulu köfte pilav
Biraz labne
Üç kaşık hindi sote
Kuzum o cızlar neeee
Ben işe gidiyorum sen arkamdan cız yiyorsun
Ama olmaz ki böyle
Hollanda canimcanım orası neresi ?
artı yok da salınca çok gidiyor bir kaç gün sıkı tutmam lazım abla kahvaltım 10.30 gibi bitmişti akşam yemeğinide 5e doğru yedim abla
Anladım canımHollanda canim
kuzum ne üzülüyon ya nasip kısmet böyle şeyler ben sana gündüz takıldım ama hayırlıysa beri hayırsızsa geri demişler
Bence sen yine de devam et canım görelim menüyü
Oooooo ece menü çok hoş olmuş bayıldum gözlerimden kalp çıktı valla
Kuzucuk 1.si mısır gevreklerinin içeriğinde şeker oluyor genel mısır gevreği kilo verdirmez kilo aldırır. İkinci Labne peyniri de sırf yağ demektir onu da sevmedim. 3.sü o iki cızz açılımı ne sen onları bize bi de bakim hele
kız eline almışın sopayı korkutma kızı daha ilk günden
Ya normalde söyleyecektim de annem canları çeker dedi e o zaman söyleyeyim: öğlen yediğim dondurmaydı ikindide yediğim de bir tane çokoprenstikuzum ne üzülüyon ya nasip kısmet böyle şeyler ben sana gündüz takıldım ama hayırlıysa beri hayırsızsa geri demişler
Kuzucuk 1.si mısır gevreklerinin içeriğinde şeker oluyor genel mısır gevreği kilo verdirmez kilo aldırır. İkinci Labne peyniri de sırf yağ demektir onu da sevmedim. 3.sü o iki cızz açılımı ne sen onları bize bi de bakim hele
hakkında hayırlısı olsun canım ya erkenden farketmen en guzelıYok konuyu kapattım ben bu yaşında böyleyse düzelmez bende kimseyle uğraşamam valla. Tesadüfen gördüm iyi oldu ama
afıyet olsun canım guzel menuMenümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates-salatalık-biber
1 avuç karışık badem-ceviz-fındık
Ara
1 dilim kavun
Akşam
1 kase cacık
Biraz domates ve soğanla salata
1 tabak taze fasulye
su: 1.5 litreeceboce
4 yasında ılkokul ıcın cok erken degılmı yavHem klozette hem lazimliga oturuyor canım klozet için merdivenli aparat aldım ikisinide oturuyor onda problem yok çok şükür tek sıkıntımız kaka korkusunu yenmesi yarın bir doktoru arayıp konuşacam söylemeyi unuttum wc eğitimi için sosyal hizmetler uzmanindan yardım almıştım oda ödül ver falan dedi burda pek ilgilenen yok üstüne gitmeden akışına bırakacam artik martta ilk a başlıcak ilk okulda bezden çıkması lazım zaten kızım anaokulundaysa bez takmıyor evdede az önce yazmıştım eğer marta kadar bu korkuyu aşamazsa ilk okula başlıyacak zaman öğretmeniyle konuşup yarim gün götürürüm 5 yaşına kadar problem olmuyor yarim gün gitmesi
Bir bayan arkadaşta çocuğu daha tam tuvalete alışamadığı için yarim gün alıyordu hayırlısı benim en çok kafama takılan okulda zorlanması yoksa benim için sorun değil mutlaka bir gun alışacak korkusunu yenecektir
Burda 4 yaşinda ilk okula başlıyor çocuklar maaselef çok küçük yaşta ama okula alışamazsa yada herhangi bir sebeple 5 yaşına kadar istediğim saatte okuldan erken saate alabiliyorum
anladım canım tekrar afıyet olsunHaşlayıp buzluğa atmıştım önceden. Çıkarıp ısıttım, baharat ekledim.
Cuma 97’li birşeydi ama tam sabah tartılmadım galiba.
bız menuyu alalım yınede en fazla ne yemış olabılırsın@mefkurem dünkü menümü yazıyorum .ama hep yasaklı şeyler yedim.yayla benim gözünü döndürdü.
Sabah 2 yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
1 bazlama
Devam etmeyim ya beni kovalarsınız simdi
afıyet olsun canım guzel menuİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.00
1haşlanmış yumurta
1kk peynir
3zeytin
Domates salatalık
15.00
Yarım avuç kabak çekirdeği
17.30
Domates salatalık
2 kk peynir
19.00
2yk hindi sote yoğurtlu semizotu
Su 2.5 olur
GunesinKizi35
afıyet olsun ablacım kahvaltını klasık kahvaltı tarzında yanı peynır zeytın yumurta gıbı yapsan gune saglam baslarsın gevrekten ıyı olur dıger menulerı zamanla duzene sokarsın yarına daha ıyı olur emınımİyi akşamlar ablalarım ilk günümdü ve sanırım azıcık fazla yedim
Menümü yazayım
Öğlen 12 civarı
Cız
Ton balığı
Bir buçuk dilim ekmek
Küçük bir cız
Bir ceviz
——————
6 yk sulu köfte pilav
Biraz labne
Üç kaşık hindi sote
afıyet olsun canım menun guzel bence sadece aksam kı ıkı dılım ekmegı bılemedım fazlamı degılmıBugunki menüm
Sabah 10.30
iki haşlanmış yumurta peynir zeytin 1b kahve
Öğlen 13.30
1 tb kuru fasulye 1 tb cacık
Aksam 17.30
1 közlenmiş patlıcan iki dikim ekmek peynir zeytin
2lt su
Ayyy gerçekten beğendin mi menümükuzum ne üzülüyon ya nasip kısmet böyle şeyler ben sana gündüz takıldım ama hayırlıysa beri hayırsızsa geri demişler
Tmmhakkında hayırlısı olsun canım ya erkenden farketmen en guzelı
afıyet olsun canım guzel menu
4 yasında ılkokul ıcın cok erken degılmı yav
anladım canım tekrar afıyet olsun
bız menuyu alalım yınede en fazla ne yemış olabılırsın
afıyet olsun ablacım kahvaltını klasık kahvaltı tarzında yanı peynır zeytın yumurta gıbı yapsan gune saglam baslarsın gevrekten ıyı olur dıger menulerı zamanla duzene sokarsın yarına daha ıyı olur emınım
afıyet olsun canım menun guzel bence sadece aksam kı ıkı dılım ekmegı bılemedım fazlamı degılmı
Oy oy revani mi oOglen 14.00
Misafirliğe gittik.orda
Otlu gözleme 1 tane
Keçi yoğurdu
1 eti burçak bisküvi
Akşam
19.00
3 tane biber dolması
Şehriye çorbası
4 tane incir
21.00
Revamı 1 dilim.cekirdek
Tişikkir idirimhakkında hayırlısı olsun canım ya erkenden farketmen en guzelı
4 yasında ılkokul ıcın cok erken degılmı yav
anladım canım tekrar afıyet olsun
bız menuyu alalım yınede en fazla ne yemış olabılırsın
afıyet olsun ablacım kahvaltını klasık kahvaltı tarzında yanı peynır zeytın yumurta gıbı yapsan gune saglam baslarsın gevrekten ıyı olur dıger menulerı zamanla duzene sokarsın yarına daha ıyı olur emınım
afıyet olsun canım menun guzel bence sadece aksam kı ıkı dılım ekmegı bılemedım fazlamı degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?