- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.541
Evet hurmayı dediğin gibi bir sınır koymazsam aklım kalıyor hep. Kesinlikle bol salata yoğurt yemeliyim.
revani
ooo bugun daha iddialı olmuşara da yapmamisin
o uzumler olmasa biraz gideri varmis :)) aksam öğününu doyurucu pro agirlikli yemeye calis cnm salata yogurdunu ihmal etme
ekmeksiz cuma cumartesi yiyebilirsin cnm
Aslinda doner ciss degil sadce hazir yemek oldugu icin cok tuzlu ve ödem yapiyor kiminde
yagi karbonla beraber yersen vucut tutuyor cnm
Bende tam dicektim 3 de tek sayi diye :))
3 hurmayi istersen kahvaltina ekle hakkini doldurmuş ol
Vay be çok efsane, tebrik ederim, darısı başıma...Cok şükür cukulata hamurisi yemeyeli bu cuma 1 ay olaxak cnm
valla cidden değişik canım sabah yadırgamıştım şuan iyice yadırgadım okuyunca biz 5 yaşında 10 çocukla zor baş ediyoruz yeri geliyor da 25 çocuk bide okuma yazma aman amanÖğretmenlerde şikayetçi canım kimse öğretmen olmak istemiyor öğretmen açığı var okullarda benim arkadaşım öğretmen olacaktım vazgeçtim çok zor dedi küçücük çocuklarla uğraşmak zor sınıflarda 25 öğrenci var 5 yaşına kadar alışamazsa erken saate alma hakkın var anaokulu 2 buçuk yasinda başlıyor okula erken baslama sebebi yabanci cocuklar icin dil zorlugu olmasin diye galiba ilk okul 1 ve 2 de ana okulu gibi alfabe sayilar ogretiliyor sinifta oyuncak puzzle lego var oğlum yaz tatilinden sonra 2 uncu sınıfa gececek
3 uncu sınıfta oyuncak yok kitap defter kalem sadece okuma yazma öğrenme odaklı
Cok değişik bir eğitim sistemi var
Dünyanın en mutlu çocukları Hollandadaymis guya öyle okumuştum ınternette
Bide eğitim sistemi iyi diyorlar
1 kilo giderse yerim gitmezse yok
revani
ooo bugun daha iddialı olmuşara da yapmamisin
o uzumler olmasa biraz gideri varmis :)) aksam öğününu doyurucu pro agirlikli yemeye calis cnm salata yogurdunu ihmal etme
ekmeksiz cuma cumartesi yiyebilirsin cnm
Aslinda doner ciss degil sadce hazir yemek oldugu icin cok tuzlu ve ödem yapiyor kiminde
yagi karbonla beraber yersen vucut tutuyor cnm
Bende tam dicektim 3 de tek sayi diye :))
3 hurmayi istersen kahvaltina ekle hakkini doldurmuş ol
Cok karisik ya Allah kolaylik versin. Cocuk cocuklugunu yasamali Hersey zamaninda güzelÖğretmenlerde şikayetçi canım kimse öğretmen olmak istemiyor öğretmen açığı var okullarda benim arkadaşım öğretmen olacaktım vazgeçtim çok zor dedi küçücük çocuklarla uğraşmak zor sınıflarda 25 öğrenci var 5 yaşına kadar alışamazsa erken saate alma hakkın var anaokulu 2 buçuk yasinda başlıyor okula erken baslama sebebi yabanci cocuklar icin dil zorlugu olmasin diye galiba ilk okul 1 ve 2 de ana okulu gibi alfabe sayilar ogretiliyor sinifta oyuncak puzzle lego var
3 uncu sınıfta oyuncak yok kitap defter kalem sadece okuma yazma öğrenme odaklı
Cok değişik bir eğitim sistemi var
Dünyanın en mutlu çocukları Hollandadaymis guya öyle okumuştum ınternette
Bide eğitim sistemi iyi diyorlar
Eneee 2 mi dedin agzindan bak damliyoriçme gaptanım içme gulüümm
Kuzum menü hiç olmamış öğlen pilav akşam hurma ve iki cıss hadi yer fıstığı çok görülmez de diğerleri olmamış
yatıcam şimdi ablacım
Menü efsaneeeeee güzel bayıldım canım böyle giderse en az 2 kilo bu hafta
Abaaa ne dicem o burçak olmuş mu hiç cık cık cıkŞaka şaka tatlı krizine iyi olmuş ama sen neden bikaç gündür sadece akşamları çorba ile geçiyon geçende böyle olmuştu sanki tansiyonların düşecek gaptanım lazımsın sen bize
Bence menü hoş sadece saat 21.00deki şeftali olmamış o da geç saat olduğu için yoksa masum bir menü meyveyi daha erken yemelisin canım bence
okaliptüs ile kurtardım sanki canım uyucam gibi şimdi bakalım
az hareket bu menüler ile gelir bebeğim o 2 kiloEneee 2 mi dedin agzindan bak damliyorBen 1 e bile raziyim
Bugün baya yürüdüm, iki gün leslie de yapsam bakalim ne oluraz hareket bu menüler ile gelir bebeğim o 2 kilo
Hayirli geceleriyi geceler kızlar
ayyy hadi insallahMenü efsaneeeeee güzel bayıldım canım böyle giderse en az 2 kilo bu hafta
olmadi biliyorum cnmne dicem o burçak olmuş mu hiç cık cık cıkŞaka şaka tatlı krizine iyi olmuş ama sen neden bikaç gündür sadece akşamları çorba ile geçiyon geçende böyle olmuştu sanki tansiyonların düşecek gaptanım lazımsın sen bize
amin cnm insallah ikimizdede sureklilik olsunbe çok efsane, tebrik ederim, darısı başıma
kilo giderse yerim gitmezse yok
Nazliiii once guzel verecegine kendin inanman lazim cnmEneee 2 mi dedin agzindan bak damliyorBen 1 e bile raziyim
Insallah. Hatam sanirim o diger seferlerdeki gibi hem azim hem inanc yokayyy hadi insallah
olmadi biliyorum cnm
Yok guzelim ben normalde boş kalori olarak gördüğüm icin corba icmem
Iste bazen ekstra kabak corbasi icerim iyi geliyor
Yarinda icecem bu sefer yogurtla :))
Usenmedim yataktan jalktim tartildim
Bu menü eksi getircek bana
amin cnm insallah ikimizdede sureklilik olsun
Nazliiii once guzel verecegine kendin inanman lazim cnm
Hep veremiyorum dersen veremezsin
Bu hafta ins. Min. 1.5 gider senden 2 olursa balli kaymak
yarindan itibaren menumu yazicam..buraya bidahami gelicem kafasindaydim..aslinda icecek felan agzima surmesim.yediklerim hep karbonluydu ama azar yedim.bide regl oldum.2ci gunuydu bugun.Tmm tatlde zor olur ama lutfen ipin ucunu birakma cnm
Bak bu kadar kisi hem kendisi hem takim icin mücadele ediyor
Senin arti gelmen bizim emeklerimizide çöpe atar
evet abla yarindan itibaren menimu yazicam..yarinda gecsin ertesi gun ev yemekleri yiycam.ablamlara gecicez .spor da yapamiyorum..bide wc sorunum var 3 gune bi felan cikiyorumAyse ne yap ne et lutfen artini ver cnm
Bak zaten perşembe de tek 100 gr eksiydin
Cuma tartilirsan 1 gunun fazla olmus oluyor bu avantaji degerlendir
Ya birini işten çıkmadan yedim, yani ekmeği, kayısıyı da evde yedim 1 saat var aralarındaooo ececim bugun baya dikkatliymisinhatta aksam hindi birazdaha olabilirdi
minik kedicik kizlar soylemisler zaten sabah saglikli bi kahvalti yap güne bomba gibi basla cnm bu gün icinde aclik krizkerinide önler
Ton baligini salatanin icine koysan daha guzel olurdu
Yavas yavaş cisslarida birakiyoruz
Kucuk beden kiyafetler seni bekliyor :))
sevilay sabah ekmek yememisin aksam yemisin cnm :))
Patlicani yogurtla yiyebilirdin
gayet guzel cnm
Yalniz merak ettim kaysiyi ekmegin icinemi koydun :)))
Nasil oldun gecmedimi öksürük
burda normal sudan cok soda icilir cnm
Ben kendimi tutmaya calisiyorum
erken yazmisin cuma falan deseydin
sende bu potansiyel var ve yiyorsan nasil zayif kaliyorsun tatlim
tek kelimeyle harika cnmornek uyesin zaten
Ooo birisi pilavmi yemissssshende kurufasulyeyle beraber no no noo :)) neyseki hafta başı diye ses etmiyom
Sporda eh işte fena degil
bugün guzel olmus cnm
Ayrica dünkü menune göre bugünkü artin cok normal hatta az bile :)
guzel olmus tatlim
Bugun neysede persembe aksami eşini beklemesen olur dimi
gelin kaynana topragindan olur derler
Bu arada bende hic bakmam pilavin falan tadina
Sadece kısır mercimek kofte olursa onlara bakmam gerekiyor
Gunaydın canımgunaydin hanimlar.erken kalktim.yuruyus yapicam.
GunaydınlarGünayyyydınnnn kızlaaaar
MasAllah ne konuşmuşsunuz ya oku oku bitiremedim gece baktım daha 30 sayfa var uyku da basti bıraktım şimdi alıntılarm hazır menümu de veremedim mısafrlerimiz vardı geç gidince halim kalmadı açıkçası k.b hemen vereyim menümu
Kahvaltı 10
1 buçuk dilim çok tahıllı ekmek
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
Sahanda 1 yumurta
1-2 kaşık yoğurt
Ihlamur
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Salata
Bi çatal lahana turşusu
Ara
1 elma
Akşam 19:45
1 Kaşık patlıcan güveç (tavuk göğsü vardı içinde yarım köfte kadar ama yemişimdr)
5-6 kaşık yoğurt
5 tane yaprak sarma
Su 1.5 lt anca olmuştur
Spor
40 dk tempolu yürüyüş 120 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?