Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet hurmayı dediğin gibi bir sınır koymazsam aklım kalıyor hep. Kesinlikle bol salata yoğurt yemeliyim.
Cok şükür cukulata hamurisi yemeyeli bu cuma 1 ay olaxak cnm
Vay be çok efsane, tebrik ederim, darısı başıma...

valla cidden değişik canım sabah yadırgamıştım şuan iyice yadırgadım okuyunca biz 5 yaşında 10 çocukla zor baş ediyoruz yeri geliyor da 25 çocuk bide okuma yazma aman aman

1 kilo giderse yerim gitmezse yok
Cok karisik ya Allah kolaylik versin. Cocuk cocuklugunu yasamali Hersey zamaninda güzel

Eneee 2 mi dedin agzindan bak damliyor Ben 1 e bile raziyim

Menü efsaneeeeee güzel bayıldım canım böyle giderse en az 2 kilo bu hafta
ayyy hadi insallah
olmadi biliyorum cnm
Yok guzelim ben normalde boş kalori olarak gördüğüm icin corba icmem
Iste bazen ekstra kabak corbasi icerim iyi geliyor
Yarinda icecem bu sefer yogurtla :))
Usenmedim yataktan jalktim tartildim
Bu menü eksi getircek bana
be çok efsane, tebrik ederim, darısı başıma
amin cnm insallah ikimizdede sureklilik olsun
kilo giderse yerim gitmezse yok
Eneee 2 mi dedin agzindan bak damliyor Ben 1 e bile raziyim
Nazliiii once guzel verecegine kendin inanman lazim cnm
Hep veremiyorum dersen veremezsin

Bu hafta ins. Min. 1.5 gider senden 2 olursa balli kaymak

Insallah. Hatam sanirim o diger seferlerdeki gibi hem azim hem inanc yok Ama ins kiracam bunu.

Bende yatim hayirli geceler

Tmm tatlde zor olur ama lutfen ipin ucunu birakma cnm
Bak bu kadar kisi hem kendisi hem takim icin mücadele ediyor
Senin arti gelmen bizim emeklerimizide çöpe atar
yarindan itibaren menumu yazicam..buraya bidahami gelicem kafasindaydim..aslinda icecek felan agzima surmesim.yediklerim hep karbonluydu ama azar yedim.bide regl oldum.2ci gunuydu bugun.
Ayse ne yap ne et lutfen artini ver cnm
Bak zaten perşembe de tek 100 gr eksiydin
Cuma tartilirsan 1 gunun fazla olmus oluyor bu avantaji degerlendir
evet abla yarindan itibaren menimu yazicam..yarinda gecsin ertesi gun ev yemekleri yiycam.ablamlara gecicez .spor da yapamiyorum..bide wc sorunum var 3 gune bi felan cikiyorum

Ya birini işten çıkmadan yedim, yani ekmeği, kayısıyı da evde yedim 1 saat var aralarında

Günayyyydınnnn kızlaaaar
MasAllah ne konuşmuşsunuz ya oku oku bitiremedim gece baktım daha 30 sayfa var uyku da basti bıraktım şimdi alıntılarm hazır menümu de veremedim mısafrlerimiz vardı geç gidince halim kalmadı açıkçası k.b hemen vereyim menümu
Kahvaltı 10
1 buçuk dilim çok tahıllı ekmek
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
Sahanda 1 yumurta
1-2 kaşık yoğurt
Ihlamur

Öğle
1 kase mercimek çorbası
Salata
Bi çatal lahana turşusu

Ara
1 elma

Akşam 19:45
1 Kaşık patlıcan güveç (tavuk göğsü vardı içinde yarım köfte kadar ama yemişimdr)
5-6 kaşık yoğurt
5 tane yaprak sarma

Su 1.5 lt anca olmuştur
Spor
40 dk tempolu yürüyüş 120 puan

Gunaydınlar

arkidisler 60.9 cuma kactim ki ben 60.7 miydim neydim, 200 grm almisim, ama karnimi görseniz kendine ayri bir cumhuriyet kurdu:) yani sislik bu sislik rahim sisligi hormonlar da su tutuyor, bende bu dönem selülit bile olusuyor yav. bakalim adete kadar hic kilo verebilecek miyim Mefkurem , 14-17 gun icinde adet olcam ya da 35 :) yok ama bu hissiyat basliyosa ortalama 15 gun sonra geliyo o kadar da taniyorum kendimi. ay bi 59 a inseydim de orda sabitlenseydim keske, diyetisyenler gerci idealimin 62 oldugunu söylpüyo, gecen sene calistigim online diyetisyen de 61 sana oldu devam etmeyelim demisti, 58 e fark etmeden inmistim ama :) ( kendini teselli calismalari yapiyorum suan fark ettiyseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…