Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet kızartmaydı 3 küçük patlıcandan yapmıştım eşim en sonuncusunu tabağına alırken yiyecekmiydin dedi :) ben de sorup tabağına alıp çatalladın nasıl yiyeyim dedim , senin yemeyeceğini biliyorum öylesine sordum diyor son bir kaç senedir galiba 1 kere yemişimdir hiç elimi bile uzatmıyorum :)
dün yürümedik bu gün büyük ihtimal yürürüz

Senin kilolar akıp akıp gidiyor biz bi kilo verek diye göbek çatlatırken imanımız gevrerken maaşallah diyeyim de nasıl aldın kilo sen balımmm bu kadar hızlı metabolizmaya sahipken ? Bence kilo alma maceranı da anlat bize
insan farkında olmadan 58 e nasıl iner şuan farkında olmadan kilo vermek bu hazzı tatmak istiyorum

Bugün baya yürüdüm, iki gün leslie de yapsam bakalim ne olur
Olur canım olur
Valla benim menümde eksi getirdi abla ama şu da var belki bir antibiyotiğim bitti onunda etkisi olmuş olabilir yani
Valla gayet güzel görünüyor o sarmalar yürüyüşle erimiştir diye düşünüyorum
günaydııııııııııınnnnnnnnn 9. takımın muhteşem hatunları bu günü kendini sevme ve bakım yapma günü ilan ediyoruuummmm
Günaydın ablacım

günaydınnn fıstığım
sen de bakım yapacak mısın bu gün kendine :)

günaydınnn fıstığım
sen de bakım yapacak mısın bu gün kendine :)
ahahahaha abla ben kendimi o kadar seviyorum ki mutlaka her gün sabah akşam düzenli cilt bakımımı yaparım. vücut bakımımı yapar peelinglerim kendimi Güzelce duş alırım saçımı şekillendiririm evde olsam bile süslüyüm ben çok

ohhh maşalllahhh gülüme ben de yapıyordum son 2 aydır savsakladım bu gün tekrar başlıyorum, bir de maske yapayım dedim çay ağacı kil maskesi yapıcam yarım saat kadar duracak yüzüm de sonra da kremlerimi sürer makyajımı yaparım

En azindan bastirsaydi canim

58.1 suan canım
maşallah
olur abla hergun gec gelmıyo zaten persembe erken yerım
afıyet olsun canım 4 kasık pırınc pılavımı hurma bende cok severım ama gunduz tuketsen daha ıyı olabılır
sagol canım ben sevıyorum sade yıyorum oyle yumurtaya destek oluyor yesıllıkler yoksa yumurtayı cok sevmem yesıl sogan la guzel oluyor yumurta
afıyet olsun canım guzel menu olmus
afıyet olsun abla 2 bıskuvıyle bırakmam ıyı olmus
Kahvaltı 11.30
2 yumurtali omlet
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Azcik tel peynir

Akşam 19.00
Yumurtalı yeşil fasulye
100gr kadar tavuk döner
Salata yoğurt
.
21.00
Şeftali

Bol su spor yok ama ütü yapicam
afıyet olsun canım guzel menu utude spordan sayılmalı bence
oy oy kararlarını cok dogru buldum canım cıkolata kaplı uzum ılk defa duydum kuru uzummu taze uzummu
degısıkmış ama cok erken hakkaten
afıyet olsun canım guzel bence
günaydııııııııııınnnnnnnnn 9. takımın muhteşem hatunları bu günü kendini sevme ve bakım yapma günü ilan ediyoruuummmm
gunaydın ablam bakımmı oda ne

ohhh süper valla ablam

kuzum sen neden kötüsün ?

Sebebini bilmiyorum canım
Aslında görünen birşe yok ama durduk yere ağlama krizi geçiriyorum. Bazen panik atak tutuyor, bazen yeme atağı geçiriyorum, bazen de günlerce hiçbir şey yemiyorum.

İçimden dışarı çıkmak isteyen bir Tuğçe ve içimden dışa vurulmak istenen ne olduğunu bilmediğim sözler var

kızlar ayran detoksu diye birşey var ya nohutla ve bulgurla yapılıyor onu buğday ve bulgurla yapsam yine faydasını görür müyüm
nohut çorbada hiç sevmem de
ayni etkiyi eder mi bilemeidm cnm bende deneyim dedim bi kez ama yapamamıştım bi gun yaotim ama etki edeceğini dusunmedgm icin biraktm benm bunyrme uymqdi gibi
insAllah cnm
Cuma 58
Bugun 58.1
O kadar yemeye iyi bile
Keisnlikle süper
Günaydın kızlar kendime geldim çok şükür
Tartımı söyleyip kahvaltiyi hazırlıyim deli gibi açım
Cuma 89.7
Pazartesi 88.6
Eksi 1.100 Gr
Bı maşallahinizi alırız artik @mefkurem kaptaniçem
hay masAllah cnm
dikkat et cnm cumaya eksiye gecmelisin en azindan sabit kal geçmiş olsun bu arada
Cuma : 61.8
Bugün : 61.9
Fark : +100

WC cıkamadım belkide ondandır
wc faktörü varsa eksidesindir bile bence cnm
Cuma 72.5
Bugün 72.8
kiz verceem derken aldn mi ha gayret kankim yeniden adapte olacaksn
neyi alintilamistim acaba
yok yav üçgen üçgen kesiyoruz ya öyle
tmm balım afiyet olsun o halde
dünkü sporum
1 saat tempolu yürüyüş 180 puan ehe
Fit mutlu anne
tmmdr cnm
Allah kolaylık versin canım bu dönem zor olacak insAllah sakin kalmaya çalış
Kılo bıldırımım
Cuma. 73.5
Pazartesı.73.2
Fark-300
tebrıkler canım
hastalık bunyemi cok etkiledi ya su hic içemiyorum ağzımın tadi yok su icmeyince kilo veremiyorum ben sanki
hayrlisi olsun cnm şükür ki erkenden gösterdi Rabbim yüzünü
gunaydin kizlar.masallah genellikle herkes guzel.kilo vermis.bende malesef artidayim.cok utaniyorum ama mecbur yazmam lazim
persembe tartilmistim 65.9
pazartesi 67
fark +1.1
kiz bu ne naptin niye aldn bu kadar hep kacamak mi yaptn listedesin i
hadi gecmis olsun o halde artsin eksin insAllah kolay gelsin cnm insAllah saolasin
saolasin cnm insAllah bnm kiz cay kahve ihlamur hersey içer benle karşılıklı saolsun .
afiyet olsun cnm
@mefkurem dünkü menümü yazıyorum .ama hep yasaklı şeyler yedim.yayla benim gözünü döndürdü.
Sabah 2 yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
1 bazlama

Devam etmeyim ya beni kovalarsınız simdi
listenin devamini gördüm hic iyi yapmamışsn cnm ya
afiyet olsun cnm
afiyet olsun tatlım kizlarin hepsi soylemis hemen hemen kahvaltını saglam tutmalsn en onemli öğün labne ve Mısır gevreği icinde kızlarla aynı duusncedeyim
Bugunki menüm
Sabah 10.30
iki haşlanmış yumurta peynir zeytin 1b kahve

Öğlen 13.30
1 tb kuru fasulye 1 tb cacık
Aksam 17.30
1 közlenmiş patlıcan iki dikim ekmek peynir zeytin
2lt su
afiyet olsun cnm
Oglen 14.00
Misafirliğe gittik.orda
Otlu gözleme 1 tane
Keçi yoğurdu

1 eti burçak bisküvi
Akşam
19.00
3 tane biber dolması
Şehriye çorbası
4 tane incir

21.00
Revamı 1 dilim.cekirdek

afiyet olsun cnm kac puan oldugunu direk yazarsan daha kolay olur kuzum ya bazen puanlari hatrlamyamiyorum
masAllah cnm ya bnm de böyle bi analizim olur insAllah
afiyet olsun cnm
Merhaba kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
Biber

Oglen
Kabak sote
Yoğurt

Akşam
4 köfte
Salata yoğurt
Su az
Spor yok
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm pilav ille yiyeceksen bence bulgur tercih et sonrakiler fazla olmus
neyseki cok artın yok cnm bence hemen telafi edebilirsin
afiyet olsun cnm guzel olmus
afiyet olsun kaptanım
Kahvaltı 11.30
2 yumurtali omlet
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Azcik tel peynir

Akşam 19.00
Yumurtalı yeşil fasulye
100gr kadar tavuk döner
Salata yoğurt
.
21.00
Şeftali

Bol su spor yok ama ütü yapicam
afiyet olsun cnm
insAllah cnm soalasin
Fit mutlu anne gümbür gümbür geliyorsun ya yeminle 30 küsur beğenim var yeminle daha da artıyor
kiz napim cok konusmussunz
Saol cnm

Rabbim ferahlığa çıkarsın cnm olumlama yao bence biraz kötüyüm dedikce insan kötü oluyor bazen

Rabbim ferahlığa çıkarsın cnm olumlama yao bence biraz kötüyüm dedikce insan kötü oluyor bazen

Amin canım sağolasın
Olumlama yapmaya çalışıyorum , bazen yapabiliyorum ama bazen de işin içinden çıkamıyorum

onun ne olduğunu öğrenip hemen yappp gülüm insan kendine baktıkça daha çok değerli olduğunu hissediyor ve daha fazla seviyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…