Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilgisayarı yaptırmaya verdim en az 10gün yok... fiyatıda cabası... Neyseki masaüstünü yaptım girebildiğim kadar burda aranızda olucam...
Listeme geçeyim
sabah: kepek ekmeğe tost yağsız...
1 yumurta beyazı haşlama
1 salatalık
1 fincan yeşilçay

Ara: 1 bardak kayısılı su

ara: 2 portakal

İkindi: 1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek

Akşam: 6-7tane bisküvi çikolatalı:18:
1 portakal...

1saat yürüyüş...20 dakika ZUMBA...10 dakika plates...

selam kizlar tum gun evdeydim ama icimden yazmak gelmedi moralim sifirin altinda dizimi fena sakatlamisim sol dizimin arka kismi davul gibi sismis bugun iyice kotuledi hic basamiyorum ustune, topalliyorum su an. pazartesi doktora gidiyoruz. umarim kisa zmanda iyilesir.. sporu biraktigimdan beri dengem sasti ya. evde kapali kalmak yaramiyor bana. spora gittigim gunler daha dikkatli yiyordum hem daha enerjik ve canli oluyordum. simdi butun gun pijamalarin icinde bir o koltuga yatiyorum bir bu koltuga.. stresten uzuntuden yiyip duruyorum. reglim de 2 gun gecikti. 2 aydir gecikiyor oof of... nedir bu reglden cektigim arkadas hadi onu bosver su dizim iyi olsaydi baska bisey istemiyorum, odadan asagi inemiyorum ya yarim saatte indim merdivenleri.. tam topal oldum anlayacaginiz. nasil oldu bilmiyorum isin garibi. sporda oldu ama ne ara bu kadar zorladim bacagimi bilemiyorum. neyse bu kadar sikayet yeter hepinizi optum iyi geceler

gunaydın kızlar kepinize ıyı haftasonları karatay dıyetimin 3.gunu ıyı gıdıyor sımdılık esım branch a gıdelım dedı kacırırım dıye evde hazırlayım dedım bırazdan kahvaltıya gırıscem opuyorum hepınızı

canım gecmıs olsun bendede yıllar once ole bısey olmustu zorlamaktan oluyor ama sonrasındada azıcık zorlansa agrıyor hemen ılacla yada sırıngayla sısı ındırıyorlar uzulme duzelıyor ama bundan sonra dıkkatlı olmak gerekıyor tatlım

canım geçmiş olsun dizinin üstüne buz koy belki şişi iner reglin içinde 15 gün ara vermeden hergün 2 kuru soganı suda haşla iyice yumuşayana kadar sonra sabah 1 bardak akşam 1 bardak iç aç tok farketmez çok işe yaradı kardeşimde hatta bebişi bile oldu

Son düzenleme:

ah ah keşke bende spor yapmaya başlasam daha çabuk kilolarım gidicek seni kutlarım çok azimlisin

tesekkurler kizlar Fadime canim ya bu sogan suyunu duymustum da tadi nasil olur bilmedigimden pek yanasmamistim yapayim mi diyorsun yani.. denemekten zarar gelmez bi yapsam aslinda hatta bebis de olsun hazir sogani icmisken

ah ah keşke bende spor yapmaya başlasam daha çabuk kilolarım gidicek seni kutlarım çok azimlisin

Çok teşekkürler fadime abla... Sende dukanda epey azim yaptın senide tebrik etmek gerekir...

Sabah:çeyrek yağsız ıspanaklı börek
1 küçük parça simit
az peynir
3 yeşil zeytin
1 fincan limonlu yeşilçay

Ara: 1 portakal 1 elma

Ara: 1 çaybardağı şekersiz sütsüz nescafe

Akşam: 1 kabak dolma az yağlı
2 kaşık yoğurt
1 porsiyon salata yağsız

Sabah 52.9 çıktım oyüzden az börekle ödüllendirdim onu bile abartmadım ödül diye ekmeğimi kestim

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Dün işten çıkınca spora gittim. Sonra kardeşimle alışverişe çıktık. Akşam da msafirimiz vardı öyle günüm dolu dolu geçti. Bu gün sabah erken kalkıp koşuya çıkıcaktım ama kısmet olmadı. Temizlik yaptım evde. Akşam üstü de step yaptım. Bugünkü menüm;

sabah: 1 bardak su. 2 bardak şekersiz çay. 2 dilim kepek ekmeği. kibrit kutusu kadar peynir. 3 zeytin.

ara: bir kapet form bisküvi. 2 bardak su.

öğlen:1 porsiyon makarna.

akşam: 1 kse çorba. 1 porsiyon yeşil salata.

bol su ve egzersizle günü bitirmeyi düşünüyorum. pazar günlerini de hiç sevmiyorum

günaydın okyanussuda. afiyet olsun canım.

canım benim çok geçmiş olsun. inşallah ciddi bir şey çıkmaz bacağında fena sakatlmışsın anlaşılan. moralini bozma bir kaç gün dinlenirsin sonra yine tam gaz spora devam.

50ye az kaldi martta mezun olacaksin bu gidisle :118:

guzel menu canim ben malesef 3-4 gundur diyet modunda degilim ama yarin toparlicam soz

ahh birkac gun olsa keske, muhtemelen haftayi bulacak. sonra da yavas yavas baslicam spora artik kosmak falan yok kosu bandinda sadece yuruyus var. agirlik kaldirmali bacak hareketlerini de bir sure yapmicam onlari biraz abartmistim gecen hafta ust bacaklari incelticem diye :26:

Sabah yine 69.7 kg çıktım Oley diyorummmmm

Bugünkü menüm biraz ilginç oldu

Sabah: yok

Öğle: 1 büyük bardak cappucino (kahve dünyası) ,sadece 1 çatal havuçlu tarçınlı kek

Ara: 1 bardak papatya çayı

Akşam: 3 tatlı kaşığı vişne reçeli + 1 tabak yağsız pişmiş dana eti + 1 bardak coca cola zero

Son düzenleme:
keşke daha önce gitseydin doktora fulyacım..belki önemli bişeydirçok geçmiş olsun tekrar..
tesekkurler kizlar Fadime canim ya bu sogan suyunu duymustum da tadi nasil olur bilmedigimden pek yanasmamistim yapayim mi diyorsun yani.. denemekten zarar gelmez bi yapsam aslinda hatta bebis de olsun hazir sogani icmisken
nayıııııırrrrrrrr...sen fadimeye uyma totoşş..önce kilolar gitsin sonra bebek gelsin..hem sana hem edda kuşuna zayıflamadan bebek yapmayı yasaklıyorum..duydunmu EDDAAAAAAAAAAA!!!!!

evet keske cumadan gitseydim doktora ama esim evde yoktu ben de tek basima gidemem normal hastaneye gitmiyoruz esimin hep gittigi cok iyi bir fizyoterapist var onun klinigine gidiyoruz o da cok sapa bir yerde esimin goturmesi lazim.. neyse yarin halledicez bakalim ne dicek oof of ( acayip aciyor pantolonumu giymek icin bile oturmak zorundayim agirligimi sola veremiyorum hic de azalmadi yahu.

bebis de simdi degil hoppiscigim korkma 70i gormeden bebis mebis yok ilk 3-4 ay kilo veriliyormus zaten mide bulantisindan o biraz beni umitlendirdi aman su kilolar gitsin de bi an once valla hamile kalirsam yemeklere saldirmicam aklim basima geldi. onca kiloyu ne zahmetlerle verip de bide yeniden sisko olmak cok kotu olurdu. kilo kilo geliyor gram gram gidiyor malum..

kizlar sacimi kestircem asimetrik bir tarafi kisa olcak diger tarafi uzun.. neyse sac modellerine falan bakinirken cat kapandi firefox sayfasi. durup dururken virus gelmis ya.. system check virusu, sanki windowsun kendi programi gibi gorunuyor. bilgisayari tarayip duruyor. tum dosyalarimi saklamis bombos gosteriyor bilgisayari. esim saatlerce ugrasti temizlemek icin ama yok. en sonunda format attik.. simdi esimin bilgisayari kaptim oradan yaziyorum kendi de hala benim bilgisayarimla ugrasiyor. driverlari falan yukluyor. nedir bu basima gelenler yahu
neyse oyle iste minnoslarim paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…